FANDOM


Groepsfotohomepage

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken. Ook Ray Verhaeghe, Gunther Levi, Caroline Maes en Peter Bulckaen maken ondertussen al vele jaren deel uit van 'Familie'.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanmaken of aanpassen? Lees dan zeker de regels!

Personages
Welke informatie vindt u hier?
Midseizoensfinale
Familie 6303 na 001

De midseizoensfinale is afgelopen. Het was een echt rechtbankdrama, waarbij het proces van Veronique een verrassende afloop kende. Marie-Rose werd er door Lars aangewezen als de schuldige van de steekpartij op Amelie. Ondertussen werd Niko ook opgepakt voor slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. We blijven nu opnieuw met heel wat vragen achter, waar we hopelijk snel een antwoord op zullen krijgen. Heb jij de midseizoensfinale gemist of kan jij er maar niet genoeg van krijgen en wil je alles nog eens herbeleven? Hier vind je een uitgebreid overzicht en inhoud van de dubbelaflevering en een galerij vol foto's. Het hele proces kan je dan weer hier herbeleven.

'Familie' wint Showbizz Award voor het Favoriete tv-programma
Logo (1)

'Familie' won op zaterdag 1 december 2018 nog eens opnieuw de Showbizz Award voor 'Favoriet tv-programma'. "Wij zijn ongelooflijk fier dat ‘Familie’ na 27 jaar nog steeds gesmaakt wordt door onze kijkers. We willen hen dan ook bedanken voor hun enthousiasme. Deze award is eveneens een beloning voor het harde werk van cast en crew om dagelijks een topaflevering te maken”, aldus Wim Feyaerts, creative producer van de soap.

Seizoen 28
GroepsfotoS28

Het 28ste seizoen van 'Familie' is begonnen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees als de eerste de inhouden van het nieuwe seizoen.

Polls
Sinds wanneer kijk jij naar Familie?
 
19
 
0
 
0
 
1
 
1
 
2
 
1
 
0
 
1
 
3
 
2
 
1
 
0
 
2
 
2
 
0
 
4
 
5
 
1
 
1
 
5
 
2
 
7
 
2
 
3
 
4
 
3
 
10
 
9
 

The poll was created at 15:42 on November 4, 2018, and so far 91 people voted.