FANDOM


† Didier De Kunst
Seizoenen 234567810 DidierProfiel6
Eerste verschijning Aflevering 248 - 31 maart 1993
Laatste verschijning Aflevering 2181 - 29 juni 2001
Gespeeld door Ronny Waterschoot
Kinderen Sarah De Kunst
Ouders Xavier De Kunst en † onbekend
Huidige categorie Vorige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenMisdrijvenTriviaGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene informatie

Didier De Kunst is een hoofdpersonage dat van 31 maart 1993 tot en het voorjaar van 1999 en op 29 juni 2001 vertolkt werd door Ronny Waterschoot.

Familie en Liefdesleven

Didier is de zoon van Xavier De Kunst. Xavier heeft de laatste jaren uit zijn leven doorgebracht in een kasteel in Frankrijk van Ghislain de Rixart de Waremme. Hij heeft niet een gemakkelijk leven gehad. Xavier was namelijk schizofreen. Zijn zoon Didier liet hem indertijd colloqueren. Uit zijn vorig huwelijk heeft Didier één dochter: Sarah De Kunst. Hij verbrak het contact met haar omwille van haar seksuele geaardheid. Over de relatie tussen Didier en Sarahs moeder is niets bekend. Wat wel geweten is, is dat Didier de nonkel is van Els D'hollander en René D'hollander.

Didier ontmoet tijdens het tweede seizoen Monique Stevens, die net haar man Jan verlaten heeft. De twee worden een koppel en een halfjaar later neemt Monique samen met haar kinderen Bart en Mieke haar intrek bij Didier. Hun relatie heeft veel doorstaan, want Didier was er ook niet vies van om Monique te bedriegen. Dit met onder andere secretaresses Myriam en Bernice. Na een zoveelste slippertje, gaat Monique bij hem weg tot Didier haar ten huwelijk vraagt. Hun huwelijk loopt op de klippen wanneer Didier naar de gevangenis wordt gebracht voor de aanslag op Guido Van den Bossche.

Studies en Beroepsleven

Didier is de oprichter van het grote elektronicabedrijf FAIC (Flemish Artificial Intelligents Components) en hiermee de grootste concurrent van Guido en zijn VDB Electronics. Tijdens het derde seizoen wordt Guido beschuldigd van bedrijfsspionage wanneer Freddy Vandam verklaart dat hij in opdracht van de ontvoerde Guido een ultrageheim programma gekopieerd heeft van FAIC. Didier wil zich wreken en kan het merendeel van de aandelen van VDB Electronics overkopen. Hij laat beide bedrijven met elkaar fuseren en komt zo aan het hoofd te staan als CEO.

Guido zorgt voor een tegenaanval met zijn nieuwe bedrijf VDB Systems. Door het succes van dit nieuwe bedrijf komt VDB Electronics in slechte papieren. Didier moet zelfs noodgedwongen de kantoren verhuren. Er volgt een fusie en Didier wordt weggestemd als CEO en verbannen naar het FAIC. Ook daar blijft Didier niet lang aan macht en hij wordt ontslagen door Guido.

Verhaallijnen

Aflevering 248 13.56.30
Aflevering 249 09.32.20

Ontmoeting met Monique

Zakenman Didier De Kunst maakt zijn opwachting op de openingsreceptie van De Lork en laat meteen zijn oog vallen op gastvrouw Monique. Hij stuurt haar een grote bos bloemen om haar te feliciteren met de zaak en maakt reclame bij al zijn contacten. Didier hoopt Monique beter te leren kennen en probeert wat meer tijd met haar alleen te spenderen. Monique is gecharmeerd door de man en laat hem toe in haar leven. Didier maakt zijn gevoelens voor Monique duidelijk en kust haar. Vervolgens maken de twee een afspraak bij Maison Marie-Rose en laten ze door Marie-Rose een volledige modeshow in elkaar knutselen. Didier is onder de indruk van de creaties, maar Monique kiest er toch voor om niets te kopen.

