FANDOM


Lars De Wulf
Seizoenen 2627282930 Familie portret 2019 lars 02
Eerste verschijning Aflevering 5774 - 5 september 2016
Laatste verschijning -
Gespeeld door Kürt Rogiers
Huidig beroep Aandeelhouder VDB Holding
Huidige partner Veronique Van den Bossche
Kinderen Daan Devlieger, † Etta De Wulf en Raven
Ouders Brigitte De Wulf en onbekend
Huidige categorie Huidige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenTriviaQuotesBezittingenGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene informatie

Lars De Wulf is een hoofdpersonage dat sinds 5 september 2016 vertolkt wordt door Kürt Rogiers.

Familie en Liefdesleven

Lars groeit op als zoon van Brigitte De Wulf, een rijke industrieel. Ze was een nymfomane workaholic die Lars en zijn jongere zus Amelie De Wulf als alleenstaande moeder opvoedde. Of beter, liet opvoeden door nanny's. Wie de vader van Lars is, heeft ze nooit verteld. Omdat hij opgevoed is door nanny's, heeft Lars nooit geleerd om een band met iemand aan te gaan. Als tiener was Lars een buurjongen van Peter Van den Bossche en Veronique Van den Bossche en was hij reeds een vrouwenversierder. Wanneer de familie De Wulf verhuisde begon Lars' moeder een relatie met Hubert, een man die geliefd werd door Lars en Amelie, en ze kregen samen nog een dochter Charlotte De Wulf. Zij overleed echter op tweejarige leeftijd door een ongelukkige val van een keldertrap, terwijl Amelie op haar aan het letten was.

In het najaar van 2016 maakt Lars zijn verschijning bij VDB en laat meerdere vrouwenharten sneller slaan, waaronder die van Hanne Van den Bossche en Jenny Versteven. In zijn hotelsuite ontvangt de vrijgezel meermaals vrouwelijk gezelschap, waaronder advocate Alexandra Verhaegen. Wanneer Lars Mieke Van den Bossche in dienst neemt als directiesecretaresse bij VDB, flirten de twee erop los. Dit draait uit op vurige sekspartijen op zijn bureau. Uiteindelijk laat Mieke hem links liggen van zodra Wim Veugelen terug een relatie met haar wilt. Niet veel later krijgen Lars en Veronique Van den Bossche gevoelens voor elkaar. Ondanks haar verloving met Mathias Moelaert, begint Veronique toch een korte affaire met Lars.

In het voorjaar van 2017 krijgt Lars Marie Devlieger op bezoek. De twee hadden een onenightstand in Londen en nu is Marie zwanger. Lars wil het kind mee opvoeden en hij en Marie worden een koppel, maar zijn affaire met Veronique blijft aanslepen. Op 30 juni staat Lars op het punt om met Veronique te verdwijnen wanneer Marie verkondigt dat ze hun kindje verloren hebben. Nadien maakt Marie een einde aan hun relatie. Lars en Veronique blijven met elkaar afspreken en het zorgt voor een definitieve breuk tussen haar en Mathias. Lars begint een relatie met Inge, wat voor jaloezie zorgt bij Marie. De twee worden terug een koppel, maar Lars kan zijn vrijgezellenleventje niet vergeten en bedriegt Marie voortdurend met andere vrouwen. Marie zet Lars voor een dilemma, maar Lars maakt er zelf een einde aan om alsnog met Veronique een relatie te beginnen.

Veronique vliegt naar de gevangenis, maar Lars maakt haar duidelijk dat hij haar niet zal laten vallen. Door de bemoeienissen van Brigitte komt het toch tot een breuk. Lars blijft voor Veronique vechten en het lukt om haar onschuld in de zaak van Amelie te bewijzen. Veronique wordt vrijgelaten en neemt haar intrek bij Lars. Een tijdje later vraagt Lars haar ten huwelijk, maar ze weigert. Enkele maanden later zegt Veronique toch nog ja. Het komt opnieuw tot een breuk wanneer Veronique hem bedriegt met Mathias na de dood van haar kleinzoon Kasper. Wanneer Veronique vervolgens zwanger is, keert ze terug naar Lars. Door een afwijking van het kindje moet de zwangerschap echter vroegtijdig beëindigd worden.

Studies en Beroepsleven

Na het faillissement van Kitchtech, gaat Lars verder studeren als handelsingenieur. Hij start op eigen houtje het bedrijf van zijn moeder terug op en maakt het groter dan ooit. Van zodra het bedrijf terug rendabel is, was het niet meer interessant voor Lars en hij nam een sabbatjaar om te reizen. In 2015 heeft Lars voor Karl Lagerfield gewerkt. Het laatste bedrijf waar hij CEO was, was iDex.

Wanneer VDB Fashion in 2016 op de rand van het faillissement staat, komt Lars als redder in nood om geld te investeren in de zaak. Hij wordt de grootste aandeelhouder en CEO van het bedrijf. Lars is een strenge CEO die eerder kijkt naar zijn winstmarges dan naar zijn personeel, en dat wordt hem vaak niet in dank afgenomen. Toch slaagt Lars erin om VDB Fashion terug aan de top te brengen. In 2018 koopt Lars de aandelen van Dress & Play van Mathias waardoor het bedrijf wordt opgenomen in Fashion. Enkele maanden later geeft Lars deze aandelen terug aan Veronique zodat ze autonoom aan de leiding van het bedrijf kan staan.

In 2020 duikt er een filmpje op waar Lars zeer gewelddadig uit de hoek komt tegenover Mathias. Om imagoschade te vermijden, besluit hij ontslag te nemen als CEO. Hij krijgt vervolgens een interessant aanbod van een oude vriend, een topfunctie bij een multinational in Singapore.

Verhaallijnen

De jonge Lars De Wulf groeit op in een omgeving vol geld en macht, maar heeft nooit echt liefde gekend van zijn moeder. Hij werd opgevoed door verschillende nanny's en heeft nooit de identiteit van zijn vader geweten. Net zoals zijn moeder Brigitte, stapt Lars in de zakenwereld. Eerste als CEO van Kitchtech, het bedrijfje van zijn moeder, nadien bij andere bedrijven.

Familie 5774 007
Familie 5774 009

De nieuwe CEO

Lars maakt bij VDB Fashion zijn opwachting als de nieuwe CEO. Hij heeft een meerderheid van de aandelen gekocht om het bedrijf uit de schulden te halen. Bij Veronique en Peter is Lars geen onbekende, want hij was vroeger hun buurjongen. Lars maakt zich meteen onpopulair bij Veronique door haar kantoor aan Simon te geven waardoor zij nu in het landschap moet gaan zitten. Peter en Veronique zijn ervan overtuigd dat ze op termijn genoeg kapitaal bij elkaar krijgen om Lars terug uit te kopen. Lars is namelijk niet van plan om langer dan 6 maanden te blijven.

Familie 5783 002
Familie 5777 006

Populair en geliefd

Alle personeelsleden van Fashion zijn in de wolken met hun nieuwe CEO. Hanne heeft een oogje op Lars en probeert met hem te flirten, maar ze wordt afgewezen. Ook Jenny verstopt haar interesse niet weg. Lars heeft echter geen probleem met zijn vrouwelijke collega's wat meer aandacht te geven en strooit met complimentjes om Evy een nieuwe boost te geven. Lars kan het ook goed vinden met Simon en Peter en maakt er een echt mannenclubje van waardoor Veronique zich het vijfde wiel aan de wagen vindt.

