FANDOM


Hannah 'Hanne' Van den Bossche
Seizoenen 78910111213141516171819202122232425262728Koorts Familie portret 2019 hanne 02
Eerste verschijning Aflevering 1323 - 13 januari 1998
Laatste verschijning -
Gespeeld door Margot Hallemans (voorheen Ellen Van den Eynde en Sofie Scheers)
Huidig beroep Ontwerpster VDB Fashion
Huidige partner Quinten Godderis
Kinderen -
Ouders Bart Van den Bossche en † Brenda Vermeir
Huidige categorie Huidige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenTriviaQuotesGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Hannah 'Hanne' Van den Bossche is een hoofdpersonage dat van 13 januari 1998 tot en met 2000 vertolkt wordt door diverse baby's, van 2001 tot en met 30 juni 2006 door Sofie Scheers, van 6 september 2006 tot en met 26 juni 2009 door Margot Hallemans, van 1 september 2009 tot en met 1 oktober 2012 door Ellen Van den Eynde en sinds 27 november 2013 opnieuw door Margot Hallemans.

Familie en Liefdesleven

Hanne is de dochter van Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir. Ze heeft ook een jongere broer Jelle Van den Bossche. Ze is de kleindochter van Jan Van den Bossche, Monique Stevens, Marthe Vermeir en Mathieu Vermeir.

Tijdens haar tienerjaren had Hanne een korte relatie met Jeroen Debrouwer, een jongen die zij had leren kennen op een fuif. Haar eerste echte grote liefde is Remko Willaert. Het koppel besloot op een bepaald moment om samen te gaan wonen. Door geldproblemen gingen ze uit elkaar, maar een hereniging laat niet lang op zich wachten. Wanneer Hanne zwanger wordt, laat ze een abortus uitvoeren. De twee verhuizen samen naar de VS om er te studeren, maar eenmaal daar groeien ze uit elkaar. 

Terug in België laat Hanne meteen haar oog vallen op modeontwerper Rudi Verbiest, maar de twee blijven gewoon vrienden. Wat later leert Hanne Bas Van Opwyck kennen, die zich op dat moment voordoet als Thomas Feyaerts. Ze gaan uit elkaar wanneer Hanne te weten komt dat Bas eigenlijk een bedrieger is. De echte Thomas blijkt de neef van Hanne te zijn, maar toch worden de twee verliefd op elkaar. Enkele maanden later is de passie reeds verdwenen waardoor ze als vrienden uit elkaar gaan.

Tijdens het 25ste seizoen begint Hanne weer te daten, onder druk van haar vriendin Emma. Haar dates draaien echter op niets uit. Na lang aarzelen begint Hanne een relatie met Quinten Godderis. In september 2016 zetten de twee een punt achter hun relatie. Een jaar later belanden ze opnieuw samen in bed, maar het contact verwatert.

In november 2017 laat Hanne haar oog vallen op de veel oudere Ward Beeldens en begint met hem een relatie. In januari 2018 komt het alweer tot een einde wanneer Ward duidelijk maakt dat hij geen kinderen meer wil en de zoon van Ward - Anthony Beeldens - haar probeerde te versieren. Wanneer later dat jaar Hanne door een auto-ongeval ernstig verwond wordt, ontfermt Quinten zich over haar. De twee groeien terug naar elkaar toe en worden opnieuw een koppel. Quinten neemt zijn intrek bij Hanne.

Studies en Beroepsleven

Als scholier was Hanne geen hoogvlieger, maar na haar middelbaar ging ze studeren aan de modeacademie van Antwerpen. Ze moest door een onverwachte zwangerschap haar studies afbreken. Ze trachtte om zonder diploma een job als ontwerpster bij VDB Fashion te krijgen, maar dit werd geweigerd door Veronique Van den Bossche. Hanne trok vervolgens met Remko Willaert naar de Verenigde Staten om daar haar studies verder te zetten.

Kort na haar terugkeer probeert Hanne opnieuw te solliciteren bij VDB Fashion, maar ze wordt aangenomen als hulpje in de Foodbar. Uiteindelijk gaat ze aan de slag als hulpontwerpster van Rudi Verbiest. Niet veel later krijgt ze een aanbieding van het befaamde modehuis Dior, maar besluit om trouw te blijven aan het familiebedrijf.

Wanneer Veronique als CEO van de VDB Holding aan de kant wordt geschoven, begint ze een eigen modehuis: Vero Bello. Door een heimelijke clausule in haar contract dient Hanne mee over te stappen naar Veroniques bedrijf. Vanaf dan begint haar carrière als hoofdontwerpster. Na een overeenkomst tussen Veronique en Peter Van den Bossche, gaat Rudi aan de slag bij Vero Bello en mag Hanne terugkeren naar VDB Fashion. Na de fusie tussen Fashion en Vero Bello, wordt Hanne tijdelijk hoofdontwerpster van de twee bedrijven tot ze de fakkel doorgeeft aan Rudi Verbiest.

Verhaallijnen

WalterBisschop8 Seizoen7

Niet lang na hun huwelijk zetten Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir hun dochter op de wereld. Hun geluk is slechts van korte duur, want op de dag van haar doopsel wordt de kleine Hannah ontvoerd. Niemand weet wie Hannah ontvoerd heeft, en ook de politie staat voor een raadsel. Tot Brenda zich herinnert dat ze in het ziekenhuis bezoek kreeg van een geheimzinnige vrouw die veel vragen stelde over Hannah. Ze halen er de media bij, in de hoop dat ze zo in contact kunnen komen met de vrouw. Na lang zoeken blijkt het Daniëlle Vinck te zijn, die Hannah heeft ontvoerd.

Familie1454
Seizoen8 22

Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir reizen naar de Elzas waar Daniëlle Vinck samen met Hannah in het ziekenhuis verblijft. Daniëlle is terminaal ziek en zal niet lang meer leven. Na haar verhaal gehoord te hebben, krijgen Bart en Brenda medelijden met haar. Ze blijven nog een tijdje in haar buurt zodat Daniëlle op een gepaste manier afscheid kan nemen van Hannah.

Enkele dagen later keren Bart, Brenda en Hannah terug naar huis en worden ze verwelkomt door hun familie. Marthe Vermeir wil haar dochter aansporen om terug te gaan werken, maar Brenda heeft het moeilijk om Hannah alleen achter te laten. Nadien worden Bart en Brenda gecontacteerd door de ouders van Daniëlle: Ghislain de Rixart de Waremme en Marie-Ange de Rixart de Waremme, de graaf en gravin van Rullingen. Ze voelen zich schuldig voor wat hun dochter gedaan heeft en willen het goedmaken. Ze zetten Hannah in hun testament.

Wanneer de eerste verjaardag van Hannah dichterbij komt, willen Bart en Brenda het dubbeldik vieren. Maar omdat ze ook de graaf en gravin uitnodigen, is niet iedereen in feeststemming. Monique Stevens kan het maar moeilijk verkroppen dat de twee zich gedragen als de 'nieuwe' grootouders van Hannah.

Familie1701

Hannah in het ziekenhuis

Bart Van den Bossche heeft ervoor gekozen om een jaartje naar de Verenigde Staten te trekken om opnieuw te gaan studeren. Brenda Vermeir en Hannah zullen in België blijven wonen, en vooral Marthe Vermeir heeft het hier moeilijk mee. Bart stelt zijn vertrek uit wanneer Hannah zwaar ziek wordt en in het ziekenhuis belandt. Brenda is doodsbang dat hun dochtertje iets ergs zal overkomen, maar uiteindelijk geneest ze weer snel. Bart vertrekt daarna alsnog naar de VS. Uiteindelijk komt het tot een scheiding tussen Bart en Brenda en blijft Bart in Amerika wonen. Monique Stevens is bang dat ze hierdoor Hannah nooit meer zal zien.

Nu Brenda Vermeir de opvoeding van Hannah op haar alleen moet nemen, krijgt ze de hulp van Sarah De Kunst als nanny. Wanneer het bericht komt dat Bart Van den Bossche om het leven is gekomen in Amerika, en Hannah bovendien een ongeluk heeft dankzij Sarah, willen zowel Monique Stevens als Jan Van den Bossche het hoederecht aanvechten. Brenda laat het zover niet komen en vertrouwt zelfs Sarah terug als nanny.

Tijdens de seizoensfinale reizen Brenda, Peter Van den Bossche en Brenda's nieuwe vriend Koen Lamoen naar de VS om Bart te zoeken. Hij blijkt toch nog in leven te zijn, maar is wel zwaar verminkt.

Binnenkort

De zoektocht naar Hannah en Bart Van den Bossche wordt ingezet en Brenda Vermeir is de wanhoop nabij. Uiteindelijk vindt de politie Hannah gezond en wel terug, maar van Bart is er geen spoor meer. Wanneer Bart uiteindelijk terugkeert uit de VS met zijn vriendin Christel Feremans wil hij het hoederecht over Hannah eisen. Hij probeert de rechter te doen geloven dat Brenda haar dochtertje mishandelt. Bart komt uiteindelijk te weten dat Christel en Xavier Latour hem al heel de tijd gebruiken om de familie Van den Bossche tegen te werken. Bart besluit zijn leven te beteren.

Binnenkort.

Binnenkort.

Binnenkort.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hannah vertolkt door Margot Hallemans.

Binnenkort

S17W08-10
Familie3711
Familie3685
Familie3975
06Hannah

Lut probeert Hannah nog meer op het slechte pad te krijgen. Door Lut geeft Hannah een wodkafeestje zonder toestemming van Brenda Vermeir. Op het wodkafeestje dwingen Lut en een paar van haar vrienden Hannah om wodka te drinken. Hannah wilt niet, maar ze duwen de fles met veel geweld in haar mond. Na dit voorval heeft de vriendschap van Hannah en Lut een knauw gekregen. Het komt zelfs zo ver dat op een dag de schooldirectrice Bart Van den Bossche en Brenda wilt spreken om over het gedrag van Hanneke te praten.

Bert Van den Bossche vindt deze 'nieuwe' Hannah wel leuk en gaat veel om met haar. Ze krijgt zelfs dure kleren van hem. Hij geeft haar ook geregeld geld. Bart Van den Bossche spreekt hem hier over aan. Hij vindt het niet kunnen dat Bert Hannah constant geld toestopt. Een paar dagen later verliest Brenda Vermeir haar geduld dan weer wanneer ze verneemt dat Hannah een geschenk heeft gekocht voor Bert. De ruzie komt tot een climax en Brenda geeft Hannah een klap in haar gezicht. Hannah is woest en gaat logeren bij Anna Dierckx.

Hannah wil nog een tijdje bij de bomma blijven logeren en dat zou Bert wel eens goed kunnen uitkomen. Hij vraagt haar om de brieven die Anna verborgen houdt te stelen. Hannah gaat akkoord. Ze leest wat er in de mysterieuze brieven staat en vertelt Bert dat ze ze niet gevonden heeft. Ze neemt Lut echter wel in vertrouwen, die vervolgens voorstelt de brieven achter te laten.

Bart schrikt zich een ongeluk als blijkt dat Hannah niet meer bij Anna en Albert Thielens logeert. Hij haast zich naar Bert, maar vindt ze daar ook niet. Hij schakelt de politie in en vermoed dat Lut iets te maken kan hebben met Hannah's verdwijning. Uiteindelijk blijkt dan ook dat Hanneke en haar vriendin Lut van huis zijn weggelopen. Ze verblijven nu samen in een verlaten kraakpand. Bart en Brenda zijn doodongerust, maar ze kunnen het zelfs nu niet laten om elkaar verwijten te maken.

De afstand tussen Bart en Brenda is alleen maar groter geworden sinds Hanneke is weggelopen. De ruzies stapelen zich op, met als gevolg dat Brenda steeds meer kalmeerpillen neemt. Tot grote ergernis van Albert wil Anna niet naar Benidorm vertrekken zolang Hannake vermist wordt. Bart ontdekt ook dat Brenda kalmeerpillen inneemt.

Na een tijd is Hanneke haar vrijheid beu en ze besluit het kraakpand te verlaten. Hanneke krijgt even later een dreigtelefoontje van Lut. Door dit voorval ziet ze er tegenop om terug naar school te gaan. Lut stopt op een dag drugs in Hannekes tas, maar Brenda vindt ze. Eerst gelooft ze haar dochter niet maar uiteindelijk kunnen ze samen Lut ontmaskeren.

Brenda moet voor haar werk een half jaar naar Amerika. Bart wilt niet dat Brenda vertrekt en hij denkt ook dat Hannah hier niet blij mee zal zijn. Brenda is bang voor Hannekes reactie en stelt het altijd maar uit om te vertellen dat ze voor een half jaar naar Amerika moet. Op een dag verplicht Bart Brenda om hun dochter die dag nog in te lichten over haar vertrek naar Amerika. Uiteindelijk vertelt ze het aan Hanneke, die toch heel goed reageert op het nieuws. Ze is zelfs blij voor haar moeder.

Familie4010
Familie3979
Familie4027
Familie4021

Bart, Brenda, Hanneke en Jelle krijgen thuis een huishoudster, Lien. Ze is een weduwe met een passie voor motorrijden. De kinderen vinden Lien wel leuk en hebben er geen problemen mee dat ze bij hun thuis werkt. Hanneke wilt altijd haar zin krijgen en ze heeft iedereen dan ook al naar haar hand gezet.

Hanneke merkt dat ze Lien nog niet naar haar hand heeft gezet. Ze mag niet alles van haar of toch niet wat ze wilt. Hanneke probeert Lien naar haar hand te zetten, maar dat lukt niet. Na veel proberen geeft ze dan toch op en ze wordt volwassener. Een tijdje later stopt Lien als huishoudster bij Bart, Brenda, Hanneke en Jelle ondanks familiale redenen. Dit vinden zowel Bart en Brenda als de kinderen niet leuk.

Hanneke en haar vriendin Lidewei gaan zwemmen. Plots worden er foto's van hen getrokken als ze in de kleedhokjes zijn door Jeroen. Jeroen is verliefd op Hanneke en wilt toenadering tot haar, maar dat wilt Hanneke totaal niet. Ze is bang dat Jeroen de foto's op het internet gaat zetten om wraak op haar te nemen. Ze weet zich deze keer echt geen raad. Haar vermoeden bleek te kloppen want niet veel later verschijnen de foto's op het internet. Brenda is hier niet over te spreken. Hanneke vertelt het hele verhaal aan haar ouders en gelukkig geloven die haar.

Ondanks hun slechte ervaringen in het zwembad, gaan Hannah en Liedewei opnieuw op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze chatten met een onbekende, en wanneer hij vraagt voor een ontmoeting, gaan ze daar op in. Het afspraakje van Hanneke en Liedewei met hun chatvriendje neemt een onverwachte wending en de man wil foto's van de twee meisjes nemen. Hannah ziet wel een toekomst zitten als fotomodel en staat het toe. Tot het duidelijk wordt dat de man allesbehalve goede intenties heeft en van Hannah misbruik wil maken. De politie wordt erbij gehaald en Brenda kan het niet geloven dat haar dochter zo stom kan zijn.

Omdat zowel Bart als Brenda het enorm druk hebben, zien ze hun dochter en Jelle Van den Bossche bijna nooit meer. Wanneer hun huishoudster Lien er de brui aangeeft, maken ze de afspraak om meer tijd te spenderen als gezin. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Toch maken ze een tripje naar Disneyland voor de verjaardag van Hannah.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hanne vertolkt door Ellen Van den Eynde.

