Familie_VTM Wiki
Gertrude 'Trudy' Tack de Rixart de Waremme
Seizoenen 8910111213141516171819202122232425262728 Familie portret2016 trudy 02.jpg
Eerste verschijning Aflevering 1518 - 26 november 1998
Laatste verschijning Aflevering 6279 - 3 december 2018
Gespeeld door Silvia Claes
Kinderen Louise Van den Bossche
Ouders † onbekend en † onbekend
Huidige categorie Vorige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenTriviaQuotesGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Trudy Tack de Rixart de Waremme is een hoofdpersonage dat van 26 november 1998 tot en met 3 december 2018 vertolkt werd door Silvia Claes.

Familie en Liefdesleven

Trudy is van adellijke afkomst. Ze is het kleinkind van graaf Ghislain de Rixart de Waremme en gravin Marie-Ange de Rixart de Waremme van Rullingen. Haar ouders zijn intussen reeds overleden. Langs haar vaders kant heeft ze één tante: Daniëlle Vinck. Enkele jaren later sterven Trudy's grootouders plots en erft ze al hun geld. Niet veel later komt Trudy te weten dat haar vader inderdtijd 2 halfzussen verwekt heeft bij Eline Vaerenbergh, namelijk de tweeling Noa de Rixart de Waremme en Zoë de Rixart de Waremme. In het begin was de relatie tussen Trudy en haar grootouders zeer goed, maar ze zette zich af van haar adellijke familie door onder andere te experimenteren met drugs. Tijdens het 19de seizoen komt ook aan het licht dat Trudy een tijdje lastig gevallen werd door haar grootvader.

Trudy was een wispelturige jonge vrouw die vele aanbidders had. Zo belandde ze onder andere in bed met René D'hollander, die toen een relatie had met Noortje Moortgat. Trudy had kort een lesbische relatie met Sarah De Kunst, maar deze liep stuk nadat ze Sarah bedroog met Koen Lamoen. Ook Thomas Maeterlinck had interesse in Trudy, maar dat had meer met haar erfenis te maken. Nadien probeert Trudy nog een relatie met Koen te doen lukken, maar die laat haar vallen voor Brenda Vermeir.

De eerste grote liefde van Trudy is Peter Van den Bossche. Aanvankelijk wilde Peter niets van haar weten en gebruikte hij haar om het verlies van zijn overleden vrouw, Femke Maeterlinck, te verwerken. Uiteindelijk worden de twee een koppel en trouwen ze in Malta. Samen met Peter kreeg Trudy één dochter: Louise Van den Bossche. Tijdens haar huwelijk met Peter heeft Trudy kort een affaire gehad met Mario Van de Caveye, waardoor zij en Peter uit elkaar gaan. Nadien proberen de twee meermaals hun relatie nog een kans te geven, maar beslissen ze uiteindelijk dat scheiden de beste oplossing is.

Na haar scheiding blijft Trudy een tijd vrijgezel. Wat later wordt ze verliefd op Victor Praet, met wie ze enkele maanden een relatie heeft. Nadien worden Trudy en Bart Van den Bossche een koppel. Hun relatie komt enkele jaren later onder druk komt te staan wanneer Bart haar bedriegt met Greet Baele. Uiteindelijk kan ze Bart vergeven en sluiten ze een samenlevingscontract af. In 2015 moet Bart zijn dood ensceneren omdat de maffiafamilie Gallo hem wilt vermoorden. Aan de familie wordt vertelt dat hij gestorven is in een een auto-ongeval. Trudy wordt wijsgemaakt dat Bart vlak voor zijn dood opnieuw een affaire had met Greet om het verlies te beperken. Ondanks dit neemt Trudy de zorg van stiefzoon Jelle Van den Bossche voor haar rekening.

Na de dood van Bart krijgen Trudy en Jelle veel aandacht van Mathias Moelaert. Stilaan voelen Trudy en Mathias zich tot elkaar aangetrokken en hebben ze seks. Uiteindelijk worden de 2 betrapt door Marie-Rose De Putter. Na zijn scheiding met Marie-Rose laat Mathias Trudy echter vallen voor Veronique Van den Bossche, wat zorgt voor maandenlange haatgevoelens bij Trudy.

In 2016 krijgt Trudy gevoelens voor Faroud Kir, die net zijn relatie met Leen Van den Bossche heeft beeïndigd. Faroud neemt uiteindelijk zijn intrek bij Trudy, 'maar wil het rustig aan doen'. In werkelijkheid werkt hij terug bij Staatsveiligheid en beslist Faroud om een schijnrelatie met haar aan te gaan om haar gezin te kunnen beschermen voor de bende van Gallo. Wanneer dit uitlekt, verhuist Faroud weer naar zijn ouders. Nadien wordt duidelijk dat Faroud werkelijk gevoelens had gekregen voor Trudy.

Op hetzelfde moment keert Bart terug naar België. Trudy vergeeft hem en geeft Bart nog een kans. Samen met Jelle verhuizen ze tijdelijk naar de V.S. om er een nieuwe start te maken, maar een halfjaar later keren ze alweer terug. Sindsdien werkt Bart echter in Dubai en hebben hij en Trudy dus een langeafstandsrelatie. In oktober 2018 verhuist Trudy ook naar Dubai om bij Bart te zijn en zegt ze haar leven in België vaarwel.

Beroepsleven

Trudy begint een kledingwinkel met haar toenmalige vriendin Sarah, maar stapte uit de zaak nadat haar relatie stukliep. Daarna heeft ze nooit echt de behoefte gehad om te werken, omdat ze bij haar grootouders woonde. Wat later ging Trudy samen met Koen toch aan de slag als animatrice. 

Tijdens het 16de seizoen besluit Marie-Rose De Putter opnieuw haar modebedrijf Maison Marie-Rose op te richten. Ook Trudy stapt deze keer mee in de zaak. Uiteindelijk verkoopt ze haar aandelen een tijdje na de fusie tussen Linea Veronica en Maison Marie-Rose. Nadien spitst ze zich samen met Els D'hollander toe op Oosterse Meditatietechnieken.

In het voorjaar van 2011 wordt Trudy aangenomen in het Algemeen Ziekenhuis op de afdeling psychiatrie als ervaringsdeskundige. Ze helpt er vrijwillig Julie, Paco en Mel; drie patiënten die te kampen hebben verslavingsproblemen. Door haar eigen ervaringen ziet Victor de geschikte kandidaat in Trudy. Haar shiatsumassages doet ze vanaf dan op zaterdagen. In het najaar is ze nog altijd actief als ervaringsdeskundige, ditmaal voor pillenverslaafde Roos Sterckx.

Een tijd later, wanneer Trudy een relatie is begonnen met Bart, begaat Bart een grote fout op het werk. Hij moet een schadeclaim betalen en verliest zijn job. Dit geeft Trudy de aanzet om haar ontslag in het ziekenhuis te geven om elders een betaalde job uit te gaan oefenen. Wat later krijgt Trudy het aanbod om in de VDB Holding te stappen. Veronique Van den Bossche wilt haar aannemen als haar persoonlijke assisente met de opdracht om onderzoek te doen voor de mogelijkheden omtrent de Foodbar. Wanneer de Foodbar effectief opent, gaat Trudy er als gerante aan de slag samen met keukenmedewerker Pieter-Jan. De Foodbar wordt een groot succes waardoor ze haar job als persoonlijke assistente van Veronique en gerante van de Foodbar niet meer kan combineren. Trudy wordt in de Foodbar vervangen door Liesbeth Pauwels.

Na het ontslag van June Van Damme, neemt Trudy tijdelijk de job van haar bij VDB Fashion over. Alles loopt al snel in het honderd, omdat Trudy de nodige ervaring mist. Delphine Van Winckel komt het team versterken waardoor Trudy zich slechts op de winkels moet concentreren. Na het ontslag van Delphine neemt Trudy alsnog enkele taken van haar over, maar blijft ze vooral verantwoordelijk voor de winkels. Daarnaast neemt ze de job van Liesbeth over, wanneer zij naar het buitenland trekt. Nadien stapt Trudy in de Raad van Bestuur wanneer ze de aandelen van Bart Van den Bossche erft en ze krijgt een nieuwe functie binnen de holding: manager Foodbar & publiciteit VDB Fashion. Ze gaat ook aan de slag als verkoopster in Rudimentair, tot die winkel opnieuw opgedoekt wordt.

In februari 2017 stopt Trudy met werken bij VDB, omdat ze met haar gezin naar Los Angeles verhuist. Daar kan ze aan de slag als gerante in de cafetaria onder de kantoren van Bart zijn werk. In januari 2018 is Trudy alweer werkloos wanneer ze terug naar België verhuist. Peter zet haar aan om zich nuttig te maken, bijvoorbeeld Veronique Van den Bossche en Rudi Verbiest helpen met de voorbereidingen van de kindermodeshow. Zo gaat Trudy op zoek naar een geschikte locatie voor deze show. Ze springt ook geregeld bij in de Foodbar om Zjef uit de nood te helpen. In oktober 2018 verhuist ze naar Dubai.

