FANDOM


VDB Holding
KomEet


Familie s20 afl4760 01
Familie afl5039 02

De KomEet (oktober 2011 - maart 2013) was een restaurant dat eigendom was van de VDB Holding en zich op de benedenverdieping van het kantoorgebouw bevond. Het werd uitgebaat door Maarten Van den Bossche en zijn vriendin Roos Sterckx. Enkele weken na opening kwam ook Jana Pleysier het team versterken als maître, omdat Roos te weinig ervaring had. Het restaurant had aanvankelijk niet veel succes, omdat Maarten zijn prijzen te hoog waren. Na enkele aanpassingen had het restaurant een vaste klantenbasis. 

Maarten werd eventjes als kok vervangen door Guy Rogiers, omdat hij door een armbreuk buiten strijd was. Uiteindelijk lichtte Guy zijn collega's op door een dure wijnvoorraad te stelen. Wanneer Jana haar ontslag geeft, krijgen Maarten en Roos versterking van jobstudent Pieter-Jan

Wanneer het slecht gaat met de VDB Holding, wil CEO Veronique Van den Bossche het restaurant ombouwen tot een bio-foodbar, om zo op termijn een keten te kunnen uitbouwen. Ze geeft Maarten de kans om mee in het project te stappen, maar hij weigert. Na de sluiting van het restaurant vertrekken Maarten en Roos op wereldreis.

Personeelsleden bij einde

Vorige Personeelsleden

Trivia

  • De KomEet was gelegen in Kaai 34, 2800 Mechelen.
  • Het telefoonnummer van de KomEet was 015/52.03.10.
  • De KomEet was iedere dag open van 11u tot 24u.

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.