Hannah afl 4290
Familie4250
S19 afl170 01
Familie4384
Hannah afl 4374
Hannah afl 4385
Familie4385
Schermafbeelding 2016-08-16 om 21.19.48

De rust is teruggekeerd binnen het gezin van Hanne wanneer Bart officieel wordt vrijgesproken voor de moord op Geert Van Loo. Het duurt echter niet lang of Brenda begint zich terug te ergeren aan haar echtgenoot. Zeker wanneer zijn 'maat' uit de gevangenis Filip zijn opwachting maakt en blijft logeren. Hanne vindt de man zeer interessant en kan uren luisteren naar zijn boeiende verhalen. Maar volgens Brenda is Filip vooral een slechte invloed voor haar kinderen en ze spoort haar man aan om Filip zo snel mogelijk weer buiten te werken.

Nu Brenda er gestresseerd bij loopt thuis, werkt ze dit uit op Hanne door extra streng te zijn. Wanneer ze haar dochter verbiedt om naar een fuif te gaan, gaan Bart en Filip hier tegen in. Brenda gaat helemaal uit haar dak wanneer Bart en Filip verkondigen dat ze een wereldreis willen maken met een boot. Brenda probeert haar dochter te gebruiken om Bart tegen te houden, maar Hanne vindt het juist een waanzinnig cool idee van haar vader en steunt hem in zijn project.

Wanneer Bart en Filip aan hun boot beginnen te werken, spendeert ook Hanne veel tijd met de twee mannen en dat zint Brenda niet. Zeker omdat Hanne duidelijk maakt dat ze haar vader graag wil vergezellen. Brenda is dan ook opgelucht wanneer Hanne verliefd wordt op een jongen uit haar klas en zich vooral met hem bezighoudt. Toch krijgt Hanne terug het idee om haar vader te volgen op zee. Wanneer de dag van het vertrek aangebroken is, besluit Hanne haar vader te volgen en ze schuilt zichzelf in zijn boot. Brenda is volledig over haar toeren omdat Hanne verdwenen is, maar haar verbazing is groot wanneer Bart nadien verkondigt dat hij niet vertrokken is. Hanne keert ook terug veilig naar huis en is teleurgesteld in haar vader.

Voor Brenda is de maat vol, ze wil Bart niet meer zien en maakt duidelijk dat ze wil scheiden. Ze pakt haar koffers en vertrekt met Jelle naar Luxemburg. Ze wil ook Hanne meepakken, maar zij wil bij haar vader in België blijven. Bart reageert echter zijn frustraties op zijn tienerdochter af en geeft haar twee weken huisarrest. Net wanneer Brenda op bezoek komt, wil Hanne haar ouders niet zien en verstopt ze zich op haar kamer. Nadien besluit Hanne het over een andere boeg te gooien en ze verwent haar vader om ervoor te zorgen dat hij het huisarrest zal opheffen.

De situatie bij Hanne en Bart loopt uit de hand en de twee hebben dagelijks ruzie. Hanne schakelt de bomma in om met haar vader te praten en ze keert speciaal terug naar Vlaanderen om haar achterkleindochter te helpen. Ook Brenda maakt weer haar opwachting en hoopt opnieuw dat Hanne mee naar Luxemburg zal reizen. Anna probeert de band tussen vader en dochter terug te herstellen en ook Bart beseft dat hij te ver gegaan is.

Wanneer Hanne haar verjaardag viert, komt ze te weten dat haar ouders van plan zijn om definitief te scheiden. Hanne wil dit niet laten gebeuren en gaat op zoek naar een plannetje om haar ouders terug bij elkaar te krijgen. Nu Brenda terug een tijdje in het land is, besluit Hanne een charmeoffensief te starten. Ze zorgt voor ontbijt, voor lekkere maaltijden en een gezellige sfeer, maar met weinig succes.

De scheiding wordt opnieuw besproken en Bart en Brenda besluiten ook hun huis te verkopen. Voor Hanne is dit een stap te ver en ze gaat op zoek naar een meer radicale manier om haar ouders terug bij elkaar te brengen. Met de hulp van haar beste vriendin Helen besluit Hanne te doen alsof ze ernstig ziek is. Ze doet alsof ze geen kracht in haar benen meer heeft en wordt naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. De dokters kunnen niets vinden en Bart en Brenda bundelen de krachten om Hanne het zo comfortabel mogelijk te maken.

Door haar ingebeelde ziekte verveelt Hanne zich steendood thuis en ze trommelt haar neef Maarten op om haar te helpen ongezien het huis uit te geraken. Ze gaat dansen in het jeugdhuis en maakt daar kennis met Remko Willaert. Er is meteen een klik tussen de twee en Remko wil verder afspreken, maar Hanne is beperkt door haar zogezegde ziekte. Wanneer Hanne op een avond terug wil binnenglippen, wordt ze betrapt door haar vader en komt haar plannetje uit.

Bart en Brenda besluiten hun huwelijk toch nog een kans te geven en beslissen niet te scheiden. Ook de verkoop van hun huis wordt afgebroken en Hanne is blij dat het haar gelukt is om haar ouders terug bij elkaar te krijgen. Bovendien blijft ze afspreken met Remko en besluiten de twee een koppel te worden.

Twee maanden later

Familie4420
Hannah afl 4421 1
Schermafbeelding 2016-10-09 om 17.17.02
4438 2
Schermafbeelding 2016-11-19 om 10.37.32
Bart en Brenda gezin afl 4460
Familie4482
424301 386405661369774 1055921681 n
25248385

Bart en Brenda hebben het moeilijk met het feit dat hun dochter een volwassen vrouw aan het worden is. Zeker nu Hanne een stabiele relatie heeft met Remko. Bart wil de controle over zijn dochter niet verliezen en stelt haar voor om Remko uit te nodigen, zodat hij hem beter kan leren kennen. Tijdens het etentje schrikt Hanne wanneer Remko meedeelt dat hij binnenkort in Harvard gaat studeren en dus naar het buitenland zal trekken.

Bart maakt zijn tienerdochter duidelijk dat een relatie met Remko misschien niet de beste keuze is nu hij binnenkort in Amerika gaat studeren. Hanne wil het zo snel niet opgeven en vertelt haar ouders dat ze bij Remko zal intrekken zolang hij in Vlaanderen verblijft. Voor Brenda en Bart is het slikken dat Hanne het ouderlijk nest verlaat en ze proberen in contact te komen met Remko's ouders. Ze krijgen een vrouw aan de lijn, maar in feite gaat het om de huishoudster. Zij kan Bart en Brenda wel geruststellen dat ze een oogje in het zeil zal houden.

Hanne en Remko willen optimaal genieten van hun laatste weken samen. Ze is zo verliefd dat ze haar belofte vergeet om haar ouders op de hoogte te houden over haar doen en laten. Brenda en Bart zijn ongerust omdat Hanne nog altijd niets van zich heeft laten horen en ze alarmeren de familie. Ook Hannes beste vriendin, Helen en de politie worden opgetrommeld. Wanneer ze eindelijk in contact komen met Hanne, besluiten Bart en Brenda dat ze nog te jong is om op haar eigen voeten te staan en ze laten haar terug naar huis komen. Hanne is allesbehalve blij en uit haar frustraties door haar ouders te negeren.

Het vertrek van Remko komt dichterbij en Hanne heeft het moeilijk met het nakende afscheid. Ze wil zelfs die dag thuisblijven van school, maar stoot opnieuw op verzet van haar ouders. Het afscheid valt zwaar, maar Hanne kan haar geluk niet op wanneer Remko niet veel later terug voor de deur staat. Hij kan zijn grote liefde niet zomaar achterlaten en besluit in België te blijven en zijn studies te laten schieten. Hanne blijft opnieuw geregeld bij Remko slapen en laat niets meer aan haar ouders weten. Bart en Brenda proberen ook in contact te komen met Remko's ouders, maar komen te weten dat ze al maanden in Dubai verblijven. De politie wordt er opnieuw bijgehaald dankzij de ouders van Remko en zowel Hanne als Remko mogen het uitleggen op het politiebureau. Remko is het beu dat hij nog als een kind behandeld wordt en besluit op eigen benen te gaan staan.

Hanne en Remko willen aan hun ouders duidelijk maken dat ze voor zichzelf kunnen zorgen en nemen hun intrek in een studio. Remko gaat aan de slag als arbeider om de kost te verdienen, maar hij moet zichzelf aanpassen nu hij zijn luxeleventje moet opgeven. Remko en Hanne willen koste wat het kost zelfstandig zijn, maar hun drang naar onafhankelijkheid weegt stilaan op hun relatie. Zeker wanneer Remko te weten komt dat Hanne stiekem geld krijgt van haar moeder. Remko besluit dubbel zo hard te werken om extra geld binnen te krijgen, maar Hanne begint al snel te klagen dat Remko nooit tijd voor haar heeft. Remko is razend omdat hij alles opgegeven heeft voor haar en voor Hanne is de maat vol. Ze gaat terug bij haar ouders wonen.

Hanne wil Remko bewijzen dat ze hem nog altijd graag heeft, maar hij duwt haar weg. Maarten en Roos besluiten de twee een duwtje te geven in de goeie richting met een plannetje in de Jan en Alleman. Maarten probeert Remko jaloers te maken door Hanne te koppel aan een andere jongen en het heeft zijn effect. De twee leggen hun ruzie bij en worden terug een koppel. Remko beslist zelfs terug bij zijn ouders te gaan wonen en zijn studies terug op te pakken.

Hanne, Remko, Bart, Brenda en Jelle genieten samen van een gezellig avondje op restaurant wanneer het noodlot toeslaat. Brenda wil na het afrekenen de straat oversteken en wordt aangereden door een auto. Ze bezwijkt aan haar verwondingen in het ziekenhuis en de volledige familie is zwaar aangeslagen. De begrafenis is een enorm trieste gelegenheid en Hanne krijgt het ontzettend moeilijk wanneer ze een tekstje moet voorlezen in de kerk.

Hanne weet met haar verdriet geen blijf en ze is overstuur als blijkt dat de verzekering een expert stuurt om het ongeval van haar mama te onderzoeken. De vrouw in kwestie wil een ontmoeting forceren tussen het gezin en de man die Brenda aangereden heeft. Hanne reageert kwaad wanneer Bart duidelijk maakt dat hij op de vraag wil ingaan. Met een smoesje lokt Bart haar weg, maar Hanne komt vroeger thuis en treft de 'moordenaar' van haar mama in haar zetel aan. Hanne kan het niet geloven dat haar vader dit gedaan heeft en stuurt de man onmiddellijk terug weg.

Bart gaat terug aan de slag bij VDB Electronics en stort zich volledig op zijn werk. Hanne heeft het moeilijk om haar school te combineren met het huishouden, maar krijgt geregeld hulp van de bomma en Albert. Toch trekt Remko aan de alarmbel en hij gaat klagen bij Linda en Mieke over de laksheid van Bart.

Familie4754
Familie4756
29486266
428361 10150676549022491 179278832490 9160844 574922726 n
Familie 4904 03
469618 10150829675807491 179278832490 9640004 325310375 o
Klooster
Familie 4905 03

Bart Van den Bossche is levend uit de brand geraakt, maar is wel zwaar gewond aan zijn benen. Hij moet enkele weken in het ziekenhuis blijven om te revalideren, waardoor Hannah instaat voor de opvoeding van Jelle Van den Bossche. Hannah staat echter klaar om te gaan studeren aan de modeacademie van Antwerpen en gaat samen met Remko Willaert op kot in Antwerpen. Jelle wordt daarom ondergebracht bij Jan Van den Bossche en Linda Desmet. Wanneer de revalidatie van Bart achter de rug is, is Hannah er dan ook als de eerste bij om haar vader thuis te verwelkomen.

Wanneer Trudy Tack de Rixart de Waremme plotseling veel op bezoek komt bij haar vader, begint Hannah zich af te vragen of er meer aan de hand is. Zelfs nadat Bart terug naar huis komt, blijft Trudy hem steeds helpen met zijn verzorging en het huishouden.

Hannah besluit dan ook om haar hiermee te confronteren en Trudy geeft uiteindelijk toe aan Bart dat ze gevoelens heeft voor hem. Hanne is hier helemaal tegen en ze wil dat Trudy haar vader met rust laat. Bart verzekert zijn dochter dat hij geen gevoelens heeft voor Trudy.

Tijdens het feest van de VDB Holding beginnen Bart en Trudy uiteindelijk wel een relatie en Hanne komt dit al snel te weten. Ze keert terug naar haar kot in Antwerpen en is razend op haar vader. Na een uit de hand gelopen discussie, krijgt ze een slag in het gezicht van Bart en ze wil hem nooit meer zien. Gelukkig wordt de ruzie opgelost en dit allemaal dankzij Trudy die naar Antwerpen ging om met Hanne te gaan praten. Na een goed gesprek tussen de twee, begint Hanne te begrijpen dat ze nooit haar moeder zal willen vervangen. Hanne besluit de relatie goed te keuren.

Later krijgt Hanne schokkend nieuws: ze is zwanger. Trudy komt het al snel te weten en later vertelt ze het ook aan haar vader en Remko Willaert. Hanne is niet zeker of ze het kindje wil houden en ze denkt aan abortus terwijl Remko en zijn ouders het kind wel willen houden. Toch besluit Hanne om het kindje te laten weghalen en dit zorgt ervoor dat haar relatie met Remko enorm onder druk komt te staan.

Na de abortus heeft Hanne het zeer moeilijk en ze begint te werken bij VDB Fashion waar ze in Axel De Meester een luisterend oor vindt. Haar relatie met Remko is op de klippen gelopen, vooral dankzij zijn ouders. Toch blijven ze nog veel om elkaar geven maar Hanne geeft de hoop op dat het nog ooit zal goedkomen. Trudy en Bart willen dat het terug goedkomt en ze proberen het koppel weer bij elkaar te krijgen. Wanneer Remko langs komt bij VDB Fashion, maken ze het terug goed met elkaar. Toch volgt er alweer een tegenslag wanneer Remko's ouders hem verstoten nadat hij bekend maakt dat hij terug een relatie heeft met Hanne.

Er volgt een tweede tegenslag wanneer Anna Dierckx perongeluk te weten komt dat Hanne een abortus heeft laten uitvoeren. Ze is razend op haar kleindochter en wil haar nooit meer zien. Dit heeft grote gevolgen in de familie want bijna iedereen geeft de bomma ongelijk. Hierdoor komt er ruzie in de familie en vertrekt de bomma samen met Albert Thielens boos terug naar de zee. Hanne voelt zich enorm schuldig omdat dankzij haar er ruzie is in de familie. Op een dag verdwijnt ze, zonder iets te zeggen.

Remko Willaert, Bart en Trudy zijn ontzettend ongerust maar dankzij een brief aan Jelle Van den Bossche weten ze dat Hanne even alleen gelaten wil worden omdat ze rust wil. Trudy wil dit respecteren maar Bart en Remko blijven zoeken naar haar. Ze komen te weten dat Hanne in een klooster zit en ze gaan er naar toe. Moeder Overste wil hen niet binnenlaten omdat Hanne niemand wil zien. Later gaat Trudy undercover in het klooster omdat ze zeker wil zijn dat alles goed gaat met Hanne. Wanneer ze haar eindelijk te zien krijgt, zit Hanne vol schuldgevoelens en wil Trudy er alles aan doen om haar uit het klooster te halen.

Het is uiteindelijk dankzij Albert Thielens dat alles terug goed komt. Hij kan Anna Dierckx overtuigen om haar excuses aan te bieden. Anna is eerst koppig omdat ze haar ongelijk niet wil toegeven. Maar na een gesprek met Moeder Overste, komt ze tot inkeer. Ze biedt haar verontschuldigingen aan aan Hanne en ze keert eindelijk terug naar huis.