Verhaallijnen

Seizoen8 28.jpg

Op dag na haar 21ste verjaardag wordt Gertrude 'Trudy' Tack bij de notaris verwacht. Daar komt ze te weten dat ze eigenlijk Trudy Tack de Rixart de Waremme is, een vrouw van adelijke afkomst. Haar grootouders zijn Marie-Ange de Rixart de Waremme en Ghislain de Rixart de Waremme. Trudy gelooft dit nieuws niet meteen, maar komt van de notaris te weten dat ze in het testament staat. Ze had dan ook een moeilijke jeugd omdat ze verslaafd was aan drugs en haar ouders zijn overleden.

De hele familie Van den Bossche is uitgenodigd op het kasteel van Rullingen om het jubileum van de Graaf en Gravin te vieren. Voor Trudy is dit het ultieme moment om haar entree te maken. Trudy vertelt dat de graaf en gravin haar grootouders zijn, maar wanneer ze te weten komt dat Hanne Van den Bossche ook in het testament van haar grootouders staat, wil Trudy er alles aan doen om haar verwantschap te bewijzen. Ze dreigt het lichaam van haar vader te laten opgraven.

Familie1683.jpg
Seizoen9 56.jpg
Seizoen9 87.jpg

Trudy en haar grootouders hebben hun conflict kunnen bijleggen en Trudy heeft haar intrek genomen in hun kasteel. De drie leren elkaar stapje voor stapje kennen, maar dat verloopt niet zonder moeilijkheden. Trudy is haar wilde levensstijl gewoon, en kan zich moeilijk aanpassen. Bovendien durft ze op liefdesvlak al eens verrassend uit de hoek te komen. Ze flirt er op los met René D'hollander, terwijl zijn vriendin Noortje Moortgat in een instelling zit om het verlies van haar baby te verwerken. Wanneer Noortje de twee in bed betrapt, breekt Trudy met René.

Wanneer Thomas Maeterlinck en Femke Maeterlinck logeren in het kasteel van Rullingen, ontmoeten ze de exentrieke Trudy. Thomas is wel geïnteresseerd in haar en vooral in haar erfenis. Thomas hoopt dat Trudy hem wil helpen door een lening af te sluiten. Hij wil namelijk aandelen kopen van VDB Electronics, zodat hij er als directeur aan de slag kan. Trudy en Thomas worden een koppel en hij stelt haar voor aan zijn vader.

De graaf en de gravin moeten binnen de drie maanden hun kasteel ontruimen, waardoor ze op zoek moeten gaan naar een nieuwe verblijfplaats. Trudy stelt Thomas voor een ultimatum: of hij zorgt ervoor dat haar grootouders in Rullingen kunnen blijven, of ze breekt volledig met hem. Thomas wil echter alleen maar macht, en flirt bovendien met Brenda Vermeir. Trudy maakt een einde aan hun relatie.

Nadien leert ze Koen Lamoen kennen, die net afgewezen is door Brenda omdat ze broer en zus zouden zijn van elkaar. Trudy en Koen kiezen voor een open relatie, maar wanneer Trudy hem wil voorstellen aan haar grootouders, gaat het voor Koen allemaal iets te snel. Zeker omdat haar grootouders niet echt fan zijn van Koen. Hun relatie blijft dan ook niet lang meer duren.

 

Familie3227.jpg
Familie3375.jpg
Trudy en Peter Van den Bossche genieten van hun nieuwe leven met dochterje Louise Van den Bossche. De wereld van Peter wordt grondig door elkaar geschud wanneer Veronique vertelt dat hun moeder Marie-Rose De Putter nog leeft. Trudy kan dit nieuws maar moeilijk geloven en vraagt zich luidop af waarom Marie-Rose na al die jaren terug naar België keert. Samen met Peter, Veronique Van den Bossche en Mario Van de Caveye, reist Trudy naar Tenerife om Marie-Rose te overtuigen definitief terug naar huis te keren. 

De volgende dagen krijgt Trudy een persoonlijk verlies te lijden. Haar grootouders zijn omgekomen tijdens een auto-ongeluk. Samen met heel de familie gaat ze naar hun begrafenis en Trudy erft het volledige fortuin van haar familie. Tussen Trudy en Veronique gaat het nog steeds niet goed. De twee doen niets anders dan altijd ruzie maken om de kleinste dingen. Trudy vindt een goede vriendin in huishoudster Suzy Mariën, en ze probeert haar te helpen met haar liefdesleven. Het komt ook tot ruzie tussen Peter en Trudy wanneer Xavier Latour ontsnapt uit de gevangenis, en Peter Christel Feremans een job aanbiedt bij VDB.

Wanneer het testament van Guillain Tack de Rixart de Waremme en Marie-Anges de Rixart de Waremme voorgelezen wordt, komt Trudy te weten dat ze twee halfzussen heeft. Ze doet er alles aan om de twee op te sporen, maar het is geen gemakkelijke zoektocht. Uiteindelijk krijgt ze hulp van Mieke Van den Bossche en Marc De Waele, die de twee meisjes een tijdje hebben opgevangen in hun opvangcentrum. Ze verblijven in de gevangenis en dankzij de hulp van advocaat Griet Tersago, kan Trudy de twee vrijkrijgen. 

Noa Tack de Rixart de Waremme en Zoë Tack de Rixart de Waremme nemen hun intrek bij Peter en Trudy, al is Veronique daar aanvankelijk niet tevreden mee. Trudy probeert een band met haar halfzussen op te bouwen, maar ze doen niets liever dan rebelleren. Op een dag zijn Eline Vaerenbergh en Guy Maeterlinck te gast bij het gezin, en Eline bekent dat ze ooit een tweeling heeft afgestaan. Eline is ervan overtuigd dat ze de moeder van Noa en Zoë is en laat een DNA-test uitvoeren. De test is positief en Trudy wil dit nieuws niet aanvaarden. Noa en Zoë besluiten hun intrek te nemen bij Eline en Guy.

Tijdens de seizoensfinale gaat Trudy samen met Peter en de rest van de familie naar Kroatië om het huwelijk van Veronique te vieren. Ze kon haar zussen overtuigen om Suzy tijdens hun afwezigheid te helpen met de zorg voor de kinderen.

De serie maakt een sprong in de tijd van drie jaar

Familie3381.jpg
Trudy 17.png
Trudy 21.png
Trudy 18.png
Trudy 25.png
Trudy 26.png
Familie3527.jpg
SF16-23.png

Trudy woont nog steeds samen met haar echtgenoot Peter Van den Bossche en hun dochtertje Louise bij Marie-Rose De Putter en Veronique Van den Bossche. Trudy en huishoudster Suzy Mariën willen Marie-Rose op haar verjaardag verwennen en ze maken volop plannen. Wanneer Trudy haar een onschuldige kus op de mond geeft, neemt Suzy dit verkeerd op en vreest ze dat Trudy verliefd op haar is. Ondertussen blijft de verstandhouding tussen Veronique en Trudy ver zoek en kunnen de twee het niet laten om steken te geven over elkaars opvoeding.

Voor de verjaardag van Marie-Rose trekt ze samen met Peter, Trudy en Veronique naar Gran Canaria om er op bezoek te gaan bij Christophe Mouret. Marie-Rose heeft al een tijdje niets meer van Christophe gehoord en begint zich ongerust te maken. Eenmaal daar krijgt ze een emotionele tegenslag te verwerken: Christophe heeft zelfmoord gepleegd omdat hij het gemis van zijn 'Cathérine' niet langer aankon.

Wanneer Trudy vermoedt dat ze opnieuw zwanger is, zijn zij en Peter in de zevende hemel. Ze maken een afspraak bij de gynaecoloog, maar krijgen daar negatief nieuws te horen. Ondertussen wil Trudy zich inzetten voor een benefietconcert en wil ze het doodzieke dochtertje van ingenieur Werner helpen. Dankzij enkele connecties slaagt ze erin om de muziekband X!NK naar het ziekenhuis te laten komen om een privéconcert voor het meisje te geven. Nadien gaan Trudy, Peter en Marie-Rose naar Malta en bezoeken ze er de plaats waar Guido Van Den Bossche neergestoken werd. Tijdens hun bezoekje in Malta komt het tot een grote tegenslag voor VDB Electronics wanneer de Malta-vestiging in vlammen opgaat.

Wanneer de feestdagen in aantocht komen, wordt Trudy benaderd door een televisieprogramma. Ze willen het kerstfeest van de familie Van den Bossche in beeld brengen en live uitzenden op televisie. Trudy ziet dat idee volledig zitten en licht de rest van de familie in. Samen met Peter houdt ze een groot feest in hun villa en de volledige familie is uitgenodigd. Ook verschillende bekende Vlamingen maken hun opwachting en het feest is voor de volle 100% geslaagd.

