FANDOM


† Sebastien Legrand
Seizoenen 1819 Sebastienprofiel2
Eerste verschijning Aflevering 4043 - 26 februari 2009
Laatste verschijning Aflevering 4147 - 31 augustus 2009
Gespeeld door Maarten Claeyssens
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieVerhaallijnenTriviaMisdrijvenFoto's

Algemene informatie

Sebastien Legrand is een gastpersonage dat van 26 februari 2009 tot en met 31 augustus 2009 vertolkt wordt door Maarten Claeyssens.

Verhaallijnen

Trudy Tack de Rixart de Waremme en Christel Feremans zetten samen de bloemetjes buiten en lopen Sebastien tegen het lijf, een kennis van Christel. Christel heeft het gevoel dat Trudy hem wel ziet zitten en probeert de twee aan elkaar te koppelen. Het feestje gaat door tot de vroege ochtend en de drank vloeit rijkelijk. Trudy moet echter de volgende dag op Louise letten en op aanraden van Christel en Sebastien neemt ze enkele peppillen. De volgende dag staat Sebastien bij Trudy aan de deur met de vraag of ze samen met hem en Christel een weekendje naar Londen wil gaan, om daar verder te feesten.

Trudy amuseert zich kostelijk met Sebastien en Christel, maar heeft niet in de gaten dat Sebastien door Xavier Latour is ingehuurd om Trudy op het slechte pad te brengen. Christel neemt voldoende foto's, die nadien ook naar Peter Van den Bossche verstuurd worden. Wanneer Trudy niets moet weten van de peppillen van Sebastien, stopt die het in haar drankje. Ze keert dan ook opvallend energiek terug uit Londen.

Trudy brengt steeds meer tijd door met Sebastien en raakt beetje bij beetje helemaal verslaafd aan de peppillen die hij stiekem in haar drank doet. Wanneer Trudy na een zwaar avondje uit de balletvoorstelling van haar dochtertje mist, wordt ze zwaar aangepakt door Peter. Hij begint zich namelijk vragen te stellen bij het gedrag van zijn ex-vrouw en is duidelijk jaloers op haar innige band met Sebastien. Tijdens een zoveelste feestje in de studio van Trudy, komt er een sociale assistente over de vloer. Peter dreigt ermee Louise bij haar weg te halen. Trudy zit in zak en as en laat zich door Sebastien overhalen om drugs te proberen.

Trudy heeft geen zin meer om te feesten en Christel en Sebastien brengen het feestje naar haar. Trudy krijgt echter een overdosis alcohol en drugs en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Latour is tevreden over het plannetje en schakelt een versnelling hoger. Hij zorgt ervoor dat Trudy, Louise en Christel samen wegvluchten. Ze duiken onder in een bungalow, waar ook Sebastien geregeld over de vloer komt. Wanneer Christel en Sebastien te weten komen wat de verdere plannen van Latour zijn, voelen ze zich plots schuldig. Christel vertelt alles en zorgt ervoor dat Trudy en Louise kunnen ontsnappen. Ze gaan naar het appartement van Sebastien, maar daar maakt Latour zijn opwachting. Latour steekt Sebastien neer en ontvoert Trudy en Louise.

De politie is op zoek naar Trudy Tack de Rixart de Waremme en Louise Van den Bossche en ze komen in het appartement van Sebastien terecht. Daar treffen ze zijn levenloze lichaam aan.

Trivia

Misdrijven

Foto's

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.