FANDOM


Reeks29

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanpassen? Lees dan zeker de regels!


Personages
Welke informatie vindt u hier?
Polls
Wat gaat er gebeuren in seizoen 29?
 
4
 
1
 
0
 
0
 
1
 
0
 
4
 
1
 
1
 
2
 
0
 
0
 
1
 
7
 
1
 
1
 
0
 
1
 
0
 
7
 

De peiling is aangemaakt op July 1, 2019 om 09:36 en tot nu toe hebben 32 gebruikers gestemd.
Seizoen 29
2019-08-24


Wie is jouw favoriete personage? (2019)
Wedstrijd20192

Net als vorige jaren is er ook dit jaar tijdens de zomer weer een wedstrijd tussen de personages van de reeks. Tijdens juli en augustus gaan we weer op zoek naar het favoriete personage van het afgelopen seizoen. De wedstrijd is al volop bezig, dus neem zeker hier eens een kijkje en breng je stem uit op je favoriete personages.


Countdown Seizoen 29
Familie 6429 004

Aflevering 6429 (26 augustus 2019)

Mathias, Veronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.


Seizoensfinale 2019
Familie 6428 020

De seizoensfinale zit erop. We blijven achter met heel wat vragen en enkele spannende cliffhangers, letterlijk. Marie stortte de diepte in, Stefanie werd bijna levend verbrand en het kwam tot een harde confrontatie tussen Guido en Emma. Wil jij de seizoensfinale voor de eerste keer ontdekken of alles nog eens herbeleven? Bezoek dan hier onze pagina van de seizoensfinale en ontdek er algemene informatie, een uitgebreide inhoud en een groot aantal foto's.Afscheid van Lien Van de Kelder
Familie 6356 001

Na 2 jaar de interessante rol van Marie Devlieger te vertolken, verlaat Lien Van de Kelder 'Familie'. De spannende 28ste seizoensfinale betekent zo meteen het einde van Marie, nadat ze van een klif viel en de diepte in stortte. Lien benadrukt dat ze Marie altijd heel graag gespeeld heeft: "Ze moordde niet met voorbedachten rade, ze werd altijd tot het uiterste gedreven. Haar moeder, omdat die haar heel haar leven had mishandeld en getreiterd, Evy omdat die haar moedertrauma oprakelde... Dat praat Maries gedrag natuurlijk niet goed, maar ergens begreep ik haar wel." Lien is blij dat het niet allemaal langdradig geworden is en pinkte zelfs een traantje weg na haar laatste scène. Bedankt Lien voor de twee mooie jaren Marie!


Seizoen 28
GroepsfotoS28

Het 28ste seizoen van 'Familie' is weer afgelopen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees de inhouden van het voorbije seizoen nog eens na, samen met een groot aantal foto's. Bereid je op die manier helemaal voor op het 29ste seizoen, dat op 26 augustus van start gaat.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.