FANDOM


Isabella Gallo
Seizoenen 26 IsabellaSeizoen26
Eerste verschijning Aflevering 5843 - 9 december 2016
Laatste verschijning Aflevering 5876 - 25 januari 2017
Gespeeld door Kamilla Steczkowska
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenTriviaFoto's

Algemene Informatie

Isabella Gallo is een gastpersonage dat van van 9 december 2016 tot en met 25 januari 2017 vertolkt wordt door Kamilla Steczkowska.

Familie en Liefdesleven

Isabella is de kleindochter van maffiabaas Alfredo Gallo, zus van Umberto Gallo en nichtje van Paolo Gallo. Isabella heeft nog geen kinderen.

Studies en Beroepsleven

Isabelle studeert in België.

Verhaallijnen

De webisodes van De Zaak Bart gaan over de dramatische gebeurtenissen in het bedrijfsleven van Bart Van den Bossche waardoor hij gedurende het 24ste seizoen moest onderduiken. In dit seizoen wordt de familie wijsgemaakt dat Bart stierf in een auto-ongeluk. Hij vertrok echter naar Los Angeles om er een nieuw leven te beginnen nadat ook Midas Dorsey en Maureen Dorsey vermoord werden door de Italiaanse maffia onder leiding van maffiabaas Alfredo Gallo. De kans bestaat dat hij misschien ooit zal kunnen terugkeren naar zijn vrienden en familie in België.

Bart Van den Bossche keert terug van Amerika omdat hij zijn familie veel te hard mist. Het duurt echter niet lang voordat de Gallo's het ook te weten komen dat Bart helemaal niet dood is, zoals hij het liet lijken. Nadat Bart zijn familie heeft laten weten dat hij nog leeft wordt hij opgehaald door de geheime dienst nu onder leiding van Pieter Brinck. Pieter ondervraagt Bart over waarom hij terugkeerde en wat zijn plannen zijn. Bart vertelt Pieter dat hij weet waar de grote baas van de Gallo's, Alfredo Gallo, zich bevindt. Door Alfredo uit te schakelen kunnen ze ervoor zorgen dat Bart bij zijn familie kan blijven. Maar Alfredo uitschakelen zal een zware missie worden.

Bart is geschokt wanneer hij Alfredo in een rolstoel ontmoet. Kleindochter Isabella vertelt dat hij een beroerte heeft gehad na de dood van Paolo en Umberto en sindsdien niet meer spreekt. Alfredo heeft een huis in Limburg voor Isabella gekocht zodat ze in België kan studeren en zorgen voor haar nonno. De wapen- en drugshandel van de familie heeft ze stopgezet en de zaken laten overnemen door andere families. Ze wilt niets meer met de vijanden van haar familie te maken hebben. Isabella stelt Bart voor om de vete tussen hun families stop te zetten. Bart gaat akkoord en viert het begin van een veilig leven met zijn gezin. Maar Faroud vertrouwt Isabella niet en wilt dat Pieter haar blijft schaduwen. Hij kan niet geloven dat ze bijvoorbeeld Greet Baele zomaar heeft laten vermoorden en bendeleden op Bart heeft afgestuurd.

Trivia

  • Het personage werd in de korte inhouden als 'Isabelle Gallo' vernoemd in plaats van 'Isabella Gallo'. Ook in de afleveringen noemen sommige personages haar afwisselend Isabelle en Isabella. De accountgebruikers van Familie op sociale media gebruiken echter de voornaam Isabella. Deze hantering werd tevens gebruikt in een filmpje met als ondertekst 'de nieuwe b!tch in Familie'.
  • Actrice Kamilla Steczkowska speelde eerder al eens een gastrol in Familie, namelijk in de webisodes van De Zaak Bart als Anneleen Denooze. Opmerkelijk is dat Kamilla ook bij de terugkeer van Bart Van den Bossche een rol aangeboden kreeg, meer bepaald de rol van aarstvijand Isabella Gallo.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.