FANDOM


Hannah 'Hanne' Van den Bossche
Seizoenen 789 • ... • 15161718192021222324252627282930 Familie portret 2019 hanne 02
Eerste verschijning Aflevering 1323 - 13 januari 1998
Laatste verschijning -
Gespeeld door Margot Hallemans (voorheen Ellen Van den Eynde en Sofie Scheers)
Huidig beroep Hoofd Creatieve Cel Wolff & Bos
Huidige partner Quinten Godderis
Kinderen Gaston Godderis
Ouders Bart Van den Bossche en † Brenda Vermeir
Huidige categorie Huidige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenTriviaQuotesGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Hannah 'Hanne' Van den Bossche is een hoofdpersonage dat van 13 januari 1998 tot en met 2000 vertolkt werd door diverse baby's, van 2001 tot en met 30 juni 2006 door Sofie Scheers, van 6 september 2006 tot en met 26 juni 2009 door Margot Hallemans, van 1 september 2009 tot en met 1 oktober 2012 door Ellen Van den Eynde en sinds 27 november 2013 opnieuw door Margot Hallemans.

Familie en Liefdesleven

Hanne is de dochter van Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir. Ze heeft ook een jongere broer Jelle Van den Bossche. Ze is de kleindochter van Jan Van den Bossche, Monique Stevens, Marthe Vermeir en Mathieu Vermeir.

Tijdens haar tienerjaren had Hanne een korte relatie met Jeroen Debrouwer, een jongen die zij had leren kennen op een fuif. Haar eerste echte grote liefde is Remko Willaert. Het koppel besloot op een bepaald moment om samen te gaan wonen. Door geldproblemen gingen ze uit elkaar, maar een hereniging laat niet lang op zich wachten. Wanneer Hanne zwanger wordt, laat ze een abortus uitvoeren. Tijdens het 29ste seizoen wordt duidelijk dat ze het kindje de naam Louis gegeven had. Hanne en Remko verhuizen samen naar de VS om er te studeren, maar eenmaal daar groeien ze uit elkaar en keert Hanne alleen terug naar België. 

Nadien laat Hanne haar oog vallen op modeontwerper Rudi Verbiest, maar de twee blijven gewoon vrienden. Wat later leert ze Bas Van Opwyck kennen, die zich op dat moment voordoet als Thomas Feyaerts. Ze gaan uit elkaar wanneer Hanne te weten komt dat Bas eigenlijk een bedrieger is. De echte Thomas blijkt de neef van Hanne te zijn, maar toch worden de twee verliefd op elkaar. Enkele maanden later is de passie reeds verdwenen waardoor ze als vrienden uit elkaar gaan.

Tijdens het 25ste seizoen begint Hanne weer te daten, onder druk van haar vriendin Emma. Haar dates draaien echter op niets uit. Na lang aarzelen begint Hanne een relatie met Quinten Godderis. In september 2016 zetten de twee een punt achter hun relatie. Een jaar later belanden ze opnieuw samen in bed, maar het contact verwatert.

In november 2017 laat Hanne haar oog vallen op de veel oudere Ward Beeldens en begint met hem een relatie. In januari 2018 komt het alweer tot een einde wanneer Ward duidelijk maakt dat hij geen kinderen meer wil en de zoon van Ward - Anthony Beeldens - haar probeerde te versieren. Wanneer later dat jaar Hanne door een auto-ongeval ernstig verwond wordt, ontfermt Quinten zich over haar. De twee groeien terug naar elkaar toe en worden opnieuw een koppel. Quinten neemt zijn intrek bij Hanne. In september 2019 ontdekken Hanne en Quinten dat ze zwanger zijn van een jongen.

Studies en Beroepsleven

Als scholier was Hanne geen hoogvlieger, maar na haar middelbaar ging ze studeren aan de modeacademie van Antwerpen. Ze moest door een onverwachte zwangerschap haar studies afbreken. Ze trachtte om zonder diploma een job als ontwerpster bij VDB Fashion te krijgen, maar dit werd geweigerd door Veronique Van den Bossche. Hanne trok vervolgens met Remko Willaert naar de Verenigde Staten om daar haar studies verder te zetten.

Kort na haar terugkeer probeert Hanne opnieuw te solliciteren bij VDB Fashion, maar ze wordt aangenomen als hulpje in de Foodbar. Uiteindelijk gaat ze aan de slag als hulpontwerpster van Rudi Verbiest. Niet veel later krijgt ze een aanbieding van het befaamde modehuis Dior, maar besluit om trouw te blijven aan het familiebedrijf.

Wanneer Veronique als CEO van de VDB Holding aan de kant wordt geschoven, begint ze een eigen modehuis: Vero Bello. Door een heimelijke clausule in haar contract dient Hanne mee over te stappen naar Veroniques bedrijf. Vanaf dan begint haar carrière als hoofdontwerpster. Na een overeenkomst tussen Veronique en Peter Van den Bossche, gaat Rudi aan de slag bij Vero Bello en mag Hanne terugkeren naar VDB Fashion. Na de fusie tussen Fashion en Vero Bello, wordt Hanne tijdelijk hoofdontwerpster van de twee bedrijven tot ze de fakkel doorgeeft aan Rudi Verbiest. In 2019 wordt Hanne terug hoofdontwerpster wanneer Rudi overstapt naar Dress & Play, maar in 2020 wordt Hanne gepromoveerd tot Hoofd van de Creatieve Cel van het vernieuwde Wolff & Bos.

Verhaallijnen

WalterBisschop8 Seizoen7

Niet lang na hun huwelijk zetten Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir hun dochter op de wereld. Hun geluk is slechts van korte duur, want op de dag van haar doopsel wordt de kleine Hannah ontvoerd. Niemand weet wie Hannah ontvoerd heeft, en ook de politie staat voor een raadsel. Tot Brenda zich herinnert dat ze in het ziekenhuis bezoek kreeg van een geheimzinnige vrouw die veel vragen stelde over Hannah. Ze halen er de media bij, in de hoop dat ze zo in contact kunnen komen met de vrouw. Na lang zoeken blijkt het Daniëlle Vinck te zijn, die Hannah heeft ontvoerd.

Familie1454
Seizoen8 22

Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir reizen naar de Elzas waar Daniëlle Vinck samen met Hannah in het ziekenhuis verblijft. Daniëlle is terminaal ziek en zal niet lang meer leven. Na haar verhaal gehoord te hebben, krijgen Bart en Brenda medelijden met haar. Ze blijven nog een tijdje in haar buurt zodat Daniëlle op een gepaste manier afscheid kan nemen van Hannah.

Enkele dagen later keren Bart, Brenda en Hannah terug naar huis en worden ze verwelkomt door hun familie. Marthe Vermeir wil haar dochter aansporen om terug te gaan werken, maar Brenda heeft het moeilijk om Hannah alleen achter te laten. Nadien worden Bart en Brenda gecontacteerd door de ouders van Daniëlle: Ghislain de Rixart de Waremme en Marie-Ange de Rixart de Waremme, de graaf en gravin van Rullingen. Ze voelen zich schuldig voor wat hun dochter gedaan heeft en willen het goedmaken. Ze zetten Hannah in hun testament.

Wanneer de eerste verjaardag van Hannah dichterbij komt, willen Bart en Brenda het dubbeldik vieren. Maar omdat ze ook de graaf en gravin uitnodigen, is niet iedereen in feeststemming. Monique Stevens kan het maar moeilijk verkroppen dat de twee zich gedragen als de 'nieuwe' grootouders van Hannah.

Familie1701

Hannah in het ziekenhuis

Bart Van den Bossche heeft ervoor gekozen om een jaartje naar de Verenigde Staten te trekken om opnieuw te gaan studeren. Brenda Vermeir en Hannah zullen in België blijven wonen, en vooral Marthe Vermeir heeft het hier moeilijk mee. Bart stelt zijn vertrek uit wanneer Hannah zwaar ziek wordt en in het ziekenhuis belandt. Brenda is doodsbang dat hun dochtertje iets ergs zal overkomen, maar uiteindelijk geneest ze weer snel. Bart vertrekt daarna alsnog naar de VS. Uiteindelijk komt het tot een scheiding tussen Bart en Brenda en blijft Bart in Amerika wonen. Monique Stevens is bang dat ze hierdoor Hannah nooit meer zal zien.

Nu Brenda Vermeir de opvoeding van Hannah op haar alleen moet nemen, krijgt ze de hulp van Sarah De Kunst als nanny. Wanneer het bericht komt dat Bart Van den Bossche om het leven is gekomen in Amerika, en Hannah bovendien een ongeluk heeft dankzij Sarah, willen zowel Monique Stevens als Jan Van den Bossche het hoederecht aanvechten. Brenda laat het zover niet komen en vertrouwt zelfs Sarah terug als nanny.

Tijdens de seizoensfinale reizen Brenda, Peter Van den Bossche en Brenda's nieuwe vriend Koen Lamoen naar de VS om Bart te zoeken. Hij blijkt toch nog in leven te zijn, maar is wel zwaar verminkt.

Binnenkort

De zoektocht naar Hannah en Bart Van den Bossche wordt ingezet en Brenda Vermeir is de wanhoop nabij. Uiteindelijk vindt de politie Hannah gezond en wel terug, maar van Bart is er geen spoor meer. Wanneer Bart uiteindelijk terugkeert uit de VS met zijn vriendin Christel Feremans wil hij het hoederecht over Hannah eisen. Hij probeert de rechter te doen geloven dat Brenda haar dochtertje mishandelt. Bart komt uiteindelijk te weten dat Christel en Xavier Latour hem al heel de tijd gebruiken om de familie Van den Bossche tegen te werken. Bart besluit zijn leven te beteren.

Binnenkort.

Binnenkort.

Binnenkort.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hannah vertolkt door Margot Hallemans.

Binnenkort

S17W08-10
Familie3711
Familie3685
Familie3975
06Hannah

Lut probeert Hannah nog meer op het slechte pad te krijgen. Door Lut geeft Hannah een wodkafeestje zonder toestemming van Brenda Vermeir. Op het wodkafeestje dwingen Lut en een paar van haar vrienden Hannah om wodka te drinken. Hannah wilt niet, maar ze duwen de fles met veel geweld in haar mond. Na dit voorval heeft de vriendschap van Hannah en Lut een knauw gekregen. Het komt zelfs zo ver dat op een dag de schooldirectrice Bart Van den Bossche en Brenda wilt spreken om over het gedrag van Hanneke te praten.

Bert Van den Bossche vindt deze 'nieuwe' Hannah wel leuk en gaat veel om met haar. Ze krijgt zelfs dure kleren van hem. Hij geeft haar ook geregeld geld. Bart Van den Bossche spreekt hem hier over aan. Hij vindt het niet kunnen dat Bert Hannah constant geld toestopt. Een paar dagen later verliest Brenda Vermeir haar geduld dan weer wanneer ze verneemt dat Hannah een geschenk heeft gekocht voor Bert. De ruzie komt tot een climax en Brenda geeft Hannah een klap in haar gezicht. Hannah is woest en gaat logeren bij Anna Dierckx.

Hannah wil nog een tijdje bij de bomma blijven logeren en dat zou Bert wel eens goed kunnen uitkomen. Hij vraagt haar om de brieven die Anna verborgen houdt te stelen. Hannah gaat akkoord. Ze leest wat er in de mysterieuze brieven staat en vertelt Bert dat ze ze niet gevonden heeft. Ze neemt Lut echter wel in vertrouwen, die vervolgens voorstelt de brieven achter te laten.

Bart schrikt zich een ongeluk als blijkt dat Hannah niet meer bij Anna en Albert Thielens logeert. Hij haast zich naar Bert, maar vindt ze daar ook niet. Hij schakelt de politie in en vermoed dat Lut iets te maken kan hebben met Hannah's verdwijning. Uiteindelijk blijkt dan ook dat Hanneke en haar vriendin Lut van huis zijn weggelopen. Ze verblijven nu samen in een verlaten kraakpand. Bart en Brenda zijn doodongerust, maar ze kunnen het zelfs nu niet laten om elkaar verwijten te maken.

De afstand tussen Bart en Brenda is alleen maar groter geworden sinds Hanneke is weggelopen. De ruzies stapelen zich op, met als gevolg dat Brenda steeds meer kalmeerpillen neemt. Tot grote ergernis van Albert wil Anna niet naar Benidorm vertrekken zolang Hannake vermist wordt. Bart ontdekt ook dat Brenda kalmeerpillen inneemt.

Na een tijd is Hanneke haar vrijheid beu en ze besluit het kraakpand te verlaten. Hanneke krijgt even later een dreigtelefoontje van Lut. Door dit voorval ziet ze er tegenop om terug naar school te gaan. Lut stopt op een dag drugs in Hannekes tas, maar Brenda vindt ze. Eerst gelooft ze haar dochter niet maar uiteindelijk kunnen ze samen Lut ontmaskeren.