Aflevering 253 15.06.47
Aflevering 256 13.57.54

Het privéleven van Monique

Didier betrapt laat op de avond Bart terwijl hij de vensters van De Lork vol graffiti spuit. Didier pakt Bart hard aan, maar Monique heeft liever niet dat hij zich met haar kinderen bemoeit. Wanneer Monique last krijgt in haar buik, besluit Didier haar naar het ziekenhuis te brengen. Hij wacht urenlang op haar en dit boezemt Monique vertrouwen in. Ze maakt Didier duidelijk dat ze hem zal nodig hebben tijdens de bevalling. Jan vindt het absoluut niet kunnen dat Monique een vreemde man toelaat in het leven van hun ongeboren kindje en probeert Monique de les te spellen. Wanneer Jan een romantisch moment tussen Monique en Didier verstoort, wordt Jan hardhandig aan de deur gezet door Didier.

Aflevering 262 12.15.43
Aflevering 269 08.49.20

Het vaderschap

Dankzij de laatste stunt van Monique en Didier weigert Mieke nog langer langs te gaan bij haar moeder. Zij en Bart moeten absoluut niets meer weten van hun moeder en haar nieuwe vriend. Monique heeft het moeilijk en maakt Didier duidelijk dat hij er niets van kan begrijpen. Jan doet zijn uiterste best om een gesprek aan te gaan met Monique over het vaderschap van hun kindje, maar zij negeert alles wat hij zegt. Jan maakt daarom een afspraak met Didier in de hoop dat hij Monique zal kunnen overtuigen van zijn goede bedoelingen. Didier begrijpt Jan en belooft dat hij met Monique zal praten. Monique is op haar beurt niet opgezet met dit nieuws en vraagt zich vooral af aan welke kant Didier staat.

Aflevering 276 om 08.20.12
Aflevering 277 om 09.07.37

De moeilijke bevalling

Didier heeft resoluut voor Monique gekozen en wil haar bijstaan tijdens de laatste dagen van haar zwangerschap. Wanneer de bevalling eindelijk zover is, brengt hij haar naar het ziekenhuis. Ook Jan wordt op de hoogte gebracht, maar Monique heeft aan de verpleging laten weten dat hij niet welkom is en Jan slaagt er niet in om bij de bevalling te zijn. Didier is wel aanwezig, maar brengt diezelfde avond slecht nieuws aan Jan. Zijn pasgeboren dochter Esther heeft een afwijking aan haar hartje en moet geopereerd worden. Slechts een dag later krijgen Didier en Monique te horen dat Esther het niet overleefd heeft. Didier maakt zijn opwachting bij VDB Electronics om Jan hiervan persoonlijk op de hoogte te brengen.

Aflevering 279 14.45.12
Aflevering 283 10.08.12

Orde op zaken

Monique blijft enkele dagen in het ziekenhuis en Didier brengt haar vervolgens naar zijn appartement aan de zee om tot rust te komen en alles te verwerken. Didier zorgt er in haar plaats voor dat De Lork blijft draaien en geeft de volledige leiding aan chefkok Daniël. Jan en Monique hebben ondertussen hun geschillen kunnen bijleggen door de dood van hun dochter en Didier houdt Jan op de hoogte van de toestand van Monique. Samen kunnen ze regelen dat de kinderen af en toe naar de zee kunnen om bij hun moeder te zijn. Didier en Jan zitten op dezelfde golflengte en willen vooral dat Monique de tijd krijgt om haar verlies een plaats te geven.

Aflevering 293 om 19.37.10
Aflevering 300 om 12.36.18

De nieuwe aandeelhouder

Wanneer Monique terug aan de beterhand is, stelt Didier haar voor om samen met de kinderen bij hem in te trekken. Monique gaat akkoord, maar wil eerst de verkoop van het huis en de uitspraak over het hoederecht afwachten. De ontvoering van Guido intrigeert Didier en hij vraagt zich af of er een manier is waarmee hij zijn concurrent kan helpen. François brengt Didier op de hoogte dat er 150 miljoen losgeld gevraagd wordt, maar dat ze nog 20 miljoen missen. Didier stelt daarom Marie-Rose voor om haar aandelen van VDB Electronics over te kopen voor 20 miljoen. Marie-Rose gaat akkoord, met als enige voorwaarde dat ze haar aandelen kan terugkopen in de toekomst en daar heeft Didier geen enkel probleem mee.

