FANDOM

A FANDOM user
  Loading editor
 • BeFunky-collage
    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Beste BD10,

  Ik heb al een tijdje geen activiteit meer vernomen van jou op deze wiki... Terwijl je de laatste tijd toch altijd heel erg actief was op de wiki. Is er iets? Het is niet omdat niet altijd iedereen het eens is met je bewerkingen op de wiki dat je hier moet wegblijven. Je leverde altijd uitstekend werk in enkele belangrijke dingen, al waren we het niet altijd en overal eens met elkaar. Daarom stel ik je voor om nog eens na te denken over een eventuele terugkeer naar de wiki, om ons een beetje te helpen?

  Mvg

    Loading editor
  • Ja, wat wil je? Ik steek al jaren mijn hart en ziel in deze wiki om daarna te zien dat alles wat je hebt opgebouwd wordt teruggedraaid of volledig wordt verwijderd in 1 2 3. Zolang er geen appreciatie is, zie ik het nut niet om deze wiki nog verder tot een hoger niveau te tillen. Dus voorlopig zal ik niet veel meer helpen, nee. Misschien dat ik ooit van gedachte verander. Wie weet.

     Loading editor
  • Ok, bedankt voor je antwoord. Maar ik vind dat je nu ook niet moet overdrijven en zeggen dat al jouw bewerkingen hier meteen worden teruggedraaid... Er waren (vooral de laatste tijd) inderdaad heel wat meningsverschillen over verschillende bewerkingen en pagina's, maar gewoon simpelweg omdat deze redelijk nutteloos of overbodig waren. Dan toch beter je tijd steken in het bewerken en up-to-date houden van andere, belangrijkere pagina's. Niet?

   Ik heb geprobeerd om duidelijk te maken dat ik graag zou hebben dat je hier terug komt helpen, net zoals vele anderen, net omdat je ook je hart en ziel in de wiki steekt, zoals je zelf ook zegt, maar als je zelf niet wilt terugkeren, is dat natuurlijk alleen maar je eigen beslissing. Misschien bedenkt je je in de toekomst inderdaad nog wel. We zullen zien! ;)

     Loading editor
  • Ik vind het vriendelijk dat je me vraagt om terug te komen helpen. Dat betekent veel voor mij. Bedankt!

     Loading editor
  • Het is dan ook oprecht. Het is niet omdat we het niet altijd een waren, dat ik daarom altijd gelijk had of dat ik daarom ander werk van jou niet apprecieer. Hopelijk bedenk je je dus nog!

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Waar hebt u vernomen dat actrice An D'hooge een rol zal spelen in Familie. Ik heb haar ook opgezocht op google en heb niets over haar gevonden?

  Mvg,

  Mojo5584

    Loading editor
 • Hebt gij nu serieus al mijn bewerkingen op de pagina van seizoen 27 ongedaan gemaakt? Ik steek veel werk in die tabelweergave van de personages, en jij doet gewoon alles weg. Ik zet het vandaag terug, en als je het nog één keer wegdoet, sluit ik de pagina zodat je er niet meer aankunt. Jij bent hier niet degene die alles mag beslissen. 

    Loading editor
  • View all 17 replies
  • Ik heb de pagina verwijderd, omdat er nu al dagenlang over gediscussieerd wordt of de informatie nu wel of niet correct is. Bij zo'n grote twijfels, maak ik gewoon de beslissing, einde verhaal. Ik ben trouwens niet de enige hier die de pagina wou verwijderen, maar ik word nu door jou geviseerd omdat ik degene ben die het tenminste durft zeggen. Als je hierboven wat reacties zou lezen, merk je meteen dat ik niet de enige ben. 

     Loading editor
  • Misschien dat ik het hier allemaal wel fout heb aangepakt, en ja ik ben meteen in de aanval gegaan. Maar alle zaken die hier opgenoemd worden, heb ik ondertussen al zo vaak tegen je gezegd, en er wordt gewoon niet naar geluisterd, je blijft gewoon hetzelfde doen, je eigen ding, je eigen mening.