Brenda moet voor haar werk een half jaar naar Amerika. Bart wilt niet dat Brenda vertrekt en hij denkt ook dat Hannah hier niet blij mee zal zijn. Brenda is bang voor Hannekes reactie en stelt het altijd maar uit om te vertellen dat ze voor een half jaar naar Amerika moet. Op een dag verplicht Bart Brenda om hun dochter die dag nog in te lichten over haar vertrek naar Amerika. Uiteindelijk vertelt ze het aan Hanneke, die toch heel goed reageert op het nieuws. Ze is zelfs blij voor haar moeder.

Familie4010
Familie3979
Familie4027
Familie4021

Bart, Brenda, Hanneke en Jelle krijgen thuis een huishoudster, Lien. Ze is een weduwe met een passie voor motorrijden. De kinderen vinden Lien wel leuk en hebben er geen problemen mee dat ze bij hun thuis werkt. Hanneke wilt altijd haar zin krijgen en ze heeft iedereen dan ook al naar haar hand gezet.

Hanneke merkt dat ze Lien nog niet naar haar hand heeft gezet. Ze mag niet alles van haar of toch niet wat ze wilt. Hanneke probeert Lien naar haar hand te zetten, maar dat lukt niet. Na veel proberen geeft ze dan toch op en ze wordt volwassener. Een tijdje later stopt Lien als huishoudster bij Bart, Brenda, Hanneke en Jelle ondanks familiale redenen. Dit vinden zowel Bart en Brenda als de kinderen niet leuk.

Hanneke en haar vriendin Lidewei gaan zwemmen. Plots worden er foto's van hen getrokken als ze in de kleedhokjes zijn door Jeroen. Jeroen is verliefd op Hanneke en wilt toenadering tot haar, maar dat wilt Hanneke totaal niet. Ze is bang dat Jeroen de foto's op het internet gaat zetten om wraak op haar te nemen. Ze weet zich deze keer echt geen raad. Haar vermoeden bleek te kloppen want niet veel later verschijnen de foto's op het internet. Brenda is hier niet over te spreken. Hanneke vertelt het hele verhaal aan haar ouders en gelukkig geloven die haar.

Ondanks hun slechte ervaringen in het zwembad, gaan Hannah en Liedewei opnieuw op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze chatten met een onbekende, en wanneer hij vraagt voor een ontmoeting, gaan ze daar op in. Het afspraakje van Hanneke en Liedewei met hun chatvriendje neemt een onverwachte wending en de man wil foto's van de twee meisjes nemen. Hannah ziet wel een toekomst zitten als fotomodel en staat het toe. Tot het duidelijk wordt dat de man allesbehalve goede intenties heeft en van Hannah misbruik wil maken. De politie wordt erbij gehaald en Brenda kan het niet geloven dat haar dochter zo stom kan zijn.

Omdat zowel Bart als Brenda het enorm druk hebben, zien ze hun dochter en Jelle Van den Bossche bijna nooit meer. Wanneer hun huishoudster Lien er de brui aangeeft, maken ze de afspraak om meer tijd te spenderen als gezin. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Toch maken ze een tripje naar Disneyland voor de verjaardag van Hannah.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hanne vertolkt door Ellen Van den Eynde.

Hannah afl 4290
Familie4250
S19 afl170 01
Familie4384
Hannah afl 4374
Hannah afl 4385
Familie4385
Schermafbeelding 2016-08-16 om 21.19.48

De rust is teruggekeerd binnen het gezin van Hanne wanneer Bart officieel wordt vrijgesproken voor de moord op Geert Van Loo. Het duurt echter niet lang of Brenda begint zich terug te ergeren aan haar echtgenoot. Zeker wanneer zijn 'maat' uit de gevangenis Filip zijn opwachting maakt en blijft logeren. Hanne vindt de man zeer interessant en kan uren luisteren naar zijn boeiende verhalen. Maar volgens Brenda is Filip vooral een slechte invloed voor haar kinderen en ze spoort haar man aan om Filip zo snel mogelijk weer buiten te werken.

Nu Brenda er gestresseerd bij loopt thuis, werkt ze dit uit op Hanne door extra streng te zijn. Wanneer ze haar dochter verbiedt om naar een fuif te gaan, gaan Bart en Filip hier tegen in. Brenda gaat helemaal uit haar dak wanneer Bart en Filip verkondigen dat ze een wereldreis willen maken met een boot. Brenda probeert haar dochter te gebruiken om Bart tegen te houden, maar Hanne vindt het juist een waanzinnig cool idee van haar vader en steunt hem in zijn project.

Wanneer Bart en Filip aan hun boot beginnen te werken, spendeert ook Hanne veel tijd met de twee mannen en dat zint Brenda niet. Zeker omdat Hanne duidelijk maakt dat ze haar vader graag wil vergezellen. Brenda is dan ook opgelucht wanneer Hanne verliefd wordt op een jongen uit haar klas en zich vooral met hem bezighoudt. Toch krijgt Hanne terug het idee om haar vader te volgen op zee. Wanneer de dag van het vertrek aangebroken is, besluit Hanne haar vader te volgen en ze schuilt zichzelf in zijn boot. Brenda is volledig over haar toeren omdat Hanne verdwenen is, maar haar verbazing is groot wanneer Bart nadien verkondigt dat hij niet vertrokken is. Hanne keert ook terug veilig naar huis en is teleurgesteld in haar vader.

Voor Brenda is de maat vol, ze wil Bart niet meer zien en maakt duidelijk dat ze wil scheiden. Ze pakt haar koffers en vertrekt met Jelle naar Luxemburg. Ze wil ook Hanne meepakken, maar zij wil bij haar vader in België blijven. Bart reageert echter zijn frustraties op zijn tienerdochter af en geeft haar twee weken huisarrest. Net wanneer Brenda op bezoek komt, wil Hanne haar ouders niet zien en verstopt ze zich op haar kamer. Nadien besluit Hanne het over een andere boeg te gooien en ze verwent haar vader om ervoor te zorgen dat hij het huisarrest zal opheffen.

De situatie bij Hanne en Bart loopt uit de hand en de twee hebben dagelijks ruzie. Hanne schakelt de bomma in om met haar vader te praten en ze keert speciaal terug naar Vlaanderen om haar achterkleindochter te helpen. Ook Brenda maakt weer haar opwachting en hoopt opnieuw dat Hanne mee naar Luxemburg zal reizen. Anna probeert de band tussen vader en dochter terug te herstellen en ook Bart beseft dat hij te ver gegaan is.

Wanneer Hanne haar verjaardag viert, komt ze te weten dat haar ouders van plan zijn om definitief te scheiden. Hanne wil dit niet laten gebeuren en gaat op zoek naar een plannetje om haar ouders terug bij elkaar te krijgen. Nu Brenda terug een tijdje in het land is, besluit Hanne een charmeoffensief te starten. Ze zorgt voor ontbijt, voor lekkere maaltijden en een gezellige sfeer, maar met weinig succes.

De scheiding wordt opnieuw besproken en Bart en Brenda besluiten ook hun huis te verkopen. Voor Hanne is dit een stap te ver en ze gaat op zoek naar een meer radicale manier om haar ouders terug bij elkaar te brengen. Met de hulp van haar beste vriendin Helen besluit Hanne te doen alsof ze ernstig ziek is. Ze doet alsof ze geen kracht in haar benen meer heeft en wordt naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. De dokters kunnen niets vinden en Bart en Brenda bundelen de krachten om Hanne het zo comfortabel mogelijk te maken.

Door haar ingebeelde ziekte verveelt Hanne zich steendood thuis en ze trommelt haar neef Maarten op om haar te helpen ongezien het huis uit te geraken. Ze gaat dansen in het jeugdhuis en maakt daar kennis met Remko Willaert. Er is meteen een klik tussen de twee en Remko wil verder afspreken, maar Hanne is beperkt door haar zogezegde ziekte. Wanneer Hanne op een avond terug wil binnenglippen, wordt ze betrapt door haar vader en komt haar plannetje uit.

Bart en Brenda besluiten hun huwelijk toch nog een kans te geven en beslissen niet te scheiden. Ook de verkoop van hun huis wordt afgebroken en Hanne is blij dat het haar gelukt is om haar ouders terug bij elkaar te krijgen. Bovendien blijft ze afspreken met Remko en besluiten de twee een koppel te worden.

Twee maanden later

Familie4420
Hannah afl 4421 1
Schermafbeelding 2016-10-09 om 17.17.02
4438 2
Schermafbeelding 2016-11-19 om 10.37.32
Bart en Brenda gezin afl 4460
Familie4482
424301 386405661369774 1055921681 n
25248385

Bart en Brenda hebben het moeilijk met het feit dat hun dochter een volwassen vrouw aan het worden is. Zeker nu Hanne een stabiele relatie heeft met Remko. Bart wil de controle over zijn dochter niet verliezen en stelt haar voor om Remko uit te nodigen, zodat hij hem beter kan leren kennen. Tijdens het etentje schrikt Hanne wanneer Remko meedeelt dat hij binnenkort in Harvard gaat studeren en dus naar het buitenland zal trekken.

Bart maakt zijn tienerdochter duidelijk dat een relatie met Remko misschien niet de beste keuze is nu hij binnenkort in Amerika gaat studeren. Hanne wil het zo snel niet opgeven en vertelt haar ouders dat ze bij Remko zal intrekken zolang hij in Vlaanderen verblijft. Voor Brenda en Bart is het slikken dat Hanne het ouderlijk nest verlaat en ze proberen in contact te komen met Remko's ouders. Ze krijgen een vrouw aan de lijn, maar in feite gaat het om de huishoudster. Zij kan Bart en Brenda wel geruststellen dat ze een oogje in het zeil zal houden.

Hanne en Remko willen optimaal genieten van hun laatste weken samen. Ze is zo verliefd dat ze haar belofte vergeet om haar ouders op de hoogte te houden over haar doen en laten. Brenda en Bart zijn ongerust omdat Hanne nog altijd niets van zich heeft laten horen en ze alarmeren de familie. Ook Hannes beste vriendin, Helen en de politie worden opgetrommeld. Wanneer ze eindelijk in contact komen met Hanne, besluiten Bart en Brenda dat ze nog te jong is om op haar eigen voeten te staan en ze laten haar terug naar huis komen. Hanne is allesbehalve blij en uit haar frustraties door haar ouders te negeren.

Het vertrek van Remko komt dichterbij en Hanne heeft het moeilijk met het nakende afscheid. Ze wil zelfs die dag thuisblijven van school, maar stoot opnieuw op verzet van haar ouders. Het afscheid valt zwaar, maar Hanne kan haar geluk niet op wanneer Remko niet veel later terug voor de deur staat. Hij kan zijn grote liefde niet zomaar achterlaten en besluit in België te blijven en zijn studies te laten schieten. Hanne blijft opnieuw geregeld bij Remko slapen en laat niets meer aan haar ouders weten. Bart en Brenda proberen ook in contact te komen met Remko's ouders, maar komen te weten dat ze al maanden in Dubai verblijven. De politie wordt er opnieuw bijgehaald dankzij de ouders van Remko en zowel Hanne als Remko mogen het uitleggen op het politiebureau. Remko is het beu dat hij nog als een kind behandeld wordt en besluit op eigen benen te gaan staan.

Hanne en Remko willen aan hun ouders duidelijk maken dat ze voor zichzelf kunnen zorgen en nemen hun intrek in een studio. Remko gaat aan de slag als arbeider om de kost te verdienen, maar hij moet zichzelf aanpassen nu hij zijn luxeleventje moet opgeven. Remko en Hanne willen koste wat het kost zelfstandig zijn, maar hun drang naar onafhankelijkheid weegt stilaan op hun relatie. Zeker wanneer Remko te weten komt dat Hanne stiekem geld krijgt van haar moeder. Remko besluit dubbel zo hard te werken om extra geld binnen te krijgen, maar Hanne begint al snel te klagen dat Remko nooit tijd voor haar heeft. Remko is razend omdat hij alles opgegeven heeft voor haar en voor Hanne is de maat vol. Ze gaat terug bij haar ouders wonen.

Hanne wil Remko bewijzen dat ze hem nog altijd graag heeft, maar hij duwt haar weg. Maarten en Roos besluiten de twee een duwtje te geven in de goeie richting met een plannetje in de Jan en Alleman. Maarten probeert Remko jaloers te maken door Hanne te koppel aan een andere jongen en het heeft zijn effect. De twee leggen hun ruzie bij en worden terug een koppel. Remko beslist zelfs terug bij zijn ouders te gaan wonen en zijn studies terug op te pakken.

Hanne, Remko, Bart, Brenda en Jelle genieten samen van een gezellig avondje op restaurant wanneer het noodlot toeslaat. Brenda wil na het afrekenen de straat oversteken en wordt aangereden door een auto. Ze bezwijkt aan haar verwondingen in het ziekenhuis en de volledige familie is zwaar aangeslagen. De begrafenis is een enorm trieste gelegenheid en Hanne krijgt het ontzettend moeilijk wanneer ze een tekstje moet voorlezen in de kerk.

