FANDOM


Week 23

Week 24

Week 25

Aflevering 139 (#4542) - 7 februari 2011

Peter windt zich nog altijd op over het feit dat Bert het lef heeft gehad om naar de begrafenis van Brenda te komen. Voor de bomma zit er niets anders op dan toe te geven dat zij wist dat Bert er zou zijn. Roos verklapt aan Rita dat ze Pierrot met zijn vader gezien heeft in een café in Leuven. Hanne kan het niet aan om naar school te gaan en ze zoekt troost bij haar opa en Maarten in "Jan & Alleman". Door het plotse overlijden van Brenda wil Marie-Rose meer van het leven genieten, maar dat moet ze alleen doen want Mathias heeft het drukker dan ooit.

Aflevering 140 (#4543) - 8 februari 2011

Hanne weet met haar verdriet geen blijf en ze is overstuur als blijkt dat de verzekering een expert stuurt om het ongeval van haar mama te onderzoeken. Pierrot zit nog met massa’s vragen voor zijn biologische vader en hij is niet van plan om het contact nu te verbreken, ook al wil Rita dat. Bert blijft er bij dat er geen gegronde reden was om hem te ontslaan en hij laat Peter een dagvaarding bezorgen. Mieke heeft door haar gesprek met een patiënte het vermoeden dat dokter Paul hervallen is. Mario en Veronique groeien weer dichter naar elkaar toe.

Aflevering 141 (#4544) - 9 februari 2011

Veronique en Mario zijn terug een koppel en ze stralen van geluk. In het ziekenhuis blijft Mieke er van overtuigd dat dokter Paul een affaire heeft met patiënte Sabine en ze kan het niet laten om te roddelen. Toch blijft Linda hem het voordeel van de twijfel geven. Jan vertelt zijn zoon dat tante Rita terug aan de slag wil in het café en dit betekent dat of Nico of Roos ontslagen moet worden. Hanne en Bart verwerken hun verdriet totaal verschillend. Mario verhuist zijn kleren terug naar de villa. Rita onthult aan Pierrot dat zijn vader twaalf jaar geleden al eens in België is geweest.

Aflevering 142 (#4545) - 10 februari 2011

Hanne ziet het totaal niet zitten om de chauffeur te ontmoeten die haar mama heeft doodgereden. Schuldgevoel of niet. Bart probeert zich echter in de plaats van de man te stellen en twijfelt. Pierrot meent een bewijs te hebben dat zijn vader Dirk onbetrouwbaar is, maar toch is hij niet van plan om het contact te verbreken. In de villa van Marie-Rose lopen de spanningen met Trudy de laatste tijd hoog op en zijn er discussies over Louise en zelfs over het eten. In het ziekenhuis betrapt Mieke dokter Paul in een compromitterende houding met patiënte Sabine. Evy is jarig, maar het ziet er naar uit dat ze in haar eentje moet feesten.

Aflevering 143 (#4546) - 11 februari 2011

Nico is kwaad omdat hij nog altijd zijn loon niet heeft gekregen en hij vraagt minstens een voorschot aan Jan. Mieke verdenkt er dokter Paul van nog altijd seksverslaafd te zijn en ze overweegt om Victor Praet in te lichten. Linda is van mening dat haar stiefdochter te hard van stapel loopt en dringt op een gesprek met de arts aan. Bij Van den Bossche Electronics ergert Peter zich blauw omdat Bert aan een slakkengangetje zijn spullen inpakt. Pierrot polst bij zijn moeder hoe ze tegenover een gesprek staat met Dirk.

Aflevering 144 (#4547) - 12 februari 2011

Marie-Rose wil proberen een verzoening te forceren tussen Bert, Peter en Veronique, maar haar vriend Mathias heeft een beter plan. Bart stuurt zijn tienerdochter en zoontje naar de stad, zodat hij wat tijd voor zichzelf kan hebben. Maar dat is een leugentje om bestwil. Gerda blijft zeer loyaal aan Van den Bossche Electronics en ze licht Peter in over het gesprek dat ze met Bert heeft gehad. Mieke beklaagt zich bij Victor Praet over de opdracht die ze van dokter Paul heeft gekregen. Rita wil niets liever dan terug aan de slag gaan bij "Jan & Alleman", maar Linda, Maarten en Dimi vinden dat ze het nog een maand kalm aan moet doen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.