Sinds de financiële tegenslag in Malta, is Peter op zoek naar investeerders voor VDB Electronics. Hij komt in contact met een zekere Graham Boardman en ziet in zijn investeringen de oplossing. Trudy klaagt dat ze al een tijdje verwaarloosd wordt door haar echtgenoot. Ze wil ook iets te doen hebben en besluit haar halfzus Zoë de Rixart de Waremme te helpen met haar kortfilm.

Op een dag staat Marijke Leemans voor de deur bij Peter en Trudy, een vrouw die beweerd dat haar dochtertje bij de geboorte in het ziekenhuis verwisseld werd met Louise. De wereld van Trudy staat op haar kop, zeker wanneer duidelijk wordt dat Lana, het dochtertje van Marijke ongeneeslijk ziek is. Na onderzoek blijkt dat niet Louise, maar Dieuwke Mitsides effectief met het meisje verwisseld is. Het komt tot een pittige rechtszaak, waardoor Els D'hollander even twijfelt om te verdwijnen met Dieuwke.

Suzy begint een relatie met Elke Baertsoen en samen gaan ze ook voor een kindje. Voor Veronique is het ondenkbaar om een nanny te hebben die zwanger is en ze plaatst een advertentie in de krant voor een vervangster. Trudy geeft Veronique dan ook de schuld wanneer Suzy niet veel later in het ziekenhuis belandt met klachten. Nadien moet Trudy afscheid nemen van haar twee halfzussen, wanneer ze samen met hun moeder en Guy Maeterlinck in Amerika gaan wonen.

Terwijl Trudy voor een nieuwe professionele uitdaging staat met Marie-Rose, en ze samen besluiten om Maison Marie-Rose nieuw leven in te blazen, ziet het er niet goed uit voor VDB Electronics. Geldschieter Graham Boardman blijkt een grote bedrieger te zijn, waardoor het bedrijf nu in diepe schulden zit. Peter ziet geen uitweg en denkt zelfs dat Bert Van den Bossche achter dit complot zit. Tot Bart Van den Bossche ontdekt dat het niemand minder dan Xavier Latour is die zich al maandenlang voordoet als Boardman.

S17W04-4.png
S17W04-6.png
S17W06-5.png
Trudy 31.png
Familie3734.jpg
Familie3760.jpg
Familie3805.jpg
Familie3845.jpg
Familie3830.jpg
S17W42 01.png
Familie3882 (2).jpg

Peter voelt zich ellendig omdat hij het levenswerk van zijn vader niet kan redden en beseft dat hij nog maar twee opties heeft: samenwerken met Bert Van den Bossche of aandelen verkopen aan Veronique. Peter en Trudy moeten ook hun villa te koop zetten, in de hoop zo wat inkomsten te krijgen, maar uiteindelijk moet het zover niet komen. Bert kom aan de leiding van VDB Electronics te staan en Peter doet een stap opzij.

Het gaat niet goed met Els D'hollander sinds haar echtgenoot Andreas om het leven gekomen is. Trudy krijgt dit al snel in de gaten wanneer Els zich voortdurend opsluit op haar kamer. Trudy probeert de slaapkamer binnen te komen en schrikt wanneer ze wel honderd foto's van Andreas ziet. Ze beseft dat Els opnieuw hulp nodig heeft zodat ze niet in een depressie belandt. Ondertussen wil Trudy eindelijk werk maken van haar plannen om Maison Marie-Rose terug leven in te blazen, maar Marie-Rose De Putter heeft andere prioriteiten. Haar vriend Joe Bonduono is gestorven en ze wil naar Malta reizen om zijn asse uit te strooien. Trudy en Peter kunnen echter niet meegaan, en dat is voor Marie-Rose een slag in haar gezicht.

Trudy heeft al een tijdje last van hevige buikkrampen, maar probeert dit voor haar familie te verstoppen. Marie-Rose heeft het al snel in de gaten en brengt ook Peter op de hoogte. De resultaten bij de dokter zijn niet hoopgevend en Trudy is er zeker van dat ze een tumor heeft. Ze moet naar het ziekenhuis voor een kijkoperatie. Ze heeft inderdaad een tumor en moet enkele dagen later onder het mes om die te laten verwijderen. De operatie is een succes en nadien vindt Trudy het tijd om eindelijk aan hun tweede kindje te beginnen, maar Peter wil nog even wachten.

Maison Marie-Rose wordt eindelijk terug opgericht en Trudy en Marie-Rose kunnen een jonge, beloftevolle ontwerper binnen krijgen: Jens Vermeer. Trudy heeft exact een week om de openingsreceptie van Maison Marie-Rose te organiseren en ze vraagt aan Els om haar te helpen, zo kan ze Els helpen om niet aan de begrafenis van Andreas te moeten denken. Tussen Marie-Rose en ontwerper Jens klinkt het echter totaal niet en Trudy komt tussen de twee in te staan. Ondertussen speelt haar vermoeidheid haar parten en begint Peter zich terug zorgen te maken en hij wilt dat Trudy zich opnieuw laat onderzoeken in het ziekenhuis.

In het ziekenhuis is het nieuws voor Trudy niet positief, want de tumor is agressiever dan verwacht en ze moet bestralingen ondergaan. Trudy is bang dat ze hierdoor onvruchtbaar zal worden. Ze wil de bestralingen tijdelijk uitstellen om na te denken over haar opties, maar de tijd dringt. Ze begint een hormonenbehandeling zodat ze alsnog ooit zwanger zal kunnen worden, maar de tumor speelt Trudy parten en ze belandt opnieuw in het ziekenhuis. Trudy kan de radiotherapie niet langer uitstellen en ze moet onmiddellijk met de hormonenbehandeling stoppen. De behandeling slaat aan, maar Trudy moet nadien wel opgenomen worden omdat ze een infectie opgelopen heeft door haar zwakheid. Peter en Louise Van den Bossche brengen oudejaarsavond bij Trudy in het ziekenhuis.

Na nieuwjaar mag Trudy het ziekenhuis verlaten en heeft ze haar laatste bestraling achter de rug. De behandeling heeft zijn werk gedaan en Trudy wordt genezen verklaard. Trudy gaat nadien samen met Peter en Bart Van den Bossche naar Tanzania, zodat Trudy er even tot rust kan komen in de natuur. Trudy bloeit helemaal open in Tanzania en is er vooral geïnteresseerd in een lokaal schooltje dat ze bezocht heeft. Tot Trudy een flauwte krijgt en Peter beslist dat ze beter nog een beetje langer blijven.

Terug in België stort Trudy zich op een nieuw project: een nieuwe vriendin voor Suzy Mariën zoeken. Trudy wil internetdaten proberen, maar daar wil Suzy niets van weten. Tot ze achter haar rug toch een afspraakje voor Suzy geregeld heeft. Ondertussen blijft de situatie met Jens onhoudbaar bij Maison Marie-Rose en besluiten Trudy en Marie-Rose om hem te ontslaan. Ze kunnen Mario Van de Caveye overtuigen om bij hen aan de slag te gaan, nu hij zijn ontevredenheid bij Linea Veronica aangekaart heeft.

Wanneer Trudy en Mario samen naar een stoffenbeurs in Londen gaan, groeien de twee dichter naar elkaar toe omdat ze goed kunnen praten over hun ontevredenheid over hun partners. Trudy voelt zich al maandenlang verwaarloosd door Peter en krijgt gevoelens voor Mario. De spanningen in huis vergroten nog meer wanneer Trudy door een misverstand bijna Dieuwke Mitsides in het gevaar bracht. Trudy en Mario vluchten opnieuw weg voor een zakenreis naar Parijs en de twee beginnen een affaire met elkaar. Mario is bang dat de collega's bij Maison Marie-Rose zullen ontdekken dat hij een verhouding heeft met Trudy omdat ze tijdens de werkuren niet van hem kan blijven. Ondertussen ergeren Trudy en Peter zich blauw aan elkaar en blijven ze naast elkaar leven.

In de villa van Trudy en Peter krijgen ze er een nieuwe huisgenoot bij: Pim Mariën, een neefje van Suzy. In tegenstelling tot Veronique, heeft Trudy begrip voor de situatie. Ondertussen heeft ook Marie-Rose een nieuwe man in haar leven: Mathias Moelaert, maar ze wil niet ingaan op zijn avances, tot groot ongenoegen van Trudy.

Peter is van mening dat het op deze manier niet verder kan tussen hem en Trudy, maar zelfs nu gaat ze een gesprek uit de weg. Ondertussen komt Trudy te weten dat Veronique wel eens zwanger kan zijn, en haar jaloezie steekt de kop op. Trudy is nog altijd verliefd op Mario en ze is niet van plan hem los te laten. Tijdens hun zakenreis in Polen kan Mario niet aan de charmes van Trudy weerstaan, maar enkele weken later zetten ze toch een punt achter hun verhouding. Door een opmerking van Louise begint Trudy zich schuldig te voelen en ze biecht alles op aan Peter.

