FANDOM


Celine Wils
Seizoenen 2627 CelineWilsSeizoen27
Eerste verschijning Aflevering 5845 - 13 december 2016
Laatste verschijning Aflevering 6148 - 6 april 2018
Gespeeld door Lindsay Bervoets
Kinderen Onbekend
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Celine Wils is een gastpersonage dat op 13 december 2016 en van 26 maart 2018 tot en met 6 april 2018 vertolkt wordt door Lindsay Bervoets.

Familie en Liefdesleven

Celine en Paul Wils waren nog maar een kleine twee jaar getrouwd wanneer Celine alweer de echtscheiding inzette. Paul bedroog haar namelijk meermaals, waardoor het niet meer boterde tussen hen. Door de plotse dood van Paul blijft Celine achter als diens weduwe.

Beroepsleven

Na de dood van Paul erft Celine diens aandelen en wordt ze de nieuwe CEO van 9House.

Verhaallijnen

Tijdens het PR Evenement van VDB Fashion begint Lars te flirten met de vrouw van Paul Wils, CEO van 9House. Wanneer Lars achter dit weetje komt, neemt hij afstand. Veronique probeert ondertussen de twee van elkaar weg te houden en de boel te redden. Eind 2017 blijkt Paul nog steeds getrouwd te zijn met haar, maar heeft hij tijdens hun huwelijk echter een minnares. Lars chanteert hem hiermee om diens chantage tegenover Marie te stoppen.

Door de plotse dood van Paul wordt diens vrouw, Celine, eigenaar van 9House. Lars denkt eraan de samenwerking met het bedrijf toch niet stop te zetten door de omstandigheden, maar daar denkt Celine duidelijk anders over...

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.