FANDOM

A FANDOM user
  Loading editor
 • BeFunky-collage
    Loading editor
 • Beste MC1234,

  Ik weet niet of je dit nog wel zal lezen of zal willen doen, aangezien het ondertussen ook wel al een hele tijd geleden is dat ik je hier nog heb zien bewerken op de wiki, maar ik vraag het je toch maar voor de zekerheid. Ik heb op de pagina van de stamboom van de familie Van den Bossche gezien dat ik met jou contact op moet nemen om de stamboom nog eens te laten veranderen, aangezien jij er iets van kent en ik zelf niet. Wil jij de stamboom misschien een beetje up-to-date maken. Alvast bedankt!

  Mvg.

    Loading editor
  • Het is ondertussen al niet meer nodig... Na lang zoeken en heel veel proberen is het mij eindelijk ook zelf gelukt om het systeem zelf helemaal goed te begrijpen en om het zo goed en zo juist mogelijk te kunnen aanpassen. ;) :D

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Beste MC1234,

  Is het mogelijk om op de één of andere manier contact te maken, zowel hier als op een andere manier. Ik zou je iets willen vragen i.v.m. Familie.

    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Hey,

  Ik weet nog dat jij altijd gemakkelijk aan persfoto's van Familie kan geraken. Ik heb een paar vraagkes over een paar foto's. Zou jij eens kunnen kijken naar een paar foto's, want er zijn een paar foto's die niet op deze wiki staan, maar die ik hier wel graag zou bijhebben op deze wiki.

  Foto 1: De eerste foto met Hanne haar hoofd is een ingezoomde foto, die ik gemaakt heb van een oude groepsfoto. Dit is de eerste groepsfoto met Hanne erop, sinds ze terug is en opnieuw gespeeld wordt door Margot Hallemans. Zou jij de offieciële foto('s) van haar alleen van toen kunnen terugvinden en zo aan mij bezorgen, om die op de wiki te kunnen zetten.

  Foto 2: De tweede foto met het krantenartikel over de aflevering(en) van de dansmarathon staan allemaal foto's van de dansmarathon die nog niet op deze wiki staan en die ik zelf ook nergens, behalve daar, kan teugvinden en misschien zijn er nog wel van die foto's van de dansmarathon, die ik nog niet gezien heb en/of ook nergens kan terugvinden, dus misschien kan je mij hier (ook) wel mee helpen.

  Foto 3: De derde foto is de foto met de kaders met de foto's van de werknemers bij VDB, vlak voor de storm, die dat geboud verwoest heeft. Er hangt ook een foto van Hanne. Zou jij ook die officiële productiefoto('s) van toen misschien kunnen terugvinden. Ik denk dat dat foto's zijn die (ook) helemaal in het begin, toen ze er weer net terug bij kwam, getrokken zijn.

  Foto 4: De vierde foto is de foto met het artikel van Margot Hallemans met haar pak om haar dikker te maken voor Familie, toen ze er weer net terug bij was. Links onderaan het artikel staan twee foto's van haar als Hanne in Familie. De linkse, met vroeger erboven, kan ik zelf ook heel gemakkelijk terugvinden en daarom vraag ik daar ook niet naar, maar de rechtste, waar nu boven staat, kan ik ook nergens terugvinden. Zou jij daar voor mij ook eens kunnen naar zoeken, alstubieft?

  Foto 5: De vijfde foto is de foto met al de verschillende foto's van Veronique aan de bovenkant. De uiterst rechtse foto van haar kan ik ook nergens terugvinden en daarom zou ook weer aan jou willen vragen of je die misschien ook wel ergens kan vinden.

  Als je tijd en/of als je zin hebt, mag je hier altijd eens naar kijken. Je zou mij er een heel groot plezier mee doen. Alvast bedankt!

  Mvg.

  S23-hannah
  10801967 10152927058907491 759402705056449092 n
  Schermafbeelding 2016-04-17 om 13.12.35
  559469 549573975125971 1536567257 n
  10464265 10154080283812491 7503729483643723585 n
    Loading editor
  • Beste,

   Had je mijn bovenstaand berichtje misschien niet gelezen?

     Loading editor
  • Ik denk dat je mijn berichtje nog niet gelezen hebt. Het kan natuurlijk ook altijd dat je het niet graag wilt doen voor mij, maar dan zou ik liefst toch een antwoord terugkrijgen, zodat ik weet wat er dan wel gaat gebeuren.

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Is er een manier om met elkaar in contact te komen?

  Facebook? Iets anders?

    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Ik heb deze vraag ook al op de pagina van de familie VDB zelf gezet, maar zo zie je het misschien beter en sneller. Ik heb op de pagina van de stamboom van VDB gezien dan ik voor aanpassingen aan de stamboom van VDB contact met jou moet opnemen, dus dan doe ik dat ook. Zou jij de stamboom zo willen aanpassen dat Simon er ook in komt, want ik denk dat hij nu toch ook familie is...

    Loading editor
 • Hey MC1234,

  Ik zag je bewerking op de pagina van Gastpersonages Seizoen 18, en ik zag ook dat je een foto van internetpedofiel Karel had ingevoerd. Maar de foto was van een productiefoto afkomstig, dus daarom de vraag kun jij eigenlijk aan al die foto's? Ik doe al een tijdje mijn uiterste best om via verschillende sites de productiefoto's te zoeken van seizoen 18, maar veel vind ik er niet.. Maar als jij er allemaal aan zou kunnen, zou dat wel ideaal zijn!

  Alvast bedankt.

  Mvg

    Loading editor
  • View all 15 replies
  • Ik heb een reeksje van Hannah toegevoegd aan de database. Foto's van (de aanloop naar) de brand heb ik niet.

     Loading editor
  • Ok. Super bedankt!

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Beste,

  Wil jij a.u.b. eens kijken of er op het persweb nieuwe foto's bijgekomen zijn bij de eerste week van dit seizoen. Ik vraag dit omdat ik op het nieuwste filmpje van de nieuwe site van VTM nieuwe foto's van week 1 heb zien staan...

  Alvast bedankt!

    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Zou jij eens kunnen kijken op het persweb of er al nieuwe hele foto's van Thomas Feyaerts zijn opgedoken, want ik heb op de vtmsite al een foto gevonden, maar dat zijn er nooit hele en er zijn er altijd zeker 2 of meer. ;) Alvast bedankt! ;)

    Loading editor
 • Hey MC1234

  Ik zag dat jij foto's van aflevering 500 en 1000 hebt toegevoegd. Zou jij dat eventueel ook willen doen voor de seizoensfinales? Het zou leuker zijn om aan die pagina's ook een hele reeks foto's toe te voegen, maar ik heb die DVD-box van Familie niet jammer genoeg, anders zou ik het zelf doen. 

    Loading editor
See archived talk page
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.