Familie3897.jpg
Familie3901.jpg
Familie3912.jpg
Trudy 33.png
Familie3999.jpg
Christel-4013.png
Familie4017.jpg
Sebastien.trudy afl4046.jpg
Trudy afl4046 02.jpg
Familie4076.jpg
Familie4077.jpg
Trudy 34.png
LouiseS183.jpg
LouiseS18.png

De wereld van Peter is ingestort sinds hij weet dat Trudy een scheve schaats heeft gereden, maar toch wil hij niet meteen beslissingen nemen over zijn huwelijk. Hij eist wel dat Trudy hem vergezelt naar het etentje met Bert Van den Bossche en Yasmine Wuyts. Op de terugweg van het restaurant zijn Peter en Bert van de weg gereden. Trudy en Yasmine schrikken wanneer de auto ontploft, maar Bert en Peter konden zich net op tijd redden. Bert komt er met een paar schrammen van af, maar Peter belandt in een coma.

Twee maanden later

Elke dag zit Trudy in het ziekenhuis naast het bed van Peter, die nog altijd in een coma ligt. Ze vertelt hem alles wat er reilt en zeilt in de familie in de hoop dat hij zal ontwaken. Bart Van den Bossche ziet de toekomst van VDB Electronics somber in en hij vreest dat Bert een coup zal plegen. Feit is dat hij al op de stoel van Peter zit. Trudy verliest stilaan de hoop dat Peter ooit nog uit de coma zal ontwaken tot ze een telefoontje van het ziekenhuis krijgt: Peter is ontwaakt. Trudy is tegelijkertijd opgelucht en bang nu Peter uit de coma is ontwaakt. Ook Mario weet niet wat hij tegen Peter moet zeggen. Tot ze allebei te weten komen dat Peter aan geheugenverlies lijdt en zich niets meer herinnert van de dagen voor het ongeluk.

Trudy staat voor een groot dilemma. Vertelt ze Peter alsnog de waarheid of doet ze alsof haar neus bloedt? Ze kiest voor de eerste optie en bijt zich vast in de nieuwe modeshow van Maison Marie-Rose. Hierdoor werken Trudy en Mathias Moelaert opnieuw veel samen en hij zoekt bij Trudy een verklaring voor het gedrag van Marie-Rose De Putter.

Trudy polst voorzichtig hoe het met Peters herinneringen is gesteld, maar kan de stress niet langer verbergen dat ze vreest dat hij ooit de waarheid te weten komt. Trudy biecht aan Peter op dat ze maanden geleden een verhouding heeft gehad. Ze verzekert hem dat ze de avond van het ongeval voor hem heeft gekozen, maar Peter heeft moeite om dat te geloven. Peter beslist om bij zijn gezin te blijven, maar dat neemt niet weg dat hij het heel moeilijk heeft met de misstap van Trudy. Tot Trudy moet opbiechten dat Mario Van de Caveye de man van haar affaire is. Peter kan Trudy niet langer in zijn buurt verdragen en ze gaan alsnog uit elkaar.

Marie-Rose neemt het voor Trudy bij haar zoon op, maar Peter is te diep gekwetst en hij houdt Trudy niet tegen wanneer ze haar koffers pakt. Veronique is van mening dat Trudy niet in het modehuis kan blijven werken nu ze Peter in de steek heeft gelaten en Trudy verlaat Maison Marie-Rose. Ze neemt haar intrek bij Els D'hollander en Rob Gerrits. Samen met Peter kan Trudy een regeling opstellen in verband met Louise Van den Bossche. Tot haar grote verbazing wordt Trudy ook uitgenodigd voor het feestje van Anna Dierckx in Frankrijk en Trudy besluit mee te gaan skiën omdat ook Peter er niets op tegen heeft.

Trudy moet op controle in het ziekenhuis en loopt daar niemand minder dan Christel Feremans tegen het lijf. Christel vertelt dat ze al maandenlang volledig gebroken heeft met Xavier Latour nadat hij haar in de steek liet. Trudy gelooft haar verhaal en vindt in Christel onverwachts een goede vriendin nu ze zich zo eenzaam voelt. De twee spreken geregeld met elkaar af en Christel maakt ook haar opwachting in het appartement van Rob, waardoor hij en Els en nadien ook Peter het al snel te weten komen. Trudy slooft zich uit om Rob en Els duidelijk te maken dat Christel veranderd is. Een boze Peter verbiedt Trudy om hun dochtertje nog in contact te brengen met Christel.

Trudy doet een schokkende ontdekking, wanneer ze Latour aantreft op het appartement van Christel. Christel kan het op tijd doen blijken dat ze aan het ruziën zijn. Trudy komt helemaal overstuur thuis en brengt Els op de hoogte over wie ze gezien heeft. Rob brengt op zijn beurt Peter op de hoogte, die een contactverbod met Christel eist bij Trudy. Hij dreigt er zelfs mee om Louise bij haar weg te houden. Trudy en Christel doen ondertussen bij Devos en Bosman aangifte. Christel stemt toe om Latour er in proberen te luizen.

Trudy vindt dat Peter niet het recht heeft om te bepalen met wie ze al dan niet mag omgaan. Wanneer Els halsoverkop naar Cyprus verhuist, wil Trudy zelfs bij Christel in trekken omdat ze Rob niet langer tot last wil zijn. Trudy geraakt steeds meer afgezonderd van haar familie en vrienden nu ze met Christel optrekt en in haar omgeving stelt iedereen zich vragen bij haar gedrag. Christel wil meer van het leven genieten en neemt Trudy vaak mee uit, waar ze al snel in contact komen met Sebastien Legrand, die interesse toont in Trudy. Samen reizen ze naar Londen voor een verwenweekend. In opdracht van Latour, neemt Christel voldoende foto's van Trudy en Sebastien. Wanneer Trudy niets moet weten van de peppillen van Sebastien, stopt die het in haar drankje. Ze keert dan ook opvallend energiek terug uit Londen.

Christel blijkt al vier maanden zwanger te zijn van Latour. Hij reageert absoluut niet enthousiast op dit nieuws en wil dat ze het laat wegnemen. Omdat dit reeds te laat is, moet Christel het in hun plan laten passen. Ze vertelt aan Trudy dat ze zwanger is van een zekere Alessandro. Trudy probeert haar te troosten en biedt zich aan als voogd. Christel stelt Trudy voor om samen naar een feestje te gaan. Trudy brengt ook steeds meer tijd door met Sebastien en daar heeft Peter het best wel moeilijk mee.

Het vele fuiven en uitgaan eist zijn tol bij Trudy en ze is een wrak. Wanneer ze de balletvoorstelling van Louise hierdoor mist, voelt ze zich schuldig, maar ze probeert dat angstvallig geheim te houden voor Peter. Peter vertrouwt het zaakje niet meer en vraagt aan Rob om Trudy in de gaten te houden. Trudy voelt aan dat Rob van Peter de opdracht heeft gekregen om haar in het oog te houden en ze besluit om in een aparthotel in te trekken. In het café van Dimitri Roels is het tot een pijnlijke scène gekomen tussen Peter en Trudy. Voor haar is het nu wel duidelijk dat haar huwelijk niet meer te redden is en ze wil meer pepmiddelen om haar ellende te vergeten. Een feestje van Trudy, Sebastien en Christel wordt nadien verstoord door het bezoek van de sociaal assistente. Trudy zet een grote mond op, maar toch is ze bang dat ze haar dochter zal verliezen.

Peter is van mening dat hij Trudy genoeg kansen heeft gegeven en hij wil het hoederecht over Louise aanvragen. Tijdens opnieuw een feestje bij Trudy, belandt ze in het ziekenhuis en de advocate van Trudy vreest dat ze zelfmoord wou plegen. Trudy voelt dat ze haar dochtertje aan het verliezen is en weet geen raad meer. Christel begint zich schuldig te voelen over de situatie met Trudy, terwijl Xavier eist dat ze nog een stapje verder gaat. Het ziet er naar uit dat Trudy en Peter op een vechtscheiding afstevenen. Latour geeft Christel de opdracht om samen met Trudy en Louise te vluchten. Peter ontdekt aan de schoolpoort dat Louise werd opgehaald door Trudy en hij stapt naar de politie.

De politie start de zoektocht naar Trudy en Louise, terwijl de twee in een bungalow verblijven met Christel. Bij Christel groeit het besef dat Latour niet veel goeds van plan is. Ze helpt hun ontsnappen naar het appartement van Sebastien. Latour krijgt hier weet van en vermoordt daarop zowel Christel als Sebastien. Trudy wordt samen met haar dochter in een donkere kamer opgesloten. Peter krijgt een DVD en komt zo te weten dat Trudy ontvoerd is door Latour. Tijdens een confrontatie op het dak van Latours hotel probeert Peter Latour neer te steken, maar hij wordt zelf neergeschoten. Bert Van den Bossche komt tussenbeide en duwt Latour van het dak waarop hij op slag dood is. Maar hierdoor weet nu niemand waar Trudy en Louise opgesloten zitten.

