FANDOM


Charlotte Kennis
Seizoenen 222324 Portret-charlotte
Eerste verschijning Aflevering 4965 - 14 december 2012
Laatste verschijning Aflevering 5387 - 18 november 2014
Gespeeld door Laura Tesoro
Kinderen -
Ouders Meneer Kennis en onbekend
Huidige categorie Vorige Nevenpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenVerhaallijnenTriviaFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Charlotte Kennis is een nevenpersonage dat van 14 december 2012 tot en met 19 november 2014 vertolkt wordt door Laura Tesoro.

Familie en Liefdesleven

Charlotte was een klasgenote van Guido Van den Bossche en zo leerden ze elkaar beter kennen. Guido heeft een oogje op haar en maakt een afspraakje op aanraden van Niko Schuurmans. De vonk slaat over en ze beginnen een relatie. Hun relatie kwam onder druk te staan omdat Guido door Elias en Vincent gepest werd, maar nadien is hun relatie sterker dan ooit. Ze gaan meermaals op vakantie, en zetten bovendien samen een belangrijke stap door met elkaar bed te gaan. Vanaf het 24ste seizoen studeert Charlotte aan de universiteit en groeien zij en Guido uit elkaar. Guido maakt een einde aan hun relatie en Charlotte verdwijnt uit beeld.

Verhaallijnen

Familie afl4966 04
Guido&Charlotte
Familie afl4993 03
Familie afl4993 05
Familie afl5000 35
Familie afl2082 01
965821 10151666623637491 492593006 o

Charlotte was een van de aanwezige klasgenoten op het verjaardagsfeest van Guido Van den Bossche. Terwijl de rest van de gasten, vooral Vincent en Elias klagen, lijkt Charlotte het wel naar haar zin te hebben. Guido raakt aan de praat met Charlotte en ze lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Charlotte is de enige die overblijft wanneer Vincent en Elias beslissen om te vertrekken. Ze lijkt ook door te hebben dat Guido gepest wordt door de twee en ze wil hem graag helpen.

De volgende dagen probeert Guido een beetje te flirten met Charlotte omdat hij verliefd op haar is. Charlotte vindt de aandacht zeer leuk maar ze kunnen nooit met elkaar praten op school omdat Vincent en Elias steeds tussenkomen. Wanneer ze Charlotte een trut noemen, komt Guido tot haar verdediging en hij begint te vechten met Elias waardoor hij naar de directeur moet gaan.

Op aanraden van Niko Schuurmans maakt Guido een afspraakje met Charlotte via Facebook tijdens de kerstvakantie. De dag ervoor, komt Guido te weten dat Elias en Vincent het filmpje dat ze van hem gemaakt hebben op Youtube hebben gezet. Charlotte heeft het filmpje ook gezien maar besluit om Guido te steunen in deze moeilijke periode. Tijdens hun afspraakje komt het tot een kus en ze beginnen een relatie.

Hun relatie is van korte duur wanneer Elias en Vincent dit te weten komen. Elias probeert kost wat kost de relatie tussen de twee te verbreken en hij probeert zelf iets te beginnen met Charlotte. Ze wijst hem steeds af maar ze geraakt maar niet verlost van zijn pesterijen. Guido vreest dat hij Charlotte voorgoed kwijt is en hij raakt steeds dieper en dieper in de put. Door een slimme zet van Elias en Vincent, denkt Guido dat Charlotte een relatie heeft met Elias en hij breekt volledig met haar.

De dagen daarna gaat het van kwaad naar erger en Guido probeert zelfmoord te plegen. Charlotte komt dit op tijd te weten dankzij een afscheidsbrief en verwittigd meteen Guido's familie. Iedereen gaat onmiddellijk op zoek naar hem maar het is uiteindelijk Charlotte die hem vindt. Hij staat op het punt om van een brug te springen maar Charlotte kan hem tegenhouden. Samen vertellen ze de volledige waarheid aan Jan Van den Bossche en Linda Desmet. Dankzij een gesprek onder begeleiding van een CLB-medewerker, ondervinden Elias en Vincent dat ze fout zijn geweest en het pesten komt tot een einde.

Guido is terug zijn vrolijke zelf en Charlotte gaat mee naar het trouwfeest van Marie-Rose De Putter en Mathias Moelaert zodat ze heel de familie kan leren kennen. De weken daarna wordt de relatie tussen Guido en Charlotte alleen maar sterker. Guido leert haar ouders ook beter kennen en ondertussen is ook alles terug in orde met Elias.

