FANDOM


Week 28

Week 29

Week 30

Aflevering 141 (#5686) - maandag 7 maart 2016

Benny probeert zijn huisgenoten te manipuleren in de hoop toch een nieuwe televisie in huis te kunnen halen. Stefanie mist Thomas en werkt dat uit op Simon. Zjef krijgt extra druk op zijn schouders wanneer Rudi psychologische hulp weigert. Niko gaat wanhopig op zoek naar vrijwilligers om zijn nieuwe etiketten te helpen kleven.

Aflevering 142 (#5687) - dinsdag 8 maart 2016

Guido geeft Mila voor het eerst haar flesje, sinds Emma na 4 maanden besloten heeft om te stoppen met borstvoeding. Anna en Albert komen langs bij Jan. Al snel wordt duidelijk dat Anna haar familie mist, aangezien ze Jan vanalles begint te verwijten. Niko vindt extra werkkrachten om de nieuwe etiketten te kleven, maar kan niet voor de volle honderd procent op hen rekenen. Musto gaat in de clinch met een ongeduldige Youssef, omdat hij eerst een Gust wil drinken voordat hij het werk heeft gedaan. Mathias wijst hen de deur. Veronique breekt opnieuw Mathias' hart. Agnes probeert op beiden in te praten, maar dit zonder succes. Bij VDB wordt de Internationale Vrouwendag gevierd. Simon trakteert zijn personeel op cupcakes. Ondertussen kunnen Trudy en Hannah hem overtuigen om lachyoga tijdens de teambuilding te doen. Evy beslist om terug te keren naar VDB, maar had gehoopt op wat meer enthousiasme van Simon.

Aflevering 143 (#5688) - woensdag 9 maart 2016

Stefanie kan maar moeilijk om met het gemis van Thomas en is bijzonder prikkelbaar. Simon wil weten waarom ze zich zo afstandelijk opstelt. Benny heeft een nieuw tv-toestel gekocht en amuseert zich kostelijk. Liesbeth en Patrick zijn niet overtuigd, vooral niet van het peperdure krediet. Niko gooit het op een akkoordje met de straatjongens, tot ergernis van Mieke en Mathias. Emma voelt zich slecht omdat ze wil omschakelen naar flessenvoeding voor Mila. Veronique negeert de goede raad van haar omgeving en draagt geen zorg voor haar gezondheid.

Aflevering 144 (#5689) - donderdag 10 maart 2016

June wordt aangesteld als financieel directeur. Simon krijgt de woede van Véronique over zich heen, maar vindt steun bij Jan. Niko's bier wordt verdeeld over de winkels. Stefanie lucht haar hart bij Hanne en geeft toe dat ze Thomas mist. Ook Rudi en Zjef hebben eindelijk een openhartig gesprek.

Aflevering 145 (#5690) - vrijdag 11 maart 2016

Doordat Veronique haar fysieke uitputting negeert, valt ze met haar bezweet lichaam tegen de grond. Na haar flauwte ontwaakt ze echter. Cédric maakt zich zorgen om zijn moeder. Rudi wordt wakker en alarmeert Zjef dat hij niets meer ziet. De friends raden hem aan om een afspraak te maken bij de psycholoog. Rudi beslist de knoop door te hakken en een afspraak te maken. Bij VDB vertrouwt Veronique niemand meer en voelt zich eenzaam. Wanneer Mathias haar parfum als cadeau opstuurt, beslist ze deze in de toiletten te dumpen. Stefanie is er niet mee gediend hoe Veronique hem behandeld. Benny heeft een nachtje door tv gekeken en wordt betrapt door June wanneer hij opnieuw te laat komt op het werk. Ze dreigt ermee zijn contract te veranderen naar parttime. Niko lijkt te bezwijken onder de stress, nu zijn bier voor het eerst in de winkelrekken ligt. Mieke gaat met haar man mee naar de winkels om hem te steunen. Daar krijgt hij het echter aan de stok met de winkelverantwoordelijke wanneer hij de flessen Gust op de voorgrond plaatst en nadien tegenwerkt. Mieke is het beu om zolang in de winkels te vertoeven en vertrekt naar huis. Ondertussen kan Niko enkele consumenten overtuigen om zijn bier te kopen. Linda heeft het moeilijk. Ze vindt geen manier om haar menopauze te verwerken en zoekt steun bij Jan. Jan probeert haar op te beuren met wat grapjes over ouder worden. Arno en Estee komen de familie vertellen dat ze in het huwelijksbootje willen stappen. Terwijl Benny enthousiast is voor hen, komt het bij Liesbeth nogal hard aan. Zij heeft namelijk nooit echt een band gehad met Estee. Veronique licht Peter in over het feit dat Simon June heeft aangesteld als personeels- en financieel directeur. Ze kan echter geen steun vinden bij haar broer en vreest dat ze hun bedrijf gaan verliezen aan 'vreemden'. Simon stelt zich vragen over de gevoelens van Stefanie wanneer zij hem Thomas noemt in haar slaap.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.