FANDOM


Week 3

Week 4

Week 5

Aflevering 19 (#4165) - 21 september 2009

Linda en Evy helpen Leen zich klaar te maken voor haar huwelijk. De bruid voelt zich in de zevende hemel en is er zeker van dat dit de mooiste dag van haar leven is. Paul grijpt ondertussen zijn laatste kans om Mieke te versieren. Voor haar is de maat nu echt vol en ze beslist om haar zus niet in haar ongeluk te laten lopen. Morgane twijfelt of dit een goed plan is. Peter staat op het punt om met zijn dochtertje naar het huwelijk van Leen te gaan wanneer hij het bezoek krijgt van June.

Aflevering 20 (#4166) - 22 september 2009

Het huwelijk van Leen en Paul gaat niet door. Bart brengt de familie, die al aan het stadhuis staat, op de hoogte en Leen wordt opgevangen door Jan en Linda. Het doet Marie-Rose plezier dat Peter terug de draad van zijn leven opneemt, maar ze weet niet dat hij vooral met June optrekt. In Granada beslist Veronique dat ze klaar is om terug in het echte leven te stappen... Bert neemt het nieuws over de zwangerschap van Lisa zeer slecht op.

Aflevering 21 (#4167) - 23 september 2009

Het optreden van Malika en Nico in het jeugdhuis gaat nu toch niet door. Hij is zodanig teleurgesteld dat hij overweegt om met producer Tino in zee te gaan. June wil van Peter weten of ze een kans bij hem maakt, maar hij wil er nu vooral voor Trudy zijn. En die kans krijgt hij, want de psychiater is van mening dat ze klaar is om naar huis te komen. Jennifer wil geen creatieve en zeker geen financiële toegevingen doen voor het nieuwe label. Mario heeft het er moeilijk mee dat Veronique niets van zich laat horen.

Aflevering 22 (#4168) - 24 september 2009

Malika en Nico willen Pierrot aan de kant schuiven als manager, maar hij laat zich niet wegsturen en werkt een strijdplan uit. Brenda ergert zich omdat Bart nu al maanden als een zombie thuis zit en geen enkele moeite doet om werk te zoeken. Leen kan Paul nog niet onder ogen komen en ze meldt zich ziek in het ziekenhuis. Maarten wil nog altijd cafébaas worden en hij gaat op zoek naar een zakenpartner. June werpt al haar charmes in de strijd om Peter voor zich te winnen.

  • Eerste aflevering met onbekend (Alain).

Aflevering 23 (#4169) - 25 september 2009

De psychiater is bereid om Trudy naar huis te laten gaan op voorwaarde dat Peter haar beschermt tegen negatieve prikkels en haar geborgenheid geeft. Hij is vastbesloten om zijn gezinnetje samen te houden en in dat plaatje past June niet. Zij neemt de afwijzing slecht op. Jan neemt met veel zin voor dramatiek ontslag bij Van den Bossche Electronics. Veronique verblijft nog altijd in Granada, waar ze een culturele uitstap maakt met professor Rodriguez. Nico, Malika en Pierrot klinken op het eerste succes van The Project.

Aflevering 24 (#4170) - 26 september 2009

Mathias raadt Marie-Rose aan om de ontwikkeling van de ontwerpen voor het nieuwe label op de voet te volgen. Ontwerpster Jennifer is echter niet van plan om zich te laten controleren. Linda dringt bij Jan aan om actie te ondernemen om de ruzie tussen zijn dochters op te lossen. Advocaat Balencourt zet een professionele stap opzij en hij stelt zijn opvolgster, zijn dochter Ariane, voor aan Peter. In Granada lijkt Veronique te vallen voor de charmante professor Rodriguez. Voor Peter en Trudy is het niet evident om terug onder hetzelfde dak te wonen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.