Wanneer Charlotte vertelt dat ze in de grote vakantie voor zeven weken op vakantie gaat naar Italië, is Guido hier kapot van. Hij wil Charlotte zo lang niet missen. Charlotte komt met de oplossing en vraagt aan Guido of hij mee op reis wil gaan. Guido is meteen in de wolken maar al snel komt hij te weten dat zijn vader dit niet toelaat. Guido en Charlotte proberen op verschillende manieren zijn vader te overtuigen maar niets lijkt te helpen. Charlotte vraagt aan Elias of hij ook wil mee gaan en ze stuurt zelfs haar vader op Jan af. Niets lijkt te helpen tot Jan plotseling met een ultimatum komt: als Guido 85% haalt op zijn rapport, mag hij mee gaan op reis.

Wanneer de dag van het rapport dichterbij komt, is Guido zenuwachtig. Charlotte denkt dat alles goed komt maar dan blijkt Guido 84,5% te hebben op zijn rapport. Jan weigert dus nog steeds om hem mee te laten gaan. Tijdens de seizoensfinale komt Charlotte naar de Jan en Alleman om afscheid te nemen van Guido. Hij besluit om toch mee te gaan op reis. Wanneer zowel Jan als Linda op het buurtfeest zijn, pakt hij zijn koffers en laat hij een briefje achter...

Twee maanden later

23-2-24
9
640px-42305979
42509851

Charlotte, Guido Van den Bossche en Elias hebben een fantastische reis achter de rug in Italië. Wanneer ze terug naar huis keren, is Jan Van den Bossche allesbehalve blij dat zijn zoon zomaar vertrokken is zonder iets te zeggen. De twee leggen hun ruzie echter snel bij.

In oktober beginnen Charlotte en Guido al plannen te maken voor hun volgende reis. Ze willen terug samen met Elias op reis vertrekken maar deze keer zonder ouders. Hiervoor hebben ze wel geld nodig en Guido en Elias krijgen het idee om oude brommers op te kopen om ze daarna op te knappen en weer door te verkopen. Ze vragen hiervoor de hulp van Patrick Pauwels die maar al te graag zijn diensten en zijn atelier aanbiedt. Met hun drietjes spenderen ze zo veel tijd in het atelier van Patrick en knappen ze oude spulletjes op.

In 2014 besluiten Guido en Charlotte om de volgende stap in hun relatie te zetten. Guido vraagt raad aan Niko hoe hij dit best kan aanpakken en gaat in de supermarkt op zoek naar condooms. Hij probeert zijn ouders het huis uit te krijgen en wanneer Linda een etentje gewonnen heeft, kan hij zijn vader overtuigen om eens uit eten te gaan. Ze keren echter vroegtijdig terug waardoor Charlotte en Guido niets konden doen. Guido heeft twijfels en vreest dat Charlotte hem een loser vindt. Na een goed gesprek beginnen de twee te kussen en van het een komt het ander.

Enkele weken later ontstaat er ruzie tussen Charlotte en Guido omdat Guido jaloers reageert op het flirterige gedrag van Elias. Charlotte vindt dat hij zich kinderachtig gedraagd. Guido is ervan overtuigd dat er meer aan de hand is tussen de twee en weigert koppig zijn ongelijk toe te geven. Na een goed gesprek, worden de misverstanden opgeklaard en maken Guido en Charlotte het weer goed.

Eind juni vertrekken Charlotte, Guido en Elias opnieuw samen op vakantie, deze keer met goedkeuring van Jan. De resultaten van Guido zijn namelijk in orde. Ze maken een doorreis door Spanje en doet dit deze keer zonder hun ouders.

Afl57 10
1625554 10152910623757491 9124886820670526407 n

Charlotte is ondertussen afgestudeerd aan de middelbare school en studeert aan de Universiteit van Leuven. Hierdoor is ze niet vaak meer thuis en kan ze Guido Van den Bossche niet meer vaak zien. Terwijl Charlotte zich amuseert in Leuven, heeft Guido het gevoel dat ze uit elkaar aan het groeien zijn. Telkens wanneer hij wil afspreken, heeft Charlotte het te druk of spreekt ze met haar vriendinnen af.

Wanneer ze dan toch afspreken, wordt het al snel duidelijk dat hun interesses te verschillend zijn. Charlotte wil graag eens naar een museum gaan, en dat vindt Guido allesbehalve leuk. Op een dag vertelt Charlotte dat ze van haar ouders op kot mag gaan in Leuven, en voor Guido is dit de druppel. Hij wil een einde maken aan hun relatie. Charlotte heeft niets in de gaten, en droomt luidop van 'hun kot'. Tot Guido eerlijk is over zijn gevoelens en het uitmaakt. Charlotte is kwaad omdat hij geen rekening houdt met haar gevoelens en vertrekt.

Trivia

  • Na haar deelname aan de derde editie van The Voice van Vlaanderen, wou Laura Tesoro zich nog vooral op haar zangcarrière focussen. Ze koos er zelf voor om met haar rol van Charlotte te stoppen.

Foto's

Lees Meer

  • Voor meer informatie over de relatie van Guido en Charlotte, zie hier.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.