Familie afl4910 06

Na het ongeval van Caroline De Meester, is Hannah een enorme steun voor Axel. Wanneer Axel ervoor kiest om zijn ontslag te geven, besluit Hannah haar kans te wagen om haar familie te tonen wat ze kan als modeontwerpster. Ze helpt June en Veronique met een ontwerp en later besluit ze om voor de job te gaan. Ze krijgt al snel een koude douche wanneer Veronique haar niet wil aannemen. Ze wil dat Hannah eerst een diploma behaalt. Toch wil Hannah haar eerste jaar niet opnieuw doen. Samen met Remko probeert ze naar een oplossing te zoeken. Het is dankzij financiële hulp van Trudy en Marie-Rose dat Hannah uiteindelijk zal gaan studeren in Amerika. In oktober 2012 nemen ze afscheid van hun familie tijdens een afscheidsfeestje in de Jan en Alleman.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hannah weer vertolkt door Margot Hallemans.

Hannah2013
1491257 10152151347472491 2030268224 o
Familie 5184 002
Familie 5184 001
Familie 5198 001
640px-Familie 5208 001
Familie 5225 02
Familie afl5215 05
Familie 5224 06
Familie 5230 01
42533084
Familie 5280 003
Familie 5290 013
Familie 5291 005-1
Familie 5312 003
640px-Familie 5323 006
Seizoensfinale23-HannahenThomas-2

Jelle kijkt de relatieproblemen tussen Bart en Trudy met lede ogen aan en besluit Hanne hierover in te lichten. Niet veel later keert ze terug naar België en probeert ze tussen hen te bemiddelen. Al snel blijkt dat Hanne niet meteen de intentie heeft om naar de VS terug te keren, mede doordat zij en Remko er een tijdje geleden uit elkaar zijn gegaan.

Hanne aast opnieuw op een job als ontwerper bij VDB Fashion, hetgeen haar een jaar geleden nog werd geweigerd. Ze solliciteert bij hoofdontwerper Rudi Verbiest en lijkt zich meer dan alleen professioneel tot hem aangetrokken te voelen. Ze verneemt echter al snel dat hij een relatie heeft met Veronique.

Uiteindelijk solliciteert ze, gewapend met haar ontwerpen, bij Véronique en Rudi als modeontwerpster. Rudi is klaarblijkelijk onder de indruk maar Veronique is minder positief. Ze vindt haar ontwerpen te 'Amerikaans' en na overleg met Rudi besluit ze Hannah niet aan te nemen. Hannah is duidelijk teleurgesteld maar dankzij de tussenkomst van Jan krijgt Hannah toch een job aangeboden van Veronique.

Het is wel niet de job die Hannah voor ogen had, want het is niet bij VDB Fashion maar in de Foodbar. Ondanks de commentaar van haar vader en grootvader, besluit Hannah de job toch aan te nemen om zo dichter bij Rudi te kunnen zijn.

De dagen daarna probeert Hannah zo veel mogelijk in de buurt van Rudi te zijn. Ze brengt de broodjes persoonlijk naar hem en Veronique en op deze manier probeert ze ook ideeën aan te brengen in verband met Fashion. Veronique laat duidelijk merken dat ze niet gediend is met dit advies maar volgens Rudi is Hannah alleen maar enthousiast.

Op een avond is er niemand meer in het atelier van Rudi en Hannah kan het niet laten om een kijkje te gaan nemen. Ze kijkt Rudi's ontwerpen in en tekent er ook zelf een paar. Doordat ze plots iets op de gang hoort moet ze snel vertrekken en vergeet ze haar ontwerpen. De volgende morgend vindt Rudi de ontwerpen van Hannah. Hij vraag aan haar of ze in zijn atelier is geweest, maar ze ontkent. Uiteindelijk biecht ze alles op aan Rudi, maar hij is heel boos en zegt dat haar plaats in de keuken is.

Een paar dagen later vraagt Rudi aan Hannah of ze tijdelijk zijn rechterhand wilt worden omdat hij geen inspiratie meer heeft en hoopt dat het beter gaat lukken met Hannah erbij. Ze stemt toe en niet veel later begint ze als zijn rechterhand.

Alles verloopt vlot bij VDB Fashion tot Hannah een grote fout maakt. Ze bestelt een stof zonder dat te bespreken met Veronique. Wanneer ze dit opbiecht aan Rudi en Veronique is Veronique boos, maar Rudi steunt Hannah en probeert haar goed te praten bij Veronique. Hannah zoekt oplossingen, maar vindt er geen. Ze probeert ten einde raad 10.000 euro bij elkaar te zoeken.

Terwijl Hannah in het bureau van Véronique zit, omdat Véronique over Hannah's lot moet beslissen, verschijnt plotseling Axel. Axel wil solliciteren voor de job als rechterhand van Rudi. Maar daardoor wordt hij wel Hannah's concurrent, met wie hij lange tijd een innige vriendschap had. Uiteindelijk beslissen Veronique en Rudi om Hannah in dienst te houden.

Niet veel later krijgt Hannah een job aangeboden door Dior. Ze probeert de brief eerst te verstoppen want als ze bij Dior gaat werken, dan moet ze Rudi missen. Alleen Evy weet van de brief en zij zegt dat ze die kans niet mag laten schieten. Hannah twijfelt of ze voor de job bij Dior moet gaan en of ze het moet vertellen van de brief tegen Rudi en Veronique. Kiest ze voor de familie en Rudi of voor een job bij Dior? Uiteindelijk kiest ze voor Fashion, maar wanneer Veronique een contract heeft opgesteld, om zogezegd vast bij Fashion te komen werken, en Hannah dit tekent. Later blijkt dat ze eigenlijk, zonder dat ze het zelf weet, getekend heeft voor Fashionaria.

De modeshow komt dichterbij en Rudi en Hannah werken veel samen. Hannah geniet met volle teugen van deze intense samenwerking. Dan is het zover. De dag van de modeshow breekt aan. Rudi is heel zenuwachtig, maar Veronique en Hannah proberen hem gerust te stellen. Alles verloopt goed en de modeshow is een groot succes. Vooral de onverwachte afloop haalt de pers. Alleen Hannah heeft het hier moeilijk mee. Rudi heeft Veronique op het einde van de modeshow namelijk ten huwelijk gevraagt en Veronique heeft ja gezegd. Hannah heeft het hier heel moeilijk mee en ze wilt niet langer met Rudi samen werken. Wanneer haar broertje Jelle haar vraagt om een kostuum te ontwerpen voor hem voor zijn lentefeest stort ze zich daar dan ook enthousiast op.

Een paar dagen later heeft Rudi opnieuw geen inspiratie meer. Hij mist Hannah, mede omdat ze altijd goede ideeën had en hij met haar in de buurt altijd veel beter werk leverde. Er komt een vervangster voor Hannah, maar Rudi wilt geen vervangster. Hij wilt Hannah. Veronique zegt hem dat als hij Hannah terugwilt, om te werken, hij haar zelf zal moeten gaan halen.

Rudi wilt Hannah dwingen om terug naar Fashion te komen, maar Hannah heeft heel andere plannen. Wanneer Veronique merkt dat Rudi nog nergens staat met zijn nieuwe collectie benadert ze Hannah. Maar Hannah is niet onder de indruk van het nieuws dat Rudi haar te melden heeft. Niet veel latert vertelt ze haar plannen aan Bart en Trudy. Ze wilt een eigen zaak beginnen. Maar dan duwt Veronique haar een contract onder de neus waaruit blijkt dat ze zich niet zomaar kan terugtrekken uit Fashion...

Na een lange pauze heeft Hannah dan toch beslist om terug bij Fashion te komen werken. Rudi is hier superblij mee. Hannah beweert geen gevoelens meer te hebben voor Rudi, maar is dat ook wel zo... Niet veel later krijgen Rudi en Hannah ruzie. Ze leggen deze ruzie al snel terug bij wanneer Rudi ontdekt dat Hannah gevoelens heeft gehad voor hem.

Wanneer het proces van Danny Buytaert start is iedereen erover bezig. Marie-Rose is voorzitster van de jury. Maar plots ontsnapt Buytaert en hij heeft het gemunt op familieleden van juryleden. Op een gewone dag staat Buytaert Mieke op te wachten wanneer ze naar buiten komt. De familie is geschokt door dit nieuws en niet veel later wordt ook Hannah belaagd door Buytaert. Wanneer ze van Fashion naar huis gaat slaat Danny Buytaert haar neer en sleept hij haar in zijn bestelwagen. Gelukkig komt Rudi net op tijd en ziet hij dat ze in de bestelwagen wordt gesleept. Hij slaat Danny Buytaert neer en bevrijdt Hannah uit de wagen. De politie komt en Danny Buytaert wordt opgepakt. Hij doet vele bekentenissen.

Het lentefeest van Jelle en de kinderen van zijn klas komt eraan en Hannah is dan ook al klaar met de outfits die ze voor hen ontworpen heeft. De vriendjes van Jelle mogen bij hem thuis komen feesten op een westernfeestje voor Jelle zijn lentefeest. Iedereen is dan ook dolenthousiast over de outfits die Hannah ontworpen heeft. Een paar dagen later vindt het lentefeest van Jelle voor de familie plaats. Iedereen maakt zich er dan ook klaar voor. Wat aanvankelijk een prachtige dag moest worden, draait uit in een echt drama... Hannah's kleinere broertje Jelle kan deze gebeurtenissen, net als heel de familie, maar moeilijk verwerken.

Veronique beslist om zich volledig los te scheuren van de VDB Holding. Ze start haar eigen bedrijfje op, Vero Bello, waaronder ook de bvba Fashionaria behoort. Veronique lijkt haar eerste slag thuis te halen en verplicht Hannah om voor haar te komen werken. Maar Hannah slaagt er niet in om haar draai te vinden in haar nieuwe job bij Veronique. Veronique is bovendien niet van plan om het haar nieuwe werkneemster gemakkelijk te maken.

Niet veel later verwisselen Hannah en Rudi van plaats. Hannah gaat terug bij VDB werken en Rudi bij Vero Bello. Maar de nieuwe collectie staat bij VDB nog niet ver en de modeshow komt dichterbij. Hannah blijft maar werken om de nieuwe collectie zeker op tijd klaar te krijgen. Ze wilt ook geen werk uit eigen handen geven en Peter stelt voor om een tweede ontwerper te zoeken , maar dat wilt Hannah beslist niet. Maar wanneer ze teveel werkt dreigt ze tegen een muur aan te lopen... Toch werkt ze een heel weekend verder en ze zit op haar tandvlees. Hannah is zo moe dat ze met de fiets ten val komt... Peter overweegt nog altijd om een tweede ontwerper aan te nemen. Hannah ziet dit als een gebrek aan vertrouwen. Peter overweegt zoekt toch verder naar een tweede ontwerper en richt zijn pijlen op Rudi.

Bas en Hannah leren elkaar kennen in de Foodbar en het klikt meteen tussen de twee. Hij geeft zich op dat moment uit voor Thomas Feyaerts. Evy vertrouwt deze 'Thomas' echter niet en ze waarschuwt Hannah voor hem. Hannah luistert niet naar deze waarschuwingen en ze gaan steeds meer en meer met elkaar om. Ze worden zelfs verliefd op elkaar. Samen gaan ze naar de modeshow van Vero Bello.

Familie 5326 006
S24e009 16
Familie 5336 001
Familie 5363 003
S24e038 01
Familie 5376 001
640px-Familie 5394 003
Familie 5416 01
S24 E091 038
S24 E092 012
S24 E102 016
S24 E107 012
S24 E110 015
S24 E110 020
Familie 5459 003
Familie 5479 006
Familie 5496 001
S24 E177 008
S24 E178 016
S24 E205 016
S24 E205 038

Wanneer Thomas niet wordt binnengelaten, omdat er al een Thomas Feyaerts binnen is, wordt Hannah erbij gehaald. Zij ontmoet daar de echte Thomas Feyaerts. Bas is plotseling nergens meer te bespeuren. Hannah en Thomas gaan samen naar het huis van Mieke & co. Wanneer ze daar aankomen heeft hij zij spullen al gepakt en is hij klaar om te vertrekken. Iedereen wil eerst een verklaring. Bas geeft toe dat hij Thomas' identiteit gestolen had. Hij had op café een dronken Thomas ontmoet, die hem een aantal vage dingen vertelde over over de zoektocht naar zijn familie.

Thomas blijft napraten bij de bende en vertelt over het dodelijk ongeluk van zijn ouders. Bij het opruimen van de zolder ontdekte Thomas papieren die erop wijzen dat zijn vader geadopteerd was en op zoek was naar zijn echte ouders. Thomas wou die zoektocht voor hem afmaken en kwam zo bij Anna terecht, wiens naam op verschillende kwitanties stond. Hannah en Mieke regelen een nieuwe ontmoeting tussen Thomas en Anna en zo komt hij te weten dat hij de kleinzoon is van Jan Van den Bossche.

Twee maanden later. Hannah en Thomas kunnen het goed met elkaar vinden. Wanneer Hannah op een avond moet overwerken om de ontwerpen op tijd af te krijgen, komt Thomas haar helpen. Het komt tot een passioneel moment en de volgende dag probeert Thomas haar te kussen. Hannah is van slag, maar moet toegeven dat ze ook iets voor Thomas voelt, ook al zijn ze neef en nicht. Hannah heeft het zeer moeilijk wanneer ze Thomas samen met Stefanie Coppens ziet. Ze vertelt aan Evy Hermans dat ze verliefd is op iemand, en Evy ontdekt al snel dat die persoon Thomas is.

Niet veel later begint Thomas bij VDB te werken, waardoor ze elkaar nu elke dag tegen het lijf lopen. Thomas maakt geregeld avances, en Hannah probeert hem te ontwijken. Al kan ze haar gevoelens maar moeilijk verstoppen. Ze beginnen in alle stilte een relatie, want ze moeten het geheim houden. Ze denken dat als iemand van de familie het te weten komt ze het als een schandaal gaan beschouwen. Niet veel later gaan ze samen naar Parijs.

De volgende dagen kunnen de twee niet van elkaars lijf blijven en dat valt op voor de anderen in hun omgeving, ook voor de familie. Wanneer ze op een avond samen in de zetel zitten, bij Thomas thuis, worden ze bijna betrapt door Mieke. Niet veel later vraagt Mieke aan Hannah of zij en Thomas een koppel zijn. Hannah twijfelt over wat ze zou zeggen en op dat moment komt Thomas binnen. Hij bevestigd dat hij en Hannah een relatie hebben. Daarna vertellen ze het aan heel de familie en iedereen vindt de relatie tussen de twee heel leuk en normaal. Alleen denken Bart en de bomma daar anders over...

Jan vertelt het aan de bomma en zij reageert zeer gechoqueerd. Ze zegt dat dit het begin is van nog veel meer miserie in de familie. Wanneer Hannah aan Jan vraagt hoed de bomma gereageerd heeft, zegt hij haar dat ze heel blij was en Hannah kan haar oren bijna niet geloven waneer ze dat hoort. Wanneer ze de relatie tussen haar en Thomas vertelt aan Bart en Trudy, is Trudy heel blij. Bart juist het tegenovergestelde, hij begint meteen over het feit dat ze neef en nicht zijn en over kinderen later. Hij zegt dat er kinderen uit kunnen voorkomen met 12 vingers en 12 tenen. Hannah loopt boos weg en zegt dat Bart haar vader niet meer is. Niet veel later ziet Bart door Trudy in dat hij fout is geweest en hij gaat zich excuseren bij Hannah.

