FANDOM


Aflevering 5109
Familie afl5109 04
Seizoen Seizoen 23
Seizoensnummer 4
Week Week 1
Eerste uitzending 29 augustus 2013
Navigatie
Vorige aflevering Aflevering 5108
Volgende aflevering Aflevering 5110

Aflevering 5109 is de vierde aflevering van het 23ste seizoen en werd voor het eerst uitgezonden op donderdag 29 augustus 2013.

Inhoud

De date van Mieke loopt anders af dan verwacht. Gunther vindt het namelijk vreemd dat Mieke nog steeds zoveel tij spendeert met haar ex Niko. Bart brengt steeds meer tijd door met Greet, tot groot ongenoegen van de nietsvermoedende Trudy.

Rudi ergert zich steeds meer aan Veronique en de manier waarop ze VDB leidt. Wanneer Peter voorstelt aan Rudi om met Veronique samen te werken aan een wedstrijd voor de gemeente, staat Rudi daar dan ook niet voor te springen. Linda heeft er alles voor over om de interesse van Jan weer aan te wakkeren en laat zich onder handen nemen door Stefanie.

Jan slaagt er echter weer niet in om Linda een goed gevoel te geven. Ze besluit het over een andere boeg te gooien en Jan jaloers te maken. Guido heeft zijn vader iets te vertellen, hij wil namelijk TSO gaan doen. Ook Louise broedt op een plannetje om toch naar de dansschool te kunnen gaan.Leen krijgt onverwachts bezoek van Marie-Rose en Mathias en dat zorgt alweer voor spanningen tussen haar en Arthur.

Cast

(Acteursnaam - Personage)

Hoofdpersonages

Nevenpersonages

Gastpersonages

Trivia

Quotes

{{{quotes}}}

Foto's

Links

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.