FANDOM


Week 2

Week 3

Week 4

Aflevering 11 (#4671) - 5 september 2011

Twee maanden later. Marie-Rose vreest dat Rita zwaar gestraft zal worden tijdens het assisenproces, dat volgende week van start gaat. Tijdens het overleg met haar advocaat neemt Rita trouwens een drastische beslissing. Louise blijft van mening dat Victor een saaie kerel is en ze ziet er na de week bij haar papa tegenop om terug te keren naar haar mama. De verhuis op het studentenkot in Leuven is nu echt begonnen. Maarten is zeer te spreken over zijn nieuwe job en wil dit vieren met een etentje. Bart begint vol goede moed aan zijn revalidatie. Veronique ergert zich hoe langer hoe meer aan Maxim, haar ontwerper bij MVM.

  • De serie maakt een tijdsprong van 2 maanden.
  • Eerste aflevering met onbekend (Kinesist).

Aflevering 12 (#4672) - 6 september 2011

Het samenwonen verloopt voor Hanne en Roos nog steeds niet vlot. Remko spreekt Maarten aan over de spanningen tussen hun vriendinnen. Sinds haar gesprek met Peter twijfelt Trudy aan haar relatie met Victor. Bert en Jan hebben een dagvaarding gekregen en moeten getuigen op het proces van Rita. Marie-Rose is heel benieuwd naar het portfolio van Axel en doet een verrassende ontdekking, die niet zonder gevolgen blijft. Jan en Linda zijn samen met Roos, Marie-Rose en Mathias uitgenodigd om te gaan eten in het bootrestaurant, waar Maarten sinds kort werkt.

Aflevering 13 (#4673) - 7 september 2011

Mathias wil Axel nu toch een kans geven als ontwerper bij MVM, maar hij vreest dat Gilbert zijn beste kracht niet zal laten gaan. Mieke zit met een waterlek op het appartement. Evy heeft nog altijd geen werk gevonden en ze hoopt dat ze via Victor in het ziekenhuis aan de slag kan. Pierrot krijgt een dagvaarding in de bus voor het proces van zijn moeder. Bart is niet enthousiast over Hanne's plan om op kot te gaan, maar Linda doet een goed woordje voor haar. Victor slooft zich uit om bij Louise op een beter blaadje te komen. Bert wilt met advocate Arianne Balencourt bespreken hoe hij zijn getuigenis op het proces het best kan inpassen in haar strategie.

Aflevering 14 (#4674) - 8 september 2011

Jan schakelt Niko in om de loodgieterijproblemen in het appartement van Mieke op te lossen. Remko is bezorgd over wat het kotleven met Hanne zou kunnen doen. Arianne Balencourt bespreekt met Pierrot en Evy de strategie die ze wil volgen op het proces van zijn moeder. Pierrot ziet er huizenhoog tegenop om te getuigen, vooral omdat hij niet helemaal overtuigd is van zijn moeders onschuld. Peter daarentegen vraagt zich af of het onderzoek van de politie wel op een degelijke manier is gevoerd. Veronique heeft belangrijk nieuws voor Axel. Trudy en Victor nemen een beslissing over hun toekomst.

Aflevering 15 (#4675) - 9 september 2011

Mieke en Trudy zitten nog steeds zonder stromend water in het appartement. Peter wil tot het uiterste gaan om de onschuld van zijn tante Rita te bewijzen. De onderzoeksrechter heeft echter geen oren naar zijn kritiek op het onderzoek. Anna en Albert zijn teruggekomen van de zee om het assisenproces van dichtbij te kunnen volgen. Voor Bert is dit alweer een kans om de bomma te beïnvloeden en dat mag Peter al meteen ondervinden. Axel bedankt Veronique met een etentje voor de kans die zij hem geeft. Maarten verdient goed zijn boterham in het bootrestaurant en hij heeft echt het gevoel dat er een nieuw en succesvol hoofdstuk in zijn leven is begonnen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.