FANDOM


Welkom01

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanpassen? Lees dan zeker de regels!

We zitten in tijden dat mensen fake news verspreiden, zo ontstaan er misverstanden. De Familie Wiki zorgt voor correcte info, foute info wordt zo snel mogelijk gecorrigeerd door de bewerkers hier.

Personages
Welke informatie vindt u hier?
Terug in de tijd...
Aflevering 307 om 18.29.57

Ben je in een nostalgische bui? Je kan vanaf nu ook het derde seizoen van Familie integraal volgen op VTM GO. Elke weekdag volgt er een nieuwe aflevering. Volg de legendarische ontvoering van Guido op de voet en kom te weten hoe de familie omgaat met de plotse dood van Marleen. Ook de eerste twee seizoenen kan je nog altijd online bekijken.


Welkom Aaron Blommaert!
Aaron Blommaert

Ketnet-acteur en zanger Aaron Blommaert (17) duikt binnenkort op in ‘Familie’. Het tieneridool draait deze week al mee op de set, maar zal op tv pas vanaf mei zijn opwachting maken als de introverte en mysterieuze Raven.


#stopfakenews
Familie 6425 001

In moderne tijden zijn er hopen informatie terug te vinden, die echter soms niet helemaal juist zijn. Dit is helaas ook het geval voor Familie.

De Familie Wiki is een onofficiële website voor en door fans, die de grootste verzameling info over de serie bevat. Wij hechten hier groot belang aan het bieden van correcte informatie. Toevoegingen wordt altijd gecheckt door de beheerders van de site. Incorrecte bewerkingen zullen steeds zo snel mogelijk nagekeken en gecorrigeerd worden.


Seizoen 29
69763093 1322239517935442 3938026282154983424 o

Het 29ste seizoen van 'Familie' is begonnen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees als de eerste de inhouden van het nieuwe seizoen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.