FANDOM


Arianne Balencourt
Seizoenen 192021 Familie4170
Eerste verschijning Aflevering 4170 - 26 september 2009
Laatste verschijning Aflevering 4683 - 21 september 2011
Gespeeld door Lore De Jonckheere
Kinderen Onbekend
Ouders Meester Balencourt en onbekend
Huidige categorie Vorige Nevenpersonages
Algemene InformatieStudies en BeroepslevenVerhaallijnen

Algemene Informatie

Arianne Balencourt is een nevenpersonage dat van 26 september 2009 tot en met 21 september 2011 vertolkt wordt door Lore De Jonckheere.

Studies en Beroepsleven

Arianne volgt haar vader Balencourt op als bedrijfsadvocaat van VDB Electronics. Later wordt ze ook gevraagd om Rita Van den Bossche te verdedigen, wanneer die voor Assisen moet verschijnen op verdenking van brandstichting en moord.

Verhaallijnen

Meester Balencourt zet een professionele stap opzij en hij stelt zijn opvolgster, zijn dochter Ariane, voor aan Peter Van den Bossche. Balencourt vertelt hem dat hij meer op de achtergrond wil blijven. Arianne gaat meteen aan de slag in verband met de aandelen van Jet, die normaal VDB Electronics toebehoren. Ze kan er voor zorgen dat Peter sneller zijn aandelen terugkrijgt van Jet. Maar Bert Van den Bossche heeft iets ontdekt in het verleden van de advocate en deinst niet voor chantage terug. Bert heeft een nieuwe opdracht voor Ariane Balencourt. Zij vertelt op haar beurt aan Peter dat hij het geld van de compromis kwijt is. Peter geeft toe aan de druk van Bert en hij geeft advocate Balencourt de opdracht om Jet aan te klagen voor bedrijfsspionage. June Van Damme is aangeslagen wanneer ze het nieuws verneemt. Peter en zijn raadsvrouw Ariane zitten samen met June en de advocaat van Jet. De meeting verloopt zeer moeizaam en levert Peter niet zijn aandelen op. Komt daarbij dat June zich door hem bedrogen voelt. Balencourt suggereert aan Peter om June bij Van den Bossche Electronics binnen te halen. Feit is wel dat zij nog altijd niets met hem te maken wil hebben.

Evy Hermans schakelt Arianne in in verband met de erfenis van André Verhelst, Evy's vader. Evy erft vele gronden van haar vader en wil deze verkopen. Ze beseft dat ze als erfgenaam een rijke vrouw is geworden.

Advocate Balencourt praat met Bert over de ernst van Lisa De Ruyter's aanklacht. Hij onderneemt een poging om met Lisa te praten, maar ze wil niets meer met hem te maken hebben.

Binnenkort

Binnenkort

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.