FANDOM


Generieken
1 2 Generiek 3 4 5 6 7 8 9

De derde generiek van Familie werd voor het eerst gebruikt halverwege seizoen 10 en bleef te zien tot het einde van het 15de seizoen.

De titelsong van deze generiek werd ingezongen door Koen Wauters.

Songtekst

Je houdt van het leven
goede mensen om je heen
geluk om naar te streven
dat wil toch iedereen

 
alles kan ik zo aan hen vertellen
zij zo dierbaar voor mij

 
wat belangrijk is
familie om je heen
wat je altijd mist
familie om je heen
wat een goed gevoel
familie om je heen
wat je altijd voelt
familie om je heen

 
alles kan ik zo aan hen vertellen
zij zo dierbaar voor mij

 
wat belangrijk is
familie om je heen
wat je altijd mist
familie om je heen

 
familie

Versie 1: seizoen 10

In deze nieuwe generiek zijn er heel wat wijzigingen. Heel wat personages worden nu als koppel weergeven. Veronique (Ann Christine Hendrickx) en Bart (Wim Van de Velde) zijn verdwenen in vergelijking met Generiek 2.

Nieuwkomers zijn Koen (Geert Hunaerts), Bertje (Marc Lauwrys) en Tinne (Veva De Blauwe). Ook Rob (Erik Goris) wordt voortaan in de generiek vermeld. Verder keert ook Sarah (Els Meeus) terug in de gereriek.

Familie intro 3 versie 1-0

Familie intro 3 versie 1-0

Versie 2: september 2001 - juni 2002

Vincent (Hugo Van Den Berghe) is overleden zijn plek wordt opgevuld door die van Jo (Jan Schepens). Ook de plek van de overleden Femke (Stefanie Meire) wordt opgevangen; dit door Trudy (Silvia Claes). Nele (Hermine Selleslagh) wordt dan weer vervangen door Linda (Hilde Van Wesepoel).

Veronique (Anne Somers) is teruggekeerd en neemt haar plekje in tussen René (Dirk Meynendonckx) en Cathérine (An Nelissen). Ook Bart (Chris Van Tongelen) is terug. Hij krijgt een plekje tussen Koen (Geert Hunaerts) en Brenda (Vicky Versavel). Nieuwkomer Christel (Ingrid Van Rensbergen) neemt de plaats van Henk (Dieter Troubleyn) over.

Bertje (Mark Lauwrys) is overleden waardoor Tinne (Veva De Blauwe) er alleen komt voor te staan. Ook Sarah (Els Meeus) is voortaan alleen te zien.

Familie intro 3

Familie intro 3

Versie 3: september 2002 - november 2002

Cathérine (An Nelissen) is vermoord en verdwijnt uit de generiek. Veronique (Anne Somers) en René (Dirk Meynendonckx) zijn vanaf nu afzonderlijk maar in een doorlopend beeld te zien. Ook Monique (Riet Van Gool) is overleden. Hierdoor is Guy (Luk De Koninck) vanaf nu alleen te zien.

Bart (Chris Van Tongelen) is vanaf nu te zien met zijn zus Mieke(Caroline Maes); die is teruggekeerd. Brenda (Vicky Versavel) is voortaan te zien met nieuwkomer Eric (Stephane Croughs). Koen (Geert Hunaerts) zien we voortaan nog alleen. Thomas (Bert Vannieuwenhuyse) en Sarah (Els Meeus) zijn voortaan samen te zien. Christel (Ingrid Van Rensbergen) is verdwenen. Tinne (Veva De Blauwe) heeft vanaf nu het gezelschap van verloren zoon Bert (Mout Uyttersprot).

Tot slot is ook het beeld met de kinderen Pierrot (Kristof Van de Vondel), Leen (Saskia Raë) en Maarten (Gianni Verschueren) opgefrist.

Familie intro 3 versie 3-0

Familie intro 3 versie 3-0

Versie 4: november 2002 - juni 2003

Jo (Jan Schepens) is hier overleden waardoor Peter (Gunther Levi) en Trudy (Silvia Claes) naar voren schuiven. Els (Kristine Perpête) is nu te zien in een doorlopend beeld met haar broer René (Dirk Meynendonckx) en haar schoonzus Veronique (Anne Somers)

Familie intro 3 versie 4

Familie intro 3 versie 4

Versie 5: 1 september 2003 - 26 maart 2004

Er zijn heel wat nieuwkomers in de reeks waardoor er ook heel wat nieuwe koppels zijn gevormd.

Guy (Luk De Koninck) krijgt vanaf nu het gezelschap van nieuwkomer Annemarie (Brigitte De Man). René (Dirk Meynendonckx) krijgt het gezelschap van nieuwkomer Heidi (Helga Van der Heyden). Mieke (Caroline Maes) wordt vergezeld door nieuwkomer Marc (Jaron-Amin Dewulf). Els (Kristine Perpête) zien we voortaan met nieuwkomer Andreas (Kristoff Clerckx). Tot slot krijgt Veronique (Anne Somers) een gezamenlijk plaatsje met nieuwkomer Mario (Patrick Vandersande). Koen (Geert Hunaerts) krijgt weer het gezelschap van Brenda (Vicky Versavel) in een doorlopend beeld met Bart (Chris Van Tongelen). Walter (Guido Horckmans) wordt in een nieuw beeld met zijn zus Anna (Annie Geeraerts) en schoonbroer Albert (Ray Verhaeghe) gestoken. Ook Christel (Ingrid Van Rensbergen) is weer te zien samen met nieuwkomer Xavier (Eric Kerremans). Tot slot wordt ook het beeld van de kinderen Pierrot (Kristof Van De Vondel), Leen (Saskia Raë) en Maarten (Gianni Verschueren) is weer opgefrist.

Sarah (Els Meeus) en Thomas (Bert Vannieuwenhuyse) zijn door hun overlijden niet langer te zien. Ook Eric (Stephane Croughs) is verdwenen.

Familie intro 3 versie 5

Familie intro 3 versie 5

Versie 6: 29 maart 2004 - 28 mei 2005 

Vanaf dit punt is ook Lovely (Vandana De Boeck) te zien in de generiek ze krijgt een plaats samen met Koen (Geert Hunaerts). Hierdoor zijn Bart (Chris Van Tongelen) en Brenda (Vicky Versavel) vanaf nu weer samen te zien.

Bert (Mout Uyttersprot) en Tinne (Veva De Blauwe) zijn na hun vertrek niet langer te zien.

Familie intro 3 versie 6

Familie intro 3 versie 6

Versie 7: 30 mei 2005 - oktober 2005

Dit is het moment waarop Marie-Rose (Martine Jonckheere) haar grote comeback maakt. Ook in de generiek maakt ze haar comeback.

Familie intro 3 versie 7

Familie intro 3 versie 7

Versie 8: oktober 2005 - juni 2006

Annemarie (Brigitte De Man) is overleden. Haar plek wordt meteen ingenomen door die van Eline (Lulu Aertgeerts).

Familie intro 3 versie 8

Familie intro 3 versie 8

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.