Wanneer ze bij Fashion iets nieuws zoeken, komt Hannah met het idee om schoenen te ontwerpen. Dat ontbreekt immers nog bij de kleren van Fashion. Peter besluit om samen te werken met een bestaande firma, waarvan de kleren bij de schoenen van Hannah passen. Die vindt Thomas al snel in het schoenenbedrijf Zapatero, waar Gunther Poucke, een oude bekende voor Mieke, de hoofdontwerper is. Zonder dit besproken te hebben met Hannah regelen Peter en Thomas een afspraak met Gunther. Wanneer Hannah dit op de moment zelf te weten komt, is ze heel kwaad op Peter en Thomas. Ze is ook niet meteen enthousiast over de ontwerpen van van Gunther en vindt ze ook niet echt bij haar ontwerpen passen. Ze vertelt dit tegen Thomas en hij annuleert de volgende afspraak met Gunther, maar uiteindelijk ziet Hannah in dat ze fout is geweest en ze zich liet leiden door haar emoties en ze belt Gunther terug.

De samenwerking tussen Hannah en Gunther Poucke verloopt vlot, en Thomas reageert lichtjes jaloers op hun intense samenwerking. Hannah en Thomas verschillen ook van mening over het gedrag van Peter Van den Bossche. Sinds hij zijn modellenbureau Fashion Agency heeft opgericht, is hij helemaal van gedrag veranderd. Thomas vindt het onaanvaardbaar dat hij zijn werk in de steek laat om naar feestjes te gaan. Hannah is milder voor haar baas, en vindt dat Thomas overdrijft. Tot er een compromitterende foto van Peter en twee modellen opduikt en het imago van VDB op het spel staat.

Het gaat niet goed met de VDB Holding nu Peter betrokken is met een drugszaak op zijn loft, zijn er nog meer problemen bij VDB. Peter trekt zich even terug als CEO en Thomas neemt zijn taak tijdelijk over. Thomas steekt zoveel tijd in zijn job, dat hij geen tijd meer heeft voor Hannah. Hannah spreekt hierover met Stefanie en wanneer Stefanie Thomas hiermee confronteert, is Thomas kwaad omdat hij vindt dat Hannah het hem zelf had moeten zeggen en er niet zomaar met iedereen over spreken. Stefanie wil de twee terug dichter bij elkaar brengen en organiseert een weekendje Cadzand. Maar na hun terugkomst wordt des te meer duidelijk dat de twee uit elkaar gegroeid zijn.

Wanneer er een tankwagen kantelt en er een giftige stof vrijkomt, mag niemand zich nog naar buiten begeven. Iedereen moet binnen blijven en alle ramen en deuren gesloten houden. Thomas en Stefanie zitten opgesloten in de woning van Leen. Ze proberen er het beste van te maken en ze groeien ondertussen alsmaar dichter en dichter naar elkaar toe. Hannah zit ondertussen nietsvermoedend in haar eigen woning opgesloten met Bart, Trudy, Jelle en Louise. Wanneer de gifwolk weg is en iedereen zich weer gewoon vrij naar buiten mag begeven, belt Hannah naar Thomas. Ze vraagt aan hem of ze mag langskomen bij hem thuis, maar hij klinkt niet enthousiast en hij heeft liever niet dat ze komt. De volgende dag spreken ze toch samen af en hebben ze een moeilijk gesprek. Ze beseffen allebei dat hun relatie op een dood spoor zit en bovendien is Thomas eerlijk over zijn gevoelens voor Stefanie. Ze gaan als vrienden uit elkaar.

Alles lijkt weer goed te gaan bij Fashion, nu Peter niet langer verdacht wordt van de moord op een drugspatiënt. De schoenen, die Gunther ontworpen heeft, komen aan bij Fashion en ze passen perfect bij de kleren, die Hannah ontworpen heeft. Nu ze bij VDB terug genoeg geld hebben voor het bedrijf, besluit Thomas om het idee van het kleurenadvies door een kleurenconsulent terug opnieuw te openen. Dat idee was eerder afgevoerd door geldgebrek, maar nu is er dus terug geld genoeg om het idee waar te maken en Fashion weer terug succesvoller te maken bij de mensen. Dankzij een idee van Hannah, wordt het idee nog beter en ze zijn er bij Fashion helemaal klaar voor. Het idee wordt verwezenlijkt en het is al vanaf de eerste dag een groot succes.

Wanneer Thomas oude facturen vindt van zijn vader, voor zijn dood, zoekt hij uit waarover dit ging. Hij ontdekt dat zijn vader iets aan zijn nieren had en dat zijn ouders daardoor een auto-ongeval hebben meegemaakt. Leen vertelt hem dat hij zich moet laten onderzoeken en dat ook Jan en Isabelle dat moeten doen, want dat het een erfelijke ziekte is. Dat betekent dus dat als Jan de ziekte ook heeft, dat ook Bart, Mieke, Maarten, Leen, Guido, Hannah, Jelle, Thomas en Arthur dezelfde nierziekte hebben. Het drietal laat zich onderzoeken en er wordt vastgesteld dat zowel Jan als Isabelle de ziekte niet hebben en dat Willem de ziekte dus zelf ontwikkeld heeft. Alleen Thomas is besmet, maar die weigert zich te laten opereren, omdat hij vreest voor zijn carrière.

Thomas wil dat de winkels van VDB Fashion internationaal doorbreken en daarvoor moet onderzoek gedaan worden in het buitenland. Hij wilt dat Hannah naar Milaan gaat, om daar het personeel te helpen met de start van de winkels. Hannah is niet te vinden voor het idee en ze wilt absoluut niet naar Milaan. Wanneer Evy vraagt of Thomas het aan Peter gevraagd heeft, wilt hij niets meer zeggen en dan gaat hij weg. Evy denkt dat hij het doet zonder toestemming van Peter. Wanneer Thomas het de volgende dag nog eens komt vragen aan Hannah en haar onder druk zet, is voor haar de maat vol. Ze stapt, na een gesprek met Evy, naar Peter en ze vertelt hem wat Thomas allemaal van plan is. Peter is razend op Thomas en hij roept hij meteen bij hem in het bureau. Hannah voelt zich schuldig, maar Evy kan haar ervan overtuigen dat ze de beste keuze heeft gemaakt. Thomas is het voorval al snel vergeten, wanneer de joint venture tussen VDB Fashion en Vero Bello, na lang onderhandelen, toch doorgaat.

Hannah denkt dat ze van Thomas af is, nu de joint venture tussen VDB Fashion en Vero Bello toch doorgaat, maar dat is buiten Thomas gerekend. Hij heeft het plan om Hannah naar Milaan te laten gaan nog niet opgeborgen. Peter steunt hem nu volledig, dus hij heeft niets meer te verliezen. Hannah heeft nog altijd geen zin om naar Milaan te gaan, maar Thomas zegt dat ze snel haar tickets naar Milaan moet boeken. Ze heeft geen zin om naar Milaan te gaan, omdat ze niet hetzelfde wilt meemaken als toen ze in Amerika was. Ze zegt dat ze alles heeft verloren in Amerika. Haar lief, haar ambities en nog veel meer. Trudy en Evy denken dat het vooral het probleem is dat ze alleen naar Milaan moet. Wanneer Trudy met Louise praat, bedenkt ze een plan. Ze denkt dat Mario haar kan helpen. Ze stelt Hannah voor om zich te laten rondleiden door Mario in Milaan. Hannah zegt dat ze er nog eens over na moet denken. Ze vertelt aan Thomas dat het goed is, maar dat ze het eerst nog moet regelen met Mario. Thomas zegt haar dat ze het maar beter snel kan regelen, want dat ze zaterdag al moet vertrekken. Hannah is kwaad op Thomas, omdat hij al tickets had besteld, zonder dat hij wist dat ze wel of niet zou gaan. Thomas zegt haar ook nog dat ze voor twee maanden naar Milaan moet gaan en dat wist Hannah al helemaal niet. Ze is kwaad, maar ze beseft dat ze niet anders kan doen dan zaterdag naar Milaan te vertrekken.

Eén maand later moet Hannah plotseling terugkeren naar België wanneer ze te horen krijgt dat haar vader om het leven is gekomen tijdens een auto-ongeluk. Hannah kan het nieuws maar moeilijk geloven. Ze ziet haar familie en haar broertje Jelle Van den Bossche voor het eerst terug op de begrafenis. Ze wil het liefst in België blijven, maar Jelle kan haar overtuigen om terug naar Milaan te keren om haar opdracht verder af te werken.

Schermafbeelding 2015-08-15 om 01.21.01
5550 5
Familie s25 afl5553 004
S25 E009 012
Familie 5606 001-30a4jbzt6svald5q4vu496
049709a26f306118fd75c708b119a549
Familie 5619 002-30cuivkx61l1btjngo9m2y
Familie 5640 003-30ju4xze1idqwrlfcapkwa
Familie 5659 002-30qfhsnwuwj4cdqgj9z6dm
Familie 5638 001-30ju40op1z4ufwse9qptl6
1e317ff4ceafe7b262cda40dd7dcb011
Familie 5662 002-30s6p36bdjreldxwdr3yfe
Cfb048893a8ead22d0e6a13b27c9a126
Familie 5669 002
Familie 5691 001
Familie 5694 003
Familie 5704 001
Aflevering 5707-2
Familie 5712 003
Familie 5714 002
Aflevering 5733-8
Familie 5739 004
Aflevering 5760-5
Familie afl5767 33
Familie afl5768 179

Hannah komt voor één dagje terug naar België en vindt een radeloze Trudy terug. Ze heeft een slippertje begaan met Mathias Moelaert en ze werden betrapt door Marie-Rose. Hannah wil haar stiefmoeder vergeven voor dit ontrouw, maar ze vreest wel dat Jelle en Louise het daar minder makkelijk mee zullen hebben. En ze krijgt gelijk, want vooral Jelle neemt het Trudy kwalijk. Hannah keert terug naar Milaan, maar wil haar broertje blijven steunen. Via Skype spreken ze af om tijdens de schoolvakantie een paar keer samen op stap te gaan.

Twee maanden later

Na twee maanden keert Hannah weer even terug naar huis, maar er is ondertussen wel wat veranderd in de VDB Holding. VDB Fashion en Vero Bello zijn nu één bedrijf en dat betekent dat er een hoofdontwerper moet gekozen worden. Rudi heeft zich al kandidaat gesteld en hij vindt dan ook dat hij het meeste recht heeft op de job. Wanneer Hannah terug thuiskomt, krijgt ze het nieuws te horen. Ze zegt dat ze er over gaat nadenken en niet veel later stelt ook Gunther zich kandidaat. Rudi speelt een vuil spelletje om te winnen, maar Hannah volgt hem hier niet in. Wanneer zij voor een paar weken terug naar Milaan vertrekt, lukt het hem om Gunther te laten vertrekken. Niet veel later krijgt hij te horen dat Hannah zich officieel kandidaat heeft gesteld en dat hij dus nog altijd niet zeker is van zijn job als hoofdontwerper.

Vanuit Milaan komt Hannah te weten dat Rudi een vuil spelletje aan het spelen is om hoofdontwerper te worden, en ze denkt er over na om zich terug te trekken uit de wedstrijd. Door chantage krijgt Rudi toch de job, maar hij heeft daar al snel spijt van wanneer al zijn collega's hem scheef bekijken. De job gaat dan toch naar Hannah.

In november krijgt Hannah een dringend telefoontje van Peter. Ze moet haar werk in Milaan zo snel mogelijk afronden zodat ze terug naar België kan keren. Er staat namelijk een pak werk te wachten nu de gebouwen van VDB Fashion volledig vernield zijn door een ernstige storm. Hannah protesteert, omdat ze nog heel veel werk heeft in de winkel in Milaan, en dus niet alles op haar eentje kan afronden. Peter eist geen tegenspraak en enkele dagen later staat Hannah alweer in België, volledig oververmoeid. En er staat haar nog heel veel werk te wachten, want Veronique geeft haar onmiddellijk een lang lijstje met zaken die nog moeten gebeuren voor ze kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen.

De stress van alle taken zorgt ervoor dat Hannah zich niet meer goed in haar vel voelt. Ze moet ontwerpen voorleggen aan Veronique, en ze is niet helemaal tevreden met het resultaat. Bovendien moet Hannah in haar eentje het nieuwe atelier inrichten, en die combinatie kan ze niet aan. Ze werkt dag en nacht en kan op weinig begrip rekenen van haar collega's. Ook Rudi heeft het te druk met andere zaken en kan haar dus niet helpen. Hannah voelt zich moe en gaat op consultatie bij Leen, die haar meteen enkele dagen rust voorschrijft. Ondertussen denkt Hannah na over haar toekomst binnen VDB en ze besluit de job van hoofdontwerper aan Rudi te laten.

Nadien gaat het opnieuw veel beter met Hannah, nu ze de verantwoordelijkheid niet meer op haar eentje moet dragen. Begin december verhuist ze samen met haar collega's naar de nieuwe gebouwen en moet ze samen met Rudi de fotoshoot van Fashion in goede banen leiden.

Wanneer ze te horen krijgt dat Niko Schuurmans en Mieke Van den Bossche van plan zijn te verhuizen, ziet Hannah het wel zitten om bij de Friends in te trekken. Wanneer Trudy dit hoort, schrikt ze zich rot. Wil Hannah haar nu ook al verlaten? Tijdens de feestdagen gaat het snel van kwaad naar erger met Trudy. Ze organiseert een gezellig avondje met Hannah en Jelle, maar de twee hadden al plannen om Kerstmis bij de Friends te vieren. Trudy voelt zich in de steek gelaten en heeft het emotioneel moeilijk. Hannah krijgt last van haar geweten en besluit samen met Jelle toch nog Kerstmis met Trudy te vieren.

In het begin van 2016 is het toch zover en staat Hannah op het punt om haar koffer te pakken. Ze gaat samen met Trudy en Jelle een weekendje naar Milaan om er op een deftige manier afscheid te nemen. Ze belooft bovendien aan Jelle dat hij geregeld langs mag komen en kan blijven logeren. Jelle staat al snel aan de deur bij de Friends omdat hij zich eenzaam voelt met Trudy alleen. Hij heeft het gevoel dat iedereen hem in de steek gelaten heeft. Hannah voelt zich schuldig en maakt er werk van om meer met haar broer te doen.

Ondertussen komt het tot een pijnlijke confrontatie tussen Hannah en Rudi. Het gaat niet goed met hem sinds zijn succes met Rudimentair. Hij gaat elke avond tot in de late uurtjes uit en heeft zo telkens weer ruzie met Zjef De Mulder. Via Trudy komt Hannah te weten dat Rudi een slippertje begaan heeft met een zekere Joachim Vaes. Wanneer Rudi nadien constant zit te sms'en met Joachim, maakt Hannah er al snel een opmerking over, maar Rudi vindt dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien. Hannah wil Rudi aansporen om de waarheid op te biechten aan Zjef, maar dat ziet hij helemaal niet zitten. Het is uiteindelijk dankzij Hannah en Trudy dat Zjef toch de waarheid te weten komt en hij maakt meteen een einde aan hun relatie.

Rudi is razend op Hannah en de twee maken voortdurend ruzie op het werk. Bovendien zoekt hij troost bij Joachim en verwaarloost hij zijn werk bij VDB Fashion. Hannah merkt al snel dat Rudi snel achteruit gaat en ze begint zich zorgen te maken. Ze gaat hem bezoeken in zijn appartement en komt zo te weten dat Rudi de laatste tijd last heeft van zwarte vlekken voor zijn ogen. Rudi vreest dat hij wel eens blind zou kunnen worden en Hannah spoort hem aan om naar de dokter te gaan. Wanneer Joachim hem ook nog eens in de steek laat, is het voor Rudi allemaal te veel en hij sluit zich op in zijn appartement en weigert nog met iemand te praten of om te gaan werken.

