FANDOM


Week 24

Week 25

Week 26

Aflevering 121 (#5446) - maandag 9 februari 2015

Thomas heeft Mathias één en ander op te biechten, maar wil niet dat het verhaal aan de oren van Peter komt. Mathias besluit Thomas nog een kans te geven en het spelletje mee te spelen. Liesbeth denkt dat ze een slecht examen heeft afgelegd en dat het seminarie in Reading hierdoor in het gedrang komt. Bovendien is het nog altijd beeld zonder klank bij Benny. Patrick en Agnes proberen op hem in te praten. Veronique heeft een mooi weekend met Cédric achter de rug en beseft dat ze haar familie meer en meer mist. Rudi wil haar een hart onder de riem steken en vraagt haar mee uit. June geniet volop van Veroniques verdriet en laat geen kans benut om haar te kleineren. Jan maakt zich zorgen om zijn dochter en gaat een gesprek aan met Faroud. Nena zoekt toenadering tot Niko na de dood van Rik. Op het cruiseschip breekt paniek uit wanneer Lientje plots vermist is.

Aflevering 122 (#5447) - dinsdag 10 februari 2015

Op het cruiseschip slaagt de kapitein erin Lientje terug te vinden. Jan en Linda maken ondertussen plannen om de terugkomst van Rita te vieren met een etentje. Stefanie kan niet leven met de gedachte dat Thomas een geheim voor haar heeft. Ze eist duidelijkheid en Thomas heeft geen andere mogenlijkheid dan zijn verleden op te biechten. Veronique denkt een zwakke plek van June gevonden te hebben. Samen met Rudi bedenkt ze een plan om haar computerbestanden te onderzoeken. Faroud maakt Leen nog eens duidelijk hoe oprecht zijn gevoelens voor haar zijn. Bij Maarten slaan de twijfels echter toe wanneer hij Faroud samen ziet met een andere vrouw en twee kindjes. Liesbeth vreest dat ze haar seminarie in Reading op haar buik kan schrijven en moet het slechte nieuws aan Peter meedelen. Tot ze haar resultaten onder ogen krijgt. Evy is jarig, maar haar vrienden lijken het vergeten te zijn. Niko wil de restjes van de Foodbar aan Musto en zijn vrienden geven zodat ze die vervolgens kunnen doorverkopen. 

Aflevering 123 (#5448) - woensdag 11 februari 2015

Het verhaal van Thomas valt Stefanie zwaar. Nadat ze de beelden met haar eigen ogen gezien heeft, maakt ze de hartverscheurende keuze om een einde aan hun relatie te maken. Mathias probeert Thomas te helpen, maar verzwijgt zijn plannen angstvallig voor Marie-Rose. Veronique schakelt Bart in om Junes computer te kraken. Rudi lukt June weg met een verzonnen verhaaltje, maar June merkt dat er iets niet klopt en betrapt Veronique en Bart met haar laptop. Maarten staat voor een moeilijk dilemma. Vertelt hij Leen de waarheid over wat hij gezien heeft? Rita mist het cruiseleven en bespreekt haar heimwee met Peter. Niko neemt een belangrijke beslissing in verband met zijn toekomst en vertelt aan Jan dat hij definitief stopt met de Jan en Alleman. Guido vindt het vreemd dat Emma afstandelijk doet de laatste tijd. 

Aflevering 124 (#5449) - donderdag 12 februari 2015

Veronique overtuigt Bart om dieper te graven in Junes verleden. Maar June is niet van plan om zich hierbij neer te leggen. Ze zorgt ervoor dat een compromitterende foto van Veronqiue en Dario Rinaldi op het bureau van de politie terechtkomt. Rita wil stoppen met poetsen, maar vindt het moeilijk om haar familie in de steek te laten. Agnes en Patrick raden haar aan om haar passie te volgen. Niko is erg onder de indruk van Nena's levensverhaal. Emma moet aan Guido opbiechten dat ze zwanger is. Stefanie heeft het moelijk na haar breuk met Thomas, maar kan de echte reden van hun breuk niet aan haar familie vertellen. Maarten brengt Leen op de hoogte van wat hij gezien heeft en zij drukt Faroud meteen met de neus op de feiten. Andy eist dat Thomas de 30.000 euro meteen geeft, anders heeft hij geen andere keuze dan zijn verleden bekend te maken. 

Aflevering 125 (#5450) - vrijdag 13 februari 2015

Veronique moet van koers veranderen nu June getoond heeft hoe sterk ze in haar schoenen staat. Tot Bart plots een goed bewaard geheim op het spoor komt. Hij komt via zijn contacten bij de politie te weten dat Bert uit de gevangenis ontsnapt is een jaar geleden. Trudy maakt zich zorgen dat Bart zich in nesten aan het werken is. Peter roept Thomas op het matje na een klacht van de boekhouding. Ook bij Mathias breekt het angstzweet uit. Niko is blij te zien dat Musto en zijn bende enthousiast het voedselbedelingsplan naar zich toetrekken. Anderzijds voelt hij zich slecht omdat hij niets voor Nena kan doen. Guido voelt zich slecht en wil niet naar school. Linda en Jan vrezen dat er liefdesproblemen zijn met Emma. Rita mag gaan solliciteren als zangeres op het cruiseschip en deelt het goede nieuws met Patrick. Tussen Leen en Faroud laait de liefde hoog op.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.