Familie4147.jpg
Familie4175.jpg
Trudy 35.png
Familie4206.jpg
Familie4215.jpg
S19 afl165 01.jpg
S19 afl216 01.jpg
Familie4362.jpg
Huwelijk peter.PNG

Peter heeft tijdens de confrontatie met Xavier Latour een kogel in de schouder gekregen. Net voordat hij de operatiezaal wordt binnengerold, vraagt hij aan zijn zus om Trudy en Louise Van den Bossche te zoeken. Van hen is er nog steeds geen spoor en Latour heeft net voor zijn fatale val geen enkele aanwijzing gegeven. Enkele dagen later worden Trudy en Louise gevonden in een ondergrondse bunker op een verlaten bouwterrein. Trudy is er erg aan toe en Peter brengt haar naar een afkickcentrum.

Twee maanden later

Peter gaat voor het eerst sinds twee maanden Trudy opzoeken in het afkickcentrum. Hij maakt er kennis met haar psycholoog die aan Peter meedeelt dat Trudy het moeilijk heeft in de instelling. Peter moet van zijn hart een steen maken want hij wil dat Trudy volledig geneest. Trudy wil de instelling verlaten en dit keer is Peter het met haar eens. De psychiater is bereid om Trudy naar huis te laten gaan op voorwaarde dat Peter haar beschermt tegen negatieve prikkels en haar geborgenheid geeft. Dat betekent wel dat Peter een einde moet maken aan zijn beginnende relatie met June Van Damme, want hij wil Trudy nog een tweede kans geven. Ze neemt haar intrek in zijn nieuwe loft.

Trudy is kribbig omdat ze Peter niet mocht vergezellen naar de receptie bij Van den Bossche Electronics, waar The Project heeft opgetreden. Ze wil zich niet langer als een kind laten behandelen en trekt in haar eentje de stad in. Peter neemt ondertussen Rob Gerrits in vertrouwen over zijn plan om definitief te stoppen met Van den Bossche Electronics en om met Trudy en Louise naar een kasteel te verhuizen. Trudy vindt het verdacht dat Peter voortdurend afspraken heeft en ze vermoedt dat hij een verhouding heeft met June. Peter verzekert Trudy dat hij niemand anders heeft en dat zij nog altijd de vrouw van zijn leven is. Zijn lieve woorden raken haar, maar toch blijft ze afstand houden.

Trudy krijgt van Peter te weten dat hij een kasteel wil kopen. Nadien barst ze in tranen uit bij haar psychiater. Trudy reageert bovendien vreemd wanneer ze Peter en Louise samen in de badkamer ziet. Ze moet aan Peter opbiechten dat ze in haar tienerjaren lastig gevallen werd door haar grootvader in het kasteel van Rullingen. Peter bergt zijn kasteelplannen op.

Op een dag staat Els D'hollander plots weer in het land en ze neemt haar intrek bij Peter en Trudy in de loft. Els heeft een goede invloed op Trudy en dat is ook Peter niet ontgaan. Trudy is in de ban van het boek over spiritualiteit dat ze van Els heeft gekregen. Els weet dat Peter niets liever wil dan dicht bij Trudy te staan en ze raadt hem aan interesse te tonen in haar spirituele bezigheden. Het is de vraag of dit voor hem niet een brug te ver is. Trudy verdiept zich helemaal in de Feng Shui en herschikt het interieur volgens de regels. Voor Peter is dit een stapje te ver en hij vliegt uit tegen zijn echtgenote. Trudy pikt het niet meer dat Peter met interesses lacht en de spanningen tussen hen lopen op.

Peter stelt Trudy de job van PR-manager voor bij VDB Electronics, maar dat idee ziet ze helemaal niet zitten. Trudy blijft Peter afwijzen, waardoor hij het gezelschap van June opzoekt. Trudy besluit Els te vergezellen wanneer zij naar Cyprus trekt om terug bij haar dochtertje te zijn.

Na de feestdagen keren Trudy en Els terug naar huis en Trudy en Peter proberen hun huwelijk nog een laatste keer te redden. Trudy probeert Peter te overtuigen om samen met haar een cursus spiritualiteit te volgen, maar dat ziet hij niet zitten. Samen met Els geeft Trudy relaxatiemassages en oefeningen bij hem in de loft en daar heeft Peter het moeilijk mee. Trudy en Peter beseffen dat hun huwelijk doodgebloed is en praten voor het eerst openlijk over de toekomst. Feit is dat Trudy voor een tijdje naar Cyprus wil reizen om alles op een rijtje te zetten.

Trudy, Els en Louise keren twee maanden later terug naar België. Trudy en Els willen hun brood verdienen met het geven van shiatsumassages. Trudy en Louise schrikken ondertussen wanneer ze merken dat Peter en June al samenwonen. Louise komt goed overeen met June en daar is Peter alleen maar blij om. Zijn moeder en Trudy noemen het inpalmen. Marie-Rose De Putter is tegen de relatie van Peter en June en wil haar zoon hier duidelijk op maken door Trudy uit te nodigen om terug haar intrek in de villa te nemen. Peter komt echter met groot nieuws en vertelt aan zijn familie dat hij en June in het huwelijksbootje zullen stappen.

Iedereen leeft op zijn eigen manier naar het huwelijk toe. Marie-Rose grijpt naar de grote middelen om het huwelijk van haar zoon te verhinderen. Marie-Rose besluit toch om naar het stadhuis te gaan en ook Trudy is van de partij. Wanneer Peter de vraagt krijgt of hij met June wil trouwen, valt er een onheilspellende stilte.

Familie4419.jpg
Trudy 36.png
Familie4557.jpg
Familie4578.jpg
Familie4579.jpg
Familie4590.jpg
Familie4597.jpg
Familie4630.jpg
Familie4648.jpg
Familie4646.jpg

In het stadhuis is de spanning te snijden wanneer Peter Van den Bossche gevraagd wordt zijn jawoord te geven. Volgt hij zijn hart en kiest hij voor zijn grote liefde June Van Damme? Of geeft hij alsnog toe aan de druk van zijn moeder? Peter kiest voor June en komt hierdoor in een lange aanslepende ruzie met zijn moeder terecht. Ondertussen neemt Trudy opnieuw haar intrek in de villa van Marie-Rose.

Trudy wil dat Peter en Marie-Rose hun problemen uitpraten voor de grootouderdag bij Louise op school doorgaat. Ze zoekt naar een plannetje om moeder en zoon te herenigen, maar niets lijkt te helpen. Ondertussen blijft Trudy aan de slag met haar shiatsumassages en krijgt ze verpleegster Morgane Maes over de vloer. Tijdens de shiatsumassage valt het Trudy op dat Morgane zich niet kan ontspannen. Maar wanneer ze hier iets over zegt, wordt ze kordaat wandelen gestuurd. Morgane beseft dat ze Trudy niet fair heeft behandeld en ze vraagt een herkansing. Dit keer kan ze zich wel ontspannen tijdens de shiatsumassage en er komen zelfs opgekropte en sterke emoties los. Morgane besluit haar leventje in België op te geven en reist naar Spanje.

Trudy is niet te spreken over de nieuwe strategie van Marie-Rose om June een hak te zetten, vooral niet omdat Louise erbij betrokken wordt. Na het gesprek met Trudy wordt er voor Peter veel duidelijk en hij wil dat June afstand neemt van zijn moeder. Marie-Rose kan het niet verkroppen dat haar plannetje is uitgelekt. Trudy heeft genoeg van Marie-Roses wispelturige mening over haar nieuwe schoondochter June en ze neemt een drastisch besluit. Ze verhuist opnieuw en gaat op zoek naar een nieuwe woning. Mieke Van den Bossche biedt de oplossing en zegt dat ze nog een kamer vrij heeft nu Morgane vertrokken is.

Trudy is van mening dat Louise niet genoeg regelmaat heeft bij Peter en June, en ze tikt haar ex-man op de vingers. De komende weken blijven de conflicten zich opstapelen wanneer zowel June als Trudy moeten vechten voor de affectie van Louise. Zeker wanneer Louise een dure Ipod cadeau krijgt voor Sinterklaas en Trudy het daar absoluut niet eens mee is. Ze dreigt het speelgoed af te nemen, tot groot ongenoegen van Louise. Ook andere keuzes die Peter en June maken, vallen niet in de smaak bij Trudy.

De verhuis naar het appartement van Mieke blijkt voor Louise een te grote verandering. Trudy maakt zich zorgen over haar dochtertje, maar is niet van plan om aan haar pruilmondje toe te geven. Louise heeft haar draai nog niet gevonden in het appartement van Mieke, want ze telt werkelijk de minuten af tot haar papa haar komt halen om de week bij hem en June door te brengen. Voor Trudy is dit kwetsend. Louise vertelt aan haar papa dat ze het moeilijk heeft om een kamer te delen met haar mama.