Bij VDB Fashion probeert Hannah het werk van Rudi zo goed mogelijk over te nemen, maar Veronique Van den Bossche begint al snel naar Rudi te vragen. Uiteindelijk kan Hannah niets anders dan eerlijk zijn en Veronique wil onmiddellijk Rudi zelf opzoeken om hem te overtuigen terug buiten te komen. Rudi luistert echter ook niet naar Veronique en wil met rust gelaten worden. Hannah schakelt nadien de hulp in van Mieke Van den Bossche en zij ziet maar één oplossing: Zjef zal met Rudi moeten gaan praten. Maar dat ziet Zjef absoluut niet zitten, voor hem is Rudi volledig verleden tijd. Hannah en Trudy willen de twee terug bij elkaar krijgen en slagen uiteindelijk in hun opzet.

Hannah merkt al een tijdje op dat Stefanie Coppens zeer stilletjes is. Ze komt te weten dat ze nog steeds met Thomas Van den Bossche in haar hoofd zit, zeker nadat ze een voicemailbericht van hem terughoort. Hannah zorgt er echter voor dat het bericht perongeluk verwijderd wordt en Stefanie is verdrietiger dan ooit. Hannah wil haar goede vriendin helpen en probeert haar gedachten te verzetten. Uiteindelijk maakt Stefanie een einde aan haar relatie met Simon en verhuist ze naar Frankrijk.

Via Facebook komt Hannah terug in contact met Tim, een oude schoolkameraad, die haar vraagt om iets te gaan drinken met hem. Emma Verdonck ontpopt zich tot datingcoach van Hannah en redt haar uit de klauwen van Tim wanneer hun date een mislukking blijkt te zijn. Nadien heeft Guido Van den Bossche een verrassing in petto voor Emma en wil zij kost wat kost te weten komen wat hij gepland heeft. Ze schakelt hiervoor Hannah in, maar Guido verward haar nieuwsgierigheid voor iets anders en vreest dat ze verliefd op hem is. Emma maakt dit nog een schepje erger en daarom besluiten Guido en Hannah haar beet te nemen door te doen alsof ze een koppel willen worden.

Trudy beslist Stan Lauwers te bezoeken in de gevangenis. Hij vraagt haar om hulp om te bewijzen dat hij zijn ex-vriendin Kirsten Caemerlinck niet heeft vermoord. Trudy wordt door hoofdinspecteur Delaet echter niet au sérieux genomen. Ze beslist om samen met Hannah en Evy Hermans zelf op onderzoek uit te gaan en zoekt contact met Junes alibi: securityagent Dries Van Renterghem. Hannah is compleet tegen het idee van Trudy om detective te spelen, omdat ze het gevaarlijk vindt. June heeft de drie dames al snel door en koopt Dries weeral om op hen een hak te zetten. Dries vertelt Trudy dat hij gelogen heeft over het alibi van June op de dag van de moord. Hoofdinspecteur Delaet gelooft het verhaal van Trudy en Hannah niet en eist dat ze stoppen met hun privéonderzoek.

De ouders van Rudi Verbiest - Fons en Francine - hebben spijt dat ze Rudi indertijd niet hebben gesteund in zijn studiekeuze en willen het graag met hem goedmaken. Wat ze echter niet weten, is dat hun zoon homoseksueel is en een relatie met Zjef heeft. Rudi heeft schrik voor de reactie van zijn ouders en vraagt aan Hannah om zich voor te doen als zijn lief. Ze wil niet meewerken aan zijn plannetje, tot Hannah niets anders kan wanneer Rudi haar voorstelt als zijn vriendin. Francine is in de wolken en organiseert een etentje met hun viertjes. Hannah eist dat Rudi eerlijk is met zijn ouders en aan de gevoelens van Zjef denkt. In het restaurant begint Francine over trouwen en kindjes en Hannah kan het niet langer verzwijgen. Ze vertrekt en probeert Rudi nogmaals aan te sporen om de waarheid te vertellen. Uiteindelijk krijgt Rudi het toch over zijn lippen en zijn ouders accepteren hem zoals hij is.

Emma kan Esther, een meisje van haar school, niet verdragen. Esther is stapelzot van Elias, een jongen uit Emma haar klas met wie ze tijdlang samen was. Om Esther buitenspel te zetten, beslist Emma om een blind date tussen Elias en Hanne te regelen. De date heeft echter een onverwacht einde. Hanne heeft ervoor kunnen zorgen dat Elias en Esther terug samenkwamen, tot grote ergernis van Emma.

Bij VDB Fashion is Hannah ondertussen goed bevriend geraakt met haar nieuwe collega Quinten Godderis. Quinten vertelt aan Hannah dat hij en zijn vrouw Sylvie uit elkaar zijn gegaan. Sylvie is een nieuwe relatie aangegaan met 'iemand die haar wél begrijpt'. Hannah wilt dat haar goede vriend Quinten ook terug gelukkig wordt en probeert hem te koppelen aan Jolien, de interim receptioniste. Ze probeert de twee op allerlei manieren bij elkaar te kragen, maar Quinten zegt dat hij te verlegen is om Jolien mee op date te vragen. Uiteindelijk lukt het hem toch, maar op het nippertje zegt Quinten zijn date af om bij Hannah te kunnen zijn. Hij heeft namelijk gevoelens voor haar gekregen, maar durft dit niet te vertellen. Tot hij eindelijk de moed krijgt en Hannah vol op de mond kust. Ze is enorm geschrokken en moet hem vertellen dat de gevoelens niet wederzijds zijn. Ze vindt het beter dat ze tijdelijk een beetje afstand van elkaar houden.

Wanneer Mieke Van den Bossche aangereden wordt en in een coma belandt, heeft Hannah het uiteraard zeer moeilijk. Quinten wil er voor zijn goede vriendin zijn en zorgt voor de nodige steun. Hannah krijgt de moeilijke opdracht om haar broertje Jelle Van den Bossche in te lichten en ondertussen zoekt ze steun bij haar familie en vrienden. Ze beseft nu eens te maar dat ze eigenlijk wel gevoelens heeft voor Quinten en wil hem dit duidelijk maken. Tot Sylvie plots opduikt en Quinten nog om een kans vraagt. Hannah geeft de veldslag op en het komt tot een pittige discussie tussen haar en Emma Verdonck hierover. Hannah raapt haar moed bij elkaar en brengt Quinten op de hoogte van haar gevoelens. De twee worden een koppel.

June Van Damme is de nieuwe CEO van Fashion geworden nu Simon Feyaerts in verdenking wordt gesteld voor de aanrijding van Mieke. Wanneer June Hannah en Quinten betrapt tijdens een vrijpartij op het werk, ontslaat ze Hannah op staande voet. Voor Peter en Veronique is dit opnieuw het zoveelste bewijs dat June tegen alle Van den Bossches is en het familiebedrijf willen kapotmaken. Vlak voor haar ontslag, kwam Hannah nog te weten dat June een afspraak heeft met een zekere Paul Wils. Via Quinten komen ze te weten dat het om een verkoopovereenkomst gaat. Het is echter niet wat Peter en Veronique denken, want June heeft net een enorme deal gesloten met 9House, het bedrijf van Paul Wils.

Wanneer Hannah 's avonds terug thuis is, krijgt ze een paniektelefoontje van Evy Hermans. Stan Lauwers is op weg naar VDB Fashion om June te confronteren en Evy vreest dat hij stomme dingen gaat doen. Maar Stan is niet de enige die een appeltje te schillen heeft met June...

Familie 5769 006
Familie 5775 007
Familie 5777 003
Familie 5780 002
Familie 5781 003
S26 afl5790 010
Familie 5802 003
S26 afl5803 026
S26 afl5813 024
S26 afl5817 006
S26 afl5817 034
Familie 5845 001
Aflevering 5845-4
Familie 5848 005
S26 afl5858 060
S26 afl5858 231
S26 afl5859 069
S26 afl5860 004
S26 afl5861 009
S26 afl5862 062
S26 afl5863 063
S26 afl5863 084
S26 afl5864 018
Familie 5867 002
S26 afl5867 062
S26 afl5867 063
S26 afl5868 031
Familie 5871 001
Familie 5873 004
16178483 10155033883787491 8942377004063313812 o
Familie 5881 001
16487454 1583917048299947 3860070597570025431 o
Familie 5892 002
16487133 10155071733137491 6673739048284910872 o
Familie 5902 001
Familie 5915 002
Familie 5922 001
Familie 5937 002
Familie 5941 002
Familie 5945 002
Familie 5954 003
Familie 5955 031
Aflevering 5966-3
18893421 10155465023267491 6406595704351588081 n
S26 afl5977 032
S26 afl5977 115
Familie 5982 Quinten Hannah
S26 afl5984 028
Familie 5988 seizoensfinale 009
S26 afl5988 499

Net zoals de rest van de familie komt ook Hanne te weten dat June vermoord is teruggevonden op haar kantoor. Peter en Veronique proberen de boel bij VDB Fashion draaiende te houden en vragen aan Hanne om haar job terug op zich te nemen. Samen met Evy gaat ze op zoek naar allerlei manieren om de productiekosten te onderdrukken. Ondertussen heeft Hanne een mysterieus afspraakje en laat ze een tattoo zetten, tot groot ongenoegen van Quinten. Hij is niet direct de grootste fan van tattoos.

Twee maanden later

Lars De Wulf maakt zijn opwachting als de nieuwe CEO van VDB Fashion. Hij heeft geïnvesteerd en werd zo de grootste aandeelhouder. Hanne en Jenny zijn onmiddellijk onder de indruk van de man zijn looks en Hanne kan het goed met Lars vinden. Ondertussen loopt haar relatie met Quinten al een tijdje stroef sinds de vakantie gedaan is. Ze heeft het gevoel dat de pit eruit is en maakt er een einde aan.

Er worden verschillende middeltjes gebruik bij VDB Fashion om te besparen, waardoor Hanne ontwerpen moet hermaken van jaren geleden. Tot Lars daar een stokje voor steekt en werk wil maken van de nieuwe collectie die Hanne en Rudi voor de zomer uitgetekend hadden. Hanne is echter volledig in paniek wanneer ze op de server geen enkel spoor van de ontwerpen terugvindt, en bovendien zijn de schetsen ook nergens meer te vinden. Lars wil de ontwerpen bekijken en Hanne moet met een bang hartje vertellen dat ze spoorloos verdwenen zijn. Tot haar grote verbazing heeft Lars de ontwerpen toch op haar bureau teruggevonden en is hij zelfs onder de indruk van haar werk. Toch is hij van mening dat Hanne te onzeker is over zichzelf en hij wil haar meer verantwoordelijkheid geven. Hanne wil ondertussen uitpluizen waar de verdwenen ontwerpen vandaan komen.

Door de complimentjes van Lars begint Hanne al snel te zweven en ze wil Lars uitvragen op date. Niet iedereen vindt het een goed idee dat Hanne verliefd wordt op haar baas. Maar wat Hanne niet beseft, is dat Lars ondertussen begint te twijfelen aan haar verhaal over de ontwerpen. Hij merkt namelijk dat er twee verschillende ontwerpers aan gewerkt hebben en is er zeker van dat Hanne de job niet aankan en daarom hulp van Rudi Verbiest krijgt.

Na een paar bezoekjes van Lars en Veronique, is Rudi eindelijk overtuigd en bergt hij zijn droom om bij Mina Fashion te gaan studeren op. Hij gaat, in plaats daarvan, terug bij VDB Fashion werken en zo werken hij en Hanne terug samen, zoals vroeger. Hanne vraagt zich nog altijd af waar de ontwerpen zo ineens vandaan komen en ze ondervraagt Rudi meerdere keren, maar hij zegt haar dat hij haar niets kan zeggen voor haar eigen bestwil, want hoe minder ze weet, hoe beter. Ze begrijpt Rudi niet echt, maar ze doet toch wat hij vraagt en ze zwijgt erover.

Wanneer Simon verdacht wordt van de moord op June, scheurt hij de brief waarop staat dat June hem heeft vergiftigd met Arsenicum, zodat hij niet opgepakt zou worden. Hij gooit de papiersnippers in de vuilbak en niet veel later vindt Evy de papiersnippers, wanneer ze de vuilbak opendoet. Ze puzzelt ze in elkaar en ze ziet wat er op staat. Ze verwittigt Stan, die op dat moment in de gevangenis zit en die probeert haar te overtuigen om ermee naar de politie te stappen, zodat Simon opgepakt wordt. Evy weet niet wat ze moet doen en ze vraagt de raad van Hanne. Ze laat haar de papiersnippers zien die ze gevonden heeft en samen puzzelen ze de snippers terug samen tot een brief. Ze moeten de brief snel bedekken wanneer Simon naar hen komt, maar gelukkig merkt hij niets. Uiteindelijk beslist Evy om de brief terug weg te gooien en om te zwijgen tegen de politie.

Wanneer Hanne op een dag van haar werk thuiskomt, is er een huiszoeking aan de gang en is de politie het hele huis overhoop aan het halen. Ze zoeken naar de schoenen, waarvan de voetafdruk afkomstig is in het bloed van June op de plaats delict. Ze denken dat het afkomstig is van de schoenen van Simon en daarom doorzoeken ze het huis van de friends. Uiteindelijk vinden ze, na lang zoeken, de schoenen die ze zochten en ze tonen ze aan Simon. Die vertelt hen dat de schoenen niet van hem zijn, maar wel van Rudi, waarna ook Rudi wordt opgepakt door de politie. Na de huiszoeking, ligt heel het huis van de friends overhoop en Hanne en Emma kuisen het samen weer terug op.

Na de arrestatie van Rudi is Hanne, samen met Trudy, de steun en toeverlaat van Zjef. In opdracht van hem beslist ze om, na een ruzie tussen Rudi en Zjef, met Rudi te gaan praten, maar net op dat moment wordt hij ondervraagd, waardoor het gesprek, tot grote spijt van Zjef, niet door kan gaan. Niet veel later wordt Zjef zelf opgepakt en wanneer hij een tijdje later terug vrijgelaten wordt, is hij een wrak. Gelukkig zijn zijn vrienden er nog om hem te steunen en om hem op te vangen. Wanneer commissaris Mortier haar op VDB Fashion bezoekt om met haar te praten over Rudi, zegt ze geen kwaad woord over hem, in de hoop dat hij sneller vrijkomt.

Louise heeft een vriendje, Wout, en ze gaan samen met nog een paar vrienden een weekend naar de Ardennen. Haar ouders willen Wout eerst ontmoeten en dat doen ze dan ook tijden een etentje, vlak voor ze samen naar de Ardennen vertrekken. Eerder die dag vroeg Louise Hanne om raad over de eerste keer seks. Ze dacht dat ze tijdens het weekend misschien voor de eerste keer seks zou hebben met Wout en daarom vroeg ze aan Hanne wat ze moest doen. Hanne gaf haar de raad om het rustig aan te doen en ze gaf haar ook nog wat tips. Na het weekend is Louise zichzelf niet en dat merkt ook Trudy. Ze schakelt de hulp in van Peter, maar ook die kan niet tot haar doordringen. Ze verzint een leugen, waarin ze zegt dat zij en Wout een andere muzieksmaak hadden en dat ze daardoor en hevige discussie hadden vlak voor ze vertrokken, en dat ze daarom uit elkaar gegaan zijn. Ten einde raad schakelt Trudy de hulp in van Hanne, in de hoop dat die wel tot haar kan doordringen. Het plan lukt, want Louise vertelt haar wat er echt gebeurd is. Zoals ze gedacht had, hadden ze dat weekend voor de eerste keer seks en ze waren allebei heel klungelig, waardoor ze zich schaamden voor elkaar en ze niet meer durfden te praten tegen elkaar, omdat ze allebei dachten dat de andere boos op hem/haar was. Hanne maakt Louise duidelijk dat dat niet zo erg is en dat ze opnieuw moet afspreken met Wout, om de brokken weer te lijmen en om terug een koppel te worden. Louise volgt de goede raad van Hanne op en ze spreekt opnieuw af met Wout. Ze leggen het terug bij met elkaar en ze worden opnieuw een koppel. Hanne heeft beloofd aan Louise om het aan niemand te vertellen, maar toch vertelt ze het stiekem tegen Trudy. Die belooft immers te zwijgen en ze bleef maar aandringen tot Hanne het vertelde.

