FANDOM


Seizoensfinale 14: Cédric is vermist

Algemene Informatie

De seizoensfinale van het 14de seizoen was de 260ste aflevering van het seizoen en de 3112de aflevering in totaal. In deze aflevering viert Van den Bossche Electronics feest in Bellewaerde.

Inhoud

Finaleseizoen14

Cédric vermist

VDB Electronics viert feest en de Van den Bossches trekken naar het pretpark Bellewaerde. Op het einde van de dag vindt er een grote barbecue plaats, maar die valt letterlijk in het water door een plotse storm. Iedereen haast zich een weg naar de bus om te ontkomen aan de regen. In alle haast zijn zowel Veronique als Mario de kleine Cédric vergeten. Wanneer ze nadien terugkeren, is er geen spoor van het ventje terug te vinden...

Marie-rose 4

De terugkeer van Marie-Rose

Marie-Rose blijkt jaren geleden niet omgekomen te zijn na de helikoptercrash. Ze heeft al die tijd in Gran Canaria bij de Franse kunstschilder Christophe Mouret gezeten met de naam Cathérine De La Mer en ze herinnert zich niets meer van haar oude leven. Marie-Rose leest in een Vlaamse krant dat Cédric vermist is en krijgt plots flashbacks van haar verleden met Guido, Peter en Veronique, maar ze kan deze beelden niet goed plaatsen.

Familie3257

De moordpoging op Christel

Latour komt na een tijdje weer vrij en hij verneemt dat Christel zijn aandelen heeft verkocht aan de vijand. In een vlaag van woede probeert hij haar te verdrinken in bad. Dit mislukt en Christel probeert te ontsnappen langs het dak. Hij krijgt haar echter te pakken en gooit haar naar beneden. Ze valt dwars door de oplegger van een vrachtwagen.

Aanwezige Personages

Voorganger

Volgende

Seizoen 13: Huwelijk op Malta Seizoen 15: Huwelijk in Kroatië


Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om PeterSeizoen 24: Het wraakplan van JuneSeizoen 25: De strijd met JuneSeizoen 26: Dubbelhuwelijk en ontvoeringSeizoen 27: Stans ondergang, verdrinking en zussenruzieSeizoen 28: Strijd om Kasper
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.