   Ik heb al heel vaak gezegd dat al die figuranten hier geen plaats hebben, je bestempelt op de afleveringpagina's allemaal figurantjes als 'gastpersonages'. Agent 1, dokter 2, vriend van Wout 4. Dat is foute informatie! Dat zijn geen gastpersonages! Een gastpersonage is een personage dat voor een bepaalde tijd in de reeks te zien is, maar in ieder geval wel een invloed heeft op de verhaallijnen, tekst heeft, door effectief een acteur vertolkt wordt! Maar jij snapt het niet, dus ik ga nu streng zijn, en ik verwijder het gewoon opnieuw, want je luistert niet naar goedbedoelde commentaar.

   Natuurlijk doe jij ook veel goede dingen op deze wikia, maar je luistert niet naar kritiek, dus voila dan ben ik streng en doe ik het in jouw plaats. 

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Hallo BD10, ik heb een bericht gekregen van Fandom dat mijn aanpassing voor aflevering 5716 seizoen 25 verwijderd is. Als u wil ik heb een callsheet en still van die aflevering waar mijn deelname bevestigd is. Misschien ben ik te laat om die aanpassing te vragen? Hebt u info voor mij ?

  Familie aflevering 5716

  Vriendelijke groet, Kurt De Meuter

    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Beste BD10,

  Zouden we Brigitte wel als nevenpersonage beschouwen, aangezien ze waarschijnlijk pas in juni terugkeert en maar in enkele afleveringen verscheen in november? Is het niet beter om haar als gastpersonage te zetten voor dit seizoen? Wat is uw mening?

  Met Vriendelijke Groeten,

  Mojo5584

    Loading editor
  • Hey, Mojo5584! Jaak Van Assche kreeg ook van Familie slechts een gastrol en is nadien mogen terugkeren. Ondertussen behoort hij tot de vaste cast. Bij Janine Bischops gebeurde net hetzelfde. Het enige wat over Brigitte is geweten, is dat het personage in juni en na de seizoensfinale nog te zien is. Het kan ook zijn dat ze reeds in maart al op het scherm komt, dan is haar aandeel in dit seizoen groot genoeg om tot de nevenpersonages te behoren. Ik ben geen toekomstvoorspeller, maar zie meer toekomstmogelijkheden in een De Wulf dan in bijvoorbeeld het personage Ward Beeldens. Kort gezegd, het beste is om af te wachten. De aanpassing van 'nevenpersonage' naar 'gastpersonage' kan nog altijd gemaakt worden als het seizoen gedaan is indien ze bijna niet te zien was. Mvg.

     Loading editor
  • Oké, je hebt inderdaad wel gelijk. Mvg

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Hey BD

  Heb jij de aflevering al gezien? Ik zou deze ook al graag kijken. Ik kan het morgen niet live kijken en kan niet wachten tot de dag erna.

  mvg

    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Waarom doe je mijn nieuwe poll op de homepage weg?

    Loading editor
 • de verhaallijnen kan je niet meer zien 

    Loading editor
 • Beste BD10,

  Sorry voor het storen. Zou ik mogen vragen waarom je Jenny en Amélie toegevoegd hebt bij de hoofdpersonages van het 27ste seizoen? Heb je dit ergens vernomen of heb je de nieuwe generiek al ergens gezien? Groetjes Mojo5584

    Loading editor
  • View all 12 replies
  • De seizoenspagina's zijn nooit een afgewerkt geheel. Zeker wanneer het seizoen nog bezig is (en in dit geval pas begonnen is). De actrices die Jenny en Amelie vertolken, waren degelijk aanwezig bij de opnames van de (ver)nieuw(d)e generiek. Het is dus afwachten of ze degelijk tot de hoofdcast zullen behoren.

     Loading editor
  • Ik vind het echt niet kunnen, de manier waarop ze Linda uit de reeks hebben geschreven. Ze was het meest sympathieke personage binnen de familie en haar dan zo een einde geven! Ik weet dat het maar TV is, maar ze zouden beter eens te weten komen wat Leen allemaal gedaan heeft, dat is nog 1000 keer erger!!

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.