FANDOM


† Floor Hintjens
Seizoenen 24 FloorPortret
Eerste verschijning Aflevering 5378 - 5 november 2014
Laatste verschijning Aflevering 5423 - 7 januari 2015
Gespeeld door Elisa Guarraci
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieBeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Floor Hintjens is een gastpersonage dat van 5 november 2014 tot en met 7 januari 2015 vertolkt wordt door Elisa Guarraci.

Beroepsleven

Floor is een professioneel model dat spontaan komt solliciteren bij Fashion Agency. Ze heeft er al een bloeiende carrière opzitten als freelancer, maar wil nu profiteren van de goede naam van Van den Bossche. In werkelijkheid is Floor ingehuurd door June Van Damme om Peter Van den Bossche een hak te zetten.

Verhaallijnen

640px-Familie 5381 001
Familie 5385 003
640px-Familie 5385 004
Afl54 17
FloorDood

Floor is een professioneel model dat spontaan komt solliciteren bij Fashion Agency. Ze heeft er al een bloeiende carrière opzitten als freelancer, maar wil nu profiteren van de goede naam van Van den Bossche. Ze kan meteen Peter impalmen met haar charmes en ze wordt aangenomen. Haar bedoelingen zijn echter alles behalve oprecht. Ze is in werkelijkheid ingehuurd door June om Peter een hak te zetten.

Ze krijgt van June de opdracht om Margot, een model dat Peter onder haar hoede neemt, uit te schakelen. Floor vraagt Margot om samen met haar een fotoshoot te doen, maar enkele momenten daarvoor doet Floor iets in haar drinken. Margot wordt misselijk waardoor de volledige shoot in het honderd loopt en ze de klant verliezen. Peter neemt maatregelen en ontslaat Margot. Floor kan nu de plaats van Margot innemen en wil Peter volledig wegwijs maken in de wereld van de modellen.

In opdracht van June, sleurt Floor Peter mee van het ene feestje naar het andere feestje. Wanneer Peter een klein feestje organiseert in zijn loft, doet Floor stiekem iets in zijn drinken waardoor hij bewusteloos wordt. Floor maakt van de gelegenheid gebruik om een compromitterende foto te maken. Ze geeft de foto aan June, en die gebruikt op haar beurt de foto om de opdracht van Airfree te winnen. Ze stuurt de foto ook naar verschillende kranten, waardoor zowel Peter als de VDB Holding in een slecht daglicht komen te staan.

Het gaat van kwaad naar erger wanneer er een man naar het ziekenhuis gebracht wordt voor een overdosis drugs. De man was aanwezig in de loft van Peter en Floor had iets in zijn drinken gedaan. Opnieuw komt dit verhaal in de media en deze keer wordt Peter zelf afgeschilderd als een drugsverslaafde. Stefanie en Peter beginnen door te hebben dat Floor hier achter zit, maar ze kunnen niets doen zonder concrete bewijzen. Wanneer de man die opgenomen werd in het ziekenhuis, sterft, voelt Floor het heet onder haar voeten worden. Ze wil niet aansprakelijk gesteld worden, en eist een geldsom van June. June opent daarom een rekening op naam van Veronique om Floor te betalen. Tot Veronique dit te weten komt en zich vragen begint te stellen.

Thomas wil Floor onder druk zetten zodat ze naar de politie stapt met haar verhaal en June verraadt. Hij nodigt Floor in de loft van Peter uit en probeert haar te overtuigen. Floor wil er niets van weten, want ze heeft een moord op haar geweten en zal hoogstwaarschijnlijk ook de gevangenis invliegen. Floor stapt nadien naar June omdat ze bang is ontmaskerd te worden. June vreest dat Floor zal breken en doet een telefoontje naar Dario Rinaldi om Floor uit te schakelen. De volgende dag besluit Floor dan toch naar het politiekantoor te gaan, maar ze wordt aangereden door een wagen. Ze is op slag dood.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.