Hanne weet met haar verdriet geen blijf en ze is overstuur als blijkt dat de verzekering een expert stuurt om het ongeval van haar mama te onderzoeken. De vrouw in kwestie wil een ontmoeting forceren tussen het gezin en de man die Brenda aangereden heeft. Hanne reageert kwaad wanneer Bart duidelijk maakt dat hij op de vraag wil ingaan. Met een smoesje lokt Bart haar weg, maar Hanne komt vroeger thuis en treft de 'moordenaar' van haar mama in haar zetel aan. Hanne kan het niet geloven dat haar vader dit gedaan heeft en stuurt de man onmiddellijk terug weg.

Bart gaat terug aan de slag bij VDB Electronics en stort zich volledig op zijn werk. Hanne heeft het moeilijk om haar school te combineren met het huishouden, maar krijgt geregeld hulp van de bomma en Albert. Toch trekt Remko aan de alarmbel en hij gaat klagen bij Linda en Mieke over de laksheid van Bart.

Familie4754
Familie4756
29486266
428361 10150676549022491 179278832490 9160844 574922726 n
Familie 4904 03
469618 10150829675807491 179278832490 9640004 325310375 o
Klooster
Familie 4905 03

Bart Van den Bossche is levend uit de brand geraakt, maar is wel zwaar gewond aan zijn benen. Hij moet enkele weken in het ziekenhuis blijven om te revalideren, waardoor Hannah instaat voor de opvoeding van Jelle Van den Bossche. Hannah staat echter klaar om te gaan studeren aan de modeacademie van Antwerpen en gaat samen met Remko Willaert op kot in Antwerpen. Jelle wordt daarom ondergebracht bij Jan Van den Bossche en Linda Desmet. Wanneer de revalidatie van Bart achter de rug is, is Hannah er dan ook als de eerste bij om haar vader thuis te verwelkomen.

Wanneer Trudy Tack de Rixart de Waremme plotseling veel op bezoek komt bij haar vader, begint Hannah zich af te vragen of er meer aan de hand is. Zelfs nadat Bart terug naar huis komt, blijft Trudy hem steeds helpen met zijn verzorging en het huishouden.

Hannah besluit dan ook om haar hiermee te confronteren en Trudy geeft uiteindelijk toe aan Bart dat ze gevoelens heeft voor hem. Hanne is hier helemaal tegen en ze wil dat Trudy haar vader met rust laat. Bart verzekert zijn dochter dat hij geen gevoelens heeft voor Trudy.

Tijdens het feest van de VDB Holding beginnen Bart en Trudy uiteindelijk wel een relatie en Hanne komt dit al snel te weten. Ze keert terug naar haar kot in Antwerpen en is razend op haar vader. Na een uit de hand gelopen discussie, krijgt ze een slag in het gezicht van Bart en ze wil hem nooit meer zien. Gelukkig wordt de ruzie opgelost en dit allemaal dankzij Trudy die naar Antwerpen ging om met Hanne te gaan praten. Na een goed gesprek tussen de twee, begint Hanne te begrijpen dat ze nooit haar moeder zal willen vervangen. Hanne besluit de relatie goed te keuren.

Later krijgt Hanne schokkend nieuws: ze is zwanger. Trudy komt het al snel te weten en later vertelt ze het ook aan haar vader en Remko Willaert. Hanne is niet zeker of ze het kindje wil houden en ze denkt aan abortus terwijl Remko en zijn ouders het kind wel willen houden. Toch besluit Hanne om het kindje te laten weghalen en dit zorgt ervoor dat haar relatie met Remko enorm onder druk komt te staan.

Na de abortus heeft Hanne het zeer moeilijk en ze begint te werken bij VDB Fashion waar ze in Axel De Meester een luisterend oor vindt. Haar relatie met Remko is op de klippen gelopen, vooral dankzij zijn ouders. Toch blijven ze nog veel om elkaar geven maar Hanne geeft de hoop op dat het nog ooit zal goedkomen. Trudy en Bart willen dat het terug goedkomt en ze proberen het koppel weer bij elkaar te krijgen. Wanneer Remko langs komt bij VDB Fashion, maken ze het terug goed met elkaar. Toch volgt er alweer een tegenslag wanneer Remko's ouders hem verstoten nadat hij bekend maakt dat hij terug een relatie heeft met Hanne.

Er volgt een tweede tegenslag wanneer Anna Dierckx perongeluk te weten komt dat Hanne een abortus heeft laten uitvoeren. Ze is razend op haar kleindochter en wil haar nooit meer zien. Dit heeft grote gevolgen in de familie want bijna iedereen geeft de bomma ongelijk. Hierdoor komt er ruzie in de familie en vertrekt de bomma samen met Albert Thielens boos terug naar de zee. Hanne voelt zich enorm schuldig omdat dankzij haar er ruzie is in de familie. Op een dag verdwijnt ze, zonder iets te zeggen.

Remko Willaert, Bart en Trudy zijn ontzettend ongerust maar dankzij een brief aan Jelle Van den Bossche weten ze dat Hanne even alleen gelaten wil worden omdat ze rust wil. Trudy wil dit respecteren maar Bart en Remko blijven zoeken naar haar. Ze komen te weten dat Hanne in een klooster zit en ze gaan er naar toe. Moeder Overste wil hen niet binnenlaten omdat Hanne niemand wil zien. Later gaat Trudy undercover in het klooster omdat ze zeker wil zijn dat alles goed gaat met Hanne. Wanneer ze haar eindelijk te zien krijgt, zit Hanne vol schuldgevoelens en wil Trudy er alles aan doen om haar uit het klooster te halen.

Het is uiteindelijk dankzij Albert Thielens dat alles terug goed komt. Hij kan Anna Dierckx overtuigen om haar excuses aan te bieden. Anna is eerst koppig omdat ze haar ongelijk niet wil toegeven. Maar na een gesprek met Moeder Overste, komt ze tot inkeer. Ze biedt haar verontschuldigingen aan aan Hanne en ze keert eindelijk terug naar huis.

Familie afl4910 06

Na het ongeval van Caroline De Meester, is Hannah een enorme steun voor Axel. Wanneer Axel ervoor kiest om zijn ontslag te geven, besluit Hannah haar kans te wagen om haar familie te tonen wat ze kan als modeontwerpster. Ze helpt June en Veronique met een ontwerp en later besluit ze om voor de job te gaan. Ze krijgt al snel een koude douche wanneer Veronique haar niet wil aannemen. Ze wil dat Hannah eerst een diploma behaalt. Toch wil Hannah haar eerste jaar niet opnieuw doen. Samen met Remko probeert ze naar een oplossing te zoeken. Het is dankzij financiële hulp van Trudy en Marie-Rose dat Hannah uiteindelijk zal gaan studeren in Amerika. In oktober 2012 nemen ze afscheid van hun familie tijdens een afscheidsfeestje in de Jan en Alleman.

Familie 5173 04
Familie 5184 002

De terugkeer

Jelle kijkt de relatieproblemen tussen Bart en Trudy met lede ogen aan en besluit Hanne hierover in te lichten. Niet veel later keert ze terug naar België en probeert ze tussen hen te bemiddelen. Al snel blijkt dat Hanne niet meteen de intentie heeft om naar de VS terug te keren, mede doordat zij en Remko er een tijdje geleden uit elkaar zijn gegaan. Hanne solliciteert voor een job bij VDB Fashion, maar wordt niet aangenomen door Veronique. In de plaats krijgt ze wel een job aangeboden als werkkracht in de foodbar en Hanne gaat akkoord.

Familie 5179 05
Week 18 9

Verliefd op Rudi

Bij VDB Fashion ontmoet Hanne de nieuwe ontwerper Rudi en ze is meteen smoorverliefd. Rudi heeft echter een relatie met Veronique en ziet Hanne dus niet staan. Hanne neemt de job in de foodbar alleen aan om dichter bij Rudi te zijn en hem te leren kennen. Ze brengt telkens persoonlijk broodjes tijdens de middagpauze naar het atelier van Rudi en ondertussen geeft ze haar professionele mening over zijn ontwerpen. Veronique laat duidelijk merken dat ze niet gediend is met dit advies maar volgens Rudi is Hanne alleen maar enthousiast.

0122hanne
Familie 5198 001

Ontwerpster bij VDB Fashion

Op een avond is er niemand meer in het atelier en Hanne kan het niet laten om in de schetsen van Rudi te neuzen en zelf ook een beetje te tekenen. Doordat ze plots iets op de gang hoort moet ze snel vertrekken en vergeet ze haar ontwerpen. De volgende morgen vindt Rudi de ontwerpen van Hanne en vertelt haar dat haar plaats in de keuken is. Hanne is teleurgesteld en bekijkt Rudi nu plots van een totaal andere kant. Een paar dagen later vraagt Rudi of ze zijn rechterhand wil worden omdat hij geen inspiratie meer heeft. Hanne gaat toch akkoord en geeft haar job in de foodbar op.

Familie 5208 001
Familie afl5215 03

De fout van 10.000 euro

Alles verloopt vlot bij VDB Fashion tot Hanne een grote fout maakt. Ze bestelt een zeer dure stof zonder dat te bespreken met Veronique. Hanne gaat op zoek naar oplossingen, maar vindt er geen. Volgens Veronique kost deze grap het bedrijf 10.000 euro en Hanne moet op zoek naar een manier om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Wanneer Axel plots opduikt bij Fashion, komt Hanne met de oplossing. Ze kan de stoffen doorverkopen aan het modebedrijf waar Axel nu voor werkt. Veronique is in de wolken met deze oplossing en geeft Hanne terug het voordeel van de twijfel.

Familie 5224 06
Familie 5225 03

Fashionaria

Hanne krijgt een job aangeboden bij Dior. Ze probeert de brief eerst te verstoppen want als ze bij Dior gaat werken, dan moet ze Rudi missen. Alleen Evy zegt dat ze die kans niet mag laten schieten. Kiest Hanne voor de familie en Rudi of voor een job bij Dior? Uiteindelijk kiest ze voor Fashion, maar wanneer ze haar vast contract bij Veronique tekent, wordt ze door haar in de luren gelegd. Hanne tekent namelijk een contract bij Fashionaria, het bedrijfje dat Veronique net opgericht heeft. Hierdoor werkt Hanne dus eigenlijk niet voor Fashion, maar voor Veronique.

1622744 10152264307457491 1452821621 n
Familie 5244 05

Modeshow

Hanne geniet van haar intense samenwerking met Rudi en hun eerste modeshow samen is een groot succes. Maar het onverwachte huwelijksaanzoek van Rudi aan Veronique zorgt voor een domper op de sfeer bij Hanne. Ze wil niet langer samenwerken met Rudi en besluit wat tijd voor zichzelf te nemen. Rudi mist haar en gaat persoonlijk vragen of ze wil terugkomen. Hanne wil liever zelf een zaak beginnen, maar ze krijgt al snel het contract van Veronique onder haar neus geduwd. Hanne keert terug naar Fashion en na een zoveelste ruzie met Rudi vertelt Hanne dat ze ooit gevoelens had voor hem.

Familie 5264 01
Familie5264

De aanranding

Wanneer het proces van verkrachter Danny Buytaert van start gaat, is iedereen in de buurt erover bezig. Marie-Rose is voorzitster van de jury, maar Buytaert ontsnapt en heeft het gemunt op familieleden van juryleden. Wanneer Hanne van Fashion naar huis gaat, staat Buytaert haar op te wachten. Hij slaat haar neer en sleept hij haar in zijn bestelwagen. Gelukkig komt Rudi net op tijd en ziet hij dat ze in de bestelwagen wordt gesleept. Hij slaat Danny Buytaert neer en bevrijdt Hanne uit de wagen. De politie komt en Danny Buytaert wordt terug opgepakt.

Familie 5290 013
Familie 5291 005-1

Het lentefeest

Het lentefeest van Jelle staat voor de deur en Hanne heeft outfits voor hem en zijn vriendjes ontworpen in het thema van cowboys. Iedereen is dan ook dolenthousiast over de outfits die Hanne ontworpen heeft. Een paar dagen later vindt het lentefeest van Jelle voor de familie plaats. Iedereen maakt zich er dan ook klaar voor. Wat aanvankelijk een prachtige dag moest worden, draait uit in een echt drama wanneer Anna en beroerte krijgt en in het ziekenhuis terecht komt.

Familie 5284 002
VhubHozw(w)

Vero Bello

Veronique beslist om zich volledig los te scheuren van VDB Fashion. Ze start haar eigen bedrijfje op, Vero Bello, waaronder ook de bvba Fashionaria behoort. Veronique lijkt haar eerste slag thuis te halen en verplicht Hanne om voor haar te komen werken. Maar Hanne slaagt er niet in om haar draai te vinden in haar nieuwe job bij Veronique. Veronique is bovendien niet van plan om het haar nieuwe werkneemster gemakkelijk te maken. Dankzij een deal tussen Veronique en Peter kan Hanne terug naar Fashion, in ruil voor Rudi.

Familie 5312 003
OngevalHannah-10

De nieuwe collectie

Hanne moet in haar eentje werken aan de nieuwe collectie van Fashion en er staat terug een modeshow voor de deur. Hanne werkt dag en nacht om alles op tijd klaar te krijgen. Peter stelt voor om terug een tweede ontwerper te zoeken, maar Hanne wil het werk niet uit handen geven en weigert. Hanne is volledig overwerkt en heeft slaaptekort. Ze is zo moe dat ze met de fiets ten val komt en bijna een ernstig ongeluk heeft. Peter stelt terug de tweede ontwerper voor, maar voor Hanne is dit een gebrek aan vertrouwen in haar. Peter richt zijn pijlen op Rudi, maar die wil Veronique niet in de steek laten.