Aflevering 303 om 09.36.52
Aflevering 312 om 12.02.30

Bedrijfsspionage

Bij het FAIC krijgt Didier van zijn netwerkbeheerder te horen dat er enkele maanden geleden iemand ingelogd heeft op zijn computer. Didier gelooft niet in een eventuele inbraak, maar zijn secretaresse heeft wel degelijk opgemerkt dat er die nacht iemand aan zijn bureau gezeten heeft. Didier piekert zich suf, maar vindt geen logische verklaring. Tot hij plotseling gecontacteerd wordt door Willem, de CEO ad-interim van VDB. Ze hebben namelijk een diskette van Guido gevonden, met daarop software die gelinkt wordt aan het FAIC. Didier schrikt wanneer hij de diskette in handen krijgt en beschuldigt Guido van bedrijfsspionage. Het gaat namelijk om een exclusieve software die de toekomst van de electronica volledig kan omgooien.

Aflevering 322 om 14.26.19
Aflevering 322 om 14.11.24

Klacht tegen Guido

Didier kan zijn kalmte niet bewaren en haalt er zijn advocaat bij. Hij gaat Marie-Rose persoonlijk inlichten dat hij een klacht gaat neerleggen tegen Guido. Ook Willem is naar de onderzoeksrechter gestapt en de goede naam van Guido wordt door het slijk gehaald. Didier is plots niet meer zo bereid om de aandelen terug aan Marie-Rose te verkopen, zoals hij eerst wel beloofd had. Hij heeft nu heel andere plannen met VDB Electronics. Onderzoeksrechter Jacobs betrekt Didier nu ook bij alle ondervragen en het onderzoek naar de spionage wordt geopend. Er wordt al snel een connectie gemaakt tussen beide bedrijven aan de hand van een zekere Freddy Vandam. Marie-Rose haalt er haar eigen advocaat Jean-Michel bij om Didier op andere gedachten te brengen, maar Didier is niet van plan om het hierbij te laten.

Aflevering 337 om 20.26.50
Aflevering 344 om 18.33.51

Aandelenkwesties

Voor Didier is de grote dag aangebroken, want Monique en de kinderen trekken bij hem in. Het samenwonen verloopt niet zo vlot de eerste weken, want Bart en Mieke moeten duidelijk nog wennen aan hun nieuwe omgeving en Didier als stiefpapa. Didier is ondertussen met zijn plan gestart om VDB Electronics over te nemen. Hij spreekt af met zowel Willem als Karel om hun aandelen in handen te krijgen. Hij bespreekt zijn plannen openlijk met Monique, die in de wolken is. Bart zet zich volledig af van Didier en verdedigt zijn familie en vooral zijn achternaam. Didier is onder de indruk van de vastberadenheid van de jongen, maar Bart vertelt Peter dat Didier nu extra aandelen in het bezit heeft. Peter zet Willem op straat, maar Didier heeft andere plannen.

Aflevering 357 om 10.32.32
Aflevering 373 om 11.20.06

De meerderheid in handen

Didier biedt Willem een job aan bij FAIC in ruil voor zijn ontslag als CEO van VDB Electronics. Hierdoor komt Peter nu aan het hoofd te staan, maar die vertrouwt Didier nog altijd niet. Didier start namelijk zijn laatste charmeoffensief om nu ook de aandelen van François in handen te krijgen. Als hij hierin slaagt, heeft hij het merendeel van de aandelen. Didier wil Monique inschakelen om François te overtuigen, omdat François vooral een familieman is en dus de verkoop van zijn aandelen een groot dilemma met zich meebrengt. Gelukkig voor Didier hebben François en Peter ruzie door enkele gemene opmerkingen die Peter gezegd heeft. François maakt de ultieme beslissing, hij verkoopt zijn aandelen. Didier stelt hem in ruil de job van CEO voor.

Aflevering 366 om 11.42.45
Aflevering 380 om 10.20.08

Het verjaardagscadeau voor Bart

Didier en Monique denken na over een verjaardagscadeau voor Bart. Hijzelf wil dolgraag een brommer, maar daar wil Monique niet van weten. Didier maakt duidelijk dat hij op die leeftijd ook een brommer had, maar er zelf keihard voor moest sparen. Bart verzet zich van zijn moeder door opnieuw stomdronken thuis te komen na een avond in Het Vissershuis. Didier pikt het niet dat Bart nu voor de tweede keer ladderzat thuis gebracht wordt. Bart probeert Didier te manipuleren, maar tijdens zijn verjaardagsfeestje krijgt hij enkel wat computerspelletjes. Monique heeft het de laatste tijd heel druk met De Lork en Didier klaagt dat hij haar nooit ziet in het weekend. Ze maken samen plannen voor oudjaar en houden het rustig en gezellig met de kinderen thuis.

