VDB Holding

Geschiedenis

Eén jaar na de start van de VDB Holding maakt Veronique een evaluatie van de behoeften van hun klanten. Ze komt tot de vaststelling dat bio zeer hip is en daar wil ze graag op inspelen. Veronique kiest ervoor om het bedrijfsrestaurant de KomEet te sluiten en er in de plaats een foodbar te vestigen, met alleen bioproducten.

Trudy gaat aan de slag als assistente van Veronique en gaat over heel België op prospectie in gelijkaardige eetetablissementen. Met de hulp van architect Wouter ontwikkelen Veronique en Trudy samen het eerste filiaal, in Mechelen. De zaak opent officieel op 27 mei 2013. Nadien wil Veronique het concept van de Foodbar uitbreiden naar andere vestigingen over heel Vlaanderen. Ze begint met twee nieuwe foodbars, eentje in Gent en eentje in Antwerpen. Deze twee foodbars kennen weinig succes en worden na een tijdje alweer gesloten omdat ze met verlies draaien.

Aanvankelijk was de foodbar gelegen op de benedenverdieping van VDB Fashion. Door ernstige stormschade van het gebouw eind 2015 moest VDB Fashion verhuizen naar een andere locatie, maar de foodbar bleef ongedeerd. In oktober 2018 woedt er een brand in de keuken van de foodbar door een kapotte ijskast. Omdat de renovatiewerken te duur zijn, besluit CEO Lars De Wulf een nieuwe foodbar te openen in hetzelfde gebouw van het vernieuwde VDB Fashion

Personeelsleden

Huidige Personeelsleden (S30)

Personeelsleden per seizoen

Vestigingen


  • Kaai 34, 2800 Mechelen (verhuisd)
  • Gent (gesloten)
  • Antwerpen (gesloten)
  • Adegemstraat 39, 2800 Mechelen

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.