FANDOM


† Freya Vertongen
Seizoenen 2627 ProfielFreyas26
Eerste verschijning Aflevering 5919 - 27 maart 2017
Laatste verschijning Aflevering 6076 - 27 december 2017
Gespeeld door Marianne Van der Veken
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilies en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Freya Vertongen is een gastpersonage dat van 27 maart 2017 tot en met 29 maart 2017 en van 22 december 2017 tot en met 27 december 2017 vertolkt wordt door Marianne Van der Veken.

Familie en Liefdesleven

Freya is de dochter van een scheepsmagnaat en een onbekende vrouw. Ze is getrouwd met Dave Peeters, maar heeft geen kinderen met hem omdat ze altijd dacht dat Dave geen goede vader voor hen zou zijn. Samen met hem loopt Freya haar jeugdliefde, Mathias Moelaert, tegen het lijf. Freya was Mathias' eerste lief. Doordat hun vaders het niet met elkaar konden vinden omwille van hun onderlinge concurrentie, hield hun relatie niet stand. Freya moest het uitmaken van haar vader. Dat gebeurde toen ze ongeveer 20 jaar was.

Studies en Beroepsleven

Freya heeft samen met Mathias universitaire studies gevolgd, meer bepaald bedrijfswetenschappen. Freya en haar echtgenoot Dave baten samen een succesvolle scheepswerf uit.

Verhaallijnen

Freya werd op 30 maart om 04.30 uur 's morgens vermoord in haar villa. Dit terwijl haar man, Dave, in Parijs verblijf op het ogenblik van de feiten. Mathias is erg aangeslagen van het nieuws. Evy en Stan hebben een scoop te pakken en gaan op onderzoek uit. Mathias stuurt hen anoniem info over de zaak. Het artikel op Localscoop zorgt ervoor dat Dave panikeert. Hij geeft aan Mathias toe dat hij Freya vermoordde en beslist Evy te bedreigen met een pistool.

Binnenkort.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.