DidierCEO Seizoen4
VDB Systems7 Seizoen4
DidierSarah Seizoen4

Nu VDB Systems van hem is, wil Didier grote veranderingen aanbrengen. Al worden zijn plannen al snel verstoord door Guido Van den Bossche. Guido start eigenlijk een nieuw bedrijf: VDB Electronics, dat al snel de concurrentie met VDB Systems aangaat. Didier voelt de grond onder zijn voeten wegzakken wanneer zowel VDB als het FAIC verlies boekt door het succes van VDB Electronics. Didier overlegt met Willem Delfosse, en komt later te weten dat Willem overgestapt is naar Guido.

Didier ziet geen andere oplossing dan zijn nederlaag toe te geven. De raad van bestuur van VDB Systems is niet tevreden met de cijfers, en eist acties. Didier verkoopt de gebouwen van Electronics aan Guido voor extra inkomsten, maar de concurrentie is te groot. De twee bedrijven smelten samen en Didier wordt verbannen naar het FAIC.

Op persoonlijk vlak gaat het niet beter. Zijn dochter Sarah De Kunst heeft haar intrek bij Didier en Monique Stevens genomen, maar de relatie tussen vader en dochter krijgt een flinke deuk. Sarah zet zich namelijk af van de 'rijkdom' van haar vader en wil zelf haar eigen geld verdienen. Ze gaat aan de slag in een carwash, en Didier vindt dit niet kunnen.

Didier wil Marie-Rose De Putter inschakelen om Guido uit te schakelen als zijn concurrent, maar stuit op een nee. Nadien wordt hij gecontacteerd door Alex Le Croix om zijn broer Jean-Michel Le Croix uit te schakelen. Tijdens een jachtpartij schiet Didier Jean-Michel doodt, en iedereen denkt dat het om een ongeluk gaat.

Sarah en Didier hebben al een tijdje geen contact meer met elkaar en Didier gaat haar opzoeken in de carwash. Hij wil dat ze onmiddellijk haar ontslag neemt en terug naar huis komt. Ze pikt dit gedrag niet en breekt volledig met haar vader. Ook tussen Didier en Monique zit er een haar in de boter. Monique heeft een oorbel gevonden in hun bed, en beschuldigt hem van vreemdgaan. Ze heeft haar koffers gepakt en gaat samen met Bart Van den Bossche naar een hotel.

GezinDidier2 Seizoen5
MoniqueDidier5 Seizoen5
MoniqueDidier13 Seizoen5
ClaireenGuido5 Seizoen6

Didier bekent aan Monique dat hij een slippertje begaan heeft. Ze heeft hem echter vergeven en nam terug haar intrek in zijn huis. Toch wil Monique het hem niet gemakkelijk maken. Wanneer Mieke Van den Bossche terugkeert uit Frankrijk, zijn zowel Monique als Didier enorm blij, waardoor ze hun problemen weer even vergeten.

De weken nadien blijft Didier haar bedriegen met verschillende vrouwen. Voor Monique is dit de druppel en tijdens een fikse ruzie wordt ze op straat gezet door Didier. Ze neemt met Bart en Mieke haar intrek in een hotel en laat Didier alleen achter. Ondertussen krijgt Didier ook met een professionele tegenslag te maken. Het gaat allesbehalve goed met het FAIC en Didier krijgt de schuld van de Raad van Bestuur. Hij wordt buitenspel gezet door Guido Van den Bossche en verliest zijn functie. Nadien wordt hij ook weggestemd als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Didier zit helemaal in zak en as en zoekt troost bij zijn oude secretaresse Myriam. Zij wil niet toegeven aan de avances en vertrekt. Didier mist Monique en zoekt haar op in De Lork. Hij vraagt haar ten huwelijk, maar Monique geeft geen antwoord. Hij nodigt haar enkele dagen later uit bij hem thuis, en vraagt haar opnieuw ten huwelijk. Monique twijfelt, maar zegt uiteindelijk toch ja.