Familie 5783 004
Familie 5781 003

De hoofdontwerper

Wanneer Lars veel geld wil lenen bij de bank om de collectie voor 9House te leveren, vindt Veronique dat hij het bedrijf in gevaar brengt. Lars hoopt dat Hanne hem zo snel mogelijk de nieuwe collectie kan tonen, maar Hanne is alle bestanden op haar nieuwe tekencomputer kwijt en moet de hulp van Rudi inschakelen. Lars ontdekt wat er aan de hand is en vreest dat Hanne niet sterk genoeg in haar schoenen staat om hoofdontwerpster te blijven. Rudi keert daarom terug als hoofdontwerper om de achterstand van de afgelopen weken goed te maken.

Familie 5786 006
Aflevering 5806-1

Fitnessbuddies

De strubbelingen tussen Peter, Simon en Veronique laaien weer hoog op en bovendien maakt Simon ruzie met IT'er Stan. Lars besluit Simon op staande voet te ontslaan. Tussen Lars en Mathias gaat het dan weer wel goed, want de twee lijken zelfs goede vrienden te worden. Tot groot ongenoegen van Veronique die zich nu helemaal alleen voelt in haar strijd tegen Lars. Lars en Mathias gaan samen fitnessen en uiteindelijk ontdekt iedereen dat Lars al heel de tijd op een hotelkamer woont en geen eigen woning heeft.

Familie 5793 002
Familie 5797 005

Chantage

Het onderzoek naar de moord op June Van Damme blijft aanslepen en zorgt nog altijd voor hinder bij VDB Fashion. Rudi wordt namelijk opgepakt waardoor er opnieuw geen hoofdontwerper is. Bij de boekhouding wordt ontdekt dat er facturen verdwenen zijn en net op dat moment wordt het bedrijf doorgelicht door de belastingen. Simon maakt zijn opwachting omdat hij degene is die met facturen geprutst heeft en nadien de fiscus ingelicht heeft. Simon wil zijn oude job terug in ruil voor een volledige afschaffing van de controle. Lars gaat akkoord.

Familie 5809 006
Familie 5810 004

Affaire met Alexandra

Lars krijgt in zijn hotelkamer geregeld bezoek van vrouwen die de nacht met hem willen spenderen. Een van deze vrouwen is topadvocate Alexandra, die getrouwd is en een goede reputatie heeft in België. Wanneer Lars van plan is om Simon terug aan de deur te zetten, krijgt hij plots compromitterende foto's van hem en Alexandra onder zijn neus geschoven. Alexandra heeft er veel voor over om deze foto's te laten verdwijnen om haar reputatie niet op het spel te zitten. Lars gaat opnieuw in op de chantages van Simon, maar verhuist hem naar de boekhouding.

Familie 5816 005
Familie 5819 001

Directiesecretaresse

Bij Fashion gaat Lars op zoek naar een directiesecretaresse en de volledig onervaren Mieke komt op sollicitatiegesprek. Vanaf de eerste moment is er een klik tussen de twee en Lars geeft Mieke een kans. Hun samenwerking gaat er soms flirterig aan toe en het duurt niet lang voor ze ook buiten de kantooruren met elkaar afspreken. Hoewel hun flirts eerst onschuldig blijven, begaan ze toch een slippertje op het kantoor van Lars. Mieke houdt het bij deze ene uitschuiver omdat ze eigenlijk haar ex-man Wim Veugelen terug voor zich wil winnen.

S26 afl5809 019
S26 afl5811 042

Belastingsinspectie

Bij VDB gaat de gevreesde belastingsinspectie toch door. Wanneer de afschrijvingen en provisies verdwenen blijken te zijn, kan Lars hier niet mee lachen. Hij denkt dat Simon de boel probeert te saboteren. Uiteindelijk kunnen hij en Jenny ervoor zorgen dat Hilde van FOD Financiën tevreden is en dat het bedrijf kan blijven voortbestaan. Niet veel later zet Lars Simon meteen op straat, omdat hij alsnog foto's van hem en Alexandra aan andere mensen toont. Zo kwam Peter bijvoorbeeld ook in contact met de foto's omdat Simon terug bij de familie wil horen.

S26 afl5812 040
Familie 5848 003

Toenadering tot Veronique

Cédric bekent de moord op June Van Damme en wordt opgepakt. Lars wil zijn steentje bijdragen en huurt op zijn kosten Alexandra in als zijn advocate. Veronique stelt deze hulp op prijs en Alexandra zorgt ervoor dat Cédric nog niet als volwassene wordt berecht en dus gewoon naar een jeugdinstelling gestuurd wordt. Mathias en Veronique nodigen Lars uit om bij hen te komen eten. Tijdens het etentje wordt het Lars duidelijk waarom Veronique zo giftig tegen hem doet sinds zijn komst: ze is kwaad omdat hij jaren geleden uit het niets verdween.

Familie 5857 004
Familie 5858 004

Verliefd

Veronique en Mathias zijn al wekenlang op zoek naar geldschieters om de aandelen van Lars terug te kopen, maar nu het eindelijk zover is, verandert Veronique van gedachte. Zeker door zijn houding van de laatste tijd. Lars en Veronique groeien terug naar elkaar toe en beginnen een affaire. Veronique wil niet aan haar gevoelens toegeven en probeert zo veel mogelijk van thuis te werken om Lars te ontwijken. Lars zorgt ervoor dat het verjaardagsfeestje voor Anna op zijn eigendom kan doorgaan om Veronique voor zich te winnen. Veronique vraagt daar echter Mathias ten huwelijk.

Familie 5864 004
S26 afl5871 029

Sunshine

Bij VDB duikt een onbekende vrouw op die zich uitgeeft voor "mevrouw De Wulf". Ze lijkt de Van den Bossches goed te kennen en neemt geen blad voor de mond. Het personeel bij VDB is alvast nieuwsgierig naar haar ware identiteit. Veronique moet toegeven dat ze een beetje jaloers is en wil weten wie de jonge vrouw is. Lars biecht Veronique op dat het gaat om Amelie, zijn jongere zus. Amelie is werkloos en zoekt haar broer op om geld van hem te eisen. Een tijdje later neemt Amelie terug afscheid van Lars wanneer ze opnieuw aan de slag kan in een café.

S26 afl5871 073
Familie 5900 002

De terugkeer van Simon

Lars helpt de Van den Bossches uit de nood wanneer ze losgeld bij elkaar zoeken voor de ontvoering van Trudy, Louise en Jelle. Lars geeft 400.000 en verwacht het zelfs niet terug. Bij VDB Fashion is de verrassing groot wanneer Paul Wils zijn nieuwe rechterhand voorstelt, namelijk niemand minder dan Simon. Veronique en Lars zijn verbaasd als blijkt dat Paul dankzij hem het contract met VDB Fashion wilt verlengen. Peter vreest dat Simon nog altijd iets van plan is om zich te wreken op de familie.

Familie 5879 003
Familie 5882 002

Onderhandelingen met Wils

Op vraag van Paul Wils gaat Simon ook effectief terug aan de slag in de kantoren van VDB Fashion. Lars vraagt aan Peter en Veronique om zich koest te houden. Veronique gaat echter - achter de rug van iedereen - op zoek naar een nieuwe grote klant om 9House te vervangen. Simon is achterdochtig en besluit Veronique te achtervolgen naar haar meeting met een potentiële klant. Hij vertelt alles aan Paul die onmiddellijk de samenwerking met Fashion stopzet. Lars en Veronique leven plots op gespannen voet. Lars en Paul starten bikkelharde onderhandelen. Paul wil namelijk een volledig nieuwe collectie.

