FANDOM


Jonas Lybaert
Seizoenen 2325 PortretjONAS
Eerste verschijning Aflevering 5279 - 24 april 2014
Laatste verschijning Aflevering 5614 - 26 november 2015
Gespeeld door Job Bovelander
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Jonas Lybaert is een gastpersonage dat van 24 april 2014 tot en met 19 juni 2014 en van 20 november 2015 tot en met 26 november 2015 vertolkt wordt door Job Bovelander.

Familie en Liefdesleven

Jonas vertelt Rudi gedurende het 23ste seizoen dat hij heteroseksueel is en reeds een vrouw heeft. Rudi Verbiest ontwikkelt gevoelens voor Jonas en vertelt hem dit ook, maar Jonas wil gewoon vrienden blijven. 

Beroepsleven

Jonas is een mannelijk model. Hij werd in april 2014 ingeschakeld door VDB Fashion voor een fotoshoot.

Verhaallijnen

Jonas komt bij VDB Fashion terecht als mannelijk model en kan het goed vinden met ontwerper Rudi Verbiest. Rudi heeft twijfels over de fotoshoot met Jonas en spreekt met hem af in de Jan en Alleman om de resultaten samen te bekijken. De twee raken aan de praat en merken dat ze veel gemeenschappelijk hebben. Ze blijven nadien dan ook geregeld met elkaar afspreken om bij te praten, zeker omdat Rudi al een tijdje problemen heeft binnen zijn relatie met Veronique Van den Bossche.

Rudi is helemaal begeesterd door Jonas, omdat die zijn creativiteit aanwakkert, maar zijn omgeving vindt het vreemd dat Rudi een duidelijk fascinatie heeft voor de man. Ook Veronique heeft het in de gaten en vraagt aan Rudi of hij haar nog graag ziet. Wanneer Jonas verkondigt aan Rudi dat hij en zijn vrouw samen naar Japan trekken, heeft Rudi het moeilijk met het afscheid.

Terwijl Jonas in Japan verblijft, begint Rudi te twijfelen aan zijn geaardheid. Wanneer Jonas terugkeert, besluit Rudi hem te vertellen dat hij gevoelens heeft, maar Jonas maakt onmiddellijk duidelijk dat hij gelukkig getrouwd is en puur heteroseksueel is.

Een jaar later wordt het duidelijk dat Jonas en Rudi nog steeds contact hebben en elkaar als goede vrienden bekijken. Rudi nodigt zijn boezemvriend uit voor een etentje omdat hij zich de laatste tijd niet goed in zijn vel voelt.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.