De twee besluiten hun trouwfeest niet lang uit te stellen, en stappen niet veel later in het huwelijksbootje. Didier heeft ook zijn dochter Sarah De Kunst uitgenodigd en hij hoopt de ruzies te kunnen oplossen. Tot hij van haar ex-vriendje Dimitri te horen krijgt dat Sarah lesbisch is en een relatie heeft met een zekere Wendy. Voor Didier is dit de druppel en hij wil zijn dochter nooit meer zien. Hij zet haar op straat en verbreekt deze keer definitief het contact.

Nu Didier en Monique getrouwd zijn, wil hij zijn vrouw helpen met De Lork. Het restaurant kent een moeilijke periode, en Monique heeft geldproblemen. Ze wil echter zijn geld niet aanvaarden, omdat ze haar eigen boontjes wil doppen. Voor Didier is dit een zoveelste vernedering.

Door alle tegenslagen, zint Didier op wraak. Hij merkt dat VDB Systems en het FAIC het plotseling zeer goed doen, en wil zich wreken op Guido Van den Bossche. Via zijn contactpersoon Freddy komt Didier in contact met huurmoordenaar De Cobra. Hij geeft hem de som van 250.000 frank om Guido te vermoorden...

DidierMonique Seizoen6
Huurmoordenaar2 Seizoen6
GuidoRevalideert4 Seizoen6
Familie1191

Sarah De Kunst is naar de Verenigde Staten verhuisd met Wendy en is daar een bloemenzaak begonnen. Didier en Monique krijgen een kaartje en een tekening van Sarah opgestuurd. Didier wil geen contact meer met zijn dochter en laat dit duidelijk blijken.

Ondertussen wacht Didier ongeduldig op nieuws van De Cobra. Hij heeft nog steeds niet toegeslagen, en Didier wil eindelijk resultaat zien. Hij pleegt verschillende geheimzinnige telefoontjes, en Monique begint iets in de gaten te krijgen. Didier stuurt De Cobra naar VDB Systems zodat hij er aan de slag kan gaan als onderhoudsman. Zo kan de huurmoordenaar infiltreren in het bedrijfsleven van Guido Van den Bossche. Hij komt te weten dat Guido een zusterbedrijf in Malta wil opstarten.

Wanneer Guido en zijn vriendin Claire De Ruyter naar Malta vertrekken voor de voorbereidingen, reist De Cobra mee. Tijdens een romantisch moment tussen het verliefde koppel, slaat hij toe met een gifpijltje. Het pijltje belandt echter in de nek van Claire, maar samen met Guido stort ze van een rots. Claire is op slag dood, maar Guido overleeft de val.

In België komt de familie te weten dat Guido en Claire een ongeval hebben gehad. Didier komt te weten dat Guido het overleefd heeft, en wil zich niet verdacht maken. Hij doet er alles aan om de verlamde Guido terug in België te krijgen.

De serie maakt een sprong in de tijd van zeven jaar

Zeven jaar later. Guido is nog steeds verlamd en moet revalideren. Hij heeft zijn functie van CEO opgezegd bij VDB Electronics en Veronique Van den Bossche heeft nu zijn plaats ingenomen. Ook Didier heeft opnieuw een belangrijke functie gekregen, want hij staat opnieuw aan het hoofd van het FAIC.

Alles gaat goed met Didier, tot zijn contactpersoon Freddy opnieuw contact zoekt. Hij wil een job bij het FAIC, in ruil voor geheimhouding. Didier vindt dit pure chantage en gaat er niet op in. Tot Freddy naar de politie stapt en alles aan inspecteur Jef Lits vertelt. Didier wordt opgepakt voor verhoring en kan niets anders dan bekennen. Hij wordt naar de gevangenis gebracht. Didier verliest hierna alles. Zijn huwelijk met Monique loopt stuk en hij verliest zijn bedrijf het FAIC voorgoed.

DidierOntsnapt2 Seizoen7
DidierOntsnapt3 Seizoen7
SF07 29

In de gevangenis krijgt Didier het hard te voortduren. Hij wordt bedreigd door verschillende celgenoten, en plant al meteen zijn ontsnapping. Hij schakelt hiervoor de hulp in van zijn celgenoot Ricky. Na een tijdje komt Didier in contact met René D'hollander, een nieuwe gevangene. Wanneer Didier te weten komt dat René de zus is van Els D'hollander, de nieuwe vriendin van Guido Van den Bossche, beseft Didier dat hij René goed kan gebruiken.

