FANDOM


Rudy Ballings
Seizoenen 18 Rudy
Eerste verschijning Aflevering 4002 - 9 januari 2009
Laatste verschijning Aflevering 4079 - 9 april 2009
Gespeeld door Wim Stevens
Kinderen Onbekend
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieVerhaallijnen

Algemene Informatie

Rudy Ballings is een gastpersonage dat van 9 januari 2009 tot en met 9 april 2009 vertolkt wordt door Wim Stevens.

Verhaallijnen

Rudy is de voorzitter van een plaatselijke voetbalclub. Wim Veugelen komt in contact met hem wanneer de clubcantine opnieuw dient geschilderd te worden. De club kan echter achteraf de rekening niet betalen, omdat ze al een tijdje krap bij kas zitten. Rudy kan Wim overtuigen om sponsor te worden van de club.

Kobe Dierckx wordt door Wim overtuigd om in de ploeg te komen spelen. Als de andere spelers vernemen dat hij het HIV-virus heeft, reageren ze hier niet goed op. Ook Rudy reageert anders dan verwacht. Kobe besluit te stoppen, maar verandert die mening als Wim het voor hem op neemt tegenover de anderen.

Rudy vraagt opnieuw aan Wim om wat renovatiewerken te verrichten, dit keer in zijn eigen woning. Wim neemt het meubilair vervolgens mee naar huis om het daar op te knappen. Zo vindt hij een oud testament terug van de tante van Rudy. Het huis behoort helemaal niet toe aan Rudy, maar aan zijn nog onbekende nicht, die vroeger werd afgestaan voor adoptie. Door een toeval krijgt Wim te horen dat het over Lien Pollet gaat. Rudy dringt aan om het testament terug te geven, maar Wim gaat er op aanraden van Mieke Van den Bossche mee naar de notaris. Na dit te vernemen weigert Rudy nog voor de renovatiewerken te betalen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.