Familie 5323 006
Seizoensfinale23-HannahenThomas-8

Thomas Feyaerts

In de foodbar ontmoet Hanne de nieuwe huisgenoot van de 'friends', namelijk Thomas Feyaerts. Er is een klik tussen de twee en Thomas wil met Hanne afspreken. Evy waarschuwt Hanne omdat ze Thomas niet vertrouwt. Hanne luistert niet naar de goede raad van haar vriendin en begint een relatie met Thomas. Hanne wordt uitgenodigd voor de eerste modeshow van Vero Bello en vraagt aan Thomas of hij mee wil gaan. Thomas is namelijk met zijn eindwerk fotografie bezig en kan de extra input goed gebruiken.

Familie 5326 005
Familie 5326 006

Het mysterie Thomas Feyaerts

Wanneer Thomas (die in principe Bas heet) niet wordt binnengelaten op de modeshow van Vero Bello, omdat er al een Thomas Feyaerts binnen is, wordt Hanne erbij gehaald. Zij ontmoet daar de echte Thomas Feyaerts. Bas is plotseling nergens meer te bespeuren. Hanne en Thomas gaan samen naar het huis van Mieke & co. Wanneer ze daar aankomen heeft Bas zijn spullen al gepakt en is hij klaar om te vertrekken. Iedereen wil eerst een verklaring. Bas geeft toe dat hij Thomas' identiteit gestolen heeft. Hij had op café een dronken Thomas ontmoet, die hem een aantal vage dingen vertelde over over de zoektocht naar zijn familie.

S24E003 17
S24E003 18

Een Van den Bossche of niet?

Thomas blijft napraten bij de bende en vertelt over het dodelijk ongeluk van zijn ouders. Bij het opruimen van de zolder ontdekte hij papieren die erop wijzen dat zijn vader geadopteerd was en vlak voor zijn dood op zoek was gegaan zijn echte ouders. Thomas wou die zoektocht voor hem afmaken en kwam zo bij Anna terecht, wiens naam op verschillende kwitanties stond. Hanne en Mieke staan met hun mond vol tanden en regelen een nieuwe ontmoeting tussen Thomas en Anna. De waarheid komt aan het licht: Thomas is de kleinzoon van Jan en is dus een echte Van den Bossche.

S24e009 16
5335 001

Verliefd

Twee maanden later kunnen Hanne en Thomas het goed met elkaar vinden. Wanneer Hanne op een avond moet overwerken komt Thomas haar helpen. Het komt tot een passioneel moment en de volgende dag probeert Thomas haar te kussen. Hanne is van slag, maar moet toegeven dat ze ook iets voor Thomas voelt, ook al zijn ze neef en nicht. Thomas gaat aan de slag bij VDB Fashion, waardoor ze elkaar nu elke dag tegen het lijf lopen. Thomas maakt geregeld avances, en Hanne probeert hem te ontwijken. Al kan ze haar gevoelens maar moeilijk verstoppen. Ze beginnen in alle stilte een relatie, want ze moeten het geheim houden.

Familie 5363 003
S24e038 01

12 vingers en 12 tenen

Hanne en Thomas worden in de zetel al kussend betrapt door Mieke. Het nieuws van hun relatie gaat als een lopend vuurtje door de familie. Jan vertelt het aan de bomma en zij reageert zeer gechoqueerd. Ze zegt dat dit het begin is van nog veel meer miserie in de familie. Wanneer Hanne Bart en Trudy inlicht, is Trudy heel blij. Bart juist het tegenovergestelde, hij begint meteen over het feit dat ze neef en nicht zijn. Hij zegt dat er kinderen uit kunnen voorkomen met 12 vingers en 12 tenen. Hanne loopt boos weg en zegt dat Bart haar vader niet meer is. Bart ziet door Trudy in dat hij fout is geweest en hij gaat zich excuseren.

S24e038 04
5366-21

Schoenen ontwerpen

Wanneer ze bij Fashion iets nieuws zoeken, komt Hanne met het idee om schoenen te ontwerpen. Peter wil samenwerken met een bestaande firma. Die vindt Thomas al snel in het schoenenbedrijf Zapatero, waar Gunther Poucke, een oude bekende voor Mieke, de hoofdontwerper is. Zonder dit besproken te hebben met Hanne regelen Peter en Thomas een afspraak met Gunther. Wanneer Hanne dit op de moment zelf te weten komt, is ze heel kwaad op Peter en Thomas. Ze is ook niet meteen enthousiast over de ontwerpen van van Gunther. Ze vertelt dit tegen Thomas en hij annuleert de volgende afspraak met Gunther, maar uiteindelijk ziet Hanne in dat ze fout is geweest en ze belt Gunther terug.

Familie 5394 003
Familie 5406 01

Uit elkaar gegroeid

Het gaat niet goed met VDB Fashion sinds Peter betrokken is met een drugszaak. Peter trekt zich even terug als CEO en Thomas neemt zijn taak tijdelijk over. Thomas steekt zoveel tijd in zijn job, dat hij geen tijd meer heeft voor Hanne. Ze hierover met Stefanie en wanneer Stefanie Thomas hiermee confronteert, is Thomas kwaad omdat hij vindt dat Hanne het hem zelf had moeten zeggen en er niet zomaar met iedereen over spreken. Stefanie wil de twee terug dichter bij elkaar brengen en organiseert een weekendje Cadzand. Maar na hun terugkomst wordt des te meer duidelijk dat de twee uit elkaar gegroeid zijn.

S24 E088 015
S24 E091 040

Het cordon

Wanneer er een tankwagen kantelt en er een giftige stof vrijkomt, mag niemand zich nog naar buiten begeven. Thomas en Stefanie zitten opgesloten in de woning van Leen. Ze proberen er het beste van te maken en ze groeien ondertussen alsmaar dichter en dichter naar elkaar toe. Hanne zit ondertussen nietsvermoedend in haar eigen woning opgesloten met Bart, Trudy, Jelle en Louise. Wanneer de gifwolk weg is en iedereen zich weer gewoon vrij naar buiten mag begeven, vertelt Thomas over zijn gevoelens voor Stefanie. Ze besluiten als vrienden uit elkaar te gaan.

S24 E093 020
S24 E110 015

VDB Fashion internationaal

Thomas wil dat de winkels van VDB Fashion internationaal doorbreken en daarvoor moet onderzoek gedaan worden in het buitenland. Hij wilt dat Hanne naar Milaan gaat, om daar het personeel te helpen met de start van de winkels. Hanne is niet te vinden voor het idee en brengt Peter op de hoogte van wat Thomas achter zijn rug aan het bekokstoven is. Peter is razend op Thomas en hij roept hij meteen bij hem in het bureau. Hanne voelt zich schuldig, maar Evy kan haar ervan overtuigen dat ze de beste keuze heeft gemaakt. Thomas is het voorval al snel vergeten, wanneer de joint venture tussen VDB Fashion en Vero Bello, na lang onderhandelen, toch doorgaat.

S24 E178 016
S24 E176 004

Milaan

Thomas heeft het plan om Hanne naar Milaan te sturen nog niet opgeborgen. Peter steunt hem nu volledig, dus hij heeft niets meer te verliezen. Hanne heeft nog altijd geen zin om naar Milaan te gaan, maar Trudy wil haar helpen en contacteert Mario om Hanne wegwijs te maken in de stad. Thomas boekt ondertussen een vliegtuigticket en plots gaat het heel snel voor Hanne. Thomas en Peter hebben alles achter haar rug geregeld waardoor ze nu voor twee maanden in het buitenland zal moeten verblijven. Ze neemt afscheid en vertrekt naar Milaan.

S24 E205 016
S24 E205 038

De dood van Bart en Thomas

Eén maand later moet Hanne plotseling terugkeren naar België wanneer ze te horen krijgt dat haar vader om het leven is gekomen tijdens een auto-ongeluk. Hanne kan het nieuws maar moeilijk geloven. Bovendien sterft niet veel later ook Thomas in het ziekenhuis aan een ernstige nierziekte. Hanne ziet haar familie en haar broertje Jelle voor het eerst terug op de begrafenis van beide heren. Ze wil het liefst in België blijven, maar Jelle kan haar overtuigen om terug naar Milaan te keren om haar opdracht verder af te werken.

Schermafbeelding 2015-08-15 om 01.21.01
5550 5

Het slippertje van Trudy

Hanne komt voor één dagje terug naar België en vindt een radeloze Trudy terug. Ze heeft een slippertje begaan met Mathias en ze werden betrapt door Marie-Rose. Hanne wil haar stiefmoeder vergeven voor dit ontrouw, maar ze vreest wel dat Jelle en Louise het daar minder makkelijk mee zullen hebben. En ze krijgt gelijk, want vooral Jelle neemt het Trudy kwalijk. Hanne moet noodgedwongen terugkeren naar Milaan, maar wil haar broertje blijven steunen. Via Skype spreken ze af om tijdens de schoolvakantie een paar keer samen op stap te gaan.

Familie s25 afl5553 004
60480125

Wie wordt hoofdontwerper?

Twee maanden later keert Hanne even terug naar België. VDB Fashion en Vero Bello zijn nu één bedrijf en dat betekent dat er een hoofdontwerper moet gekozen worden. Rudi heeft zich al kandidaat gesteld en ook Hanne krijgt de vraag of ze interesse heeft. Niet veel later stelt ook Gunther zich kandidaat. Rudi speelt een vuil spelletje om te winnen, maar Hanne volgt hem hier niet in. Wanneer zij voor een paar weken terug naar Milaan vertrekt, lukt het Rudi om Gunther te laten vertrekken. Niet veel later krijgt hij te horen dat Hanne zich officieel kandidaat heeft gesteld en dat hij dus nog altijd niet zeker is van zijn job als hoofdontwerper.

Familie 5605 003
Familie 5606 001-30a4jbzt6svald5q4vu496

De definitieve terugkeer

Rudi is hoofdontwerper geworden, maar heeft er spijt van dat hij nu scheef bekeken wordt door zijn collega's. Hij geeft de job alsnog aan Hanne die voorlopig nog even in Milaan moet blijven. In november moet Hanne dringend terugkeer naar België omdat de gebouwen van VDB Fashion volledig vernield zijn door een ernstige storm. Hanne moet hierdoor haar werk in Milaan op een sneltempo afwerken. Ze komt overmoeid terug naar België en eenmaal terug staat er haar ook een berg werk te wachten want Veronique geeft haar onmiddellijk een lang lijstje met zaken die nog moeten gebeuren voor ze kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen.

Familie 5609 003
Familie 5626 004-30gmcb9het6l7n08q6n3m2

Te veel verantwoordelijkheid

De stress van alle taken zorgt ervoor dat Hanne zich niet goed in haar vel voelt. Ze moet ontwerpen voorleggen aan Veronique, en ze is niet tevreden met het resultaat. Bovendien moet Hanne in haar eentje het nieuwe atelier inrichten, en die combinatie kan ze niet aan. Ze werkt dag en nacht en kan op weinig begrip rekenen van haar collega's. Ook Rudi heeft het te druk met andere zaken. Hanne voelt zich moe en gaat op consultatie bij Leen, die haar meteen enkele dagen rust voorschrijft. Hanne moet nadenken over haar toekomst en geeft de job van hoofdontwerper toch aan Rudi. Nadien gaat het snel beter, nu ze de eindverantwoordelijkheid niet op haar eentje moet dragen.

Familie 5640 003-30ju4xze1idqwrlfcapkwa
Familie 5656 003

De verhuis

Wanneer Hanne te horen krijgt dat Niko en Mieke van plan zijn te verhuizen, ziet ze het wel zitten om bij de 'Friends' in te trekken. Wanneer Trudy dit hoort, schrikt ze zich rot. Wil Hanne haar nu ook al verlaten? Met kerstmis organiseert Trudy een gezellig avondje met Hanne en Jelle, maar de twee hadden al plannen om Kerstmis bij de 'Friends' te vieren. Trudy voelt zich in de steek gelaten en Hanne krijgt last van haar geweten. Na nieuwjaar pakt Hanne toch haar koffers om te verhuizen, maar ze neemt uitgebreid afscheid van Trudy en Jelle.

Familie 5633 002-30hp3ds4lmugq5qc4g23uy
Familie 5648 001

Ruzie met Rudi

Het komt tot een pijnlijke confrontatie tussen Hanne en Rudi. Het gaat niet goed met hem sinds zijn succes met Rudimentair. Hij gaat elke avond tot in de late uurtjes uit en heeft zo telkens weer ruzie met Zjef. Via Trudy komt Hanne te weten dat Rudi een slippertje begaan heeft met een zekere Joachim Vaes. Wanneer Rudi nadien constant zit te sms'en met Joachim, maakt Hanne er al snel een opmerking over. Hanne wil Rudi aansporen om de waarheid op te biechten aan Zjef, maar dat ziet hij helemaal niet zitten. Het is uiteindelijk dankzij Hanne en Trudy dat Zjef toch de waarheid te weten komt en hij maakt meteen een einde aan hun relatie.

