FANDOM


Inezita "Inez" Theunynck
Seizoenen 28 ProfielInez
Eerste verschijning Aflevering 6352 - 14 maart 2019
Laatste verschijning Aflevering 6425 - 25 juni 2019
Gespeeld door Charlotte Suijs
Kinderen -
Ouders Gloria Theunynck
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Inez Theunynck, ook wel Zita door haar moeder genoemd, is een gastpersonage dat van 14 maart 2019 tot en met 25 juni 2019 vertolkt wordt door Charlotte Suijs.

Familie en Liefdesleven

Inez is de nieuwe vriendin van Wout Raaffels. Wanneer ze Jelle Van den Bossche ontmoet, flirt ze er op los met hem. Jelle krijgt gevoelens voor Inez en maakt haar dit duidelijk. Een tijdje later maakt Inez een einde aan haar relatie met Wout en worden zij en Jelle - ondanks het leeftijdsverschil - een koppel. Een tijdje later wordt duidelijk dat Gloria Theunynck haar moeder is.

Verhaallijnen

Screenshot 2019-03-19 at 09.19.47

Inez ontmoet Jelle

Tijdens een studentenavond in de Jan & Alleman ontmoet Jelle Inez dankzij haar vriendje Wout. Jelle amuseert zich en nodigt de twee bij hem thuis uit. Wanneer Inez alleen komt, gaat het er ongemakkelijk aan toe tussen de twee omdat Jelle niet weet wat te zeggen tegen haar. Inez voelt zich niet welkom en vertrekt.

Familie 6391 005
Screenshot 2019-03-19 at 09.33.35

XTC-pillen

Inez, Wout en Jelle komen elkaar terug tegen in de Jan & Alleman en hebben weer een fijne avond. Wout en Inez nemen echter pillen in om volledig los te kunnen gaan en Jelle schrikt hiervan. Ze spreken de volgende keer met hun drietjes bij Jelle thuis af en Wout haalt opnieuw enkele pillen boven om er nog een leukere avond van te maken. Jelle doet alsof hij ook een pilletje neemt, maar spuwt het nadien weer uit. Inez en Wout zijn volledig high en Inez begint te flirten met Jelle. Wanneer Wout niet meer reageert, zijn Inez en Jelle in paniek, maar hij komt een tijdje later terug tot bewustzijn.

Familie 6424 001

Inez en Jelle

Terug in de Jan & Alleman verklapt Jelle aan Inez dat hij de vorige keer geen pilletje genomen heeft. Wout wil echter opnieuw pilletjes nemen en dankzij de druk van Inez, doet Jelle deze keer wel mee. Terwijl Wout in zijn eigen wereldtje zit, voelt Jelle zich fantastisch en hij begint met Inez te kussen. De twee willen richting de toiletten gaan, maar worden tegengehouden door Amelie, die Jelle meteen op zijn plaats zet.

Familie 6386 001

Inez breekt met Wout

Jelle is volledig in de war door de kus en stuurt Inez een berichtje om zijn gevoelens voor haar toe te geven. Hij krijgt geen antwoord en vreest dat hij het verpest heeft. Een tijdje later vertelt Wout echter dat Inez een einde gemaakt heeft aan hun relatie en bovendien wil Inez nu wel afspreken met Jelle. Ze geeft aan Jelle toe dat ze iets voelt voor hem, maar vraagt om het rustig aan te doen omdat ze nog maar juist gebroken heeft met Wout.

Familie 6425 na 001
Familie 6425 na 003

Inez en Jelle naar Dubai

Nadat Jelle in het ziekenhuis belandde door de inname van xtc-pillen. Wilt Bart dat zijn zoon meegaat naar Dubai. Jelle wilt niet meegaan en wilt bij Inez blijven. Bart stelde voor om Inez mee te nemen naar Dubai. Jelle vond het een goed plan, maar de moeder van Inez niet. Peter en Gloria zijn thuis, Gloria had een afspraak maar Peter had gevraagd om dat een uurtje verder te zetten. Gloria belt naar haar afspraak en komt bij Bart uit. Gloria is de moeder van Inez, omdat Gloria Jelle goed kent mag haar dochter toch op het vliegtuig stappen met Jelle en Bart.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.