FANDOM


Jennifer Verjans
Seizoenen 1819 Anneleenliegeois
Eerste verschijning Aflevering 4083 - 14 april 2009
Laatste verschijning Aflevering 4392 - 12 juni 2010
Gespeeld door Anneleen Liégeois
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Nevenpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenGalerijLees Meer

Algemene Informatie

Jennifer Verjans is een nevenpersonage dat van 14 april 2009 tot en met 12 juni 2010 vertolkt wordt door Anneleen Liégeois.

Familie en Liefdesleven

Door haar nieuwe job bij MVM leert Jennifer Mario Van de Caveye kennen. Hij en Veronique Van den Bossche zijn juist uit elkaar waardoor Jennifer vrij spel heeft. Ze slaagt erin om Mario rond haar vinger te draaien en de twee worden een koppel. Jennifer blijkt wel geen grote kindervriend te zijn en de ergernis druipt haar dan ook van het gezicht op de momenten dat Mario's zoontje, Cédric Van de Caveye, komt logeren. Veronique merkt dat Jennifer hem verwaarloost en dreigt ermee Mario het vaderschapsrecht ontnemen. Om dit te voorkomen maakt Mario een einde aan zijn relatie met Jennifer.

Beroepsleven

Jennifer wordt de nieuwe ontwerper van MVM naast Mario Van de Caveye en zorgt voor een nieuwe, frisse wind binnen het modebedrijf. Mede dankzij Jennifer koopt de succesvolle zakenman Francis De Ridder de aandelen van Marie-Rose De Putter over, wanneer ze uit het bedrijf wil stappen. Niet veel later ontdekken Mario, Veronique en Marie-Rose dat Jennifer een manipulatieve vrouw is die iedereen gebruikt om haar eigen carrière een boost te geven. Ze ontslaan haar op staande voet. Ook Francis ontdekt dat Jennifer al die tijd dubbel spel speelde en hij verbreekt alle contact.

Verhaallijnen

Veronique wil binnen MVM een nieuwe kracht binnenhalen om Mario bij te staan en een prêt-à-porterlijn uit te brengen. Hierdoor maakt de ambitieuze Jennifer haar opwachting. Veronique kan haar plezier niet verstoppen wanneer Mario duidelijk jaloers is op het talent van de jonge ontwerpster en Veronique gebruikt dit in haar voordeel om Mario te pesten sinds hun relatiebreuk.

In Bulgarije is Marie-Rose getuige van kinderarbeid in één van hun fabrieken en ze wil hun samenwerking stopzetten. Veronique en Jennifer zijn niet akkoord en willen vooral bewijzen zien. Veronique en Jennifer reizen nadien samen naar Bulgarije, waar ze een afspraak hebben met Dragan Botev, de directeur van de fabriek. Wanneer ze er geen sporen van kinderarbeid vinden, is Veronique er zeker van dat haar moeder gewoon de prêt-à-portercollectie wil saboteren. Marie-Rose reist opnieuw naar Bulgarije om de kinderarbeid te bewijzen. Ze slaagt erin foto's te nemen en verwittigt de politie. Daarop wordt de fabriek gesloten, maar later verwijdert Jennifer discreet het bewijsmateriaal en wordt de politie omgekocht.

Jennifer hoopt samen met Mario Van de Caveye een nieuw label te kunnen ontwerpen voor MVM. Zowel Veronique Van den Bossche als Marie-Rose De Putter keuren het idee goed, maar Jennifer hoopt op volledige autonomie. Mathias Moelaert raadt Marie-Rose aan om de ontwikkeling van de ontwerpen voor het nieuwe label op de voet te volgen. Jennifer is echter niet van plan om zich te laten controleren.

Door haar plotse nauwe samenwerking met Mario, worden de twee stiekem een koppel. Mario wil het nog geheimhouden voor Veronique, maar Jennifer vindt het juist fijn dat ze hiermee Veronique kan kwellen. De twee zijn eerlijk over hun relatie en Mario denkt zelfs aan samenwonen. Marie-Rose wil het huwelijk van haar dochter redden en dreigt ermee Jennifer te ontslaan. Veronique is minder onder de indruk en toont haar echte gevoelens niet. Door zijn nieuwe relatie wil Veronique zelfs officieel scheiden van Mario, maar Jennifer is van mening dat hij niet te overhaast mag tekenen.

MVM zit in slechte papieren omdat ze hun stoffenleverancier niet kunnen betalen. Marie-Rose wil aankloppen bij Bert Van den Bossche voor een lening, maar Jennifer heeft een beter idee. Jennifer gaat langs bij Francis De Ridder, een jeugdvriend van haar ouders. De twee konden het altijd goed met elkaar vinden, en Francis heeft nog gebabysit op haar. Jennifer zet Francis onder druk om snel te beslissing of hij al dan niet wil investeren in MVM. Francis geeft toe, maar doet dit vooral omdat hij stiekem een oogje heeft op haar.

De volgende weken is de sfeer bij MVM allesbehalve goed. Veronique en Jennifer kunnen elkaar niet uitstaan, en ze gebruiken allebei Mario in hun kattengevecht. Veronique wil niet langer met Jennifer samenwerken en ze vraagt aan haar moeder om de ontwerpster te ontslaan. Marie-Rose geeft niet toe want of ze het nu wil of niet, Jennifer is een goede ontwerpster en dankzij haar was de recentste modeshow een zeer groot succes.

Jennifer krijgt al snel aanbiedingen van andere modehuizen en ze begint te onderhandelen. Ze is het beu dat Veronique haar steeds kleineert en wil ergens anders opnieuw beginnen. Wanneer Jennifer een interview geeft, waarin MVM helemaal niet vermeld wordt, is Veronique dan ook razend op de ontwerpster. Ze laat zelfs uitschijnen dat ze bij een andere modehuis gaat werken, en dat zint ook Mario en Francis niet.

Wanneer Marie-Rose zich terugtrekt uit MVM, vreest Jennifer dat haar dagen bij het modehuis geteld zijn. Ook haar relatie met Mario verloopt moeizaam omdat ze het absoluut niet met zijn zoontje Cédric Van de Caveye kan vinden. De twee gaan uit elkaar en Jennifer wordt uiteindelijk ontslagen.

Galerij

Foto's

Lees Meer

  • Voor meer informatie over de relatie van Jennifer en Mario, zie hier.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.