Familie 5662 002-30s6p36bdjreldxwdr3yfe
1e317ff4ceafe7b262cda40dd7dcb011

Zwarte vlekken

Rudi is razend op Hanne en de twee maken voortdurend ruzie op het werk. Bovendien zoekt hij troost bij Joachim en verwaarloost hij zijn werk bij VDB Fashion. Hanne merkt al snel dat Rudi snel achteruit gaat en ze begint zich zorgen te maken. Ze gaat hem bezoeken in zijn appartement en komt zo te weten dat Rudi de laatste tijd last heeft van zwarte vlekken voor zijn ogen. Rudi vreest dat hij wel eens blind zou kunnen worden en Hanne spoort hem aan om naar de dokter te gaan. Wanneer Joachim hem ook nog eens in de steek laat, is het voor Rudi allemaal te veel en hij sluit zich op in zijn appartement en weigert nog met iemand te praten of om te gaan werken.

1ea8f77183542449a0982637c5fc3eaf
683f89621af69f3dc9ca3871e4f47eff

Rudi moet geholpen worden

Bij VDB Fashion probeert Hanne het werk van Rudi zo goed mogelijk over te nemen, maar Veronique begint al snel naar Rudi te vragen. Uiteindelijk kan Hanne niets anders dan eerlijk zijn en Veronique wil onmiddellijk Rudi zelf opzoeken om hem te overtuigen terug buiten te komen. Rudi luistert echter ook niet naar Veronique en wil met rust gelaten worden. Hanne schakelt nadien de hulp in van Mieke en zij ziet maar één oplossing: Zjef zal met Rudi moeten gaan praten. Maar dat ziet Zjef absoluut niet zitten, voor hem is Rudi volledig verleden tijd. Hanne en Trudy willen de twee terug bij elkaar krijgen en slagen uiteindelijk in hun opzet.

Familie 5704 001
Familie 5700 001

Dating

Via Facebook komt Hanne terug in contact met Tim, een oude schoolkameraad, die haar vraagt om iets te gaan drinken met hem. Emma ontpopt zich tot datingcoach van Hanne en redt haar uit de klauwen van Tim wanneer hun date een mislukking blijkt te zijn. Nadien heeft Guido een verrassing in petto voor Emma en wil zij kost wat kost te weten komen wat hij gepland heeft. Ze schakelt hiervoor Hanne in, maar Guido verward haar nieuwsgierigheid voor iets anders en vreest dat ze verliefd op hem is. Emma maakt dit nog een schepje erger en daarom besluiten Guido en Hanne haar beet te nemen door te doen alsof ze een koppel willen worden.

Familie 5694 003
Familie 5679 004

Het privé onderzoek

Trudy bezoekt Stan in de gevangenis. Hij vraagt haar om hulp om te bewijzen dat hij zijn ex-vriendin Kirsten niet heeft vermoord. Trudy wordt door hoofdinspecteur Delaet niet au sérieux genomen. Ze beslist om samen met Hanne en Evy zelf op onderzoek uit te gaan en zoekt contact met Junes alibi: securityagent Dries. Hanne is tegen het idee van Trudy om detective te spelen. June heeft de drie dames al snel door en koopt Dries om. Dries vertelt Trudy dat hij gelogen heeft over het alibi van June op de dag van de moord. Hoofdinspecteur Delaet gelooft het verhaal van Trudy en Hanne niet en eist dat ze stoppen met hun privé onderzoek.

Aflevering 5707-2
Familie 5712 003

De ouders van Rudi

De ouders van Rudi - Fons en Francine - hebben spijt dat ze Rudi indertijd niet hebben gesteund in zijn studiekeuze en willen het graag goedmaken. Wat ze echter niet weten, is dat hun zoon een relatie met Zjef heeft. Rudi heeft schrik voor de reactie van zijn ouders en vraagt aan Hanne om zich voor te doen als zijn lief. Francine is in de wolken en organiseert een etentje met hun viertjes. Hanne eist dat Rudi eerlijk is met zijn ouders. In het restaurant begint Francine over trouwen en kindjes en Hanne kan het niet langer verzwijgen. Ze vertrekt en probeert Rudi nogmaals aan te sporen om de waarheid te vertellen.

Aflevering 5733-8
Familie 5742 003

Vriendschap met Quinten

Bij VDB Fashion is Hanne ondertussen goed bevriend geraakt met haar nieuwe collega Quinten. Quinten vertelt aan Hanne dat hij en zijn vrouw Sylvie uit elkaar zijn gegaan. Hanne probeert hem te koppelen aan Jolien, de interim receptioniste. Ze probeert de twee op allerlei manieren bij elkaar te krijgen, maar Quinten durft niet. Uiteindelijk lukt het hem toch, maar op het nippertje zegt Quinten zijn date af om bij Hanne te kunnen zijn. Hij heeft namelijk gevoelens voor haar gekregen, maar durft dit niet te vertellen. Tot hij eindelijk de moed krijgt en Hanne vol op de mond kust. Ze is enorm geschrokken en moet hem vertellen dat de gevoelens niet wederzijds zijn.

13327655 1073884819370964 8097749839171447048 n
Familie 5739 004

Gevoelens voor Quinten

Wanneer Mieke aangereden wordt en in een coma belandt, heeft Hanne het uiteraard zeer moeilijk. Quinten wil er voor zijn goede vriendin zijn en zorgt voor de nodige steun. Hanne krijgt de moeilijke opdracht om haar broertje Jelle in te lichten. Ze beseft nu eens te maar dat ze eigenlijk wel gevoelens heeft voor Quinten en wil hem dit duidelijk maken. Tot Sylvie plots opduikt en Quinten nog om een kans vraagt. Hanne geeft de veldslag op en het komt tot een pittige discussie tussen haar en Emma hierover. Hanne raapt haar moed bij elkaar en brengt Quinten op de hoogte van haar gevoelens. De twee worden een koppel.

Familie 5767 003
Familie afl5767 33

June aan de macht

June is de nieuwe CEO van Fashion geworden nu Simon in verdenking wordt gesteld voor de aanrijding van Mieke. Wanneer June Hanne en Quinten betrapt tijdens een vrijpartij op het werk, ontslaat ze Hanne op staande voet. Voor Peter en Veronique is dit opnieuw het zoveelste bewijs dat June tegen alle Van den Bossches is en het familiebedrijf willen kapotmaken. Vlak voor haar ontslag, kwam Hanne nog te weten dat June een afspraak heeft met een zekere Paul Wils. Wanneer Hanne 's avonds terug thuis is, krijgt ze een paniektelefoontje van Evy. Stan is op weg naar VDB Fashion om June te confronteren...

Familie 5769 006
Familie 5772 002

De dood van June

Net zoals de rest van de familie komt ook Hanne te weten dat June vermoord is teruggevonden op haar kantoor. Peter en Veronique proberen de boel bij VDB Fashion draaiende te houden en vragen aan Hanne om haar job terug op zich te nemen waardoor haar ontslag wordt ingetrokken. Samen met Evy gaat ze op zoek naar allerlei manieren om de productiekosten te onderdrukken omdat het bedrijf dankzij June in financiële problemen zit. Ondertussen heeft Hanne een mysterieus afspraakje en laat ze een tattoo zetten, tot groot ongenoegen van Quinten. Hij is niet direct de grootste fan van tattoos.

Familie 5781 003
Familie 5775 007

De breuk

Lars De Wulf maakt zijn opwachting als de nieuwe CEO van VDB Fashion. Hij heeft geïnvesteerd en werd zo de grootste aandeelhouder. Hanne en Jenny zijn onmiddellijk onder de indruk van de man zijn looks en Hanne kan het goed met Lars vinden. Ze heeft stiekem een boontje voor de man en probeert indruk te maken bij hem. Hierdoor ontdekt ze dat haar gevoelens voor Quinten tegenwoordig op een laag pitje staan. Sinds de vakantie gedaan is, heeft ze het gevoel dat de pit uit hun relatie verdwenen is. Quinten gaat akkoord hiermee en ze maken er samen een einde aan.

S26 afl5779 024
S26 5780 019

Verdwenen ontwerpen

Er worden verschillende middeltjes gebruik bij VDB Fashion om te besparen, waardoor Hanne ontwerpen moet hergebruiken van vroeger. Tot Lars daar een stokje voor steekt en werk wil maken van de nieuwe collectie die Hanne en Rudi uitgetekend hebben. Hanne is in paniek wanneer ze op de server geen enkel spoor van de ontwerpen terugvindt, en bovendien zijn de schetsen ook verdwenen. Tot haar grote verbazing heeft Lars de ontwerpen toch op haar bureau teruggevonden en is hij zelfs onder de indruk van haar werk. Hij vindt dat Hanne te onzeker is als hoofdontwerpster en wil haar meer verantwoordelijkheid geven.

S26 afl5781 011
S26 afl5790 010

De terugkeer van Rudi

Door de complimentjes van Lars begint Hanne al snel te zweven en ze wil Lars uitvragen op date. Lars begint ondertussen te twijfelen aan haar verhaal over de ontwerpen. Hij is er zeker van dat Hanne de job niet aankan en daarom hulp van Rudi krijgt. Rudi keert terug naar VDB Fashion en kijkt er naar uit om terug met Hanne samen te werken. Hanne vraagt zich nog altijd af waar de ontwerpen zo ineens vandaan komen en ze ondervraagt Rudi meerdere keren, maar hij zegt haar dat hij haar niets kan zeggen voor haar eigen bestwil.

S26 afl5793 007
Familie 5802 003

De moordenaar van June

Hoewel Hanne niets met de moord op June te maken heeft, wordt ze telkens ongewild meegesleurd in het onderzoek. Evy vindt verdachte papiersnippers en ontcijfert dit samen met Hanne. Wanneer Hanne op een dag thuiskomt, is er een huiszoeking aan de gang door de politie. Ze zoeken naar de schoenen, waarvan de voetafdruk afkomstig is in het bloed van June op de plaats delict. Ze denken dat het afkomstig is van de schoenen van Simon. De juiste schoenen worden gevonden, maar ze zijn niet van Simon, maar van Rudi. Rudi wordt vervolgens opgepakt door de politie.

S26 afl5803 026
Familie 5806 001

Rudi opgepakt

Na de arrestatie van Rudi is Hanne, samen met Trudy, de steun en toeverlaat van Zjef. In opdracht van hem beslist Hanne om met Rudi te gaan praten, maar net op dat moment wordt hij ondervraagd, waardoor het gesprek niet door kan gaan. Niet veel later wordt Zjef zelf opgepakt en wanneer hij een tijdje later terug vrijgelaten wordt, is hij een wrak. Wanneer commissaris Mortier Hanne op VDB Fashion bezoekt om met haar te praten over Rudi, zegt ze geen kwaad woord over hem, in de hoop dat hij sneller vrijkomt.

S26 afl5858 228
Familie 5871 001

Uit de dood herrezen

De familie organiseert een groot familiefeest voor de 90ste verjaardag van Anna. Het feest kent een abrupte onderbreking wanneer Bart plots opduikt. Hanne is volledig in shock en kan het niet begrijpen dat haar vader plots voor haar ogen staat. Ze wil niets met hem te maken hebben en loopt weg. Ook de volgende dag krijgt Bart verwijten naar zijn hoofd geslingerd want ze vindt het egoistisch dat hij plots terugkeert en heel haar leven overhoop gooit. Bovendien moet de familie nu bewaakt worden omdat ze gevaar lopen dankzij de terugkeer van Bart.

Familie 5867 003
Familie 5892 002

De familie Gallo

Na een paar dagen opgesloten te zitten, wil Hanne niet langer binnen blijven. Ze krijgt een persoonlijke bodyguard en kan nu terug aan de slag bij Fashion. Op een avond krijgt Hanne van Trudy te horen dat haar vader misschien voor lange tijd terug vertrekt voor af te rekenen met de familie Gallo, die verantwoordelijk is voor de problemen. Hanne besluit toch afscheid te nemen van Bart en vliegt hem in de armen. De missie van Bart wordt bijna afgeblazen hierdoor omdat Faroud het niet kan verkroppen dat er nu zoveel mensen op de hoogte zijn.

Familie 5867 002
Familie 5873 004

De ontvoering

Bart en Isabella Gallo hebben de strijdbijl begraven, maar Faroud zorgt ervoor dat de bewaking niet onmiddellijk wordt opgezegd. Op het verjaardagsfeestje van Hanne wil Bart zijn dochter komen feliciteren. Er vallen schoten, maar Bart raakt niet gewond. Vervolgens worden Trudy, Jelle en Louise ontvoerd tijdens een autorit naar de stad. Hanne wil bij haar vader zijn, maar kan opnieuw het huis niet verlaten. Isabella vraagt losgeld en Peter gaat het zelf afleveren. Dankzij de tussenkomst van Bart, Faroud en Pieter Brinck komen ze veilig terug thuis en wordt Isabella opgepakt.