Familie 5982 Lars Veronique
Familie 5912 002

Een extra kans

Simon komt af met het idee om gouden accenten toe te voegen aan de nieuwe collectie. Lars vindt dit een goed idee en zet Hanne aan het werk. Bij VDB Fashion houdt iedereen zijn adem in als Paul een beslissing neemt in verband met een eventueel nieuw contract. Wanneer hij niet overtuigd blijkt te zijn van de gouden toevoeging aan de collectie, verzint Lars een verhaal hierrond. Paul verandert van mening en belooft Lars en Veronique een nieuw contract. Wanneer Paul niet langer tevreden is over zijn assistent Simon, kan Lars hem overtuigen om Simon toch nog een kans te geven.

Familie 5919 002
S26 afl5871 027

De breuk met Veronique

Tussen Lars en Veronique is de situatie nog altijd gespannen. Veronique vertrekt voor enkele dagen naar Italië om na te denken over haar toekomst. Ondertussen zijn zowel Simon als Peter op de hoogte van hun affaire. Wanneer Veronique ontdekt dat Lars ook nog met andere vrouwen naar bed gaat, maakt ze een einde aan hun affaire. Dan keert ook plots Amelie terug en Lars geeft haar de tijdelijke job van receptioniste. Amelie houdt het echter maar een dag uit en vertrekt alweer om in de brouwerij van Niko aan de slag te gaan.

Week40-5
Familie 5983 006

Plotseling vader

Lars heeft contact met één van zijn oude vlammen: Marie Devlieger. Marie is een vrouw die hem gezelschap hield in februari in Bilbao. Niet veel later staat ze in Lars' kantoor en heeft verrassend nieuws voor hem: ze is zwanger. Zowel Lars als Marie zijn verrast met de komst van hun zoontje, omdat Marie onvruchtbaar werd verklaard in het verleden. Amelie maakt haar broer duidelijk dat hij zijn verantwoordelijkheid als vader op moet nemen. Lars hoopt daarom dat Marie een tijdje in het land blijft zodat ze samen aan hun toekomst kunnen werken als ouders.

Familie 5988 seizoensfinale na 007
Familie 5988 seizoensfinale na 001

De nacht voor het huwelijk

Aanvankelijk wil Marie haar kind alleen opvoeden en is ze ermee akkoord dat Lars hen af en toe komt bezoeken. Na enkele intieme momenten beslist Lars hun relatie een kans te geven. Uiteindelijk kan hij haar overtuigen haar job in Londen op te zeggen en te solliciteren voor de oude job van Simon bij 9House. Veronique kan haar jaloezie niet verbergen en geeft aan Lars toe dat ze nog altijd gevoelens heeft voor hem en begint te twijfelen aan haar huwelijk met Mathias. Veronique blijft bij Lars overnachten en de volgende dag denken de twee er over na om samen te verdwijnen...

Familie algemeen 002
S27 afl5989 041

Miskraam van Marie

Lars en Veronique staan op het punt om samen aan een nieuw leven te beginnen, maar Lars krijgt onverwacht telefoon van Marie uit het ziekenhuis. Ze heeft een miskraam gekregen. Marie maakt meteen ook een einde aan hun relatie en wil terug naar Londen verhuizen. Lars komt ondertussen te weten dat Veronique toch getrouwd is met Mathias en moet haar noodgedwongen loslaten. Veronique maakt hem duidelijk dat ze geen andere mogelijkheid had dan voor Mathias te kiezen. Lars breekt volledig door alle verdriet.

Familie 5990 004
Familie 6008 002

Exclusiviteit met 9House

Twee maanden later hebben Lars en Veronique hun affaire nog altijd niet stopgezet en beleven ze nog steeds vrijpartijen op zijn kantoor. Marie keert echter terug naar VDB Fashion omdat ze haar contract met 9House niet kon stopzetten. Paul Wils ontdekt dat Fashion van plan is om in zee te gaan met zijn grote concurrent Van Dyck. Hij gebruikt Marie om Lars ervan te overtuigen deze deal op te zetten. Als ze dat niet doet, zal hij een groot geheim van haar aan de buitenwereld vertellen. Lars wil echter geen exclusiviteitscontract met Wils afsluiten.

Familie 6019 001
Familie 6001 003

Onderhandelingen en blufpoker

Lars gebruikt blufpoker tegenover Paul en 9House over de grote bestelling van Van Dyck. Door Mathias komt Marie te weten dat de deal tussen VDB Fashion en Van Dyck nog niet rond is en licht Paul in. Paul wil dat VDB Fashion ingaat op zijn exclusiviteitsaanbod. Hij laat Marie het bedrijf voor de keuze stellen: exclusiviteit of 9House breekt volledig met VDB Fashion. Lars vraagt Veronique om in te schatten of het bedrijf verder kan zonder Paul als partner. Uiteindelijk gaat Paul akkoord om voorlopig te blijven samenwerken met VDB onder dezelfde voorwaarden.

Familie 6034 001
Familie 6040 001

De anonieme mail

Lars treedt doortastend op naar Paul toe, maar dat blijft niet zonder gevolgen. Hij wil Lars absoluut buiten als CEO van VDB en chanteert Marie met haar - nog onbekend - verleden om klaar te spelen dat zij hiervoor zal zorgen. Wanneer Lars en Veronique weer samen vrijen op kantoor, worden ze betrapt door Marie zonder dat ze het merken. Een tijdje later krijgt Lars een anonieme mail waarin hun affaire aan het licht wordt gebracht. Lars en Veronique verdenken allebei Marie. Hoewel Marie van Veronique eist Lars in diskrediet te brengen, weet zij van geen mail af.

Familie 6024 001
Familie 6039 003

Dreigmails

Lars heeft het gevoel dat iemand hem een hak probeert te zetten wanneer iemand een mail naar Paul heeft gestuurd over verlaagde tarieven voor Van Dyck. Hij ontkent in alle toonaarden dat hij ook maar iets te maken heeft met de mail die naar Paul is verstuurd. Ondertussen ontvangt hij een nieuwe dreigmail. Peter en Mathias zijn teleurgesteld in Lars wanneer blijkt dat hij ook nog eens een vertrouwelijk contract van Van Dyck laat inkijken door Paul. Veronique voelt zich in het nauw gedreven en biecht haar affaire met Lars op aan Mathias. Die was echter al heel de tijd op de hoogte...

Familie 6016 003
Familie 6020 004

De nieuwe loft

Mathias geeft toe dat hij de dreigmails naar Lars gestuurd heeft. Hij stelt Veronique voor de keuze: ofwel gaat Lars weg als CEO ofwel moet zij haar ontslag geven. Wanneer Lars hem bij zijn thuis komt uitdagen, gaan de twee op de vuist met elkaar. Lars neemt vervolgens zijn intrek in de leegstaande ruimte boven VDB Fashion, die hij de afgelopen weken stiekem heeft laten omvormen tot een luxueuze loft. Mathias vertrekt bij Veronique thuis met slaande deuren en maakt een afspraak met Paul Wils. Lars verneemt over hun geheimzinnige meeting en vreest dat Mathias van plan is zijn aandelen aan hem te verkopen.

Familie 6050 005
Familie 6079 004

Het geheim van Brigitte

Lars nodigt zijn moeder Brigitte en Amelie uit in zijn nieuwe loft. De sfeer tussen moeder en dochter is allesbehalve goed en de nieuwe relatie van Amelie met Peter zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij Brigitte. Zij onthult een oud geheim, namelijk haar affaire met Guido Van Den Bossche senior, met hun dochter Amelie als gevolg. Amelie besluit het eerst op een lopen te zetten, maar keert terug om de strijd met Peter en Veronique aan te gaan. Ze wil dat ze officieel erkend wordt als een dochter van Guido.

Familie 6052 001
Familie 6054 002

Vertrekt Veronique?