Wanneer de nieuwe collectie van VDB Fashion voor 9House wordt voorgesteld, stelt Lars Paul Wils voor aan Hannah. Hij is heel enthousiast over haar collectie en over haar en het andere personeel en daarom denkt hij eraan om een beter contract met hen aan te gaan en dat is juist hetgeen dat VDB Fashion nodig heeft om weer een perfect gezond bedrijf te worden. Hannah is blij dat haar werk geapprecieerd wordt, nu Rudi voor een tijdje naar China is. Wanneer hij na 2 weken niet met Zjef terugkeert naar België, is ze dan ook, net als de andere friends, heel verbaasd. Rudi blijft nog wat langer in China en dus zal Hannah nog wat langer zonder hem moeten werken bij VDB Fashion. Ze moet wel, samen met de andere friends, Zjef opvangen, die het erg vindt dat Rudi nog een tijdje in China blijft, terwijl hij al terug in België is.

Nadat Jelle meermaals Bart gezien heeft, begint Faroud zich zorgen te maken en neemt hij terug contact op met de staatsveiligheid. Pieter Brinck vertelt hem dat Bart opnieuw in België is en dat hij zich ergens schuilhoudt. Faroud herneemt zijn oude job om Bart te zoeken en hem terug naar Amerika te sturen. Doordat Bart terug in België is, zijn Trudy, Hannah en Jelle in gevaar en daarom worden ze allemaal dag en nacht bewaakt door Faroud en door de staatsveiligheid. Niet veel later komen de Gallo's erachter dat Bart niet dood is en dat hij terug in België is en ze zinnen op wraak. Ondertussen probeert Faroud alles angstvallig geheim te houden voor Trudy, Hannah en Jelle. Wanneer Faroud en Pieter een tijdje later vermoeden dat de Gallo's Bart gevonden hebben en dat ze hem vermoord hebben, wordt het voor Faroud dan ook nog moeilijker om alles te verzwijgen.

Een paar dagen later vindt het grote verjaardagsfeest voor de 90ste verjaardag van de bomma plaats in het landhuis van Lars. Ook Hannah is van de partij en wanneer Simon, die niet uitgenodigd is, zat het weekend komt verstoren, wordt ze door hem hard gekust. Wanneer de bomma tijdens het feest plots op de grond valt, is iedereen dan ook heel ongerust. Uiteindelijk blijkt het niet zo erg te zijn en een paar dagen later mag ze alweer naar huis.

Op het verjaardagsfeest van de bomma komt Bart plots opdagen. Hij is terug uit Amerika, omdat hij zijn familie niet langer kon missen. Hannah kan haar ogen niet geloven en wanneer Bart naar haar toe gaat, schiet ze dan ook helemaal in paniek en wilt ze niet dat ze hem aanraakt. Ze gelooft niet dat hij er echt terug is en ze vlucht naar haar kamer.

Ook de volgende dag gaat het niet beter tussen Hannah en haar vader. Ze doet alsof hij haar niets kan schelen en ze vindt het egoïstisch van hem dat hij is teruggekeerd naar België, omdat hij zo heel hun leven overhoop gooit en omdat hij zo ook terug zijn hele familie, en dan vooral zijn gezin, in gevaar brengt. Na een paar dagen opgesloten te zitten, wilt Hannah dan ook niet langer binnen blijven en ze wilt terug naar huis. Eerst gaat de staatsveiligheid niet akkoord, maar uiteindelijk mag het dan toch, op voorwaarde dat ze een persoonlijke bodyguard krijgt, genaamd Vin. Vanaf dan mag ze terug gaan en staan waar ze wilt en mag en gaat ze dus ook terug werken.

Wanneer Trudy Hannah op een avond belt en haar, terwijl ze het eigenlijk niet mag van de staatsveiligheid, vertelt dat Bart de volgende dag een gevaarlijke missie gaat uitvoeren voor de staatsveiligheid om de Gallo's definitief uit te schakelen, ziet ze dan toch in dat ze fout is geweest en ze beseft dat ze, als ze nu niet naar hem gaat en als het fout loopt, ze haar vader misschien nooit meer terug zal zien. Ze gaat naar Bart en ze vliegt hem in de armen. De ruzie is terug bijgelegd tussen de twee, hoewel Hannah wel nog altijd kwaad is op Bart. Niet veel later is Faroud kwaad en wordt de hele missie bijna afgeblazen, wanneer blijkt dat Hannah het geheime nieuws over de missie van haar vader heeft doorvertelt aan alle friends, die bij haar thuis wonen. Uiteindelijk gaat de missie toch door en komt alles terug goed, al heeft het een andere afloop dan op voorhand gedacht werd.

Bart en Isabella Gallo hebben de strijdbijl begraven en ze lijken eindelijk van de Gallo's af te zijn. Faroud vertrouwt het zaakje echter niet en hij laat hen toch nog bewaken voor de zekerheid. Dat betekent dat Bart, Jelle en Trudy dus nog altijd niet buiten mogen en dat Hannah nog altijd wordt bewaakt daar haar persoonlijke bodyguard, Vin.

Hannah verjaart en ze wordt 24 jaar, maar ze heeft niet veel zin in een verjaardagsfeestje, door alle gebeurtenissen met Bart. Wanneer ze in de Foodbar een afspraak heeft met Leen, komt Emma te weten dat ze jarig is en ze wilt, tegen ze zin van Hannah, een verjaardagsfeest organiseren voor haar. Hannah lijkt die avond dan ook niet gelukkig op haar intiem verjaardagsfeest voor haar huisgenoten. Bart wilt haar zien op deze speciale dag en na lang aandringen gaat de staatsveiligheid hier uiteindelijk mee akkoord, maar wanneer ze aankomen bij het huis van de friends en Bart uit de auto stapt, komt er een witte bestelwagen in de straat gereden, gaat de deuren aan de achterkant open en wordt er op hem en zijn bewakers geschoten. De schutters kunnen uiteindelijk zelf neergeschoten worden en niet veel later worden ze verhoord.

Doordat de vermoedelijk laatste tegenstanders van Bart opgepakt zijn, wordt de bewaking van zijn gezin eindelijk opgeheven. Ook Hannah wordt nu niet langer begeleid door een bodyguard. Dit blijkt al snel een verkeerde keuze, wanneer het onderzoek van de staatsveiligheid naar de schietpartij uitwijst dat de schutter schoot met losse flodders en dat het dus niet de bedoeling was om Bart te vermoorden, maar wel om hen te doen geloven dat het opnieuw veilig was voor hem en zijn familie. Wanneer de staatsveiligheid verneemt dat Trudy, Louise en Jelle samen zijn gaan shoppen, worden ze meteen getraceerd, maar het is al te laat, want tijdens hun autorit worden ze, opnieuw door een witte bestelwagen achtervolgt en worden ze door mannen, die uit de laadbak komen en die gemaskerd en gewapend zijn met grote wapens, ontvoerd. Wanneer Hannah het verschrikkelijke nieuw verneemt, gaat ze meteen naar haar vader en wordt ze daar opnieuw opgesloten om zo geen gevaar meer te lopen.

Nu Trudy, Jelle en Louise ontvoerd zijn, krijgt Bart al snel een telefoontje van Isabella. Ze eist 5 miljoen euro losgeld, of Bart ziet zijn gezin nooit meer terug. Bart, Hanne en de familie doen er alles aan om genoeg geld bij elkaar te sprokkelen. Met de hulp van Lars hebben ze uiteindelijk genoeg geld om Trudy en de kinderen vrij te krijgen. Het geld wordt echter gestolen wanneer Peter op weg is naar Isabella. Niet veel later worden Bart en de politie door Isabella naar een autokerkhof gestuurd en daar volgt er een emotioneel weerzien met Trudy, die Bart moet doodschieten. Uiteindelijk weten ze zich uit deze benarde situatie te redden, worden Isabella en haar mannen opgepakt en keren Bart, Trudy en de kinderen veilig terug naar huis, waar Hanne al in volle spanning op hen zit te wachten. Ze is dan ook heel opgelucht wanneer ze hen allemaal terug veilig thuis ziet komen.

Na alle recente gebeurtenissen beslissen Bart en Trudy om samen met Jelle en Louise naar LA te verhuizen om er opnieuw met een propere lei te beginnen. Bart vraagt ook Hanne om mee te gaan met hen, maar zij heeft haar leven hier in België en ze heeft dan ook alle begrip voor de keuzen van Bart, Trudy en de kinderen. Er wordt nog een afscheidsfeestje georganiseerd in de Jan & Alleman, waarna het gezin naar de Verenigde Staten vertrekt.

Op een bepaald moment denkt Emma dat er iets moois bloeit tussen Niko en Hanne. Ze wilt hen dan ook koste wat het het kost aan elkaar koppelen. Hanne maakt haar echter al snel duidelijk dat ze geen interesse heeft in Niko en dat Emma zich dus ook niet moet bemoeien met Hanne's liefdesleven, al heeft ze daar nog altijd heel moeilijk mee. Gelukkig vindt Hanne het niet zo erg en blijven ze gewoon nog altijd beste vriendinnen.

VDB Fashion staat opnieuw heel hard onder druk van 9House en ze moeten op een bepaald moment zelfs een hele collectie in een week plots afkrijgen. Hanne doet haar best, maar nu Rudi voor een tijdje in China werkt, kan ze al dat vele werk niet meer alleen aan. Daarom nemen Lars en Veronique dan ook al snel een studente aan die Hanne voor een tijdje moet helpen om de collectie toch nog op tijd af te krijgen. Hanne en Julie werken zelfs de hele nacht door aan de ontwerpen en ze kunnen nu alleen maar hopen dat ze Wils met hun ontwerpen kunnen overtuigen. Net voor het einde van de deadline weet Hanne dan ook niet meer waar haar hoofd staat en ze zoekt steun bij Rudi. Niet veel later is het dan ook eindelijk zover. Wils bezoekt VDB Fashion en hij neemt een beslissing over hun nieuwe ontwerpen. Hij is laaiend enthousiast over de nieuwe ontwerpen en de deal met 9House is dan ook meteen binnen.

Wils mist echter wel iets speciaals in de nieuwe collectie van VDB Fashion voor 9House. Simon stelt een unisex-kledingstuk voor, maar dat vinden Hanne en Rudi, die net teruggekeerd is uit China, dan weer geen goed idee. Zij bedanken zelf iets anders, namelijk een mannenrok. Simon is echter niet blij dat zijn idee niet uitgewerkt is en hij overtuigt Wils er dan ook van om voor zijn eigen unisex-idee te gaan. Lars en Veronique doen dan ook hun uiterste best om Wils dan toch te overtuigen van hun idee, maar dat lijkt een moeilijkere opdracht dan op voorhand gedacht. Lars kan hem echter uiteindelijk toch overtuigen door zelf met een mannenrok op één van hun meetings te verschijnen. Zo komt de mannenrok van Hanne en Rudi er uiteindelijk toch.

Emma is verslaafd aan haar gsm en dat zijn Guido en Hanne beu. Altijd en overal zit ze op haar gsm. Daarom daagt Hanne haar uit om een social detox in te lassen. Dat houdt in dat als Emma een week zonder gsm kan leven, ze de weddenschap gewonnen heeft. Dan zal Hanne voor een week haar slaafje zijn. Emma wilt hier eerst niet aan mee doen, maar onder lichte dwang van Guido en Hanne gaat ze de weddenschap uiteindelijk dan toch aan en ze geeft haar gsm af aan Hanne voor een week. Hanne probeert Emma op allerlei manieren terug in de verleiding te brengen, maar ze lijkt te mislukken in haar opdracht. Tot Hanne Emma plots toch in de val kan lokken en Emma hierdoor de weddenschap op het laatste nippertje dan toch nog verliest. Emma moet nu een week lang het slaafje zijn van Hanne, maar ze klaagt al snel over de strenge eisen van haar vriendin. Hanne voelt zich uiteindelijk schuldig en ze besluit om Emma eventjes in de bloemen te zetten.

Simon voelt zich uitgesloten en hij zoekt toenadering tot de 'friends'. Hij nodigt zijn vrienden uit voor een drink, maar er komt echter niemand opdagen, behalve Hanne. Hij had zelfs een cadeautje gekocht voor Mila, maar ook Guido en Emma zijn spijtig genoeg niet komen opdagen. Hanne is dan ook heel ontgoocheld in haar vrienden na de drink van Simon. Na een goede babbel met Simon tikt Hanne haar vrienden dan ook op de vingers en onder meer Guido biedt zijn excuses aan aan Simon.

Hanne geeft per ongeluk de verkeerde kleur door voor een mantelpakje uit de nieuwe collectie van VDB Fashion voor 9House, waardoor dat stuk niet op tijd zal klaar geraken. Lars en Wils zijn allebei dan ook woedend en Wils wilt de schuldige zien hangen. Hij geeft die opdracht aan Simon en die komt er dan ook al snel achter dat het Hanne was die de fout heeft gemaakt. Hij verdenkt eerst Rudi er nog een tijdje van Hanne gesaboteerd te hebben, maar uiteindelijk herinnert Hanne zich terug dat ze zo druk bezig was dat ze misschien toch wel per ongeluk de verkeerde kleurcode heeft opgeschreven voor het mantelpakje. Lars zet Hanne op haar plaats en hij duidt Rudi terug aan als hoofdontwerper. Simon verzwijgt echter wel wie de schuldige was voor Wils aangezien dit anders Hanne haar job kan kosten. Wils wilt het hier echter niet bij laten en hij eist een fikse schadevergoeding. Simon wilt Wils overtuigen om het hier bij te laten, maar zijn plannetje mislukt en Wils blijft bij zijn beslissing.

Wils heeft nog een andere optie: Hij wilt VDB Fashion overkopen, maar nadien hoort Simon van hel zelf dat hij van plan is om het bedrijf helemaal te downsizen, waardoor er uiteindelijk niets meer van zou overblijven. Hij besluit om het tegen Hanne te zeggen, die zelf dan nadien naar Peter en Veronique stapt. Het is een moeilijke keuze voor de aandeelhouders, maar uiteindelijk beslissen ze dat er niets anders op zit dan te verkopen aan Wils. Op het laatste moment komt Simon echter het kantoor binnengestormd met de mededeling dat hij degene is die de fout gemaakt heeft en dat VDB Fashion hier dus niets mee te maken heeft. De verkoop gaat hierdoor niet door en iedereen is Simon dan ook heel dankbaar, vooral Hanne zelf. Samen met haar collega's geeft ze dan ook een verrassingsfeestje voor Simon bij haar thuis, om Simon te bedanken.

