FANDOM


Week 35

Week 36

Week 37

Aflevering 211 (#3586) - maandag 7 mei 2007

Guy blijft bij zijn plan om in Amerika te gaan werken en desnoods emigreert hij zonder Eline en haar dochters. Anna en Albert consulteren een pendelaar om meer te weten te komen over Kobe. Mario moet naar Los Angeles voor een meeting met de styliste van Nicole Kidman. Jan wil dat Peter zijn mobiliteitsprobleem oplost.

Aflevering 212 (#3587) - dinsdag 8 mei 2007

Brenda is niet te spreken over de nieuwe look van Hanneke. Maarten schakelt Peter in om te achterhalen waarom zijn boezemvriend Bjorn gisteren in de boeien werd geslagen. Rita gaat samen met Rudolf op bezoek bij haar moeder. Zoë heeft belangrijk nieuws voor Guy.

Aflevering 213 (#3588) - woensdag 9 mei 2007

Brenda weet dat haar puberdochter Hanneke geld uit haar portefeuille heeft genomen en ze gaat aan de ontbijttafel de confrontatie aan. Noa is razend wanneer Guy vertelt dat haar tweelingzus wel degelijk naar Amerika verhuist. Bjorn is er niet over te spreken dat Maarten naar de politie is gestapt. Andreas en Peter testen de afstandsbediening op een echte wagen. Hanneke laat zich op sleeptouw nemen door Lut, het nieuwe meisje in de klas en een aanhanger van gothic.

Aflevering 214 (#3589) - donderdag 10 mei 2007

Noa geeft haar ontslag bij Van den Bossche Electronics om mee te kunnen naar Amerika. Jan is het beu om naar het werk te fietsen en hij wil vandaag nog een nieuwe wagen kopen. Hanneke en haar gothic-vriendinnen worden door de schooldirectrice betrapt. Isabelle bekent aan Gaston dat ze twijfels heeft over haar huwelijk met Rob. Maarten probeert de ruzie met Bjorn bij te leggen.

Aflevering 215 (#3590) - vrijdag 11 mei 2007

Hanneke werkt zich op school nog dieper in de problemen, tot grote wanhoop van haar ouders. Trudy en Peter zijn blij dat Suzy eindelijk terug is. Maarten probeert een job te versieren voor de vader van Bjorn. Els is dolgelukkig wanneer Andreas voorstelt om met hun dochtertje een weekendje naar zee te gaan.

Aflevering 216 (#3591) - zaterdag 12 mei 2007

Maarten ziet er tegenop om aan Bjorn en zijn vader te gaan vertellen dat de job niet doorgaat. Het mobiliteitsprobleem van Jan en Linda is eindelijk opgelost. Els en Andreas genieten van de uitstap met hun dochtertje. Noa en Zoë geven in de QV een afscheidsfuif voor hun kameraden. Ook Guy en Eline nemen afscheid van hun vrienden. Mario keert ondertussen terug uit Amerika.