FANDOM


Week 32

Week 33

Week 34

Aflevering 161 (#5266) - maandag 7 april 2014

Iedereen is opgelucht nu Danny Buytaert opgepakt is. Jan confronteert Guido met de voorbehoedsmiddelen die hij heeft gevonden. Rudi ontdekt dat Hanne gevoelens voor hem heeft gehad en legt hun ruzie bij. Evy wordt gevraagd om mee te werken aan een boek. Bij VDB duikt een onverwachte bezoeker op...

Aflevering 162 (#5267) - dinsdag 8 april 2014

De Raad van Bestuur wil de aandelen van June overkopen voor een meerprijs, maar Peter stelt zijn veto. Bart is zenuwachtig voor de eerste werkdag op zijn nieuwe job. Mathias en Delphine organiseren een proeverij met nieuwe bioproducten. Gail boekt haar terugvlucht naar Miami. Zjef organiseert een pokeravond onder vrienden.

Aflevering 163 (#5268) - woensdag 9 april 2014

Vandaag vindt de uitvaartplechtigheid van Dirk plaats. De emoties laaien hoog op wanneer blijkt dat Dirk een persoonlijke boodschap heeft nagelaten voor zijn gezin. Benny besluit op dieet te gaan en begint te sporten. Mathias wil Bio-Made uitbreiden, maar Marie-Rose vreest dat hij opnieuw te veel hooi op zijn vork zal nemen. Delphine wil weten waarom June plots haar aandelen wil verkopen. Linda heeft nog steeds geen goed gevoel bij de thuissituatie van Pieter en neemt Marie-Rose en Mieke in vertrouwen.

Aflevering 164 (#5269) - donderdag 10 april 2014

Nathalie krijgt bezoek van een consulente nabestaandenzorg, die haar helpt met het in orde brengen van de administratie na het overlijden van Dirk. Linda komt steeds meer te weten over de vreemde thuissituatie van Pieter en Rinus. Delphine wordt onder druk gezet door de biomaffia. Terwijl Arno op zoek gaat naar een nieuwe mede-aandeelhouder voor AdWeb, test zijn zus Stefanie haar filmmake-up uit op Linda. Zjef kan Jan overtuigen om een pokeravond te organiseren in de Jan & Alleman.

Aflevering 165 (#5270) - vrijdag 11 april 2014

Arno vindt een nieuwe mede-aandeelhouder voor AdWeb. Jan krijgt een verrassend telefoontje. Peter besluit dan toch de aandelen van June over te kopen. Pierrot neemt afscheid van Rita, Nathalie, Gail en Justin. Even later vertrekt ook Gail terug naar Miami. Evy worstelt met een writer's block en vraagt Andreas om raad.

Start a Discussion Discussions about Seizoen 23 Week 33

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.