Trudy heeft een verkennend gesprek met dokter Victor Praet om op de afdeling psychiatrie als ervaringsdeskundige aan de slag te gaan. Later wordt ze aangenomen en zal ze er vrijwillig Julie, Paco en Mel, drie patiënten die te kampen hebben verslavingsproblemen, helpen. Door haar eigen ervaringen ziet Victor de geschikte kandidaat in Trudy. Haar shiatsumassages doet ze vanaf dan op zaterdagen.

Trudy heeft bovendien nog een extra missie in het ziekenhuis: Victor Praet ontdooien. Haar voorstel om samen op café te gaan, valt echter niet in goede aarde. Trudy is helemaal in de ban van Victor en geraakt er ook van overtuigd dat zijn overleden echtgenote aan de basis van zijn bizarre gedrag ligt. Mieke waarschuwt haar huisgenote om het niet te ver te drijven. Victor lijkt de aandacht van Trudy aanvankelijk wel te appreciëren en het valt iedereen op dat hij een grote boon voor haar heeft.

Louise klaagt tegen haar papa en June over de strenge huisregels van haar mama. Peter zijn hart breekt en hij besluit de klachten van zijn dochtertje met Trudy aan te kaarten. Trudy is razend omdat Louise zich verstopt had, maar het dringt nu wel tot haar door dat het meisje een eigen plekje nodig heeft. Trudy en Mieke beloven aan Louise dat ze het rommelhok zullen ombouwen tot een kamer voor haar.

Ook Evy Hermans gaat in het ziekenhuis aan de slag voor haar stage en Trudy probeert haar wegwijs te maken. Trudy geeft Evy tips om het ijs te breken met Julie, het meisje dat door een verslaving op de afdeling psychiatrie verblijft. De twee kunnen het niet met elkaar vinden en wanneer Evy aangevallen wordt in het ziekenhuis, is Julie de hoofdverdachte. Er wordt de laatste tijd ook veel geld gestolen in de kleedkamers en ook daar wordt Julie van beschuldigd. Trudy wil op zoek naar de echter dader en betrapt verpleegster Maaike op heterdaad.

Wanneer Trudy de auto van Peter leent, belandt ze in een ongeval. Evy geeft ondertussen in het ziekenhuis een drink om op het einde van haar stage te klinken. Net dan wordt Trudy met een gescheurde milt op de spoedafdeling opgenomen. Ze moet met spoed geopereerd worden en Victor Praet staat erop om de operatie zelf uit te voeren. Peter voelt zich schuldig omdat Trudy het ongeval met zijn wagen kreeg, zeker wanneer hij te horen krijgt dat de auto gesaboteerd was. In het ziekenhuis valt het op dat Victor bij Trudy waakt terwijl ze slaapt. Wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten, zoekt ze Victor op met de vraag of hij eens wil langskomen voor een gezellige avond bij haar thuis.

Familie afl11 0.jpg
Familie4679.jpg
Familie s20 afl4744 01.jpg
Familie s20 afl4744 02.jpg
1229-vrijfamkus 0.jpg
Familie s20 afl4762 01.jpg
Familie afl4796 01.jpg
Familie4842.jpg
640px-Familie afl4866 02.jpg

In het torengebouw van Van den Bossche Electronics woedt een hevige brand. Feit is dat het medisch rampenplan wordt afgekondigd, waardoor Victor Praet zijn romantische tête-à-tête met Trudy abrupt moet afbreken. Bart Van den Bossche heeft zodanig zware brandwonden en breuken dat hij in een kunstmatige coma wordt gehouden.

Trudy en Victor hebben samen de nacht doorgebracht en dus wil zij geen verstoppertje meer spelen in het ziekenhuis. Victor wil het echter nog even geheimhouden, maar Mieke Van den Bossche verklapt hun geheim verder aan Paul Jacobs en Linda Desmet. Trudy wil dat haar dochtertje Victor leert kennen en ze nodigt hem uit voor een etentje in het appartement. Louise is echter niet onder de indruk en vindt Victor maar een saaie man. Trudy organiseert een uitje naar het pretpark om het ijs tussen haar dochtertje en Victor te breken, maar ze merkt dat Victor helemaal niet in zijn element is. De twee hebben een gesprek over hun relatie en merken dat ze te verschillende zijn. Ze gaan als vrienden uit elkaar.

Mieke en Trudy zitten zonder stromend water in het appartement. Jan Van den Bossche stuurt Niko Schuurmans om de herstellingen uit te voeren. Ondertussen gaat Trudy in het ziekenhuis regelmatig op bezoek bij Bart Van den Bossche, die nog steeds revalideert na zijn zware operaties. Trudy regelt voor Jelle Van den Bossche een bezoekje aan zijn papa in het ziekenhuis en de twee fleuren volledig op.

Bart mag van dokter Paul het ziekenhuis verlaten, op voorwaarde dat hij zich niet forceert en dat er thuis genoeg hulp wordt voorzien. Trudy is alvast bereid om haar steentje bij te dragen. Hanne Van den Bossche is het daar niet mee akkoord en vindt het niet kunnen dat Trudy zichzelf zo opdringt in hun huis. Hanne geeft aan haar vader toe dat ze het moeilijk heeft met de aanwezigheid van Trudy. Hanne heeft al een tijdje door dat Trudy gevoelens heeft voor haar vader en ze confronteert hem hiermee. Bart hoort het in Keulen donderen en wil van Trudy weten of zijn dochter het bij het rechte eind heeft. Trudy geeft haar gevoelens toe, maar Bart moet Trudy afwijzen. Hij vindt het nog te snel na de dood van Brenda Vermeir.

Wanneer er een groot feest plaatsvindt om de opening van de VDB Holding te vieren, is ook Trudy van de partij. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om Bart terug op te zoeken en Bart geeft ook zijn gevoelens voor haar toe. De twee kussen en worden een koppel. Peter wil van zijn ex-vrouw weten of haar nieuwe relatie serieus is, want hij wil dat hun dochtertje Louise in een stabiele omgeving opgroeit. Trudy neemt haar intrek in het huis van Bart, maar daar is Hanne niet over te spreken.

Het gezin van Bart kom in rep en roer te staan wanneer Hanne verkondigt dat ze zwanger is van Remko Willaert. Ze nam eerst Trudy in vertrouwen en nadien vertelt Hanne het ook aan haar vader. Ondertussen komt Trudy van June Van Damme te weten dat Peter darmkanker heeft en in het ziekenhuis opgenomen is. Bart, Trudy en Hanne hebben een gesprek met Remko en zijn ouders. Het wordt al snel duidelijk dat de twee gezinnen verschillende meningen hebben over de zwangerschap van Hanne. Hanne wil een abortus laten uitvoeren omdat ze haar studies niet wil stopzetten. Remko is het daar niet mee eens en wilt het kindje houden, maar Hanne neemt zelf de beslissing en laat de abortus uitvoeren.

Trudy probeert Bart te overtuigen om eerlijk te zijn tegen de familie over de abortus van Hanne, maar hij wil dit vooral geheim houden voor de bomma. Tijdens een familiefeestje komt Anna Dierckx perongeluk te weten wat Hanne gedaan heeft en ze is razend op haar achterkleindochter. Hanne krijgt het er sterk van langs en ook Bart en Victor Praet delen in de klappen. Trudy en Bart proberen Hanne zo goed als mogelijk op te vangen, maar zij kan de harde woorden van de bomma maar moeilijk vergeten.

Hanne verdwijnt plotseling en niemand weet waar ze is. Dankzij een berichtje naar Jelle komt Trudy te weten dat Hanne zich in een klooster schuilhoudt om er tot rust te komen. Trudy wil zichzelf ook in het klooster gaan aangeven om met Hanne te praten, maar ze wil niemand zien. Samen met Bart besluit Trudy het anders aan te pakken en ze gaan langs bij de bomma om haar te smeken Hanne te vergeven. Anna beseft dat ze te ver gegaan is in haar oordeel en ze gaat Hanne in het klooster opzoeken. Ze leggen hun ruzie bij en Hanne keert terug naar huis.

Ondertussen zijn Maarten Van den Bossche en Roos Sterckx ingetrokken bij Bart en Trudy, maar Trudy klaagt al snel dat de twee veel te veel lawaai maken en dat het te druk wordt in huis. Ondertussen vraagt Paul Jacobs amoureus advies aan Trudy wanneer hij een boontje heeft voor Nathalie Debie.

Familie afl4911 04.jpg
Familie afl4911 02.jpg
Familie afl4929 07.jpg
Familie afl4935 02.jpg
Familie afl4954 01.jpg
Familie4986.jpg
Familie afl2085 02.jpg
Familie afl5095 01.jpg
Familie afl5102 02.jpg

Hanne Van den Bossche maakt plannen om te gaan studeren in Amerika. Trudy wil haar helpen en bespreekt deze plannen met Marie-Rose De Putter. Remko Willaert wilt Hanne volgen naar Amerika en vraagt financiële steun aan Bart en Trudy. Ten huize Bart en Trudy komen de ouders van Remko op bezoek en wanneer ze te horen krijgen dat hun zoon toch nog naar Harvard gaat, kunnen ze hun ruzie bijleggen en besluiten ze de kosten van zijn studies volledig te betalen. In de Jan & Alleman wordt een afscheidsfeestje georganiseerd. Ook van Maarten Van den Bossche en Roos Sterckx nemen ze afscheid, want ze hebben een eigen huisje gekocht.

