FANDOM


Welkom2019

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanpassen? Lees dan zeker de regels!

We zitten in tijden dat mensen fake news verspreiden, zo ontstaan er misverstanden. De Familie Wiki zorgt voor correcte info, foute info wordt zo snel mogelijk gecorrigeerd door de bewerkers hier. Er zijn ook mensen die deze wiki of een tal van pagina's kopiëren voor op een andere wiki. Mogen wij vragen uit respect voor de bewerkers van deze wiki om dit niet te doen. Doe je dit wel dan zal er een medewerker van het FANDOM jouw een bericht sturen en kan het zo zijn dat jouw wiki wordt verwijderd door het FANDOM.


Personages
Welke informatie vindt u hier?
#stopfakenews
Familie 6425 001

In moderne tijden zijn er hopen informatie terug te vinden, die echter soms niet helemaal juist zijn. Dit is helaas ook het geval voor Familie.

De Familie Wiki is een onofficiële website voor en door fans, die de grootste verzameling info over de serie bevat. Wij hechten hier groot belang aan het bieden van correcte informatie. Toevoegingen wordt altijd gecheckt door de beheerders van de site. Incorrecte bewerkingen zullen steeds zo snel mogelijk nagekeken en gecorrigeerd worden.


Wie is jouw favoriete personage? GUIDO
Guido-winnaar-fp19

Net als vorige jaren was er ook dit jaar tijdens de zomer weer een wedstrijd tussen de personages van de reeks. Tijdens juli en augustus gingen we weer op zoek naar het favoriete personage van het afgelopen seizoen. De uitslag is bekend en Guido Van den Bossche is gewonnen. Neem hier eens een kijkje voor de rest van de uitslag.


'Familie' is genomineerd voor de Story Showbizz Awards 2019
Storyawards2019

Naar jaarlijkse gewoonte vinden de Story Showbizz Awards plaats. Dit jaar is het de 10e editie en ook 'Familie' is genomineerd. Stemmen kan hier! [1]

Stem voor 'de Man naar ons Hart' Kürt Rogiers (Lars De Wulf uit Familie)

Stem voor 'Straffe madam' Sandrine André (Veronique Van den Bossche uit Familie)

Stem 'Familie' voor het 'Favoriete tv-programma'

Stem Kurt Rogiers voor 'Favoriete acteur'

Stem Sandrine André voor 'Favoriete actrice'

Ook voor Janine Bischops (Brigitte De Wulf uit Familie) kan je stemmen voor 'Favoriete actrice'

Stem Vincent Banic en Bab Buelens (Guido Van den Bossche en Emma Verdonck uit Familie) voor 'Mooiste BV-koppel'


Seizoen 29
69763093 1322239517935442 3938026282154983424 o

Het 29ste seizoen van 'Familie' is begonnen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees als de eerste de inhouden van het nieuwe seizoen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.