FANDOM


Seizoen 22 Week 1 Week 2

Aflevering 1 (#5106) - maandag 26 augustus 2013

Twee maanden later. Mathias heeft zijn hartaanval overleefd maar Marie-Rose is nog steeds bezorgd over zijn gezondheid. Leen is bevallen van een zoontje genaamd Arthur. Als alleenstaande moeder heeft ze het niet gemakkelijk, zeker niet omdat Arthur een huilbaby blijkt te zijn. Rita heeft haar periode bij de AA succesvol afgerond maar de band met de familie is nog steeds troebel. Bart was geselecteerd voor de job bij de overheid en werkt nu al twee maanden in Brussel. Zijn nieuwe baas Greet is enorm tevreden maar wanneer Greet openlijk met hem flirt, weet Bart niet goed wat te doen. Guido zit nog steeds in Italië met Charlotte en Elias en Jan heeft er zich bij moeten neerleggen. Linda en Mieke zeggen hun job bij het Algemeen Ziekenhuis op en beginnen als zelfstandige verpleegsters. Veronique kondigt aan dat ze een derde foodbar wil openen wat voor woede zorgt bij Rudi en June. Louise is een lastige puber geworden nu ze naar het middelbaar gaat. Wanneer ze danslessen wil gaan volgen moeten Peter en Trudy dit tegen haar zin weigeren. Arno heeft steeds minder contact met Gail en zijn familie vreest voor zijn relatie. Ondertussen ontwerpt hij samen met Dirk de website voor VDB Fashion. Mieke ontmoet de knappe Gunther op haar laatste werkdag. Wanneer hij wil afspreken met haar, twijfelt ze. 

Aflevering 2 (#5107) - dinsdag 27 augustus 2013

Bart raakt alsmaar meer in de ban van zijn nieuwe baas Greet. Jelle en Louise logeren een tijdje bij Peter en June maar Louise weigert om tijd door te brengen met Jelle. Rita krijgt opnieuw steun van Danny tijdens een bijeenkomst van de AA. Pieter-Jan heeft zijn werk bij de Foodbar opgezegd zodat Liesbeth er alleen voor staat. Arno en Dirk blijven verder werken aan de website voor Fashion. Evy en Niko vinden dat Mieke haar afspraakje met Gunther bij haar thuis moet houden. In de foodbar leert Evy de zus van Rudi kennen: Carla. Linda wil een weekendje weg met Jan maar die wil zijn café niet achterlaten bij Niko. Leen heeft het nog altijd moeilijk met Arthur en heeft het gevoel dat iedereen beter met haar kindje overweg kan dan zij zelf. Guido en Charlotte keren terug naar huis.

Aflevering 3 (#5108) - woensdag 28 augustus 2013

Trudy wil dat Bart wat meer tijd vrijmaakt voor haar omdat ze bijna nooit meer iets samen doen. Ondertussen maakt Greet duidelijk dat ze enkel plezier wil maken met Bart en niets serieus wil. Anna en Albert bezoeken June en Louise en brengen enkele cadeautjes mee maar Louise is opnieuw tegendraads. Dankzij Liesbeth kan Carla solliciteren in de ShoeDiscount. Mieke maakt zich helemaal klaar voor haar afspraakje met Gunther en de avond zelf gaat beter dan verwacht. Linda wil dat er terug passie in haar huwelijk komt en gaat met Evy naar een TupperDare-avond. Ze koopt pikante lingerie maar zonder het verwachte resultaat. Ondertussen moet Jan op Arthur passen en dat verloopt niet altijd even vlot. Bij VDB neemt Veronique sollicaties af en ze leert de vreemde jongeman Zjef kennen. Ook Evy maakt kennis met hem. Het komt opnieuw tot een conflict tussen Rudi en Veronique.

Aflevering 4 (#5109) - donderdag 29 augustus 2013

De date van Mieke loopt anders af dan verwacht. Gunther vindt het namelijk vreemd dat Mieke nog steeds zoveel tijd spendeert met haar ex Niko. Bart brengt steeds meer tijd door met Greet, tot groot ongenoegen van de nietsvermoedende Trudy. Rudi ergert zich steeds meer aan Veronique en de manier waarop ze VDB leidt. Wanneer Peter voorstelt aan Rudi om met Veronique samen te werken aan een wedstrijd voor de gemeente, staat Rudi daar dan ook niet voor te springen. Linda heeft er alles voor over om de interesse van Jan weer aan te wakkeren en laat zich onder handen nemen door Stefanie. Jan slaagt er echter weer niet in om Linda een goed gevoel te geven. Ze besluit het over een andere boeg te gooien en Jan jaloers te maken. Guido heeft zijn vader iets te vertellen, hij wil namelijk TSO gaan doen. Ook Louise broedt op een plannetje om toch naar de dansschool te kunnen gaan. Leen krijgt onverwachts bezoek van Marie-Rose en Mathias en dat zorgt alweer voor spanningen tussen haar en Arthur

Aflevering 5 (#5110) - vrijdag 30 augustus 2013

Bij VDB maakt Zjef kennis met zijn nieuwe collega's Liesbeth en Trudy. Veronique wil samen met Rudi meedoen aan een wedstrijd van de stad maar dat ziet Rudi helemaal niet zitten, hij wil zich volledig storten op de zomercollectie. Arno heeft heel de nacht doorgewerkt aan de website voor Fashion. Bart gaat opnieuw iets drinken met Greet. Evy is een lening gaan aanvragen om een huis te kopen. Wanneer Linda Jan jaloers probeert te maken, kan ze het niet langer houden en barst ze in tranen uit. Jan beseft dat hij te ver is gegaan. Ondertussen vloeien er ook traantjes bij Leen. Louise heeft zich stiekem ingeschreven in de dansschool. Peter geeft een interview voor de regionale televisie en de uitzending wordt bekeken door niemand minder dan aartsrivaal Bert die zich nog steeds wil wreken op Peter.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.