Mathias heeft doet Veronique het voorstel om samen met hem een nieuw familiebedrijf op te richten. Hij wilt dat ze hierin meestapt om zo VDB weg te concurreren. Ook Paul wilt investeren in de nieuwe zaak, omdat hij vindt dat VDB te sterk begint te staan ten opzichte van 9House. Lars is woedend op Veronique wanneer zij weigert mee te gaan naar Berlijn om de plooien glad te strijken met stoffenleverancier Schultze en achteraf de CEO de samenwerking stopzet. Ondertussen stelt Veronique Lars voor een keuze: ofwel krijgt ze haar oude job terug ofwel neemt ze ontslag.

Familie 6062 002
Familie 6087 004

Zorgen om Amelie

Dankzij een paar leugens, slaagt Lars erin om de aandelen van Mathias te ontfrutselen. Mathias is woedend wanneer Lars dreigt slechts de helft van zijn verkochte aandelen uit te betalen. Tussen Veronique en Mathias komt het vervolgens tot een definitieve relatiebreuk. Ondertussen maakt Lars zich zorgen over Amelie en denkt dat ze professionele hulp nodig heeft. Marie beslist haar te helpen. Ondertussen komt Marie erachter dat Lars met Veronique lag te vrijen terwijl zij haar kindje verloor in het ziekenhuis en slaat hem in het gezicht.

Familie 6124 002
Familie 6120 001

Nieuwe liefde

Veronique verliest haar creatieve job bij Fashion en wordt personeelsdirecteur. Ondertussen krijgt Mathias van Paul het voorstel om de job van Marie over te nemen, maar hij weigert en gaat met Veronique in zee. Mathias gaat Lars persoonlijk vertellen dat hij het voorstel van Paul heeft geweigerd en kan hem zelfs overtuigen de strijdbijl tussen hen voorgoed te begraven. Lars heeft ondertussen een nieuwe vlam leren kennen op de wijnafdeling van een supermarkt. Marie is verbaasd wanneer ze verneemt wie de nieuwe date van Lars is. Het is niemand minder dan Inge, haar jeugdvriendin.

Familie 6128 005
Familie 6131 005

Terug naar Marie

Lars worstelt met zijn gevoelens. Hij vertelt Marie dat het gedaan is tussen hem en Inge. De twee hebben een openhartig gesprek, waarbij Marie hem haar verleden opbiecht. Maries moeder had een complexe relatie met haar. Ze bepaalde Maries hele leven, inclusief haar studiekeuze. Marie werd als 6/7-jarig meisje dagelijks in de kelder opgesloten terwijl haar moeder, een prostituee, boven klanten ontving. Het komt tot een kus tussen Lars en Marie. Hij biecht zijn gevoelens op voor haar. De twee beginnen openlijk een relatie, maar Marie wordt nog altijd met haar geheim gechanteerd door Wils.

Familie 6063 004
Familie 6035 001

De moord op Wils

De strijd met Paul lijkt gestreden, want de samenwerking met 9House wordt stopgezet. Lars gaat op zoek naar informatie over Paul om hem zelf te kunnen chanteren. Paul wil Marie haar geheim blootleggen aan de wereld. Volgens hem is Marie een moordenares die haar eigen moeder vergiftigd heeft met medicatie, waardoor ze wekenlang aftakelde tot ze uiteindelijk stierf. Vervolgens wordt Paul dood teruggevonden. Hij werd 8 keer neergestoken, vermoedelijk met een keukenmes. Celine, Pauls echtgenote, werd vrijgelaten door de politie omdat ze op het moment van de moord bij een vriendin verbleef.

Familie 6150 004
Familie 6149 002

Wie is de dader?

Door Pauls dood is weduwe Celine erfgename geworden van diens aandelen bij 9House. Ze maakt duidelijk dat hun contract blijft doorlopen tot aan de verkoop. Ondertussen legt Lars valse verklaringen af bij de politie om Marie te beschermen. Hij verbiedt zijn werknemers om met de pers te praten. In de villa van Paul worden vingerafdrukken gevonden van Marie. Ze beslist samen met Lars de politie wijs te maken dat zij een affaire had met Paul. Door zijn valse verklaringen wordt Lars hoofdverdachte nummer 1. Uiteindelijk wordt hij vrijgelaten wanneer Celine de politie opbiecht Paul te hebben vermoord.

Familie 6156 002
Familie 6144 001

Marie in, Veronique out

Lars heeft schrik dat Marie terug naar Londen wil verhuizen en biedt haar een job bij VDB aan, namelijk als nieuwe go-betweenmanager tussen VDB en haar nieuwe klanten. Veronique kan zich niet vinden in het voorstel van Lars, omdat ze pas haar functie als personeelsdirecteur heeft doorgegeven aan Mieke om de liaison tussen VDB en de nieuwe partners te worden. Mathias doet Veronique opnieuw een zakelijk voorstel en samen starten ze Dress & Play op. Veronique behoudt wel haar aandelen van VDB Fashion, maar geeft haar ontslag.

Familie 6159 002
Familie 6158 003

Het geheim van Marie

Marie voelt dat haar geheim een echte relatie met Lars in de weg staat. Ze besluit open kaart te spelen en vertelt hem over de moord op haar moeder. Als psychiater kon Marie Sabine medicatie voorschrijven en besliste ze medicatie voor te schrijven die fatale gevolgen voor haar konden hebben. Dit omdat ze de jarenlange kwellingen van haar moeder kotsbeu was. Lars ziet deze opheldering als iets positiefs en beslist om met haar te gaan samenwonen in zijn loft. Samen zorgen ze ervoor dat de enige bewijsstukken in het nadeel van Marie vernietigd worden.

Familie 6201 003
Familie 6203 005

Gevoelens voor Veronique

Ondanks zijn relatie met Marie slaagt Lars er niet in om haar trouw te blijven. Hij bedriegt haar met verschillende andere vrouwen en Marie komt dit te weten. Marie confronteert Lars met zijn affaire. Ze vergeeft hem alsnog. Amelie probeert haar broer te doen inzien dat hij enkel en alleen Veronique wil. Lars geeft Veronique advies voor Dress & Play en daar is Marie niet blij mee. Ze wil dat hij het volledige contact met Veronique verbreekt. Lars licht Veronique in, die duidelijk maakt dat ze Maries eis absurd vindt. Ze geeft vervolgens toe aan haar gevoelens voor Lars.

Familie 6207 Extra 014 Lars Veronique
Familie 6208 seizoensfinale embargo 007

Eindelijk een koppel

Marie wilt niet dat Lars nog met Veronique omgaat. Na een bezoek aan Veronique stort hij volledig in en vertrekt hij naar de Azoren om te bezinnen. Peter vervangt hem tijdelijk bij VDB Fashion. Marie is ongerust en contacteert Veronique. Die komt via Amelie te weten waar hij uithangt. Ze reist meteen naar de Azoren, waar ze Lars vindt en ze hem eindelijk over haar gevoelens vertelt. Ze vertrekt alleen terug naar België omdat Lars er nog niet klaar voor is om terug te keren. De volgende nacht staat Lars plots bij Veronique aan de deur en ziet het er naar uit dat ze eindelijk een koppel worden.

Familie 6209 k 004

Amelie neergestoken

Amelie is neergestoken bij Veronique thuis. Wanneer Lars dit te horen krijgt, snelt hij zich in paniek naar het ziekenhuis en ziet hij hoe zijn zus wordt binnengereden. Brigitte is in alle staten, zeker nu Lars en Veronique een koppel zijn. Ondertussen wordt Veronique gearresteerd door de politie. Lars kan haar nog net zien voor ze naar de gevangenis wordt overgebracht.

