FANDOM


Week 4

Week 5

Week 6

Aflevering 21 (#4681) - 19 september 2011

Peter is ervan overtuigd dat Bert zijn auto heeft gesaboteerd en toegang heeft tot zijn mails, maar bewijzen heeft hij niet. Hij licht Gerda in en zij heeft meteen de daver op het lijf. In de pers wordt Rita afgeschilderd als een koelbloedige moordenares en zowel Jan als Linda vrezen dat de jury haar zal veroordelen. Hanne slikt een vitamine van Roos en voelt zich superenergiek. Tijdens het proces worden Bert en Dimi opgeroepen om te getuigen. Het valt Marie-Rose op dat Veronique de laatste dagen wel heel positief is over Axels talent en over zijn contacten in de modewereld.

Aflevering 22 (#4682) - 20 september 2011

Roos confronteert Hanne met het stiekem innemen van haar vitamines. Bart krijgt in het ziekenhuis het bezoek van Peter en Dirk, die zijn hulp nodig hebben om te bewijzen dat Bert de laptop van Peter heeft gehackt. Ondertussen houden de procureur en advocaat Balencourt hun slotpleidooi en daarna krijgt Rita het woord. Na haar emotionele bekentenis stormt Peter de rechtszaal binnen en zorgt voor heel wat tumult. Caroline bespreekt met Veronique haar idee voor een nieuwe MVM-collectie. Mieke haalt opgelucht adem nu Niko eindelijk klaar is met de herstellingswerken in haar badkamer.

Aflevering 23 (#4683) - 21 september 2011

Jan versiert zijn café voor de thuiskomst van Rita, maar Pierrot vindt het te vroeg om een feestje te organiseren. Er is te veel dat tegen haar pleit en hij wil de beslissing van de rechtbank afwachten. Ook Peter vindt het vreemd dat hij nog geen telefoontje over de vrijlating heeft gekregen van advocaat Balencourt. Feit is dat ondertussen inspecteur Degeling en de onderzoeksrechter de villa van Bert doorzoeken. Op aanraden van haar moeder kaart Veronique het ontwerpen van een feestelijke kindercollectie terug aan met Axel, maar hij is haar alweer een stap voor. Jan confronteert Niko met de rekening die hij Mieke heeft gepresenteerd voor de herstellingswerken in haar badkamer. Trudy bezoekt Bart in het ziekenhuis om hem over de verrassende afloop van Rita’s proces in te lichten.

Aflevering 24 (#4684) - 22 september 2011

June mist privacy in de loft en ze dringt bij haar man aan om kantoorruimtes te huren. Ondertussen start Dirk een offensief bij Gerda om haar te motiveren extra opdrachten erbij te nemen. Rita is amper een dag op vrije voeten en ze wil al naar de gevangenis terugkeren om de confrontatie met Bert aan te gaan. Jan vindt dit niet slim en samen met Pierrot probeert hij haar tegen te houden. Hanne fronst de wenkbrauwen wanneer Roos compleet overstuur is omdat zij de vuilniszak op straat heeft gezet. Evy en Pierrot verhuizen hun spulletjes uit Rita’s appartement naar dat van Jan en Linda, waar ze de komende tijd zullen logeren.

Aflevering 25 (#4685) - 23 september 2011

Pierrot en Evy maken kennis met de huisregels die gelden bij Jan en Linda. Voor Evy is het teveel van het goeie en ze dringt bij Pierrot aan om werk te maken van een plekje voor hen beiden. Hanne gaat bij haar vader in het ziekenhuis ontbijten en later op de dag krijgt hij het bezoek van Trudy en zijn zoontje Jelle. Anna vergezelt haar dochter Rita naar de gevangenis, waar ze van Bert willen vernemen waarom hij Rob heeft vermoord. En Anna heeft ook nog een persoonlijke boodschap. Roos wordt alsmaar afhankelijker van de pillen, die ze bij haar collega van de Copa koopt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.