FANDOM


Week 9

Week 10

Week 11

Aflevering 46 (#4706) - 24 oktober 2011

Marie-Rose kan zich moeilijk een houding geven nu ze weet dat Colette de echtgenote is van Gilbert, die dan weer al jaren een verhouding heeft met Caroline. De lichtschakelaar in de badkamer van Mieke is nog altijd niet hersteld. Maarten haalt opgelucht adem wanneer Quinten, de eigenaar van het restaurant, hem de som die hij voorgeschoten heeft voor de zaak met intrest teruggeeft. Mathias krijgt een zakelijk voorstel van Gilbert. Roos wordt thuis lastig gevallen door Danny, haar dealer en collega in de discotheek. Victor Praet laat de echtgenote van Dré, Myriam, naar zijn kantoor komen in de hoop te achterhalen wat er de wielertoerist precies is overkomen.

Aflevering 47 (#4707) - 25 oktober 2011

Mathias twijfelt of hij de aandelen van Colette in F@C zal overkopen, want momenteel heeft hij de som niet beschikbaar. Daarom polst hij of Veronique interesse heeft om de investering te doen. Evy moedigt Roos aan om haar druggebruik op te biechten aan Maarten. Trudy wil dat Bart voor een proefweekend naar huis kan, maar hiervoor is de toelating van dokter Paul nodig. Myriam vindt het zeer vervelend dat haar echtgenoot Dré nog altijd in het ziekenhuis ligt. Rita verveelt zich. Ze mag van Jan niet werken in het café en ze vindt niemand bereid om met haar op pad te gaan. En dat terwijl ze met geld gooit. June stelt Gerda voor om samen te koken en eten.

Aflevering 48 (#4708) - 26 oktober 2011

Gerda heeft gisteren te veel porto gedronken tijdens het etentje met June en ze is in de loft blijven overnachten. Nico komt de lichtschakelaar in de badkamer van Mieke herstellen, maar zij wringt zich in bochten om hem te ontlopen. Roos wordt door Pierrot onder druk gezet om het gebruik van de peppillen op te biechten aan Maarten. Caroline polst bij Gilbert hoe hij tegenover een huwelijk staat. Rita gaat in haar eentje naar de beauty farm. Linda ontdekt dat Dré nieuwe verwondingen heeft.

Aflevering 49 (#4709) - 27 oktober 2011

Gerda biecht aan June op dat de vacatures tegengehouden worden door Veronique, die het nodig vindt om de puntjes op de i te zetten. Roos voelt zich een wrak nu ze probeert af te kicken van de peppillen en ze vraagt aan dokter Paul om haar te helpen. Pierrot en Evy vertrekken vanavond naar Benin en pakken hun bagage. Linda bespreekt met dokter Praet de nieuwe verwondingen die Dré opgelopen heeft in het ziekenhuis. Mieke is niet blij wanneer ze hoort dat Trudy Nico heeft uitgenodigd voor een etentje. Jan polst bij zijn zus of ze wil investeren in een terras aan de “Jan & Alleman”.

Aflevering 50 (#4710) - 28 oktober 2011

Maarten begint te twijfelen aan de oprechtheid van Quinten, de eigenaar van het bootrestaurant. Bart kijkt er naar uit om het weekend in zijn eigen huis met zijn kinderen te kunnen doorbrengen. Roos heeft haar eerste gesprek met Trudy, die als ervaringsdeskundige weet wat Roos momenteel doormaakt. Jan bezoekt Dré in het ziekenhuis en confronteert hem de vermoedens van Linda. June en Veronique hebben terug een discussie over de leiding bij Van den Bossche Electronics. Tijdens de vergadering van de wielerclub in de “Jan & Alleman” wordt Gilbert plots onwel.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.