FANDOM


Alfredo Gallo
Seizoenen DZB26 MaffiabaasDZB
Eerste verschijning DZB Aflevering 10 - 9 juli 2015
Laatste verschijning Aflevering 5864 - 9 januari 2017
Gespeeld door Renato Brabants
Kinderen Minstens 1 kind
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Alfredo Gallo is een gastpersonage dat van 9 juli 2015 tot en met 10 juli 2015 en van 6 januari 2017 tot en met 9 januari 2017 vertolkt wordt door Renato Brabants.

Familie en Liefdesleven

Alfredo is de nonkel van Paolo Gallo en de grootvader van Umberto Gallo en Isabella Gallo. Hieruit kunnen we afleiden dat Alfredo minstens 1 broer heeft, namelijk Paolo's vader, en minstens 1 zoon, namelijk Umberto's en Isabella's vader.

Beroepsleven

Alfredo is hoofd van de Italiaanse maffia. In 2017 blijkt hij in een rolstoel te zitten en heeft kleindochter Isabella Gallo zijn rol als leider overgenomen.

Verhaallijnen

De webisodes van De Zaak Bart gaan over de dramatische gebeurtenissen in het bedrijfsleven van Bart Van den Bossche waardoor hij gedurende het 24ste seizoen moest onderduiken. In dit seizoen wordt de familie wijsgemaakt dat Bart stierf in een auto-ongeluk. Hij vertrok echter naar Los Angeles om er een nieuw leven te beginnen nadat ook Midas Dorsey en Maureen Dorsey vermoord werden door de Italiaanse maffia onder leiding van maffiabaas Alfredo Gallo. De kans bestaat dat hij misschien ooit zal kunnen terugkeren naar zijn vrienden en familie in België.

Bart Van den Bossche keert terug van Amerika omdat hij zijn familie veel te hard mist. Het duurt echter niet lang voordat de Gallo's het ook te weten komen dat Bart helemaal niet dood is, zoals hij het liet lijken. Nadat Bart zijn familie heeft laten weten dat hij nog leeft wordt hij opgehaald door de geheime dienst nu onder leiding van Pieter Brinck. Pieter ondervraagt Bart over waarom hij terugkeerde en wat zijn plannen zijn. Bart vertelt Pieter dat hij weet waar de grote baas van de Gallo's, Alfredo Gallo, zich bevindt. Door Alfredo Gallo uit te schakelen kunnen ze ervoor zorgen dat Bart bij zijn familie kan blijven. Maar Alfredo uitschakelen zal een zware missie worden.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.