16487133 10155071733137491 6673739048284910872 o
Familie 5902 001

9House

VDB Fashion staat hard onder druk dankzij de eisen van 9House en ze moeten op een bepaald moment zelfs een hele collectie in een week afkrijgen. Hanne doet haar best, maar nu Rudi voor een tijdje in China werkt, kan ze al dat werk niet meer alleen aan. Daarom nemen Lars en Veronique dan ook al snel een studente aan die Hanne voor een tijdje moet helpen om de collectie toch nog op tijd af te krijgen. Hanne en Julie werken zelfs de hele nacht door aan de ontwerpen en ze kunnen nu alleen maar hopen dat ze Wils met hun ontwerpen kunnen overtuigen.

Familie 5937 002
Familie 5951 001

GSM-verslaafd

Emma is verslaafd aan haar gsm en dat zijn Guido en Hanne beu. Daarom daagt Hanne haar uit om een social detox in te lassen. Als Emma een week zonder gsm kan leven, zal Hanne voor een week haar slaafje zijn. Hanne probeert Emma terug in de verleiding te brengen, maar mislukt in haar opdracht. Tot Hanne Emma plots toch in de val kan lokken en Emma hierdoor de weddenschap op het laatste nippertje verliest. Emma moet nu een week lang het slaafje zijn van Hanne, maar ze klaagt al snel over de strenge eisen van haar vriendin. Hanne voelt zich schuldig en besluit om Emma eventjes in de bloemen te zetten.

Familie 5947 003
5963-17

Terug gewoon ontwerper

Hanne geeft per ongeluk de verkeerde kleur door voor een mantelpakje uit de nieuwe collectie voor 9House, waardoor dat stuk niet op tijd zal klaar geraken. Lars en Wils zijn allebei woedend en Wils wil de schuldige zien hangen. Hij geeft die opdracht aan Simon en die komt er dan ook al snel achter dat het Hanne was die de fout heeft gemaakt. Lars zet Hanne op haar plaats en hij duidt Rudi terug aan als hoofdontwerper. Simon verzwijgt echter wel wie de schuldige was voor Wils aangezien dit anders Hanne haar job kan kosten.

Familie 5946 001
Aflevering 5966-3

Simon aan de kant gezet

Simon wil de band met zijn vrienden terug aanhalen en organiseert een drink. Het is alleen Hanne die opdaagt en ze is nadien teleurgesteld in haar vrienden. Wanneer Simon in een zatte bui per ongeluk aan Jan opbiecht dat hij tijdens het verjaardagsfeest van de bomma Anna heeft proberen te vergiftigen, wordt Simon door iedereen uit de familie verbannen. Hij zoekt steun bij Hanne en ze voelt zich verplicht er voor hem te zijn nadat hij het voor haar heeft opgenomen tegenover Paul Wils. Simon gebruikt Hanne om een uitnodiging te scoren voor het huwelijk van Veronique en Mathias, maar slaagt er niet in.

S26 afl5988 161
S26 afl5988 496

Stefanie verdwenen

Stefanie is teruggekeerd uit Nieuw-Zeeland, maar is sindsdien van de aardbodem verdwenen. Hanne helpt actief mee aan het onderzoek en de zoektocht naar Stefanie. Inspecteur Tom Scheerlinck komt Hanne ondervragen omdat ze een van de laatste personen was die haar gezien heeft. Hanne vertelt dat Stefanie nog een afspraak had met Simon voor ze vertrok. Op de dag van het huwelijk van Mathias en Veronique zou Hanne Veronique normaal helpen met haar trouwjurk, maar Veronique belt op het laatste nippertje af. Terwijl iedereen ongeduldig op Veronique zit te wachten, komt ze maar niet opdagen op haar eigen huwelijk.

Schermafdruk 2017-08-29 13.17.37
S27 afl5989 168

Trouwfeest in mineur

Nog voor Veronique aankomt op haar eigen huwelijk, krijgt Hanne plots telefoon. Zo komt ze te weten dat Stefanie ondertussen gevonden en bevrijd is uit de kelder van haar ontvoerder. Ze deelt dit goede nieuws dan ook meteen met Guido en Emma. Niet veel later komt Veronique dan toch plots aan op het huwelijk en trouwt ze met Mathias. Het trouwfeest wordt echter abrupt verstoord en stopgezet door een speciale speech van Cédric, waarin hij zijn moeder openlijk beledigt voor alle aanwezigen.

Familie 5992 001
Familie 5994 002

Guido en Emma bedreigd

Wanneer Guido en Emma terugkeren van de Ardennen, doen ze heel raar. Hanne stelt zich vragen, maar ze lossen niets over de waarheid, namelijk dat ze opnieuw belaagd worden door Ronald. Niet veel later is Hanne getuige van een nieuwe aanval van Ronald op Guido. Ze begint zich opnieuw vragen te stellen bij het vreemde gedrag van Guido en Emma. Hanne voelt zich buitengesloten door Emma, die haar vertelt dat er iets ergs aan de hand is, maar dat ze niet meer kan zeggen dan dat.

Familie 5996 002

Friends with benefits

Hanne gaat in de Jan & Alleman iets drinken met Rudi, maar die heeft ook Quinten stiekem uitgenodigd. De twee hebben het zo gezellig dat Rudi hen alleen achterlaat. Wanneer Rudi vertrokken is, biecht Quinten zijn verlangens naar Hanne op in het café. Achteraf vertelt Hanne Stefanie dat zij en Quinten slechts vrienden zijn die seks hebben gehad zonder verplichtingen.

Familie 6006 003

Een gebroken Simon

Stefanie vindt dat Simon zich te veel opdringt in hun relatie. Hanne spreekt met hem af om hem te troosten. Hij vraagt haar raad voor zijn relatie. Op een dag krijgen Hanne en Jan een dreigende sms van Simon. Hij heeft Stefanie ontvoerd en wil samen met haar zelfmoord plegen. Stefanie slaagt erin zich te bevrijden en Simon wordt opgesloten in de gevangenis.

2017-11-01 (25)

Halloweenfeestje

Hanne wilt thuis een Halloweenfeestje organiseren om de negatieve sfeer van afgelopen tijd te compenseren. Ze beslist ook Stefanie uit te nodigen. Ook de bomma en Albert zijn aanwezig op het feestje en het is dan ook een groot succes.

Familie 6045 003
Familie 6054 004

Winnares kraslotje

Stefanie wint 400 euro met een kraslotje en deelt de helft met Hanne. De twee beslissen te gaan shoppen. In een schoenenwinkel leert Hanne shopmanager Ward kennen. De twee spreken af om na het werk iets te gaan doen en leren zo elkaar beter kennen. Wars is echter veel ouder dan Hanne en hij zou zelfs haar vader kunnen zijn. Wanneer Ward zijn jas bij haar thuis vergeet, ontdekken de friends dat hij in 1992 in het huwelijksbootje stapte met een zekere Els. Emma gaat er van uit dat hij vreemdgaat met jongere vrouwen zoals Hanne.

Familie 6053 001
Familie 6058 002
Familie 6073 001

Hanne en Ward

Hanne geeft Ward een kans om zijn verhaal te doen. Zo komt ze te weten dat zijn vrouw, Els, reeds 10 jaar geleden overleden is en hij alleen instond voor de opvoeding van hun zoon Anthony, die tevens een paar jaar ouder is dan Hanne. Hanne biedt haar excuses aan. Emma vindt dat haar vriendin haar kans moet wagen, tot grote verrassing van Hanne. Hanne zelf geeft toe dat ze verliefd is op Ward en zoekt terug toenadering tot hem. Uiteindelijk komt het tot een romantische kus. Emma is blij voor Hanne. Emma wilt dat Hanne Ward uitnodigt voor een etentje. Wat later gaat Zjef met Ward naar een horecabeurs over foodpairing. Hanne vindt dat hij te veel beslag legt op hem. Wanneer Hanne beslist om Ward mee te nemen naar het kerstfeest met de familie, krijgt ze meteen spijt van de beslissing. Ze heeft namelijk Jan en de rest van de familie nog niet ingelicht over haar relatie met Ward en is bang voor de reacties. Die vrees blijkt terecht wanneer Jan het leeftijdsverschil te groot vindt.

2017-12-29 (21)
Familie 6079 005

Anthony

Hanne leert de zoon van Ward kennen: Anthony. Ze gaan samen naar het theater. Hanne polst bij Ward naar zijn kinderwens. Het gesprek loopt niet zoals verwacht. Ward laat duidelijk merken dat hij geen kinderen meer wilt. Hanne vindt troost bij Anthony, die haar op een zwak moment kust en nadien Hanne voor zich probeert te winnen. Ook Anna leert Ward kennen en verdedigt zijn relatie met Hanne bij Jan en de rest van de familie. Ward biecht Hanne op dat hij heeft opgemerkt wat er tussen haar en zijn zoon speelt en zet een punt achter hun relatie.

Familie 6096 002
Familie 6098 002

De terugkeer van Bart, Trudy en Jelle

Plots keren Bart, Trudy en Jelle onverwacht terug uit Amerika. Dit roept vragen op bij Peter, Hanne en Louise en ze vertellen hen dat Jelle zich in de problemen heeft gewerkt. Door zijn vriendin Audrey te helpen, heeft haar vader het nu op hem gemunt. Jelle maakt duidelijk dat hij terug naar Amerika wilt om Audrey te helpen. Als het moet zelfs zonder Bart en Trudy. Hij heeft een handtekening van een meerderjarige nodig om een 'alleenreizende minderjarige' te zijn, maar Hanne weigert dit.

Familie 6103 003
Familie 6101 003

Nieuwe huisbaas

Wanneer zowel Rudi, Zjef, Niko, Mieke en Evy allemaal hun deel van het huis willen verkopen, gaan de bewoners van het huis hopeloos op zoek naar een nieuwe koper die hen er wil laten wonen. Hanne probeert Stefanie te overtuigen om haar aandelen van VDB Fashion te verkopen om zo een deel van het huis over te kopen. Stefanie wil haar aandelen eerst niet wegdoen, omdat het het laatste is dat ze nog heeft van de overleden Thomas. Uiteindelijk kopen Stefanie en haar grootvader Alfons zelfs heel het huis over en kan iedereen er blijven wonen.

Familie 6164 005
Familie 6186 003

Stan ontmaskerd

Stefanie spreekt openlijk over haar gevoelens voor Ayo met Hanne, maar Hanne wil vooral niet dat ze gekwetst wordt als de gevoelens niet wederzijds zijn. Ondertussen probeert Stan Evy's relatie met Maarten kapot te maken, wat hem ook lukt. Wanneer Hanne van Maarten een foto doorgestuurd krijgt waarop Evy staat met een andere man, maakt Evy haar duidelijk dat de foto getrukeerd is. Hanne denkt meteen dat Stan dit heeft gedaan. Met de hulp van Quinten en Hanne kan Evy Stan uiteindelijk ontmaskeren. Hanne probeert ook haar ex Quinten te helpen, die verslaafd is aan de drank.

Familie 6188 005
2018-06-06 (1)

De aanrijding

Het geplande huwelijk van Stefanie en Ayo gaat niet door en alle gasten - waaronder ook Hanne - zijn op weg naar de Jan en Alleman. Stan heeft net te horen gekregen dat Evy met Maarten mee naar India gaat en uit pure wanhoop probeert hij Evy aan te rijden. Hij wijkt echter op het laatste moment uit met zijn auto, waardoor hij per ongeluk Hanne aanrijdt. Hanne belandt in het ziekenhuis met breuken in de ruggenwervel. Na een operatie wordt ze in een kunstmatige coma gehouden. Stan, die vluchtmisdrijf pleegde, is spoorloos verdwenen. Ondertussen slagen de dokters er in om Hanne te laten ontwaken uit de coma.

Familie 6199 005
Familie 6207 005

Verlamming

Op een dag reageert Hanne niet meer op prikkels. Ze heeft een virus opgelopen. Niet veel later kan ze plots haar linkerhand niet meer bewegen. Ze zal opnieuw geopereerd moeten worden, maar na de operatie vreest Hanne dat ze nooit meer zal kunnen ontwerpen en ze wordt alsmaar negatiever. Na een tijdje mag Hanne naar huis. Daar wordt ze verzorgd door thuisverpleging en doet ze revalidatieoefeningen. Evy komt uit schuldgevoel terug bij de friends wonen en ze bekommert zich om Hanne. Op een nacht staat Stan voor Hannes ziekenhuisbed. De volgende morgen heeft hij een doosje pralines op haar bed achtergelaten.

Familie 6207 009
S27 afl6208 208

Evy in gevaar

Wanneer Evy gebeld wordt door Stan kan Hanne het hele gesprek horen en smeekt ze Evy tevergeefs om thuis te blijven en Stan niet te gaan opzoeken. Hanne slaagt erin om Maarten te bellen en die gaat haar meteen achterna. Om Maarten te verwittigen heeft Hanne zich moeten forceren en is ze in een benarde situatie terechtgekomen, waarna haar gsm op de grond gevallen. Gelukkig komt Quinten haar bezoeken en kan hij haar zo terug goed leggen. Ze beleven een inning moment samen.

