FANDOM


Welkom2019

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanpassen? Lees dan zeker de regels!

We zitten in tijden dat mensen fake news verspreiden, zo ontstaan er misverstanden. De Familie Wiki zorgt voor correcte info, foute info wordt zo snel mogelijk gecorrigeerd door de bewerkers hier. Er zijn ook mensen die deze wiki of een tal van pagina's kopiëren voor op een andere wiki. Mogen wij vragen uit respect voor de bewerkers van deze wiki om dit niet te doen. Doe je dit wel dan zal er een medewerker van het FANDOM jouw een bericht sturen en kan het zo zijn dat jouw wiki wordt verwijderd door het FANDOM.


Personages
Welke informatie vindt u hier?
Welkom bij de familie Karen Damen!
763434

Ex K3-zangeres Karen Damen maakt haar definitieve overstap naar VTM en krijgt een belangrijke dragende rol in Familie. Ze zal het personage Vanessa Mariën vertolken, een verpleegster in het rusthuis van Alfons Coppens, Anna Dierckx en Albert Thielens. Vanessa is een dynamische, zorgzame en gezellige verpleegster die door iedereen graag wordt gezien. Maar vooral, en in de eerste plaats, door Alfons.


Nieuwe generiek op 4 november
71263759 10157626029387491 4387670226599149568 o

Familie krijgt opnieuw een nieuwe begingeneriek, de huidige is dringend aan vervanging toe omdat er veel personages in beeld komen die niet meer in Familie te zien zijn zoals Jelle, Emma, Marie, ... Naast de nieuwe beelden is ook een nieuwe song voorzien. De song wordt geschreven door Niels & Wiels en Niels Destadsbader zal hem inzingen. De nieuwe generiek is voor het eerst op 4 november te zien.


#stopfakenews
Familie 6425 001

In moderne tijden zijn er hopen informatie terug te vinden, die echter soms niet helemaal juist zijn. Dit is helaas ook het geval voor Familie.

De Familie Wiki is een onofficiële website voor en door fans, die de grootste verzameling info over de serie bevat. Wij hechten hier groot belang aan het bieden van correcte informatie. Toevoegingen wordt altijd gecheckt door de beheerders van de site. Incorrecte bewerkingen zullen steeds zo snel mogelijk nagekeken en gecorrigeerd worden.


Seizoen 29
69763093 1322239517935442 3938026282154983424 o

Het 29ste seizoen van 'Familie' is begonnen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees als de eerste de inhouden van het nieuwe seizoen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.