Trudy en Bart komen middenin een groot conflict te staan dankzij het liefdesleven van Nathalie Debie. Ze heeft een relatie met Paul Jacobs, maar heeft nog gevoelens voor haar ex-man Dirk Cockelaere. Wanneer het tot een confrontatie komt op VDB, gaan Nathalie en Paul uit elkaar en mag Nathalie een tijdje bij Trudy en Bart blijven logeren tot ze een eigen stekje gevonden heeft.

Bij VDB Technics komt June Van Damme met een interessant voorstel om een Japans bedrijf over te nemen. Trudy moedigt Bart aan om zich kandidaat te stellen om de overname in Japan voor zijn rekening te nemen. Trudy polst bij haar dochtertje Louise of ze mee wil verhuizen naar Japan, maar haar antwoord zegt genoeg. Peter heeft er begrip voor dat Louise het niet ziet zitten om voor enkele maanden naar Japan te verhuizen en hij heeft hierover een moeilijk gesprek met Trudy. Trudy hakt zelf een knoop door en besluit toch mee te gaan met Bart. Maar ook Jelle Van den Bossche ziet dit idee helemaal niet zitten. Louise en Jelle voeren een plannetje uit om te verhinderen dat hij met zijn papa en Trudy mee naar Japan moet verhuizen. Het plannetje lukt, want Trudy en Bart besluiten toch in België te blijven.

Sinds de breuk met Nathalie, gaat het niet zo goed met Paul. Hij vervalt opnieuw in oude gewoontes en flirt met verschillende jonge verpleegsters. Trudy wil haar goede vriend op sleeptouw nemen, maar hij polst bij haar steeds hoe het nu tussen Dirk en Nathalie zit. Wanneer Paul nadien slecht nieuws krijgt uit Zweden, neemt hij een overdosis pillen waardoor hij in een diepe coma terechtkomt. Hij sterft in het ziekenhuis.

Het gaat niet goed met de VDB Holding door de financiële crisis. Eén tak wordt afgebroken, maar volgens Bart zal het daar niet bij blijven. Bart geeft aan Trudy toe dat hij voor zijn toekomst bij Van den Bossche vreest en dat hij alvast een afspraak bij de VDAB heeft gemaakt. Zijn angst wordt werkelijkheid wanneer ook VDB Technics gesloten wordt en Bart hierdoor zonder werk valt. Bart en Trudy ondervinden nu dat ze beter op hun uitgaven hadden moeten letten en ze maken een gezinsbudget op. Bart gaat haastig op zoek naar nieuw werk, maar is veel te kieskeurig waardoor de zoektocht zeer lang duurt.

Tussen Bart en Trudy lopen de spanningen op omdat Bart nog steeds geen nieuwe job gevonden heeft. Hij gaat tijdelijk aan de slag in de Jan en Alleman om toch iets te doen, en ondertussen gaat ook Trudy op zoek naar een oplossing. Ze vraagt in het ziekenhuis voor een betaalde functie, maar krijgt hier een negatief antwoord op. Trudy krijgt onverwacht een jobaanbieding van Veronique Van den Bossche, wanneer zij op zoek gaat naar een persoonlijke assistente. Ze wil namelijk een biologische foodbar openen binnen de Holding en stuurt Trudy op prospectie door Vlaanderen. Bart kan niet verhullen dat hij het er moeilijk mee heeft dat Trudy nu wel bij VDB kan werken.

Bart geeft de zoektocht naar een goede job niet op en komt zo bij Lantec terecht, ook een electronicabedrijf. Bart is enthousiast over zijn eerste werkdag bij Lantec. Trudy maakt zich echter zorgen over de VDB-projecten die het bedrijf wil kopen. Bart ziet er geen problemen in, tot Peter dit te weten komt en Bart moet aantonen dat die projecten eigendom zijn van VDB en dus nooit verkocht konden worden. Bart wordt ontslagen bij Lantec en moet bovendien een fikse schadevergoeding betalen. Peter probeert Trudy voorzichtig te vertellen dat Bart volgens hem geen kans meer maakt in de IT-sector.

Bart heeft het geld niet om de schadeclaim voor Lantec te betalen en hoopt dat Trudy financieel wil helpen met haar spaargeld. De spanningen tussen het koppel lopen weer zeer hoog op. Trudy is ten einde raad en vraagt raad aan Jan. Ondertussen gaat de Foodbar van Veronique officieel open en wordt Trudy aangenomen als gerante van de zaak. Het wordt al snel duidelijk dat Trudy de job van assistente en gerante niet kan combineren en Liesbeth Pauwels wordt aangenomen als extra kracht in de zaak.

Trudy probeert Bart duidelijk te maken dat hun huis te groot is en dat ze beter zouden verhuizen. Dat zou ook al een deeltje van hun financiële problemen oplossen. Bart is wel niet van plan zijn huis aan een spotprijs aan te bieden. Zelfs wanneer potentiële kopers afhaken omwille van de prijs, houdt Bart voet bij stuk, tot ergernis van Trudy. Trudy heeft ondertussen het perfecte huis gevonden en Bart doet mee aan een examen bij de overheid.

Twee maanden later

640px-Familie afl5110 03.jpg
Familie afl5125 05.jpg
Familie afl5129 01.jpg
Familie afl5150 05.jpg
640px-Familie afl5151 02.jpg
S23W13-4.jpg
Familie 5195 001.jpg
Familie 5218 02.jpg
Familie27c.jpg
Familie 5241 11.jpg
Familie 5275 003.jpg
Familie 5276 003.jpg
Familie 5311 001.jpg

Trudy en Bart Van den Bossche wonen nu al een tijdje in hun nieuwe huis en Trudy is er heel gelukkig. Ze vindt echter dat Bart veel te weinig tijd met haar doorbrengt nu hij de job bij de overheid heeft. Ze probeert hem op verschillende manieren bij haar te houden, maar hij glipt telkens weer weg.

Ondertussen heeft Trudy het ook niet makkelijk met haar dochter. Louise Van den Bossche gaat naar de middelbare school maar gedraagt zich als een echte puber. Ze is tegendraads en onbeschoft en heeft haar eigen willetje. Wanneer Louise kost was kost danslessen wil volgen, moet Trudy dit weigeren omdat de lessen pas om 9u 's avonds afgelopen zijn en voor Trudy is dat veel te laat. Ze bespreekt dit probleem met Peter Van den Bossche en uiteindelijk geven ze Louise toch de toestemming om naar de danslessen te gaan.

De volgende dagen blijft Louise echter tegendraads doen en ze reageert vaak onbeschoft tegen haar ouders of Jelle. Terwijl Bart vaak laat thuiskomt en overuren draait, heeft Trudy in deze periode veel steun aan Peter. Dit zorgt dan weer voor jaloezie bij June Van Damme omdat June zich buitengesloten voelt.

Trudy merkt dat Bart al enkele weken niet in zijn normale doen is. Telkens wanneer hij thuiskomt, neemt hij een douche en bovendien doet hij altijd zeer geheimzinnig over zijn werk. Wanneer Trudy later te weten komt dat Bart een bloedonderzoek bij Leen heeft laten doen, denkt Trudy onmiddellijk dat hij iets belangrijk achterhoudt. Ze probeert Bart te confronteren maar die probeert Trudy gerust te stellen met een excuus. Ook Leen Van den Bossche wil niets lossen over het onderzoek van Bart waardoor Trudy nog meer achterdochtig wordt.

Het gaat snel bergaf met Trudy wanneer ze ook met June ruzie krijgt. Het gedrag van Louise zorgde ervoor dat June het op een andere manier aanpakt en dat zorgt voor meningsverschillen. Wanneer June en Louise een dagje gaan shoppen en thuiskomen met provocerende kleding, is Trudy razend op June omdat ze zich niet aan de afspraken houdt. June vindt echter dat Trudy enorm overdrijft en ze probeert Peter en Trudy tegen elkaar op te zetten. Ondertussen probeert June Trudy aan te sporen om Bart te volgen omdat Trudy begint te denken dat Bart haar bedriegt.

Wanneer Trudy besluit de raad van June op te volgen, komt ze eindelijk te weten dat Bart haar bedriegt met Greet. Trudy is kapot van verdriet maar ze besluit Bart nog niet meteen te confronteren. Al snel ontdekt Trudy dat het moeilijk is om het geheim te houden. Ze vertelde het in alle discretie aan Peter maar wanneer ook June het te weten komt, gaat de roddel al snel rond binnen VDB. Trudy voelt zich met de minuut slechter en ze durft zelfs bijna niet meer te gaan werken. Op aanraden van Peter confronteert ze Bart toch met zijn overspel.

