FANDOM


Week 8

Week 9

Week 10

Aflevering 41 (#5809) - maandag 24 oktober 2016

Niko doet veel moeite om Mieke opnieuw voor zich te winnen. Hij zoekt steun bij Guido. Mieke kan Wim maar niet uit haar hoofd zetten. Mortier is er niet van overtuigd dat zijn onderzoek is opgelost. Hij nodigt de ouders van Rudi uit voor een verhoor. Simon zet Lars voor blok.

  • Terugkeer van François Beukelaers (Fons Verbiest) en Hilde Uitterlinden (Francine Verbiest).
  • Deze aflevering telde 813.000 kijkers. Dit is het beste resultaat sinds 2014. De acteurs en actrices van Familie deelden dit nieuws op sociale media met een glas champagne in de hand. In week 15 van dit seizoen haalde Familie zelfs de kaap van 835.000 kijkers.

Aflevering 42 (#5810) - dinsdag 25 oktober 2016

Simon wil weer in dienst komen en chanteert Lars. Mieke neemt een drastische beslissing. Commissaris Mortier speelt het hard en zet Rudi onder druk door Zjef bij de zaak te betrekken. Benny en Patrick zoeken een poetshulp, maar de sollicitatieprocedure loopt niet van een leien dakje.

Aflevering 43 (#5811) - woensdag 26 oktober 2016

Mieke licht Jan, Linda en Leen in over de beslissing die ze heeft genomen. Die schiet bij Jan in het verkeerde keelgat. Leen heeft het moeilijk om het nieuws te verzwijgen voor Niko. Mortier speelt een vuil spel om de echte moordenaar van June te klissen. Veronique is in alle staten als ze arriveert op Fashion. Linda krijgt het bezoek van een oude vriendin.

Aflevering 44 (#5812) - donderdag 27 oktober 2016

Veronique is razend en kampt met twijfels. Benny is nog steeds op zoek naar een poetshulp en scheept Jenny af. Niko probeert via Trudy en Leen meer contact te hebben met Mieke. Mortier gebruikt Zjef om Rudi tot bekentenissen te doen overgaan...

Aflevering 45 (#5813) - vrijdag 28 oktober 2016

Veronique lucht haar hart bij Rudi. Ze hakt bovendien een moeilijke knoop door. Peter en Trudy maken kennis met Wout, de jongen die Louise vergezelt op weekend. Patrick probeert Benny en zijn vader Alfons dichter bij elkaar te brengen. Leen doet een verrassende ontdekking.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.