FANDOM


† Elise Casters
Seizoenen 23 10155943 794704353888077 8076596516735252101 n
Eerste verschijning Aflevering 5285 - 2 mei 2014
Laatste verschijning Aflevering 5325 - 27 juni 2014
Gespeeld door Elisabeth Bungeneers
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Elise Casters is een gastpersonage dat van 2 mei 2014 tot en met 27 juni 2014 vertolkt wordt door Elisabeth Bungeneers.

Familie en Liefdesleven

Elise is vanaf de eerste ontmoeting met Peter Van den Bossche duidelijk geïnteresseerd in hem, maar heeft reeds een relatie. Wanneer Elise ontdekt dat haar vriend haar bedriegt, breekt ze voorgoed met hem. Nadien spendeert ze steeds meer tijd met Peter en de twee worden officieel een koppel. Elise leert Peters dochter Louise Van den Bossche kennen, waarmee het ook meteen klikt. Enkel Delphine Van Winckel kan niet verkroppen dat Elise Peter 'van haar afgepakt heeft'.

Studies en Beroepsleven

Elise werkte jarenlang als model en begon nadien haar eigen modellenbureau, genaamd Casters Agency. Ze leidt het bedrijf met harde hand en wil ook dat haar klanten zich aan de afspraken houden. Dat is ook het geval voor VDB Fashion en Vero Bello, die met haar beginnen samenwerken. Wanneer Elise sterft wordt besloten het bedrijf te sluiten, maar dat kan Peter niet laten gebeuren en hij koopt Casters Agency. Sindsdien is het ondergebracht in de VDB Holding en heet het Fashion Agency.

Verhaallijnen

Familie 5292 005
640px-Familie 5290 006-1
640px-Familie 5321 002
640px-Familie 5325 004
Elise-dood

Wanneer Peter na zijn vakantie terug aan het werk gaat, krijgt hij van Elise te horen dat ze hun afspraak niet kan naleven. Peter had modellen besteld, maar Veronique vergat de documenten op te sturen. Elise kan de modellen niet leveren, en probeert hem een alternatief aan te bieden. Rudi wil niet met andere modellen werken en Peter dreigt met verdere stappen.

Elise laat zich niet doen en keert nog een paar keer terug naar VDB om met Peter te onderhandelen. Peter is duidelijk onder de indruk van haar verschijning en uiteindelijk besluit hij de rechtzaak te laten vallen. De twee blijven elkaar zien en Elise probeert ook buiten de muren van VDB met Peter af te spreken. Ze koopt ticketjes voor de dierentuin, maar wanneer Peter te weten komt dat ze een vriend heeft, wil hij het contact verbreken. Op een avond staat Elise echter voor zijn deur: haar vriend heeft haar bedrogen en ze heeft hem verlaten. De dagen nadien groeien Elise en Peter dichter naar elkaar toe en beginnen ze een relatie.

Peter wil het nog eventjes stil houden, en ze moeten elkaar stiekem zien bij VDB. Delphine komt hun geheim al snel te weten en zorgt ervoor dat andere werknemers binnen het bedrijf op de hoogte worden gebracht. Peter is de roddels beu en besluit zijn relatie met Elise openbaar te maken en hij vertelt het ook aan zijn familie. Vooral Marie-Rose is ontzettend blij met haar nieuwe schoondochter. Delphine is minder blij. Ze wil nog steeds Peter voor zichzelf.

De dagen daarna spendeert Elise veel tijd door bij VDB Fashion. Peter, Hanne, Evy en Delphine werken volop aan de nieuwe collectie en Elise helpt zoveel als ze kan. Delphine is stikjaloers en wil Elise zo snel mogelijk uit haar leven zien verdwijnen. Delphine installeert een camera in de slaapkamer van Peter en zet daarna een sekstape van het koppel op Peters computer. Wanneer Elise dit filmpje vindt, is ze woedend op Peter.

Peter probeert Elise ervan te overtuigen dat hij niets met het filmpje te maken heeft, en Elise gaat zelf op onderzoek. Ze vermoedt al een tijdje dat Delphine iets tegen haar heeft en gaat op zoek naar de waarheid. Ze steelt de laptop van Delphine en brengt deze naar Arno. Hij moet achterhalen of Delphine achter het seksfilmpje zit of niet. Niet veel later belt Arno Elise op met de vraag of ze langs kan komen. Delphine heeft inderdaad het seksfilmpje op haar laptop gehad.

Elise maakt zich klaar om naar Arno te vertrekken wanneer Louise bij haar aanbelt. Zij wil de waarheid achter de ruzie tussen haar vader en Elise. Elise wil hier niks over kwijt maar verzekert Louise dat het allemaal weer goed zal komen. Wanneer Louise nog even gebruik maakt van het toilet, maakt Delphine haar opwachting in de loft van Elise. Delphine wil immers haar laptop terug. Elise zegt haar dat ze de waarheid weet en dat de laptop met het bewijs naar Peter wordt gebracht. Delphine wil dit verhinderen. Het komt tot een schermutseling waarbij Elise van de trap valt en haar nek breekt. Ze is op slag dood.

S24E001 23

Het lichaam van Elise wordt door haar buren gevonden en ze verwittigen de politie. Omdat haar laatste telefoontje naar Peter was, contacteren ze hem onmiddellijk. Zowel Peter als zijn dochter Louise zijn verdacht omdat ze als laatsten in contact kwamen met haar. Uiteindelijk bekent Delphine dat zij Elise van de trap heeft geduwd. Enkele maanden later komt Elise opnieuw ter sprake wanneer Peter ontdekt dat haar modellenbureau Casters Agency failliet verklaard werd na haar overlijden. Peter wil dit niet laten gebeuren en koopt het bedrijf om zo zijn eigen modellenbureau Fashion Agency te beginnen.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.