FANDOM


Introbeeld


Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanpassen? Lees dan zeker de regels! We zitten in tijden dat mensen fake news verspreiden, zo ontstaan er misverstanden. De Familie Wiki zorgt voor correcte info, foute info wordt zo snel mogelijk gecorrigeerd door de bewerkers hier.

Seizoen 30 start op maandag 24 augustus 2020

Familie Seizoen30-2

Omwille van de wereldwijde Corona-crisis, waarvan ook België niet gespaard blijft, is Familie al sinds april 2020 niet meer uitgezonden. Gelukkig zijn de opnames al een tijdje terug hervat en het nieuwe 30ste seizoen start op 24 augustus 2020. Het beloven spannende weken te worden, want door het wegvallen van de laatste weken van Seizoen 29 staan er nog spannende gebeurtenissen én een seizoensfinale te wachten. Jullie ongeduld zal beloond worden! Bekijk hier alvast de eerste foto's en inhouden.

Bekijk nu het derde seizoen op VTMGo

Aflevering 392 om 16.57.56

Elke dag voegt VTM een nieuwe aflevering toe van het spannende derde seizoen op VTMGo. De belangrijkste vraag tijdens dit seizoen is waarschijnlijk wat er met Guido gebeurd is. Is hij echt ontvoerd of gaat het om een briljant meesterplan door hem bedacht om met 150 miljoen frank aan de haal te gaan? Verder in dit seizoen ontdek je wat aartsvijand Didier De Kunst van plan is met de aandelen van VDB Electronics en hoe de familie het plotse verlies van Marleentje probeert te verwerken. Geniet van deze brok nostalgie.

Personages

Wat kan je hier terugvinden?

Wat is onze top 5?

Aflevering 5 Familie

Op VTM Go kan je ‘t Zit In De Familie ontdekken, een speciale webreeks gemaakt om de leegte van Familie te overbruggen. Verschillende acteurs en actrices van Familie maken hun persoonlijke top 5 lijstje binnen verschillende categorieën. Wat zij kunnen, kunnen wij ook. Zullen onze favorieten ook overeenkomen met die van de acteurs? We nemen de proef op de som.
Volgens Jasmijn Van Hoof is de scène waarin Peter Van den Bossche levend begraven wordt, de spannendste scène uit 30 jaar familie, maar welke spannende gebeurtenis zou jij op nummer 1 zetten?

Wat vind jij de spannendste gebeurtenis?
 
2
 
3
 
5
 
2
 
0
 
0
 
3
 
0
 
1
 
0
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0
 
2
 
7
 
1
 
0
 
0
 
0
 
2
 
3
 

The poll was created at 20:16 on July 10, 2020, and so far 33 people voted.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.