Familie 6215 003
Familie 6220 002

Veronique in de gevangenis

Veronique zit al twee maanden in de gevangenis en Lars gaat geregeld op bezoek bij haar. Hij verdenkt Marie als dader en gaat met de inspecteur praten. Ze heeft echter een alibi en op aanraden van Veronique besluit Lars haar te vriend te houden. Lars merkt dat Veronique het moeilijk heeft en denkt dat haar nieuwe celgenote Vicky er iets mee te maken heeft. Uiteindelijk biecht Veronique hem op dat ze door Vicky wordt geterroriseerd, waarna Lars de gevangenisdirecteur inlicht en het tot een gevecht komt tussen Veronique en Vicky. Lars voelt zich schuldig. Ondertussen brengt Brigitte Veronique een bezoekje en eist ze dat ze Lars met rust laat. Dit doet ze ook en Lars is er kapot van. Wanneer hij te weten komt dat zijn moeder hierachter zit, komt het tot een fikse ruzie en wil hij haar niet meer zien.

Familie 6233 005

De verkoop van Dress & Play

Mathias beseft dat hij niets in de modewereld te zoeken heeft en besluit om zijn aandelen van Dress & Play te verkopen. Cédric brengt Lars op het idee om Mathias' aandelen over te kopen. Die wil echter enkel verkopen aan VDB Fashion als Lars opstapt als CEO. Lars bedenkt een plan en huurt iemand in om de aandelen van Mathias over te kopen. Wanneer Mathias hierachter komt, zint hij op wraak.

Familie 6235 003
Familie 6238 005
Familie 6239 002

Beschuldigd van aanranding

Mathias stuurt een escorte, Nora Dubois, op Lars af om hem te verleiden. Wanneer dit plan mislukt, gaat hij samen met Marie nog een stapje verder. Evy krijgt onverwacht bezoek van Nora, die beweert dat Lars haar aangerand heeft. Ze raadt haar aan om naar de politie te gaan, maar Nora wilt niet dat Lars nog meer slachtoffers maakt. Evy gelooft haar en schrijft er een artikel over op Localscoop. De grote kranten pikken het verhaal al snel op, waardoor Lars in een lastig parket komt te zitten. Amelie komt erachter dat Nora een escorte is. Ook Evy ontdekt dit en confronteert haar hiermee. Ze verontschuldigt zich bij Lars, maar die wilt niets meer met haar te maken hebben. Lars geeft Nora ondertussen veel geld, in ruil voor de naam van haar opdrachtgever. Ze biecht op dat het Mathias was en Lars brengt hem een bezoekje.

Familie 6240 002
Familie 6241 005

De roddel van Marie

Mathias vindt dat Lars genoeg geboet heeft voor zijn daden, maar Marie denkt hier anders over. Ze verspreidt bij VDB Fashion de roddel dat Lars Nora geld zou betaald hebben om haar aanklacht in te trekken. Niet veel later ontdekken Lars en Amelie in de lift een poster, waarom staat dat hij moet bekennen, niet betalen. Benny denkt dat Jenny er voor iets tussenzit en licht Lars in. Hij pakt Jenny hard aan, maar die zegt dat Marie het haar verteld heeft. Lars confronteert haar hiermee, maar zij beweert dat het om een misverstand gaat.

Familie 6245 002

Marie ontslagen

Lars wordt door een bedrijf opgebeld om naar zijn ervaring met Mathias als werknemer te polsen. Marie raadt Lars aan om niet te mild te zijn en hoewel hij een goede aanbeveling geeft, wordt Mathias toch niet aangenomen. Marie vertelt Mathias over de aanbeveling van Lars, die hem hiermee confronteert. Hierdoor weet Lars dat Marie een vuil spel speelt en hij ontslaat haar onmiddellijk. Mieke voelt zich gepasseerd door Lars, omdat hij zonder overleg met haar besloten heeft om Marie te ontslaan. Hij maakt het echter al snel goed met een etentje.

Familie 6255 001
Familie 6260 002

Cédric en Marie

Marie kan er niet mee leven dat ze door Lars genegeerd wordt en gaat hem opzoeken. Ze doet haar verhaal en ze besluiten de strijdbijl te begaven, maar wanneer Marie Lars probeert te kussen, trekt hij meteen weg. Marie beseft dat ze stom is geweest en duikt in bed met Cédric. Ze worden een koppel, maar besluiten hun relatie voorlopig geheim te houden. Lars komt het echter te weten via Hanne en hij confronteert Cédric. Hij en Marie laten zich echter niet ompraten. Lars licht Veronique in en die is razend. Ondertussen wordt de Foodbar verwoest door een brand. Lars beslist om een nieuwe Foodbar te openen in hetzelfde gebouw als VDB Fashion, aangezien de renovatie van het oude gebouw te duur is.

Familie 6263 001
Familie 6265 003
Familie 6269 001

Marie draait door

Veronique neemt op aanraden van Peter opnieuw contact op met Lars en het komt tot een liefdevol weerzien. Lars belooft Veronique er alles aan te doen om Cédric en Marie uit elkaar te krijgen. Wanneer Lars Cédric tot rede probeert te brengen, botst hij echter op een muur. Hij dreigt ermee om met Maries geheim naar de politie te stappen, maar Marie maakt hem duidelijk dat hij de bewijzen zelf vernietigd heeft en dus ook medeplichtig is. Lars deelt zijn geheim met Amelie, die hem aanraadt het aan Cédric en Veronique te vertellen. Wanneer hij bij Marie binnenstormt en Cédric probeert te bellen, gooit zij echter alles in het rond en doet ze alsof Lars haar aangevallen heeft. Ze snijdt zichzelf zelfs met een stuk glas. Niet veel later moet Lars Veronique het slechte nieuwe vertellen dat ze vanaf nu berecht wordt voor poging tot moord en dus berecht zal worden voor assisen. Veronique beslist om tot volledige bekentenissen over te gaan, tegen de zin van Lars. Marie-Rose keert terug om haar dochter te steunen en maakt kennis met Lars.

Familie 6273 001
Familie 6276 004
Familie 6279 001

Evy's onderzoek

Evy wil een boek schrijven over de zaak en start een onderzoek. Ze ontdekt, via een buurvrouw die niet thuis was op het moment van de ondervragingen, dat er op de avond van de steekpartij een onbekende donkere auto in de straat stond. Evy licht Lars in, die wil dat ze zich meer concentreert op het buurtonderzoek. Lars vertelt Evy over zijn vermoedens dat Marie de dader is. Hij licht haar in over de moord op haar moeder en Evy neemt contact op met Marie. Die stuurt haar al snel weg, maar Evy blijft haar onder druk zetten en komt zo te weten dat ze een treinticket geboekt heeft voor een enkele reis naar Londen, die Lars aan Cédric toont. Niet veel later verdwijnt Evy echter spoorloos en Lars denkt dat Marie er iets mee te maken heeft. Hij licht Veronique ondertussen in over de moord van Marie op haar moeder. Wanneer Veronique haar confronteert, vertelt Marie haar dat Lars de bewijzen zelf vernietigd heeft. Hanne vraagt Lars waar Evy mee bezig was op het moment van haar verdwijning, maar hij wil niet zeggen om haar te beschermen.