René wordt echter vrijgesproken en keert terug naar huis, maar de dagen nadien komt hij Didier nog vaak bezoeken in de gevangenis. Tijdens een bezoek smokkelt René een wapen naar binnen, waardoor Didier aan zijn ontsnapping kan beginnen. Samen met Ricky slaagt hij in zijn plannetje en hij ontsnapt door een cipier te gijzelen.

Terwijl Ricky zo vlug mogelijk naar het buitenland wil vluchten, wil Didier nog steeds wraak nemen op Guido. Hij wacht tot Guido en Veronique Van den Bossche alleen zijn in het FAIC en steekt het gebouw in brand. Guido en Veronique worden echter gered door de brandweer, en Didier vlucht naar het buitenland. Hij verblijft lange tijd in Brazilië, tot hij daar zijn ex-vrouw Monique Stevens en haar dochter Mieke Van den Bossche tegen het lijf loopt. Mieke heeft het gevoel dat ze al een tijdje achtervolgd worden. Didier wil niet dat hij opgemerkt wordt, en verdwijnt weer voor een tijdje.

Didier komt terug in contact met René en komt zo te weten dat Guido en Els op huwelijksreis vertrekken naar Marbella. Didier vertrekt zelf onmiddellijk naar het Spaanse Marbella met maar één doel: Guido Van den Bossche vermoorden. Wanneer Didier aan boord kruipt van hun jacht, ontstaat er een gevecht tussen de twee tot er een schot valt...

Didier dood

Men komt te weten dat Didier toch nog leeft. Hij droeg namelijk een ijzeren plaatje in zijn jas en het was de bedoeling om neergeschoten te worden. Ondertussen heeft hij een nieuw leven begonnen op Marbella samen met een zekere Astrid, maar kan het toch niet laten om René te stalken. Ook zijn nieuw lief, Astrid, moet er aan geloven in een van zijn agressieve buien. Hij breekt haar nek. Later gaat hij bij René wonen, maar reist al snel naar Yerseke, waar hij de mosselkwekerij van Rita Van den Bossche en Rob Gerrits in het honderd doet lopen.

Didier komt in aanraking met de dokter die de operatie leidt van Guido Van den Bossche. Als hij achter zijn oorlogsverleden komt, chanteert hij hem. Hij moet Guido vermoorden of hij vertelt het verleden aan iedereen. Uiteindelijk verloopt de operatie nog goed van Guido, maar op een zekere dag komt de chantage tot een climax. Didier bedreigd de assistente van Coleman, Theresa, waardoor hij een hartaanval krijgt. Theresa probeert hem nog te redden, maar hij sterft. Didier wordt opgesloten in een psychiatrische instelling. Tijdens een bezoek van inspecteur Jef Lits probeert Didier hem neer te steken met een geslepen staaf. Jef probeert zich te verdedigen en schiet Didier neer. Hij sterft.

Een tweetal jaar na zijn dood komt Didier tot ieders verbazing plots weer in beeld tijdens de seizoensfinale. Uiteindelijk bleek het om een hallucinatie van Bart Van den Bossche te gaan.

Misdrijven

Trivia

  • Aan het begin van het 2de seizoen had Ronny Waterschoot een gastrol als de rechter in het proces van Peter Van den Bossche. Beide personages zijn niet met elkaar gelinkt.
  • Ondanks het feit dat Didier lange periodes niet in de serie was, bleef hij elk seizoen tot de hoofdcast behoren.
  • Didier gebruikte meermaals een andere identiteit om mensen te beliegen en bedriegen. Eén van zijn alter ego's is Ab Wijnhuizen.
  • In 2017 onthulde Ronny Waterschoot in "Dag Allemaal" dat zijn vrouw Mieke de sterfscene van Didier had geschreven.
  • Ronny Waterschoot werd in de show "30 jaar VTM" verkozen tot "Beste Slechterik" voor zijn rol van Didier. De prijs was een Gouden Oog, dat terugkeerde voor de gelegenheid.

Generiek

Galerij

Foto's

Lees Meer

  • Voor meer informatie over de familie De Kunst, zie hier.
  • Voor meer informatie over de relatie van Didier en Monique, zie hier.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.