FANDOM


Week 23 Week 24 Week 25

Aflevering 116 (#6544) - maandag 3 februari 2020

Hanne denkt te weten wie de beertjes op de gedenksteen van Kasper zet. Amélie doet een ontdekking over Jonas en provoceert hem. Benny wil van hem weten of hij Amélie nog altijd graag ziet. Mathias zoekt Véronique en Lars op. Patrick stuurt Jenny een vreemde sms.

Aflevering 117 (#6545) - dinsdag 4 februari 2020

Jonas spreekt klare taal tegen Benny, terwijl Amélie zich komt verontschuldigen. Lenny nodigt Iris uit in zijn whiskeybar. Patrick nodigt Jenny uit voor een fietstocht. Véronique gaat samen met Lars op zoek naar een naam voor de baby. Cédric krijgt de resultaten van zijn examens.

Aflevering 118 (#6546) - woensdag 5 februari 2020

Cédric wil Mathias bedanken en nodigt ook Anna en Albert uit voor een etentje. Brigitte verrast Lars. Véronique wordt ondertussen gebeld door haar gynaecoloog. Jenny en Patrick vertrekken op fietstocht. Peter wil van Iris weten wat hij fout heeft gedaan.

Aflevering 119 (#6547) - donderdag 6 februari 2020

Iris neemt een beslissing en praat met Peter. Hij lucht ondertussen zijn hart bij Mathias. Lars wil de feiten niet onder ogen zien. Niko daagt zijn zintuigen uit met allerlei geuren. Patrick verzint met Jan een nieuw actieplan om Jenny te verrassen.

Aflevering 120 (#6548) - vrijdag 7 februari 2020

Amélie daagt Jonas uit in de Jan & Alleman. Hij eist dat ze hem met rust laat, voor altijd. Niko wordt opgepept door zijn vrienden, maar hun pogingen lijken niets uit te maken. Patrick komt verrassend uit de hoek. Cédric denkt dat Peter hem niet vertrouwt en doet zijn beklag bij Iris. Anna en Albert nemen Benny in vertrouwen over Alfons.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.