FANDOM


Woningen

Bewoners

Tijdens het 19de seizoen komt dit appartement, gelegen in Mechelen, voor het eerst in beeld. Dimitri Roels, de eigenaar van het café dat zich onder het appartement bevindt, woont hier oorspronkelijk. Ook Rita Van den Bossche woont in hetzelfde gebouw, maar in een kleiner appartement dat gelegen is naast Dimi's appartement.

Wanneer Dimitri zowel het café als zijn twee appartementen wil verkopen, heeft Jan Van den Bossche plots het wilde idee om het café over te nemen. Linda Desmet is hier eerst niet blij mee, want ze wil niet verhuizen. Jan heeft echter hun huidige appartement al verkocht aan een ander koppel en slaagt erin om Linda te laten bijdraaien. Jan, Linda, Guido Van den Bossche en Maarten Van den Bossche verhuizen naar één appartement, terwijl Rita Van den Bossche in haar appartement blijft wonen.

Tijdens het 22ste seizoen verlaat Rita haar appartement. Jan besluit Rita's appartement om te bouwen tot een ruime badkamer. De reden hiervoor is de terugkeer van Leen Van den Bossche, die ook haar intrek neemt in het appartement. Na de geboorte van Arthur Van den Bossche gaat ze op zoek naar een eigen stekje en verhuist ze.

Tijdens het 23ste seizoen gaan de verbouwingen verder, omdat Linda eindelijk na enkele jaren iets wil doen aan het interieur van het appartement. Het appartement krijgt een hele nieuwe look. Later dit seizoen keert Maarten terug naar België en neemt eerst zijn intrek bij Jan, maar beslist nadien om bij Leen te gaan wonen. Tijdens het 24ste seizoen verlaat ook Guido het appartement. Hij neemt zijn intrek bij zijn zwangere vriendin Emma Verdonck en haar vader Frank Verdonck. Niet veel later krijgen Jan en Linda het gezelschap van Simon Feyaerts tot hij verhuist naar het huis van de 'Friends'. Jan en Linda krijgen nadien het gezelschap van Leen, Faroud Kir en Arthur die hun intrek nemen in de leegstaande kamers.

Tijdens het 27ste seizoen scheidt Jan van Linda. Jan blijft in het appartement wonen en Linda verhuist naar een studio. Tijdens datzelfde seizoen verhuizen Leen, Arthur en Faroud naar Afrika. Gelukkig is Maarten op dat moment even terug in het land, zodat Jan niet alleen verblijft op zijn appartement. Een tijdje later komt ook Amelie De Wulf in het apartement wonen. Aan het begin van het 28ste seizoen gaat Maarten terug naar India en verblijft Amelie weer bij haar broer. In november 2018 krijgt het appartement opnieuw een nieuw likje verf en nieuwe meubelen.

Huidige Bewoners

Vorige Bewoners

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.