Familie 6284 004
Familie 6285 001
Familie 6291 003

Getuige Marnix

Amelie merkt iets vreemds op in het dossier van het onderzoek. Barman Bram verklaart dat hij niet heeft gezien dat een man haar en Veronique lastigviel, terwijl zij zeker weet dat dat wel zo was. Ze gaan hem confronteren en hij chanteert Lars. Lars betaalt en gaat een gesprek aan met Marnix De Vadder, de man die Veronique en Amelie op 29 juni lastigviel. Marnix vertelt Lars dat hij vrouwen eerst zat voert om ze dan te verkrachten. Hij biecht hem ook op dat hij Veronique en Amelie allebei gedrogeerd heeft. Nadien is hij hen gevolgd tot bij hun huis, maar net nadat zij binnen waren, stapte er een vrouw een donkere auto die er ook is binnengegaan. Hij wilt echter niet getuigen om niet zelf in de problemen te komen. Lars licht Veronique in en belooft haar hem te doen getuigen. Zij trekt haar bekentenis in. Niet veel later verdwijnt ook hij echter spoorloos.

Familie 6297 005

Strategie

Veronique is bang voor de gevolgen nu Marnix verdwenen is, maar verwijt Lars niks. Toch voelt hij zich schuldig. Veroniques advocaat Marjan wil tijdelijke ontoerekeningsvatbaarheid pleiten. Lars vindt dat echter een slecht idee, omdat ze dan het risico lopen dat ze geïnterneerd wordt. Hij stelt haar voor om met moraliteitsgetuigen te werken. Zij geeft het een kans en vraagt Lars, Peter, Marie-Rose en Cédric om te getuigen. Cédric doet moeilijk en Lars probeert hem te overtuigen, zonder succes. Na manipulatie van Marie zegt hij uiteindelijk toch toe.

S28 afl6301 076
S28 afl6303 006
Familie 6303 na 001

Het onderzoek van Lars

Het proces van Veronique gaat van start. Hanne wil van Lars exact weten waar Evy mee bezig was, wanneer ze dood wordt teruggevonden in het bos. Na lang aandringen vertelt hij haar alles en zij besluit hem te helpen bij zijn onderzoek. Lars probeert de politie te overtuigen van zijn vermoedens. Lars en Hanne overlopen hun laatste opties en Hanne brengt hem op het idee om alle autoverhuurbedrijven te controleren. Marnix contacteert Lars. Wanneer Quinten een telefoongesprek hoort tussen Lars en Hanne, biecht ze hem alles op en besluit hij hen te helpen. Marnix geeft Lars in ruil voor geld extra informatie. Hij liegt echter dat Marie de derde persoon was en vertelt hem dat de auto van autoverhuurbedrijf Hertz was. Lars vertelt tijdens zijn getuigenis over zijn eigen onderzoek en strooit verwijten naar de politie. Tijdens Marie-Rose' getuigenis komt hij plots binnengestormd. Hij wijst haar voor een volle rechtbank aan als schuldige van de steekpartij. Iedereen reageert geschokt.

Familie 6307 huwelijksaanzoek 002

Veronique op vrije voeten

Marie-Rose bekent en vertelt de volledige waarheid. Ze wordt opgepakt en Veronique wordt vrijgelaten. Ze trekt in bij Lars en gaat al snel terug werken, maar heeft het psychologisch moeilijk en Lars stuurt haar terug naar huis. Wanneer hij haar tijdens een welkomstfeestje met de hele familie ten huwelijk vraagt, wijst ze zijn aanzoek af. Lars is kwaad op Veronique excuseert zich bij Marie voor zijn beschuldigingen wanneer hij hoort dat Evy aan een hartstilstand gestorven is. Marie blijkt ondertussen zwanger te zijn van Cédric.

Familie 6317 004
Familie 6335 003

Veroniques verwerking

Veronique wil voorkomen dat Marie Cédric nog meer manipuleert en gaat tijdelijk terug thuis wonen. Lars is het wachten echter beu. Uiteindelijk beseft Veronique dat ze Cédric met rust moet laten als ze hem niet wil verliezen en trekt ze terug in bij Lars, tot zijn grote vreugde. Cédric en Marie blijken een tweeling te krijgen die aan TTS lijdt. Wanneer Lars Marie steun in haar keuze om beide baby's te houden met het risico om ze allebei te verliezen, in tegenstelling tot Veronique, heeft zij het daar moeilijk mee. Ze sluit zich alsmaar meer af van Lars sinds ze vrij is en hij voelt zich onzeker. Door tussenkomst van Amelie komt het toch weer goed.

Familie 6342 001
Familie 6343 005

Brigitte bij Dress & Play

Brigitte eist inspraak bij Dress & Play nu ze 30% van de aandelen in handen heeft. Veronique komt uit de lucht gevallen en Lars vertelt dat hij vorig jaar de hulp van zijn moeder vroeg om de aandelen van Mathias te kopen. Brigitte wou eerst een stille vennoot zijn, maar gebruikt nu haar aandelen om inspraak te krijgen. Ze slaagt er onmiddellijk in om ruzie te stoken tussen Lars en Veronique wanneer er gestemd moet worden over de nieuwe collectie. Brigitte kan Lars ervan overtuigen dat het geen goed idee is haute couture voor kinderen te maken. Ze stelt ook de kwaliteiten van Veronique in vraag en bereidt een heel dossier voor over haar vorige mislukkingen.

Familie 6345 002
Familie 6358 005

De strijd om Rudi

Veronique biedt Rudi een job aan als hoofdontwerper bij Dress & Play. Lars wil hem echter niet verliezen bij VDB Fashion en biedt hem ook enkele extra voordelen aan. Uiteindelijk kiest Rudi voor Dress & Play, waarna er naar een nieuwe hoofdontwerper op zoek gegaan wordt, aangezien Hanne dat niet ziet zitten. Lars en Mieke kiezen voor Manuel Van Gelder, die samen met Rudi op school gezeten heeft en ooit één van zijn ontwerpen stal. Lars is ervan overtuigd dat hij veranderd is en houdt er geen rekening mee, maar later gebeurt het opnieuw en wordt hij meteen ontslagen. Veronique dreigt ermee om stappen te ondernemen tegen hem en VDB Fashion, maar Lars kan dat uiteindelijk uit haar hoofd praten.

Familie 6376 004

Ontslagen

Lars wil minder en jonger personeel en vraagt Peter en Mieke de nodige voorbereidingen te treffen om mensen te ontslaan. Zij hebben zo hun twijfels bij Lars' beslissing. Wanneer er een man ontslagen wordt die nog onder Guido bij VDB Electronics gewerkt heeft, is die razend en hij stapt naar de pers. Wanneer Lars erachter komt dat Peter het openlijk niet eens in met zijn beleid krijgen de twee mannen een fikse discussie, die weer wordt opgelost door toedoen van Veronique.

Familie 6380 003
Familie 6384 002

Cyberaanval

Op een dag wordt VDB Fashion gehackt en vallen alle computers plots uit. Dat is een grote ramp aangezien ook alle ontwerpen online worden bewaard. De hackers geven Lars enkele dagen de tijd om te betalen, anders zullen alle bestanden verloren gaan. Lars weigert echter te betalen en vertrouwt erop dat Quinten de hackers kan omzeilen. Na dag en nacht doorwerken lijkt dat te lukken, tot alles weer opnieuw begint. Quinten doet er alles aan om de cyberaanval te stoppen, maar vreest ervoor sinds zijn mislukte eerste poging. Lars legt een enorme druk op hem en weigert nog altijd om te betalen, ondanks alle tegenkanting van het personeel. Peter besluit het heft in eigen handen te nemen en betaalt de hackers achter Lars' rug. Hoewel Peter betaald heeft, gaan alle bestanden van VDB Fashion toch verloren.

