FANDOM


Week 5 Week 6 Week 7

Aflevering 26 (#6454) - maandag 30 september 2019

Rudi zoekt toenadering tot Veronique. Stefanie neemt zich voor om opener te zijn tegenover Benny. Peter en Mathias starten hun eigen online schoenenverkoop op, maar delen niet dezelfde mening over het doelpubliek. Lars wil dat Jonas zich aan de afgesproken voorwaarde houdt. Hij lijkt zich daar echter niet veel van aan te trekken.

Aflevering 27 (#6455) - dinsdag 1 oktober 2019

Lars wil dat Rudi terugkeert naar Fashion. Rudi zelf maakt zich ondertussen zorgen over een artikel dat in de krant is verschenen. Cédric reageert gelaten op de plannen van Veronique. Peter en Mathias moeten de hulp van Gloria inschakelen. Zjef heeft een nieuwe werkkracht in het vizier voor de Foodbar.

Aflevering 28 (#6456) - woensdag 2 oktober 2019

Niko stelt zich steeds meer gelaten op over wat er gebeurd is. Hij overweegt zelfs een drastische beslissing. Mathias probeert hem op te peppen. Voor Peter en Gloria breekt een belangrijke dag aan. Jenny brengt Benny toch terug aan het twijfelen over Vince. Jonas doet Amelie een belofte.

Aflevering 29 (#6457) - donderdag 3 oktober 2019

Mieke is niet van plan om zich door Mathias onder druk te laten zetten. Rudi vindt 's nachts nauwelijks nog slaap en grijpt meer en meer naar slaappillen. Mathias laat Peter weten dat hij minder tijd zal kunnen steken in hun schoenenproject. Jonas maakt kennis met Brigitte.

Aflevering 30 (#6458) - vrijdag 4 oktober 2019

Zjef voelt zich schuldig en praat erover met Mieke. Amelie wil zich niet meer laten kwetsen door haar moeder. Hanne krijgt een mooi compliment van Jenny. Groot is haar ontgoocheling wanneer Lars geen tijd lijkt te hebben voor haar. Mathias doet er alles aan om Niko opnieuw te motiveren, maar lijkt tegen een muur te praten. Niko verrast hem wel met een voorstel.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.