FANDOM


Week 7 Week 8 Week 9

Aflevering 36 (#6464) - maandag 14 oktober 2019

Amelie komt voor een grote financiële uitdaging te staan. Ze heeft er echter alle vertrouwen in. Ook Peter en Mathias krijgen belangrijk financieel nieuws te horen. Guido vindt dat Stefanie zich vreemd gedraagt. Door de afwezigheid van Rudi komt Hanne nog steeds handen tekort.

Aflevering 37 (#6465) - dinsdag 15 oktober 2019

Benny stelt vast dat Vince zijn teergeliefde dvd's met weinig respect behandelt en spelt hem de les. Veronique probeert verder op Cédric in te praten, maar Lars vindt dat ze haar zoon verstikt. Jenny en Benny vinden dat Brigitte zich vreemd gedraagt in het bijzijn van Jonas. Stefanie neemt een moeilijk besluit.

Aflevering 38 (#6466) - woensdag 16 oktober 2019

Amelie vraagt Peter om een gunst. Jan reageert opgelucht op het nieuws over Niko. Hij gaat meteen te rade bij Peter. Mieke wordt geteisterd door schuldgevoelens. Hanne heeft stress en werkt die uit op Quinten. Hij vindt dat ze te veel hooi op haar vork neemt. Benny maakt Vince duidelijk wat de regels zijn.

Aflevering 39 (#6467) - donderdag 17 oktober 2019

Benny's woorden lijken tot Vince door te dringen. Mieke heeft een beslissing genomen, maar is bang voor de reacties. Zjef worstelt ondertussen nog steeds met zijn positie tegenover Rudi. Niko krijgt een belangrijk bericht. Brigitte besluit Jonas te helpen, maar Lars stelt zich vragen. Amelie werkt zichzelf in nesten.

Aflevering 40 (#6468) - vrijdag 18 oktober 2019

Het nieuws over Niko en Rudi wordt met gemengde gevoelens onthaald. Veronique wil Cédric inlichten, maar die weigert naar haar te luisteren. Benny doet een ontdekking en wijst meteen in de richting van Vince. Lars zet Zjef aan het denken over zijn relatie met Rudi. Hij voelt ook Jonas aan de tand, terwijl Amelie volop risico's blijft nemen...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.