S28 afl6210 030
Familie 6213 001

Traag genezingsproces

De toestand van Hanne evolueert positief. Ze moet niet langer in bed blijven liggen en kan nu al zelfstandig stappen. Toch ergert ze zich aan haar beperkingen, want ze kan nog niet fatsoenlijk tekenen met haar rechterhand. Van de dokter krijgt ze te horen dat ze het kalmer aan moet doen. Quinten blijft Hanne opbeuren en Hanne twijfelt over haar gevoelens voor hem. Quinten maakt haar duidelijk dat hij een relatie niet meer ziet zitten. Hun relatiebreuk was namelijk de aanleiding van zijn drankprobleem. Hanne is er kapot van en ze probeert zonder kruk de trap op te gaan, maar ze komt ten val. Stefanie vindt Hanne zo terug en helpt haar.

Familie 6229 004
Familie 6240 003

Schoenenontwerpster

Hanne gaat terug aan de slag bij VDB Fashion, maar kan nog steeds niet voor 100% functioneren. Rudi maakt haar duidelijk dat ze het rustig aan moet doen en geeft haar alleen taken die ze aankan. Hanne krijgt het idee om een schoen te ontwerpen die zowel elegant als functioneel is omdat ze bijvoorbeeld haar eigen veter nog altijd niet zelf kan vastknopen. Ze zoekt hiervoor de hulp van Ward, die haar idee en ontwerp schitterend vindt en het in productie wil laten steken. Wanneer Quinten merkt hoe Hanne en Ward met elkaar omgaan, is hij jaloers. Hij besluit Hanne en Ward zoveel mogelijk te mijden.

Familie 6273 003
Familie 6246 001
Familie 6271 004

Ward of Quinten?

Met de hulp van Ward kan Hanne een prototype van haar schoen maken. De samenwerking gaat heel vlot en Ward wil Hanne ook helpen met haar salespitch voor Lars. Het duurt niet lang voor Ward haar duidelijk maakt dat hij het opnieuw wil proberen als koppel. Ondertussen beseft Quinten dat hij toch gevoelens heeft voor Hanne en haar zal verliezen als hij geen eerste stap zet. Hij wil Hanne helpen met de salespitch en het ontaardt al snel in een haantjesgevecht tussen beide mannen. Hanne is helemaal de kluts kwijt, zeker na een passionele kus van Ward. Ze besluit Ward nog een kans te geven. Quinten ziet de twee samen op café en besluit het op te geven. De vrienden van Hanne maken Quinten echter duidelijk dat Hanne wel degelijk iets voor hem voelt en dat het nog niet te laat is. Wanneer Hanne en Ward samen op restaurant zitten, duikt Quinten op. Hij biecht zijn gevoelens op en Hanne is gecharmeerd. Ze laat Ward vallen om Quinten opnieuw een kans te geven.

Familie 6278 001

Samenwonen

Hanne en Quinten denken na over hun toekomst. Quinten wil dat Hanne bij hem komt wonen, omdat het niet haalbaar is om bij de 'friends' te blijven dankzij de trap. Er wordt al snel een oplossing gevonden wanneer ze besluiten een opbergruimte op de benedenverdieping om te toveren tot een kamer met bijhorende badkamer, helemaal op maat van Quinten zijn behoeften gemaakt.

Familie 6281 001
Familie 6284 003
Familie 6287 005

De dood van Evy

Wanneer Evy al enkele dagen niet naar huis komt, en niet reageert op telefoontjes of berichtjes, maken Hanne en de andere huisgenoten zich zorgen. Hanne gaat naar de politie, maar zij kunnen voorlopig niets doen. De dagen gaan voorbij en er is geen enkel spoor naar Evy en Hanne begint zich echt ongerust te maken. Vlak na nieuwjaar krijgen Hanne en de andere huisgenoten van Evy eindelijk nieuws: het lichaam van Evy werd gevonden in een bos. Ze stierf een natuurlijke dood. Hanne kan maar niet geloven dat de gezonde Evy zomaar zou sterven, en dan nog op zo'n rare plaats. Ze spreekt af met Lars omdat Evy de laatste tijd veel contact had met hem door haar onderzoek naar de onschuld van Veronique. Hanne merkt snel dat Lars meer weet, maar hij wil Hanne niet te veel vertellen uit angst voor haar veiligheid. Hanne komt uiteindelijk te weten dat Evy al een tijdje een onderzoek voerde naar Marie en haar verleden.

Familie 6309 003
Familie 6320 003

Het bedrog van Emma

Wanneer Hanne op een avond thuis komt, treft ze Emma en Lucas aan terwijl ze kussen. Hanne is diep teleurgesteld in haar beste vriendin en hoopt dat ze haar misstap opbiecht aan Guido. Na aarzeling vertelt Emma inderdaad dat ze ontrouw geweest is, maar niet met wie ze echt een affaire had. Hanne is zeer streng voor Emma en dit zorgt voor een grote druk op hun vriendschap. Wanneer Emma Guido dan toch de waarheid vertelt, is ze razend op Hanne. Dankzij haar is haar relatie met Guido misschien volledig verleden tijd. De ruzie tussen zowel Guido als Emma als Emma en Hanne wordt uiteindelijk opgelost.

Familie 6341 001
Familie 6340 004

Tweelingzus

Enkele weken na de begrafenis van Evy, botst Hanne in de supermarkt op Iris Massant, een jonge vrouw die als twee druppels water op Evy lijkt. In volle overtuiging dat Evy nog leeft, gaat ze op zoek naar deze 'Iris'. Via Facebook kan Hanne een berichtje sturen en ze slaagt erin de nieuwsgierigheid van Iris aan te wakkeren. De twee spreken af en gaan samen op zoek naar de reden van deze treffende gelijkenis. Hanne contacteert Francesca, maar slaagt er niet in om haar aan de lijn te krijgen. Met de hulp van Mieke komt er toch een ontmoeting, maar Francesca maakt duidelijk dat Iris en Evy geen zussen zijn. Iris laat het hierbij en neemt afscheid van Hanne.

Familie 6349 004
Familie 6365 002

Het onderzoek van Iris

Hanne krijgt zelf een telefoontje van Francesca met de vraag een ontmoeting met Iris te regelen. Francesca doet het volledige verhaal uit de doeken en Iris is wel degelijk haar dochter en de tweelingzus van Evy. Iris is van de kaart en besluit een tijdje bij Hanne en de rest te logeren om tot rust te komen. Iris neust er ook in de spullen van Evy en komt te weten dat ze een onderzoek gestart was. Hanne wil er niet veel over vertellen, maar merkt dat Iris zeer geïnteresseerd is in de naam van Marie. De twee vrouwen spreken met elkaar af en Iris vindt Marie zelfs een fijne vriendin. Hanne maakt haar duidelijk dat Marie gevaarlijk is en niet te vertrouwen is.

Familie 6343 006
Familie 6328 001

Vluchtmisdrijf?

Wanneer Emma en Guido in de Ardennen verblijven, vraagt Guido haar ten huwelijk. Hanne en Stefanie rijden speciaal naar daar om het mee te vieren. Bij hun terugkeer naar huis, rijdt Stefanie iets of iemand aan, maar pleegt ze vluchtmisdrijf. Zowel Stefanie als Hanne zijn de dagen nadien niet in hun normale doen door het nieuwsbericht van een jonge vrouw die gestorven is door een auto-ongeluk en iedereen stelt zich vragen. Hanne wil naar de politie stappen, maar Stefanie probeert haar tegen te houden. De waarheid komt aan het licht wanneer Hanne vertelt dat ze een hert hebben aangereden en dat ze bang waren dat de overleden vrouw door hun schuld een auto-ongeluk had op dezelfde plaats.

Familie 6354 003
Familie 6348 003

Hoofdontwerpster

Veronique biedt Rudi een job aan als hoofdontwerper bij Dress & Play. Lars wil dat Hanne hoofdontwerper wordt bij VDB Fashion. Dat ziet zij niet zitten en er wordt op zoek gegaan naar een vervanger in de vorm van Manuel Van Gelder. Rudi heeft samen met hem op school gezeten en Manuel stal ooit één van zijn werken voor een opdracht. Lars is ervan overtuigd dat hij veranderd is. Hanne kan het eerst goed vinden met Manuel, maar ontdekt hoe langer hoe meer zijn slechte kanten. Hij denkt namelijk altijd dat hij beter is. Manuel heeft geen inspiratie en steelt een ontwerp van Rudi. Wanneer dit uitkomt, wordt hij op staande voet ontslagen. Hanne wordt zo alsnog hoofdontwerpster.

Familie 6372 003
Familie 6364 001

Het verleden van Iris

Hanne merkt dat Iris zich steeds dieper vastbijt in het onderzoek van Evy naar Marie. Iris wordt door Marie verdacht van stalking en Quinten vindt dat Iris zich steeds vreemder begint te gedragen. Hij graaft in het verleden van Iris en komt te weten dat ze als kind in een psychiatrische instelling verbleef. Quinten en Hanne confronteren Iris hier mee en zij stelt het niet op prijs dat dit aan het licht gekomen is. Ze pakt haar koffers en verlaat het huis van de friends. Hanne voelt zich schuldig en vindt dat Quinten te ver is gegaan met zijn onderzoek. Ze wil het verhaal uit de mond van Iris zelf horen.

Familie 6388 001
Familie 6390 003

Opstand bij VDB Fashion

De computers van VDB Fashion worden gehackt waardoor veel gegevens verloren zijn. Quinten is niet tevreden met de manier waarop CEO Lars dit heeft aangepakt. Wanneer zowel Quinten als Hanne op een feestdag verplicht moeten overwerken terwijl Lars gaat golven, groeit hun woede. Quinten brengt Jenny en andere collega's bij elkaar en samen spreken ze af om het werk neer te leggen tot Lars tot inzicht komt. Lars wil niet meteen toegevingen doen en pakt Quinten, Hanne, Jenny en de rest hard aan. Veronique gaat praten met Quinten en Jenny en kan Lars tot inkeer brengen. Hij besluit zijn excuses aan te bieden.

Familie 6409 001
Familie 6375 005

Het ontslag van Peter

Lars komt te weten dat Peter het geld van Fashion gebruikt heeft om de hackers te betalen en Peter wordt op staande voet ontslagen. De werknemers van VDB Fashion pikken dit niet. Quinten roept opnieuw iedereen bij elkaar om tot actie over te gaan en het komt tot een staking. Lars is het gedrag van Quinten beu en wil hem, Jenny en Hanne persoonlijk spreken. Ze vertellen Lars dat ze ook zullen vertrekken als Peter niet onmiddellijk terug wordt aangenomen. Hanne is de enige persoon die twijfelt aan dit idee, maar wordt meegesleurd door Quinten. Lars is niet onder de indruk en speelt de drie tegen elkaar uit, waardoor ze toch blijven.

Familie 6418 002
Familie 6420 002

Runaway Bride

Emma zit in een lastig parket, want ze heeft nog steeds gevoelens voor Lucas en hij stelt haar voor om samen naar Afrika te verhuizen met de meisjes. Emma gaat na haar vrijgezellenavond toch naar de luchthaven. Daar stapt ze samen met Lucas en de meisjes op het vliegtuig naar Congo. De volgende dag kunnen Hanne en Stefanie haar nergens vinden, maar Guido wil niet geloven dat ze vertrokken is. Ze neemt ook haar gsm niet op en reageert niet op berichten. Niet veel later komt de politie hen vertellen wat er gebeurd is. Hanne is de enige persoon die Emma aan de lijn krijgt en maakt haar duidelijk dat ze Guido enorm gekwetst heeft en een grote fout gemaakt heeft.

Familie 6430 002
Familie 6433 002

Hanne zwanger

Twee maanden later. Hanne en Quinten proberen zwanger te worden, maar met voorlopig nog geen resultaat. In de foodbar heeft Zjef iets in de gaten want hij vindt dat Hanne plots vreemdere eetgewoontes heeft. Rudi probeert Hanne stiekem te bekijken, maar vindt geen enkel bewijs van een mogelijke zwangerschap. Hanne krijgt haar regels en vreest dat het weer mislukt is. Ondanks de twijfels wil ze toch een zwangerschapstest doen en die is wel positief. Ze is al vier weken zwanger en Hanne en Quinten zijn in de wolken met het nieuws.

Familie 6434 004
Familie 6437 001

Troubles in paradise

Het nieuws dat Kasper overleden is door een auto-ongeluk raakt Hanne zeer diep. Ze vindt het plots ongepast om nog gelukkig te zijn met haar zwangerschap, maar daar denkt Quinten anders over. Hij wil het liefst hun familie en huisgenoten op de hoogte brengen. Hanne ergert zich aan Quinten omdat hij haar voortdurend pusht. Ze stelt zelfs haar bezoek aan de gynaecoloog uit om de confrontatie met het kindje uit de weg te gaan. Thuis heeft Stefanie wel iets in de gaten en Quinten vindt het nu de ideale moment om ook Guido in te lichten. Hij organiseert een feestje, maar Hanne stuurt haar kat.