Sinds Rudi's terugkeer naar België doet hij heel afstandelijk tegen Zjef en hun relatie wordt er dus ook hoe langer hoe slechter op. Hanne merkt ook dat Zjef de laatste tijd ongelukkig bijloopt onze waarschuwt Rudi dat hij zijn relatie met Zjef dringend moet redden. Hierdoor begint Rudi eindelijk terug na te denken over zijn relatie en neemt hij de drastische beslissing om Zjef ten huwelijk te vragen en dat doet hij wel op een heel speciale manier met een speciale flashmob in de Foodbar. Hanne is dan ook blij wanneer ze ziet dat alles terug goed gaat met het koppel.

Na 6 maanden op een filmset gewerkt te hebben in Nieuw-Zeeland keert Stefanie, vroeger dan verwacht, terug naar België. Al meteen tijdens haar eerste avond thuis nemen haar twee beste vriendinnen, Hanne en Emma, haar mee op sleeptouw. Ze is 's avonds dan ook doodop, aangezien ze ook nog wel wat last heeft van de jetlag. Niet veel later krijgt ze echter alweer het bericht dat ze voor een paar weken opnieuw naar Nieuw-Zeeland moet voor een paar re-shoots. Voor ze terug naar Nieuw-Zeeland vertrekt, spreekt ze nog af met Hanne en Emma in de Foodbar, waarbij ze opnieuw uitgebreid afscheid nemen van elkaar, al is het maar voor heel even deze keer. Daarna heeft ze ook nog een afspraak met Simon in de Foodbar.

Wanneer Simon in een zatte bui per ongeluk aan Jan opbiecht dat hij tijdens het 90ste verjaardagsfeest van de bomma Anna heeft proberen te vergiftigen, wordt Simon door iedereen helemaal uit de familie verbannen. Hij zoekt steun bij Hanne en hij hoopt dat zij hem wel nog blijft steunen. Ze heeft het hier moeilijk mee, maar na alles wat hij voor haar gedaan heeft, kan ze niet anders dan hem toch te blijven steunen. Wanneer Simon geen uitnodiging krijgt voor het huwelijk van Mathias en Veronique, denkt hij dan ook meteen aan Hanne. Zij stelt hem voor om mee naar het huwelijk te gaan als haar date, maar ook dat vindt Veronique niet goed, waardoor Simon het op een andere manier, zonder de hulp van Hanne, aanpakt.

Na een bezoek aan haar opa, Jan, in het café is Hanne ziek geworden. Jan zelf was ook ziek, maar hij hield toch het café open. Hanne heeft hem aangeraakt op zijn voorhoofd om te voelen hoe warm hij aanvoelde en ze heeft hierdoor dus waarschijnlijk het virus ook overgekregen. Leen komt haar onderzoeken en ze schrijft haar dan ook meteen voor een paar dagen thuis, omdat ze in haar toestand niet kan gaan werken.

Simon ontvoert Stefanie zonder dat iemand het weet, omdat hij haar niet kan missen. Stefanie zelf weet ook niet dat Simon haar ontvoerder is, aangezien hij altijd een motorpak, handschoenen en een helm draagt. Ondertussen doet Simon zich voor iedereen voor alsof hij ook heel bezorgd is om Stefanie en hij helpt dan ook heel hard mee met de zoektocht naar haar. Zo komt hij op een dag aankloppen bij de zieke Hanne, die het wachtwoord van Stefanie's Facebookprofiel kent. Simon vertelt haar alles en samen loggen ze in op Stefanie's Facebookprofiel. Daarop ontdekken ze dat Jason Drake, een soort stalker van Stefanie uit Nieuw-Zeeland, haar nog altijd lastigvalt en hij er zelfs mee heeft gedreigd om haar te achtervolgen naar België en om haar te komen opzoeken. Hierdoor komt er dan ook een politieonderzoek op gang en wordt de verdwijning van Stefanie dan ook eindelijk als onrustwekkend beschouwt.

De dagen daarna helpt Hanne ook actief mee aan het onderzoek en aan de zoektocht naar Stefanie. Ze laat er op een bepaald moment zelfs haar date voor opzij staan, wanneer Emma haar weer eens aan een lief wilt helpen. Door Emma schrijft Hanne zich echter wel in op een datingsite, waarop ze toevallig ook Quinten terug tegenkomt. Ze spreken terug af in de Jan & Alleman en ze hebben een goede en een leuke babbel met elkaar. Quinten maakt Hanne duidelijk dat hij een nieuwe relatie met haar wel terug zou zien zitten, maar daar heeft Hanne toch haar twijfels bij. Ze heeft nog even tijd nodig, tot grote spijt van Quintene en Emma, die zelf ook gehoopt had dat Hanne opnieuw een nieuw lief zou vinden.

In het kader van het onderzoek naar de ontvoerde Stefanie komt inspecteur Tom Scheerlinck Hanne en Emma ondervragen in de Foodbar, aangezien zij één van de laatste zijn die Stefanie nog gezien hebben voor haar ontvoering. Zij vertellen hem dan ook dat Simon na hen nog een afspraak had met Stefanie in de Foodbar.

De nacht voor het huwelijk van Mathias en Veronique belt Simon Hanne plots volledig overstuur uit haar bed en staat hij plots bij haar thuis aan de deur. Ze probeert hem te troosten, maar hij is zo onder de indruk dat dat een heel moeilijke opdracht blijkt te zijn. Ook al speelt Simon vooral en al heel de tijd komedie, toch is hij echt overstuur, aangezien Jason hem gevolgd is en hij hem heeft moeten vermoorden. Uiteindelijk kan Hanne hem toch wat kalmeren.

Hanne had een afspraak met Veronique om haar vlak voor haar huwelijk thuis te gaan helpen met het aantrekken van haar trouwkleed en om haar dan daarna naar het huwelijk zelf te brengen. Veronique belt dit echter op het laatste moment af, aangezien ze de nacht heeft doorgebracht bij Lars in zijn hotel en hij haar zal helpen met haar trouwkleed aan te trekken en hij haar daarna dan ook naar het huwelijk zelf zal brengen. Op het huwelijk van Mathias en Veronique ziet Hanne na lange tijd ook haar vader, Bart, en Trudy terug. Jelle is er echter niet bij, aangezien hij op dat moment nog op kamp is in LA. Terwijl iedereen ongeduldig op Veronique zit te wachten, komt ze maar niet opdagen op haar eigen huwelijk.

Schermafdruk 2017-08-29 13.17.37
Familie 5992 001
Familie 5994 002
Familie 5996 002
Familie 6000 002
Familie 6003 001
Familie 6006 003
2017-11-01 (25)
Familie 6048 001
Familie 6049 004
Familie 6051 002
Familie 6054 004
Familie 6057 002
Familie 6061 004
Familie 6064 003
Familie 6071 004
Familie 6073 001
Familie 6077 003
2017-12-29 (21)
Familie 6096 002
Familie 6103 003
Familie 6164 005
Familie 6186 003
Familie 6188 005
2018-06-06 (1)
2018-06-06 (35)
Familie 6199 005
Familie 6207 005
Familie 6207 009
S27 afl6208 209

Nog voor Veronique aankomt op haar eigen huwelijk, krijgt Hanne plots telefoon. Zo komt ze te weten dat Stefanie ondertussen gevonden en bevrijd is uit de kelder van haar ontvoerder. Ze deelt dit goede nieuws dan ook meteen meet Guido en Emma, die naast haar zitten. Niet veel later komt Veronique dan toch plots aan op het huwelijk, samen met Cédric, en trouwt ze met Mathias. Het trouwfeest wordt echter abrupt verstoord en stopgezet door een speciale speech van Cédric, waarin hij zijn moeder openlijk beledigt voor alle aanwezigen. Het feest is hierna dan ook meteen voorbij voor het pas getrouwde koppel en zo dus ook voor alle genodigden.

Twee maanden later

Wanneer Guido en Emma terugkeren van hun avontuurlijke kampeertrip naar de Ardennen, doen ze heel raar. Na een tijdje begint Hanne zich dan ook al snel vragen te stellen bij het gedrag van het koppel. Ze worden namelijk opnieuw belaagd door Ronald en zijn handlangers, al weten alleen Stan en Eva hier ook van. Guido en Emma maken Hanne dan ook al snel wijs dat ze even in een relatiedopje zaten, maar dat alles ondertussen al terug opgelost is. Hanne twijfelt of ze haar wel de waarheid vertellen, maar ze legt zich toch maar neer bij het verhaal dat ze haar verteld hebben.

Niet veel later is Hanne getuige van een nieuwe aanval van Ronald op Guido. Ronald probeert hem omver te rijden en terwijl Stan en Guido weglopen en hopen dat niemand iets gezien heeft, belt Hanne de politie. Die komen Guido ondervragen, maar hij vernoemt in geen enkel geval Ronald. Zo weigert hij ook om klacht in te dienen, tot grote verbazing van Hanne, die de politie duidelijk maakt dat het heel ernstig was. Niet veel later wordt duidelijk dat Ronald de desbetreffende auto in brand gestoken heeft. Na dit en nog vele andere gebeurtenissen begint Hanne zich opnieuw vragen te stellen bij het gedrag van Guido en Emma en ze denkt dat zij en Emma geen vriendinnen meer zijn en ze voelt zich buitengesloten in haar eigen huis. Emma maakt haar duidelijk dat er iets ergs aan de hand is, maar dat ze niet meer kan zeggen dan dat. Hanne is blij dat ze eindelijk wat meer duidelijkheid heeft over de rare situatie in hun huis.

Omdat Emma niet met Hanne kan of wilt afspreken, stelt Rudi haar voor om met haar mee te gaan. Ze vindt het een goed idee, maar ze nodigt die avond ook stiekem Quinten uit voor hun afspraakje in de Jan & Alleman. Wanneer Rudi na een tijdje vertrekt, wordt het pas echt gezellig tussen de twee en de volgende dag wordt dan ook duidelijk dat het ex-koppel die nacht seks gehad heeft. Aan Rudi maakt Hanne duidelijk dat ze gewoon 'Friends with benefits' zijn en dus nog niet opnieuw een koppel.

Hanne gaat bij Stefanie thuis op bezoek om wat bij te praten. Ze hebben een goed gesprek en ze besluiten al snel om er een heuse ladiesnight night van te maken. Niet veel later komt Simon thuis van zijn werk en wanneer ze hem vertellen over hun ladiesnight night, denkt hij dat hij ook mad meedoen. Stefanie maakt Hanne duidelijk dat vindt dat hi te opdringerig en te bezorgd is en dat ze eigenlijk meer een koppel met hem is omdat ze hem heel dankbaar is dat hij haar uit de kelder van haar ontvoerder gered heeft dan omdat ze echt verliefd op hem is. Hanne probeert haar daarna dan ook zoveel mogelijk te steunen en te troosten.

Er wordt een fotoshoot georganiseerd bij VDB Fashion en Hanne staat er alleen voor, omdat Rudi op dat moment niet aanwezig is in het bedrijf. Wanneer één van de mannelijke modellen, genaamd Otto, alweer eens te laat is, wilt Hanne wat tijd winnen door Benny de keren al even snel te laten passen. Benny en Hanne zijn allebei enthousiast over Benny strak in het pak en Hanne neemt een foto voor hem met zijn gsm. Wanneer Hanne die foto niet veel later aan Rudi toont, krijgt hij het idee om een speciale online-actie op te starten om gewone mensen, zonder de ideale maten, meer aan te trekken voor de kleding van VDB Fashion door foto's met modellen die ook niet de ideale maten hebben, zoals Benny, online te publiceren voor de actie. Benny neemt deel aan een professionele fotoshoot voor de actie, nadat hij gehoord heeft hoeveel geld hij hiervoor krijgt. De volgende dag komt Benny Hanne bedanken en zij laat hem het resultaat van de actie zien. Benny wilt echter niet dat zijn foto's hiervoor gebruikt worden, omdat Rudi er de tekst 'Voor alle vormen en maten' bijgeschreven heeft, waardoor hij denkt dat hij de 'papzak' van het bedrijf is en dat iedereen die de actie gaat zien dat dan ook gaat vinden. Rudi en Hanne zitten met de handen in het haar en ze stappen dan ook naar Lars, maar die zegt dat ze Benny zelf zullen moeten overtuigen en dat ze anders maar een ander model moeten zoeken. Uiteindelijk organiseren ze ook een fotoshoot met Jenny en die kan Benny wel overtuigen. De actie wordt dan ook een groot succes.

Op een dag krijgen Hanne en Jan een dreigende sms van Simon. Hij heeft Stefanie ontvoerd en hij wilt samen met haar zelfmoord plegen in het kantoor van VDB Fashion. Gelukkig kan Stefanie zich op tijd verweren en komt Benny niet veel later binnengestormd. Simon wordt opgesloten in de gevangenis.

Hanne wilt een Halloweenfeestje organiseren om de negatieve sfeer van afgelopen tijd te compenseren. Ze beslist ook Stefanie uit te nodigen. Die wordt echter lastiggevallen door Stan en Evy, die een interview met haar willen, wat ze uiteindelijk ook toestaat. Ook de bomma en Albert zijn aanwezig op het Halloweenfeestje en het is dan ook een groot succes.

Stefanie wint 400 euro met een kraslotje en deelt de helft met Hanne. De twee beslissen te gaan shoppen. In een schoenenwinkel leert Hanne shopmanager Ward kennen. De twee spreken af om na het werk iets te gaan doen en leren zo elkaar beter kennen. Wars is echter veel ouder dan Hanne en hij zou zelfs haar vader kunnen zijn. Wanneer Ward zijn jas bij haar thuis vergeet, ontdekken de friends dat hij in 1992 in het huwelijksbootje stapte met een zekere Els. Emma gaat er van uit dat hij vreemdgaat met jongere vrouwen zoals Hanne.

Hanne geeft Ward een kans om zijn verhaal te doen. Zo komt ze te weten dat zijn vrouw, Els, reeds 10 jaar geleden overleden is en hij alleen instond voor de opvoeding van hun zoon Anthony, die tevens een paar jaar ouder is dan Hanne. Hanne biedt haar excuses aan. Emma vindt dat haar vriendin haar kans moet wagen, tot grote verrassing van Hanne. Hanne zelf geeft toe dat ze verliefd is op Ward en zoekt terug toenadering tot hem. Uiteindelijk komt het tot een romantische kus. Emma is blij voor Hanne.

Emma wilt dat Hanne Ward uitnodigt voor een etentje. Wat later gaat Zjef met Ward naar een horecabeurs over foodpairing. Hanne vindt dat hij te veel beslag legt op hem. Op een dag nodigt Ward Hanne uit om samen met haar naar de opera te gaan. Hanne kijkt er echter tegenop, omdat ze denkt dat ze opera niet leuk vindt. Rudi overtuigt haar echter om toch te gaan en uiteindelijk blijkt dat ze opera toch heel mooi en leuk vindt.

Wanneer Hanne beslist om Ward mee te nemen naar het kerstfeest met de familie, krijgt ze meteen spijt van de beslissing. Ze heeft namelijk Jan en de rest van de familie nog niet ingelicht over haar relatie met Ward en is bang voor de reacties. Rudi raadt haar aan om het aan Ward te vertellen en dat doet ze dan ook. Ze besluit om Jan te gaan vragen of ze Ward mag meenemen naar het kerstfeest en ze stelt hem meteen voor aan hem. Aanvankelijk vindt Jan het goed tot hij ziet dat er een groot leeftijdsverschil is tussen Ward en Hanne. Als Ward niet mag meekomen, wilt Hanne ook niet naar het familiefeest gaan en Ward stelt haar voor om Kerstmis samen met hem en zijn zoon Anthony te vieren. Dan leert ze die ook meteen kennen.