Familie 6387 001
Familie 6388 005
Familie 6394 005

Opstand bij VDB Fashion

Quinten en Hanne moeten hun vrije dag opofferen om te werken. Veronique steekt een handje toe, maar Quinten staat er nog steeds helemaal alleen voor. Hij brengt Jenny en andere collega's bij elkaar en samen spreken ze af om het werk neer te leggen tot Lars tot inzicht komt. Lars wil echter niet meteen toegevingen doen en pakt Quinten, Jenny en de rest hard aan. Veronique gaat praten met Quinten en Jenny en kan Lars tot inkeer brengen. Hij besluit zijn excuses aan te bieden. Lars komt te weten dat Peter het geld van Fashion gebruikt heeft om de hackers te betalen en Peter wordt op staande voet ontslagen. De werknemers van VDB Fashion pikken dit niet. Jenny, Quinten en Hanne vertellen Lars dat ze ook vertrekken als Peter niet meteen zijn job terugkrijgt. Lars is niet onder de indruk en speelt de drie tegen elkaar uit, waardoor ze toch blijven.

Familie 6402 003

Brigitte bij VDB Fashion

Brigitte solliciteert bij Lars en Mieke voor Peters job van financieel directeur. Lars geeft zijn moeder de job, maar maakt haar duidelijk dat ze zich moet gedragen en geen ruzie mag stoken tussen zijn personeelsleden. Als ze dit wel doet, verliest ze haar aandelen van Dress & Play. Brigitte gaat akkoord en gaat aan de slag, maar haar komst wordt bij Fashion met weinig enthousiasme onthaald.

Familie 6406 005
Familie 6414 004

Aandelenverschuiving

De eerste collectie van Dress & Play blijkt een flop te zijn. Brigitte eist Veroniques aandelen op zoals afgesproken, maar Lars vraagt haar om dit niet te doen. Zij gaat akkoord, indien Veronique haar haar aandelen van VDB Fashion geeft. Ze gaat ook aankloppen bij Peter en die overweegt om te verkopen, zodat hij ook aandelen bij Dress & Play kan kopen en dat het nieuwe familiebedrijf kan worden. Veronique wil echter met Lars verder, maar Rudi trekt zich terug. Wanneer Mieke dit te horen krijgt, is ze razend. Nu Lars en Brigitte alle aandelen in handen hebben, droomt Brigitte al luidop van een DW Fashion.

Familie 6428 012
Familie 6428 020

Strijd om Kasper

Marie is al een tijdje verdwenen en lijkt dood te zijn. Veronique weigert echter dat te geloven en gaat met Iris op onderzoek uit. Ze staakt haar onderzoek wanneer baby Kasper gestorven blijkt te zijn. Wanneer Iris ontdekt dat Kasper toch nog leeft, ontvoert ze hem en licht ze Lars en Veronique in, die ook in Frankrijk zijn. Marie slaagt er echter in Kasper terug te winnen en spreekt af met Lars en Veronique bovenaan een klif bij Cap Blanc-Nez. Veronique probeert een regeling te treffen voor Kasper, maar Marie wil niet dat iemand haar kind afpakt en richt plots een pistool op Lars en Veronique. Mathias komt tussenbeide en richt nu zelf het pistool naar hen. Het duurt te lang voor Marie en tijdens een schermutseling met Mathias duwt Mathias Marie van de klif, waarna zij tientallen meters naar beneden valt.

Familie 6429 007
Aflevering 6430 21.04.25

Het einde van Marie

In Frankrijk is Marie dodelijk ten val gekomen dankzij Mathias. Veronique bedenkt een plan om ervoor te zorgen dat de val van Marie een zelfmoord wordt. Ze sleurt Mathias en Lars mee in de leugen en met hun drietjes zorgen ze voor voldoende bewijsmateriaal dat Marie van plan was om een wanhoopsdaad te begaan. Veronique en Lars keren terug naar België met Kasper en brengen Cédric het nieuws dat zijn zoon nog leeft. Na twee maanden wordt het onderzoek naar de dood van Marie afgerond. Lars en Veronique zijn dol op Kasper. Veronique legt Mathias de scheidingspapieren voor, maar die heeft nog wat tijd nodig.

Familie 6434 na 009
Familie 6440 003

Tegendraadse Amelie

Amelie wil haar eigen keuzes maken en geen meeloper zijn, waardoor ze stilaan gaat overdrijven in het tegendraads zijn. Ze zet zich alsmaar meer af van Lars, die zich zorgen maakt, en gaat op zoek naar een appartement. Amelie biecht Lars op dat ze de erfenis van haar vader aan Gino gegeven heeft, maar het geld nog altijd niet teruggezien heeft. Brigitte vindt dat Lars Amelie moet laten doen zodat ze eindelijk ook op eigen benen kan staan. Ondertussen sterft Kasper in een auto-ongeval en is Lars een grote steun voor Veronique.

Familie 6448 004
Familie 6486 001

Mathias versus Lars

Lars wil Veronique steunen bij haar verdriet, maar zegt de foute dingen. Zij is kwaad en doet Lars twijfelen aan hun relatie. Hij zoekt Mathias op om over de scheidingspapieren te praten. Die is echter niet van plan om die te ondertekenen en drijft Lars tot het uiterste. Hij kan het nog altijd niet verkroppen dat Lars Veronique van hem afgepakt heeft. Later wordt duidelijk dat Lars het pistool van Marie nog steeds in een kluis in zijn loft bewaart. Bij Fashion wil Brigitte dat Lars een keuze maakt over Rudi. Veronique is duidelijk, zij wil nooit meer met Rudi samenwerken.

Familie 6488 001
Familie 6504 002

Veronique vertrekt

Rudi keert terug als ontwerper van Fashion en natuurlijk kan Veronique daar niet mee leven. Ze vergeeft het Lars niet en zoekt troost bij Mathias. Lars kan niet anders dan lijdzaam toekijken hoe Veronique zich van hem afstoot, want zij wil niet langer met haar praten. Lars doet zijn uiterste best om tot haar door te dringen, maar Veronique begaat een slippertje met Mathias en neemt haar koffers om terug in haar oude huis in te trekken. Het komt opnieuw tot een confrontatie tussen Lars en Mathias waarbij Mathias in het ziekenhuis belandt.

Aflevering 6516 om 08.59.55
Aflevering 6518 om 20.35.27

Slippertje met Kathleen

De agressie van Lars wordt niet goed onthaald door Veronique en het ziet er niet goed uit voor hun relatie. Zelfs op kantoor probeert ze hem te vermijden en werkt ze vaak van thuis. Op een dag staat Kathleen Moens - één van de eerste liefjes van Lars - plots in zijn kantoor. De twee praten bij in de loft, maar Lars laat zich te hard meeslepen en probeert Kathleen te kussen. Er gebeurt verder niets en Lars biedt zijn verontschuldigingen aan. Mathias ontdekt wat er gebeurd is en besluit Veronique in te lichten. Een kans op verzoening lijkt nu plots heel ver weg.

Familie 6508 001
Aflevering 6523 om 14.23.55

Eenzame feestdagen

Veronique pakt haar koffers en trekt voor een tijdje naar Frankrijk. De feestdagen worden plots heel eenzaam voor Lars en het is vooral Mieke die zich hier zorgen over maakt. Ze ontfermt zich over Lars en stelt een etentje voor samen met Niko om zijn gedachten te verzetten. Tijdens de nieuwjaarsdrink van VDB Fashion slaagt Lars er niet in om er zijn gedachten bij te houden. Lars trekt daarom zelf naar het buitenverblijf van Veronique om haar persoonlijk het hele verhaal over Kathleen te vertellen. Wanneer hij daar eenmaal aangekomen is, wil ze hem niet zien.

