FANDOM


Week 15

Week 16

Week 17

Aflevering 76 (#4961) - maandag 10 december 2012

Dokter Paul ligt nog altijd in een coma en zijn toestand is kritiek. Marie-Rose dringt bij Mathias aan om zich te laten dopen zodat ze voor de kerk kunnen trouwen. Linda vraagt aan Vincent en Elias om haar te helpen met het organiseren van het verjaardagsfeest voor Guido. Niko kampt met gemengde gevoelens door het vertrek van Steve. Jana krijgt onverwacht het bezoek van haar zus met haar zoontje Lars. Mathias krijgt het benauwd als blijkt dat hij geen uitstel krijgt om de boekhouding van Transport in te dienen.

Aflevering 77 (#4962) - dinsdag 11 december 2012

Arno stelt een nieuwe werkplanning op, zodat deze week alle huishoudelijke klussen hopelijk afgewerkt geraken. Jana en Evy moeten een dagje voor Lars, de baby van Jana’s zus, zorgen. Maarten heeft stress omdat hij de boekhouding van De KomEet moet indienen. Mathias weet precies hoe de kok zich voelt, want hij kan met Transport niet bepaald goede resultaten voorleggen. Nathalie vindt in haar verdriet om Paul steun bij haar ex-man Dirk. Guido wordt thuis afgeperst door Vincent en Elias. Mieke krijgt verschillende hijgtelefoons.

Aflevering 78 (#4963) - woensdag 12 december 2012

Gisteren kreeg Mieke hijgtelefoons en vandaag wordt ze gebeld voor erotische massages. Marie-Rose en Mathias kibbelen nog altijd over al dan niet trouwen voor de kerk. Arno spoort zijn vader aan om een baan te zoeken en samen stellen ze een CV op. Jan ontdekt dat er geld uit de omslag voor de brouwer is verdwenen. In de Van den Bossche holding is het bang wachten op het rapport van de boekhouder. Patrick sukkelt met de was en hij vraagt raad aan Rita.

Aflevering 79 (#4964) - donderdag 13 december 2012

Peter wil dat alle afdelingen Transport gaan ondersteunen. Er wordt verdeeld gereageerd op deze beslissing. Guido krijgt van zijn moeder te horen dat hij zich op vrijdagavond vrij moet houden. Niko gaat de confrontatie met zijn halfbroer Steve aan. Arno wordt wanhopig van de luiheid van zijn gezinsleden.

Aflevering 80 (#4965) - vrijdag 14 december 2012

Evy praat met Jana over haar wens om mama te worden. Mieke heeft het akelig gevoel dat ze bespioneerd wordt. Het verjaardagsfeestje voor Guido zorgt voor een onaangename confrontatie. Patrick Pauwels lost het kookprobleem binnen zijn gezin op.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.