Hanne leert de zoon van Ward kennen: Anthony. Ze gaan samen naar het theater. Hanne polst bij Ward naar zijn kinderwens. Het gesprek loopt niet zoals verwacht. Ward laat duidelijk merken dat hij geen kinderen meer wilt. Hanne vindt troost bij Anthony, die haar op een zwak moment kust. Ook Anna leert Ward kennen en verdedigt zijn relatie met Hanne bij Jan en de rest van de familie. Ward biecht Hanne op dat hij heeft opgemerkt wat er tussen haar en zijn zoon speelt en zet een punt achter hun relatie.

Plots keren Bart, Trudy en Jelle onverwacht terug uit Amerika. Dit roept vragen op bij Peter, Hanne en Louise en ze vertellen hen dat Jelle zich in de problemen heeft gewerkt. Door zijn vriendin Audrey te helpen, heeft haar vader het nu op hem gemunt. Jelle maakt duidelijk dat hij terug naar Amerika wilt om Audrey te helpen. Als het moet zelfs zonder Bart en Trudy. Hij heeft een handtekening van een meerderjarige nodig om een 'alleenreizende minderjarige' te zijn, maar Hanne weigert dit. Uiteindelijk probeert Jelle het alleen, maar hij wordt op tijd terug naar huis gebracht en Hanne is dan ook heel blij dat haar broer weer veilig thuis is. Hierna vertrekt Bart alleen naar Dubai, waardoor Hanne opnieuw afscheid moet nemen van haar vader.

Wanneer zowel Rudi, Zjef, Niko, Mieke en Evy allemaal hun deel van het huis willen verkopen, gaan de bewoners van het huis hopeloos op zoek naar een nieuwe koper die hen er wil laten wonen. Hanne probeert Stefanie te overtuigen om haar aandelen van VDB te verkopen en een deel van het huis over te kopen. Uiteindelijk kopen Alfons en Stefanie zelfs heel et huis over en kan iedereen er blijven wonen.

Stefanie spreekt openlijk over haar gevoelens voor Ayo met Hanne. Ondertussen probeert Stan Evy's relatie met Maarten kapot te maken, wat hem ook lukt. Wanneer Hanne van Maarten een foto doorgestuurd krijgt waarop Evy staat met een andere man, maakt Evy haar duidelijk dat de foto getrukeerd is. Hanne denkt meteen dat Stan dit heeft gedaan. Met de hulp van Quinten en Hanne kan Evy Stan uiteindelijk ontmaskeren. Hanne probeert ook haar ex Quinten te helpen, die verslaafd is aan de drank.

Hanne is ook aanwezig op het huwelijk van Ayo en Stefanie, maar wanneer Ayo niet komt opdagen en het huwelijk niet doorgaat, keren ze terug naar de Jan & Alleman. Daar heeft Stan net te horen gekregen dat Evy met Maarten mee naar India gaat en uit pure wanhoop plant hij Evy aan te rijden. Hij wijkt echter op het laatste moment uit met zijn auto, waardoor hij per ongeluk Hanne aanrijdt. Hanne belandt in het ziekenhuis met breuken in de ruggenwervel. Na een operatie wordt ze in een kunstmatige coma gehouden. Reden te meer voor Bart om terug te keren naar België.

De familie reageert geschokt op wat er zich heeft afgespeeld en Bart keert onmiddellijk terug uit Dubai om er te zijn voor zijn dochter. Stan, die vluchtmisdrijf pleegde, is spoorloos verdwenen. Ondertussen slagen de dokters er in om Hanne te laten ontwaken uit de coma.

Op een dag reageert Hanne plots niet meer in het bijzijn van Bart, Trudy en Jelle. Ze heeft een virus opgelopen in het ziekenhuis, maar dat zou na een tijdje terug moeten overgaan. Niet veel later kan ze plots haar linkerhand, waarmee ze normaal schrijft, niet meer bewegen. Ze zal opnieuw geopereerd moeten worden, maar daarvoor moet haar koorts eerst opnieuw over zijn en hoe langer er gewacht wordt met opereren, hoe meer kans dat de verlamming in haar hand blijvend zal zijn. Na een paar dagen kan er dan toch eindelijk geopereerd worden en daarna is het afwachten of het hand zich na een tijd zal herstellen. Hanne vreest dat ze nooit meer zal kunnen ontwerpen en ze wordt alsmaar negatiever.

Na een tijdje mag Hanne naar huis, al moet ze wel in haar ziekenhuisbed blijven. Daar wordt ze verzorgd door thuisverpleging en doet ze revalidatieoefeningen met haar kinesist. Evy komt uit schuldgevoel terug bij de friends wonen en ze bekommert zich om Hanne. Op een nacht staat Stan voor Hannes ziekenhuisbed, die zonet een illegaal wapen heeft overgekocht. De volgende morgen blijkt dat hij een doosje pralines op haar bed heeft achtergelaten.

Wanneer Evy wordt gebeld door Stan kan Hanne het hele gesprek horen en smeekt ze Evy om thuis te blijven. Evy beseft ondertussen waar Stan het over heeft en ze gaat erop af. Hanne slaagt erin om Maarten te bellen en die gaat haar meteen achterna. Om Maarten te verwittigen heeft Hanne zich moeten forceren en is ze in een benarde situatie terechtgekomen, waarna haar gsm op de grond gevallen. Gelukkig komt Quinten haar bezoeken en kan hij haar zo terug goed leggen. De twee beleven een inning moment samen.

S28 afl6209 136
Familie 6213 001
Familie 6219 001
Familie 6229 004
Familie 6233 001
Familie 6240 003
S28 afl6246 006
Familie 6271 004
Familie 6276 003
Familie 6280 003
Familie 6284 003
Familie 6291 005
Familie 6296 005
S28 afl6300 031
Familie 6341 001
Familie 6343 006

Hanne is getuige van een ruzie tussen Maarten en Evy. Stan heeft het schot van Evy overleefd en is daarna overgebracht naar de gevangenis. Evy verwijt Maarten aanleiding te hebben gegeven voor de schietpartij. De ruzie loopt verder op en Maarten neemt afscheid van Hanne, waarna hij alleen naar India vertrekt.

Twee maanden later

De toestand van Hanne is aan de beterhand. Ze moet niet langer in bed blijven liggen en kan nu al zelfstandig stappen. Toch ergert ze zich nog altijd aan haar beperkingen, want ze kan nog niet fatsoenlijk tekenen met haar rechterhand. Van de dokter krijgt ze te horen dat ze het kalmer aan moet doen. Quinten blijft Hanne opbeuren en Hanne twijfelt over haar gevoelens voor hem. Hanne praat met Quinten over haar gevoelens, maar die maakt haar duidelijk dat hij een relatie niet meer ziet zitten. Hun relatiebreuk was namelijk de aanleiding van zijn drankprobleem. Hanne is er kapot van en ze probeert zonder kruk de trap op te gaan, maar ze komt ten val. Stefanie vindt Hanne zo terug en helpt haar.

Hanne gaat terug aan de slag bij VDB Fashion, maar kan nog steeds niet voor 100% functioneren. Rudi maakt haar duidelijk dat ze het rustig aan moet doen en geeft haar alleen taken die ze aankan. Hanne krijgt het idee om een schoen te ontwerpen die zowel elegant als functioneel is. Ze zoekt hiervoor de hulp van Ward, die haar idee en ontwerp schitterend vindt. Wanneer Quinten merkt hoe Hanne en Ward met elkaar omgaan, is hij jaloers. Hij besluit Hanne en Ward zoveel mogelijk te mijden.

Met de hulp van Ward kan Hanne een prototype van haar schoen maken. De samenwerking gaat heel vlot en Ward wil Hanne ook helpen met haar salespitch voor Lars. Het duurt niet lang voor Ward haar duidelijk maakt dat hij het opnieuw wil proberen als koppel. Ondertussen beseft Quinten dat hij toch gevoelens heeft voor Hanne en haar zal verliezen als hij geen eerste stap zet. Hij wil Hanne helpen met de salespitch en het ontaardt al snel in een haantjesgevecht tussen beide mannen voor de aandacht van Hanne. Hanne is helemaal de kluts kwijt, zeker naar een passionele kus van Ward. Ze besluit Ward nog een kans te geven en aanvaardt zijn hulp voor de salespitch. Quinten ziet de twee samen op café en besluit het op te geven. De vrienden van Hanne maken Quinten echter duidelijk dat Hanne wel degelijk iets voor hem voelt en dat het nog niet te laat is. Wanneer Hanne en Ward samen op restaurant zitten, duikt Quinten op. Hij biecht zijn gevoelens op en Hanne is gecharmeerd. Ze laat Ward vallen om Quinten opnieuw een kans te geven.

Hanne en Quinten denken na over hun toekomst en over samenwonen. Quinten wil dat Hanne bij hem komt wonen, omdat het niet haalbaar is om bij de 'friends' te blijven dankzij de trap. Er wordt al snel een oplossing gevonden wanneer ze besluiten een opbergruimte op de benedenverdieping om te toveren tot een kamer met bijhorende badkamer, helemaal op maat van Quinten zijn behoeften gemaakt.

Wanneer Evy al enkele dagen niet naar huis komt, en niet reageert op telefoontjes of berichtjes, maken Hanne en de andere huisgenoten zich zorgen. Hanne gaat naar de politie, maar zij kunnen voorlopig niets doen. De dagen gaan voorbij en er is geen enkel spoor naar Evy en Hanne begint zich echt ongerust te maken. Ondertussen wordt Hanne door Peter ingeschakeld om te helpen met het gedrag van Jelle. Hanne beseft dat ze haar kleine broer de laatste tijd verwaarloosd heeft en belooft om meer tijd vrij te maken voor hem.

Vlak na nieuwjaar krijgen Hanne en de andere huisgenoten van Evy eindelijk nieuws: het lichaam van Evy werd gevonden in een bos. Ze stierf een natuurlijke dood. Hanne kan maar niet geloven dat de gezonde Evy zomaar zou sterven, en dan nog op zo'n rare plaats. Ze spreekt af met Lars omdat Evy de laatste tijd veel contact had met hem door haar onderzoek naar de onschuld van Veronique. Hanne merkt snel dat Lars meer weet, maar hij wil Hanne niet te veel vertellen uit angst voor haar veiligheid. Hanne komt uiteindelijk te weten dat Evy al een tijdje een onderzoek voerde naar Marie en haar verleden.

Wanneer Hanne op een avond thuis komt, treft ze Emma en Lucas aan terwijl ze kussen. Hanne is diep teleurgesteld in haar beste vriendin en hoopt dat ze haar misstap opbiecht aan Guido. Na aarzeling vertelt Emma inderdaad dat ze ontrouw geweest is, maar niet met wie ze echt een affaire had. Emma is zeer streng voor Emma en dit zorgt voor een grote druk op hun vriendschap. Wanneer ze Guido dan toch de waarheid vertelt, is Emma razend op Hanne. Dankzij haar is haar relatie met Guido misschien volledig verleden tijd. De ruzie tussen zowel Guido als Emma als Emma en Hanne wordt uiteindelijk opgelost.

Enkele weken na de begrafenis van Evy, botst Hanne in de supermarkt perongeluk op Iris Massant, een jonge vrouw die als twee druppels water op Evy lijkt. Hanne is volledig van haar melk en vertelt het nieuws meteen aan haar vrienden. In volle overtuiging dat Evy nog leeft, gaat ze op zoek naar deze 'Iris'. Via Facebook kan Hanne een berichtje sturen en ze slaagt erin de nieuwsgierigheid van Iris aan te wakkeren. De twee spreken af en gaan samen op zoek naar de reden van deze treffende gelijkenis. Hanne contacteert Francesca Hermans, de moeder van Evy, maar slaagt er niet in om haar aan de lijn te krijgen. Met de hulp van Mieke Van den Bossche komt er toch een ontmoeting tussen Francesca en Iris, maar Francesca maakt meteen duidelijk dat Iris en Evy geen zussen zijn. Iris besluit het hierbij te laten en neemt afscheid van Hanne.

Nog geen dag later krijgt Hanne zelf telefoon van Francesca met de vraag een ontmoeting met Iris te regelen. Francesca doet het volledige verhaal uit de doeken en Iris is wel degelijk haar dochter en de tweelingzus van Evy. Iris is van de kaart en besluit een tijdje bij Hanne en de rest te logeren om tot rust te komen. Iris neust er ook in de spullen van Evy, maar besluit uiteindelijk om terug naar huis te keren.

Wanneer Emma en Guido in de Ardennen verblijven, vraagt Guido haar ten huwelijk. Hanne en Stefanie rijden speciaal naar daar om het mee te vieren. Bij hun terugkeer naar huis, rijdt Stefanie een vrouw aan, maar pleegt ze vluchtmisdrijf. Zowel Stefanie als Hanne zijn de dagen nadien niet in hun normale doen en iedereen stelt zich vragen. Quinten wil weten wat er gebeurd is en Hanne vertelt uiteindelijk het verhaal. Wanneer ze op het nieuws vernemen dat ze vrouw in kwestie overleden is, wil Hanne naar de politie stappen. Stefanie wil nog steeds niet want ze is bang voor de gevolgen. Hanne neemt de beslissing om dan maar alleen te gaan. Na een gesprek met haar vader, besluit Stefanie toch mee te gaan.

Trivia

  • Hanne werd vernoemd naar de grootmoeder van Bart Van den Bossche: Anna Dierckx.
  • Met de leeftijd van Hanne is in het verleden door de scenaristen slordig omgesprongen. Dit wordt des te duidelijker wanneer er in een aflevering van seizoen 23 wordt gezegd dat Hanne geboren is in 1993. Haar geboorte was echter op het scherm te zien in 1998. Zelfs al reken je daar de tijdsprong van 3 jaar uit 2006 in mee, dan nog zou Hanne in 1995 moeten geboren zijn en is ze dus eigenlijk 2 jaar te oud.
  • Actrice Ellen Van den Eynde maakt een eenmalig gastoptreden in Dimi's café gedurende seizoen 18. Daar worden haar personage en een vriendin lastig gevallen door Maarten Van den Bossche en Bjorn Impens. Een seizoen later neemt ze de hoofdrol van Hanne Van den Bossche voor haar rekening.
  • Wanneer Margot Hallemans in 2013 werd gevraagd om opnieuw de rol van Hanne te vertolken, hadden ze vorige actrice Ellen Van den Eynde nog niet gecontacteerd. Zij wist hier dan ook niets van tot de dag dat het bekend werd gemaakt.
  • Actrice Margot Hallemans droeg bij haar terugkeer in seizoen 23 tijdens de eerste paar maanden een zogenaamde fatsuit onder haar kledij, zodat Hanne er 20 kilo dikker uit zou zien. Dit had immers te maken met de verhaallijn van het personage. Na verloop van tijd droeg Margot een dunner pak en tegen het einde van het seizoen acteerde ze weer zonder pak. Op die manier leek het personage Hanne op een geslaagde manier te zijn vermagerd, terwijl de actrice de hele tijd op hetzelfde gewicht bleef.
  • Eind 2015 opende er een een webshop van VDB Fashion, waarvan Hanne, samen met Rudi, het gezicht van is.
  • Hanne wordt door Quinten steeds 'Hanniepannie' genoemd.
  • Hanne wordt door Emma 'Hannemans' genoemd en zij noemt haar 'Emmer'.
  • In de eerste week van seizoen 26 laat Hanne een tattoo zetten. Het is een echte tattoo en de actrice heeft hem op dat moment al ongeveer een jaar.

Generiek

Galerij

Foto's