Familie 6524 extra 001
Aflevering 6524 om 09.18.26

Het schot

Terug in België krijgt Lars via Mieke te horen dat Niko in het ziekenhuis ligt en misschien zelfmoord gepleegd heeft dankzij Mathias. Lars is het beu dat Mathias iedereens leven verpest en spreekt met hem af op kantoor. Een tijdje later hoort security agente Robyn een schot en treft ze Lars neergeschoten aan in zijn kantoor met een bebloede Mieke ernaast. Lars wordt naar het ziekenhuis overgebracht, maar is er niet erg aan toe. Ze leggen allebei bij de politie de verklaring af dat Mathias de dader is. Veronique krijgt het nieuws te horen en keert onmiddellijk terug op Lars op te zoeken.

Aflevering 6529 om 15.38.59
Aflevering 6531 om 14.26.43

Veronique zwanger

De politie onderzoekt het verhaal van Lars en Mieke en Mathias wordt opgepakt. Veronique heeft ondertussen verrassend nieuws voor Lars, want ze is zwanger. De twee besluiten hun relatie nog een kans te geven en het kindje te houden. Lars mag het ziekenhuis verlaten, maar wordt bijna onmiddellijk opgepakt door de politie, samen met Mieke. De timing van hun verhaal klopt niet. Veronique stelt zich nu plots ook vragen en Lars geeft toe dat het allemaal opgezet spel is van hem en Mieke. Mieke wil naar de politie stappen om de waarheid te vertellen, maar Lars kan haar hiervan weerhouden.

Familie 6539 001
Familie 6544 001

Vaderschapstest

Het onderzoek van de politie loopt vast omdat er geen sluitende bewijzen tegen Mathias gevonden zijn. Hij wordt dus gewoon vrijgelaten. Mathias krijgt van Cédric te horen dat Veronique al enkele maanden zwanger is en volgens zijn berekeningen kan hij ook de vader zijn. Mathias eist een vaderschapstest, maar daar wil Lars niets van weten. Veronique gaat toch in op zijn voorstel omdat ze er zeker van is dat Lars de vader is. Veronique krijgt gelijk wanneer de uitslagen aankomen en Lars hoopt dat ze nu definitief van Mathias verlost zijn.

Aflevering 6540 om 21.50.16
Familie 6548 004

Geluk van korte duur...

Lars brengt zijn moeder op de hoogte van de zwangerschap van Veronique en die is volledig in de wolken - tot grote verbazing van zowel Lars als Veronique. Veronique moet echter een NIP-test laten uitvoeren en die toont aan dat hun dochter een aangeboren afwijking heeft waardoor het haar eerste levensjaar niet zal overleven. Lars wil de zwangerschap niet opgeven, maar er moeten dringend knopen doorgehakt worden. Mieke kan Lars doen inzien dat iemand graag zien ook loslaten betekent. Veronique laat hun dochtertje weghalen, maar het meisje krijgt een plaats op de sterrenweide.

Aflevering 6556 om 14.30.49
Aflevering 6556 om 14.32.27

Ontslag met onmiddellijk ingang

Veronique komt in contact met Mathias die enkele gemene opmerkingen over haar kwaliteiten als moeder uitspreekt. Lars maakt haar duidelijk dat ze Mathias links moet laten liggen. Wanneer hij Mathias zelf tegenkomt in de foodbar, blijkt dat voor hem ook niet zo gemakkelijk. Mathias komt opnieuw grof uit de hoek en zegt tegen Lars dat het maar beter is dat hij nooit vader zal worden. Lars gaat volledig door het lint en gaat Mathias te lijf. Ze moeten hem met drie personen van Mathias wegtrekken en Mathias belandt opnieuw in het ziekenhuis.

Aflevering 6557 om 14.07.21
Aflevering 6561 om 21.22.03

De nieuwe CEO

Dankzij een filmpje van een bijstander, gaat de vechtpartij tussen Lars en Mathias al snel viraal. Lars vreest voor imagoschade van VDB Fashion en neemt de drastische beslissing om onmiddellijk een stap terug te zetten als CEO. Hij stelt Mieke aan als CEO ad-interim tijdens de zoektocht naar zijn vervanger. Zowel Veronique als Brigitte stellen zich kandidaat en ze krijgen allebei de kans om hun toekomstplannen aan Lars en Mieke voor te stellen. Lars staat tussen twee vuren, maar kiest toch voor de vernieuwingsplannen van Veronique.

Familie 6569 001
Aflevering 6569 om 16.56.21

Amelie verdwenen

Jonas brengt Lars op de hoogte van de verdwijning van Amelie. Hij vindt het zorgwekkend dat hij toch nog geld van haar teruggekregen heeft en vraagt zich af met welke zaakjes ze bezig is. Lars komt in contact met Gino Maes die wil afspreken. Ze krijgen het adres van Gino in ruil voor een som geld. Lars en Jonas gaat met hun tweetjes naar de woning die ze doorgekregen hebben, maar treffen daar alleen een alleenstaande moeder aan met haar volwassen dochter. Ze druipen teleurgesteld terug af en Lars vreest dat ze gewoon in een val van Gino getrapt zijn.

Aflevering 6577 om 14.00.52
Aflevering 6588 om 11.56.16

Het aanbod uit Singapore

Een oude vriend van Lars heeft een interessant jobaanbod. Het gaat om een tweejarige topfunctie bij een multinational. Enige minpunt, de job is in Singapore. Lars wil Veronique niet achterlaten en stelt voor om gewoon mee te gaan. Veronique is sinds kort CEO en wil haar job niet opgeven. Ze vreest dat Lars niet objectief kan kiezen en besluit hem even ruimte te geven. Lars tekent het contract en gaat voor enkele dagen naar Singapore om kennis te maken met het bedrijf. Bij zijn terugkeer zitten hij en Veronique in een groot dilemma. Gaat hij effectief voor twee jaar naar het buitenland?

Trivia

 • Lars is geboren op 17 januari 1972. Anno 2020 is hij dus 48 jaar oud.
 • Met Kürt Rogiers wordt er opnieuw een bekend gezicht van de vroegere VTM-serie 'Wittekerke' in huis gehaald, want zowel Peter Bulckaen, Sandrine André, Werner De Smedt, Roel Vanderstukken, Cathérine Kools als Kürt Rogiers behoren in beide series tot de hoofdcast.
 • De intrede van Kürt "Lars" Rogiers werd al aangekondigd in april 2016. Hij beschreef zijn personage met de woorden speelvogel, womanizer en avonturier.
 • Oorspronkelijk werd Kürt gevraagd om een kleine rol te spelen in Familie, wat uiteindelijk toch veranderd is naar een hoofdrol in de serie.
 • Als iemand op de kantoordeur van Lars klopt, zegt hij steeds vervolgens 'Jawèèèèl'.
 • Op 6 december 2016, slechts 3 maanden na zijn debuut als Lars, vermeldt Kürt Rogiers in de media dat hij van VTM al zeker 3 jaar mag blijven meespelen in Familie.
 • Lars geeft verschillende troetelnamen
  • Veroniqueske (aan Veronique, voor ze een relatie hadden)
  • Liefde (aan Veronique, nu ze een relatie hebben)
  • Sunshine (aan Amelie)

Quotes

Lars en Simon discussiëren over Stans (on)schuld.
Simon: Stan heeft genoeg redenen om June vermoord te hebben.
Lars: Als ik daarvan uit moet gaan, heb ik straks geen personeel meer.

Bezittingen

In oktober 2016 wordt duidelijk dat Lars in een chique suite van een hotel woont. De suite bevat onder andere een stoombad, jacuzzi en fitnessruimte. Buiten de suite is hij ook nog in het bezit van meerdere buitenverblijven, waaronder een landhuis in Kalmthout, en een zeilboot.

Generiek

Galerij

Foto's