Familie 6443 004
Familie 6448 001

Het schuldgevoel

Hanne heeft het moeilijk omdat ze haar geluk niet kan delen met haar ouders en Jelle. Bovendien spookt de abortus uit 2012 ook nog door haar hoofd. Nu Stefanie en Guido op de hoogte zijn, hoopt Quinten dat de rest van de familie snel zal volgen. Guido merkt de spanningen op en gaat met zijn vader praten. Jan is dolgelukkig met de zwangerschap van zijn kleindochter en geeft Hanne wat goede raad. Hanne en Quinten gaan eindelijk samen naar de gynaecoloog en ze vertellen het samen aan Quintens familie. Hanne neemt Quinten eindelijk in vertrouwen over haar abortus van enkele jaren geleden.

Familie 6460 002
Familie 6459 005

Een nieuw familiebedrijf

Rudi en Niko geven zichzelf aan bij de politie als de schuldigen van het auto-ongeluk. Rudi besluit een tijdje weg te blijven bij Fashion waardoor Hanne er alleen voor staat. In tegenstelling tot veel collega's, blijft Hanne haar goede vriend wel steunen en laat ze hem niet vallen. Peter wil ondertussen een nieuw familiebedrijf oprichten - namelijk Shoes 2 Shoes - en vraagt aan o.a. Hanne en Mieke om mee te doen. Hanne twijfelt omdat schoenen ontwerpen nog altijd een grote passie is en ze probeert een gesprek met Lars aan te gaan. Die reageert furieus op het nieuws, maar Hanne besluit toch te blijven.

Familie 6464 005
Familie 6477 003

Gestresseerd op het werk

Veronique wil een opvolger voor Dress & Play en bedenkt Dress & Work. Het werk voor Hanne stapelt op en er is nog altijd geen besluit genomen over een terugkeer van Rudi. Hanne is gestresseerd en werkt haar frustratie uit op Quinten. Gelukkig maakt Lars de beslissing om Rudi terug te laten keren. Hanne is dolgelukkig, maar zij en Quinten zijn duidelijk de enige collega's die er zo over denken. Veronique negeert Rudi volledig en gebruikt Hanne als haar enige aanspreekpunt. Ondertussen heeft Hanne thuis in de gaten dat er iets moois aan het bloeien is tussen Guido en Stefanie.

Familie 6484 003
Familie 6487 002

Proefbaby

Guido waarschuwt Hanne en Quinten voor de gevolgen van een baby en stelt voor de grap een contract op voor de babysitregeling met hem en Stefanie. Niet veel later doen Guido en Stefanie Hanne en Quinten een proefbaby cadeau. Dat is een interactieve pop waar ze drie dagen voor moeten zorgen alsof het echt hun kindje is. Al snel wordt duidelijk dat een baby hebben toch niet zo gemakkelijk is, maar Quinten en Hanne geven niet op. Hanne moet de pop noodgedwongen meebrengen naar het werk, tot overlast van haar collega's toe. De pop wil maar niet stoppen met wenen.

Familie 6491 003
Familie 6501 002

Bucket List

Na het fiasco met de oefenbaby, denken Hanne en Quinten na over de toekomst. Ze maken allebei een bucketlist op die ze nog willen afwerken voor hun kindje geboren wordt. Zo gaan ze bijvoorbeeld proberen om 24 uur lang te bingewachten, maar deze opdracht komt niet tot een goed einde. Ook gaan eten in een sterrenrestaurant heeft geen succes want dankzij de zenuwachtigheid van Quinten loopt alles in het honderd. Ze gaan daarom gewoon naar een frituur en besluiten het hele idee stop te zetten. Quinten heeft echter nog andere plannen en schakelt hiervoor Zjef in.

Familie 6508 002
Aflevering 6521 om 17.44.43

Gender-Reveal Party

Hanne en Quinten hebben het geslacht van hun kindje gekregen en willen dit met een gender-reveal party bekend maken aan hun familie en vrienden. Quinten wil helpen, maar doet een foutje bij de bestelling waardoor er roze slingers uit de ballonnen komen, terwijl ze een jongen verwachten. Ondertussen zijn Hanne en Rudi nieuwsgierig naar de geheimzinnige squash-avonden van hun mannen en ze willen eens komen kijken. Zjef bakt er weinig van en loopt zelfs een blauw oog op. Later wordt duidelijk dat Quinten telkens naar de dansles ging om Hanne te verrassen.

Aflevering 6528 om 15.29.01
Aflevering 6531 om 14.29.21

Zwangerschapsbel

Na de feestdagen krijgt Hanne heel wat verdriet te verwerken. Niko is in het ziekenhuis opgenomen omdat hij met zijn auto tegen een muur gereden is. Mieke vreest dat het een wanhoopsdaad was en Hanne gaat hem opzoeken wanneer hij eindelijk uit de coma ontwaakt. Quinten wil zijn vriendin in de watten leggen en koopt voor Hanne een zwangerschapsbel. Hanne en haar omgeving zijn niet echt blij met het cadeau omdat het verschrikkelijk veel lawaai maakt. Quinten vraagt het advies van Veronique om een nieuw en beter cadeau te vinden, maar Hanne wil niet te hard verwend worden.

Aflevering 6543 om 14.03.49
Aflevering 6550 om 11.08.54

Peterschap

Hanne en Quinten moeten dringend hun checklist voor de geboorte afwerken. Ze gaan al op zoek naar een creche en moeten ook nog een naam beslissen. Ze gebruiken hiervoor een app om tot een besluit te komen, maar ze geraken het niet echt eens. Nadien volgt ook nog de beslissing van het peter- en meterschap. Hanne wil haar grootvader vragen, maar Jan zegt eerst nee door het ongeval met Kasper. Uiteindelijk verandert hij van gedachte. Hanne en Quinten merken dat Zjef ook graag peter wou zijn en besluiten daarom om te kiezen voor twee peters en geen meter.

Familie 6563 002
Familie 6568 003

Promotie

Door een filmpje van zijn vechtpartij met Mathias, besluit Lars zijn ontslag te geven als CEO. Veronique volgt hem op en heeft meteen enkele grote wijzingen in gedachten. Ze wil Rudi terug hoofdontwerper maken en haar oude job als Hoofd van de Creatieve Cel aan Hanne geven. Hierdoor moet Hanne wel niet meer ontwerpen, waardoor ze de promotie niet met open armen ontvangt. Ze wil de job weigeren, tot Veronique haar duidelijk maakt dat ze de kans krijgt om een schoenenlijn te ontwerpen. Hanne gaat toch akkoord en vliegt er meteen in. Ze pakt ook samen met Veronique de inrichting van de winkels aan.

Aflevering 6570 om 15.45.29
Aflevering 6571 om 16.03.04

Overlast en lawaai

Hanne heeft last van krampen en van de gynaecoloog moet ze verplicht rusten tot haar bevalling. Ze heeft het moeilijk om Veronique de waarheid te vertellen, maar Quinten verplicht haar. Thuis geraakt Hanne niet tot rust dankzij het lawaai van de verbouwingen van de nieuwe buurman. Wanneer buurman Tony zichzelf komt voorstellen, is Hanne ook absoluut niet blij om hem te zien. Het gaat van kwaad naar erger wanneer Tony ook een drumstel bovenhaalt en Niko probeert te onderhandelen met de man om het lawaai tot een minimm te beperken. Hanne blijft ondertussen thuis werken en krijgt Veronique geregeld over de vloer.

Aflevering 6578 om 09.06.56
Aflevering 6581 om 10.44.53

Bemoeienissen

Hanne heeft weer last van een harde buik en oefenweëen en Quinten haalt er Tony bij omdat hij verpleger is. Hanne heeft bovendien ook al ontsluiting en Tony maakt zich zorgen. Hanne gaat op bezoek bij Anna en Albert en ontdekt dat Tony verpleger is in hun rusthuis. Hij vertelt alles aan de bomma waardoor die ongerust is en plots bij Hanne thuis staat om voor haar te zorgen. Hanne is de bemoeienissen van Tony beu en vindt het eng dat hij altijd zichzelf overal tussen wringt. Hij wijst Tony ook de deur wanneer hij voor de zoveelste keer wil helpen en vraagt om haar bomma met rust te laten.

Aflevering 6583 om 13.27.36
Aflevering 6587 om 09.56.08

Huwelijksaanzoek

De bomma wordt opgenomen in het ziekenhuis met een hartaanval en Hanne en Quinten haasten er zich naartoe. Daar ontdekt Hanne dat Tony degene is die de bomma gereanimeerd heeft en dus haar leven gered heeft. Hanne beseft dat ze te hard is geweest voor haar nieuwe buurman en verontschuldigt zich tegenover hem. Ondertussen regelen de mannen een avond in het stadion van Anderlecht omdat Guido Stefanie ten huwelijk wil vragen. Hanne weet van niets en heeft ook geen zin om mee te gaan. Tot ze hoort dat de bomma kost wat kost meewil. Hanne gaat toch mee, maar is verrast door het negatieve antwoord van Stefanie.

Familie 6594 001
Familie 6594 004

Ontvoerd door Tony

Hanne heeft last van barstende hoofdpijn en net op dat moment begint Tony op zijn drumstel te spelen. Hanne gaat bij de buurman langs en glipt binnen langs de schuifdeur. Ze is verrast wanneer ze allemaal doodsprentjes terugvindt bij een soort gedenkmuur met kaarsjes. Tony betrapt Hanne en heeft in de gaten dat ze te veel gezien heeft. Hij is volledig in paniek en besluit haar op te sluiten. Quinten en Hanne's familie ontdekken dat ze verdwenen is en schakelen de politie in. Ze komen bij Tony terecht en doen een huiszoeking, maar die heeft Hanne ondertussen verhuisd naar een andere locatie.

Aflevering 6598 om 15.53.57
Aflevering 6603 om 08.12.02

Onrustwekkende verdwijning

Na enkele dagen wordt duidelijk dat de verdwijning van Hanne ernstig is. Bart keert terug uit Dubai en Quinten slaagt er niet langer in om zijn alcoholverslaving onder controle te houden. Bij Tony probeert Hanne tevergeefs te ontsnappen. Ze kan hem wel overtuigen om haar niet langer vast te binden aan het bed. Bovendien slaagt ze erin om Tony een briefje mee te geven om Quinten gerust te stellen dat ze nog leeft. De politie denkt nu dat Hanne op eigen overweging vertrokken is, maar daar wil Quinten niet aan denken. Tony blijft de schuld van Hanne's ontvoering bij Hanne zelf leggen. Zij weet een paar dingen uit Tony's verleden los te peuteren bij hem. Zo is zijn moeder op jonge leeftijd gestorven en Tony vindt dat Hanne op haar lijkt.

Trivia


  • Hanne werd vernoemd naar de grootmoeder van Bart Van den Bossche: Anna Dierckx.
  • Met de leeftijd van Hanne is in het verleden door de scenaristen slordig omgesprongen. Dit wordt des te duidelijker wanneer er in een aflevering van seizoen 23 wordt gezegd dat Hanne geboren is in 1993. Haar geboorte was echter op het scherm te zien in 1998. Zelfs al reken je daar de tijdsprong van 3 jaar uit 2006 in mee, dan nog zou Hanne in 1995 moeten geboren zijn en is ze dus eigenlijk 2 jaar te oud.
  • Actrice Ellen Van den Eynde maakt een eenmalig gastoptreden in Dimi's café gedurende seizoen 18. Daar worden haar personage en een vriendin lastig gevallen door Maarten Van den Bossche en Bjorn Impens. Een seizoen later neemt ze de hoofdrol van Hanne Van den Bossche voor haar rekening.
  • Wanneer Margot Hallemans in 2013 werd gevraagd om opnieuw de rol van Hanne te vertolken, hadden ze vorige actrice Ellen Van den Eynde nog niet gecontacteerd. Zij wist hier dan ook niets van tot de dag dat het bekend werd gemaakt.
  • Actrice Margot Hallemans droeg bij haar terugkeer in seizoen 23 tijdens de eerste paar maanden een zogenaamde fatsuit onder haar kledij, zodat Hanne er 20 kilo dikker uit zou zien. Dit had immers te maken met de verhaallijn van het personage. Na verloop van tijd droeg Margot een dunner pak en tegen het einde van het seizoen acteerde ze weer zonder pak. Op die manier leek het personage Hanne op een geslaagde manier te zijn vermagerd, terwijl de actrice de hele tijd op hetzelfde gewicht bleef.
  • Eind 2015 opende er een een webshop van VDB Fashion, waarvan Hanne, samen met Rudi, het gezicht van is.
  • Hanne wordt door Quinten steeds 'Hanniepannie' genoemd.
  • Hanne wordt door Emma 'Hannemans' genoemd en zij noemt haar 'Emmer'.
  • In de eerste week van seizoen 26 laat Hanne een tattoo zetten. Het is een echte tattoo en de actrice heeft hem op dat moment al ongeveer een jaar.
  • In seizoen 21 liet Hanne een baby wegnemen, pas in seizoen 29 (Aflevering 6448) werd duidelijk dat het kindje Louis heet. 

Generiek

Galerij

Foto's