De dagen daarna gaat het steeds minder goed tussen Bart en Trudy. Bart probeert het op allerlei manieren goed te maken maar Trudy wil er niet van weten. Ze kan Bart gewoon niet meer vertrouwen. Trudy lucht haar hart bij Peter maar dat zorgt opnieuw voor spanningen tussen haar en June.

Ook de relatie tussen Trudy en haar dochter is stevig verzuurd. Trudy verloor haar controle tijdens een ruzie en ze geeft Louise een klap in het gezicht. Voor Louise is dit genoeg om de relatie met haar moeder volledig te breken en Trudy is kapot van verdriet. June maakt het nog erger door over ontvoogding te praten tegen Louise. Peter kan zijn oren niet geloven wanneer hij dit te weten komt en hij zet June aan de deur. Ondertussen kan hij Trudy en Louise terug bij elkaar brengen.

Tijdens het Sinterklaasfeestje in de Foodbar probeert Bart zich openlijk te verontschuldigen in het bijzijn van heel de familie. Trudy is ontroerd door zijn speech en ze beseft dat hij haar nog steeds graag ziet. Ze wil Bart nog een kans geven en samen beginnen ze opnieuw aan hun relatie te werken. Dit verloopt niet zonder slag of stoot want Trudy kan Bart nog steeds moeilijk vertrouwen. Met de hulp van een relatietherapeut lukt het toch om de brokken volledig te lijmen en Bart besluit Trudy ten huwelijk te vragen. Trudy reageert echter anders dan verwacht want ze wil voorlopig alleen maar een samenlevingscontract met hem sluiten.

Trudy is één van de weinige personen die weet dat Dirk Cockelaere de ziekte van Alzheimer heeft. Nathalie Debie heeft haar in vertrouwen genomen omdat ze haar hart moest luchten. Trudy en Bart zijn ook samen aanwezig op het huwelijk van Dirk en Nathalie en later vraagt Nathalie aan Trudy of ze samen met Bart een liedje wil zingen tijdens een free podium in de Jan en Alleman, ter ere van Dirk.

Na de dood van Dirk probeert Trudy een grote steun te zijn voor Nathalie. Al wil ze niet dat iemand haar helpt. Wanneer Nathalie vertelt dat ze haar ontslag gaat geven om terug naar Amerika te verhuizen, vindt Trudy dat niet meteen een goed idee. Ze gaat vooral haar goede vriendin missen en probeert haar op andere gedachten te brengen. Nathalie haar besluit staat vast en ze verkoopt haar appartement.

Het lentefeest van Jelle komt eraan, maar Jelle haalt het in zijn hoofd dat hij zijn communie wil doen. Bart wil niet toegeven omdat Jelle ook niet gedoopt is. Trudy is meer toegevelijker en stelt Jelle voor de keuze: ofwel doet hij nu zijn lentefeest, ofwel wacht hij een jaar om zijn communiefeest te doen. Jelle besluit het anders aan te pakken en vraagt aan zijn beste vriend of die ook zijn lentefeest wil doen. Bart krijgt onverwacht bezoek van diens ouders en hij komt voor een dilemma te staan. Trudy denkt de oplossing te weten. Ze houden zowel een feest met alle vriendjes van Jelle en een feest met de familie in de Jan en Alleman.

Het valt Trudy op dat Bart weer heel gestresseerd rondloopt en dat heeft allemaal te maken met zijn werk. Bart is te weten gekomen dat Maarten en Roos gegijzeld worden in Pakistan, maar hij mag tegen niemand iets vertellen. Bart reageert zijn frustratie af op Trudy, Jelle en Hanne en Trudy wil eindelijk weten waarom Bart zo kwaad is. Na lang aandringen, vertelt hij haar de waarheid en Trudy vindt dat hij ook de waarheid aan zijn vader moet vertellen. Na een tijdje komt iedereen het toch te weten en wordt Maarten vrijgelaten door de gijzelaars. Hij keert terug naar België, maar zonder Roos. Faroud Kir wordt door de dienst van Bart gestuurd om met Maarten hierover te praten.

Ondertussen krijgt Trudy het nieuws te horen dat Liesbeth gérante wordt van de Foodbar. Hierdoor verliest Trudy al haar macht over de Foodbar, en ze is daar niet tevreden mee. Ze vindt het vooral niet kunnen dat Peter dit zonder haar beslist heeft. Peter stelt haar gerust door haar een vaste benoeming te geven bij VDB Fashion als winkelverantwoordelijke.

S24E002 05.png
Familie 5350 001.jpg
Familie 5353 002.jpg
S24e022 05.jpg
TrudyGunther24.jpg
Familie 5391 003.jpg
Familie 5395 003.jpg
S24 E083 008.png
S24 E089 026.png
Familie 5436 001.jpg
Familie 5459 003.jpg
Familie 5464 01.jpg
Familie 5476 001.jpg
Familie 5479 008.jpg
Familie 5482 01.jpg
Familie 5494 02.jpg
S24 E176 005.png
S24 E191 018.png
S24 E191 012.png
Familie afl5525 6.jpg
Familie afl5525 2.jpg
Familie afl5525 3.jpg
S24 E201 011.png
Familie 5542 002.jpg
Familie 5543 003.jpg
Familie 5545 022.jpg
Familie 5545 035.jpg

Trudy komt van Bart te weten dat Maarten dan toch niet naar Pakistan vertrokken is voor Roos Sterckx te redden. Het komt al snel tot een conflict tussen Bart en Maarten, omdat Maarten zijn broer ervan verdenkt informatie door te spelen aan Faroud Kir. Trudy krijgt ondertussen een telefoontje van de politie met het nieuws dat Louise vermist is. Trudy gaat onmiddellijk naar Peter voor extra uitleg. Blijkbaar wordt Louise vastgehouden door Delphine Van Winckel omdat ze getuige was van de dood van Elise Casters. Het is dankzij Agnes Moelaert dat Louise weer veilig thuiskomt.

Twee maanden later. Trudy probeert Bart raad te geven in verband met Maarten en Faroud. Ze wil vooral niet dat Bart dingen doet die zijn job in gevaar brengen. Ondertussen moet Trudy bij VDB Fashion een tandje bijsteken, omdat de verkoopcijfers lijden onder de invloed van Vero Bello. Peter maakt duidelijk dat hij geen getreuzel aanvaardt, maar Trudy lijdt onder tijdstekort. Naast winkemanager, is ze nu namelijk ook tijdelijk gerante van de Foodbar omdat Liesbeth Pauwels in het ziekenhuis ligt.

Dankzij Bart Van den Bossche is Trudy één van de weinigen die het volledige verhaal kent van Maarten Van den Bossche en de terroristen. Wanneer Maarten van plan was een bom te leggen in een winkelcentrum, krijgen ze van Faroud Kir de opdracht om te zwijgen over het hele voorval. Trudy heeft het moeilijk, omdat ze niet langer wil liegen tegen iedereen. Op aanraden van Bart en Leen gaat ze akkoord met het plan, maar toch niet voor de volle honderd procent.

Het is ook dankzij de ruzie tussen Peter en Veronique Van den Bossche dat Trudy plotseling in een familievete terecht komt. Louise kan het namelijk goed vinden met Cédric Van de Caveye en Peter verbiedt zijn dochter om nog langer met Marie-Rose De Putter om te gaan, omdat zij nu bij Vero Bello werkt. Trudy laat aan haar ex-man weten dat ze niet achter hem staat, maar Marie-Rose in deze kwestie gelijk geeft. Vooral omdat ze niet akkoord gaat met zijn beslissing dat Louise Van den Bossche niet meer mag omgaan met haar grootmoeder.

Wanneer Veronique Van den Bossche te weten komt dat Trudy Marie-Rose steunt, probeert ze hier misbruik van te maken. Veronique biedt Trudy een job aan als winkelmanager bij Vero Bello. Trudy twijfelt, maar kiest toch voor VDB Fashion omdat ze niet voor Veronique wil werken. Ondertussen merken Trudy en Bart Van den Bossche dat Hanne Van den Bossche zeer geheimzinnig doet. Ze komt sommige nachten niet naar huis, en Trudy is ervan overtuigd dat ze een nieuwe vriend heeft. Hanne vertelt de waarheid en vertelt aan haar papa en Trudy dat ze een relatie heeft met Thomas Van den Bossche, haar neef.

Trudy leert via VDB Fashion Gunther Poucke kennen, de nieuwe freelanceontwerper. Gunther is gepassioneerd door dansen en organiseert een dansmarathon met zijn club. Trudy voelt al snel de danskribbels en laat zich door Gunther verleiden om eens naar zijn dansclub te gaan. Trudy is vol lof over de spontaniteit van Gunther, waardoor ze Bart Van den Bossche plots anders begint te bekijken. Bart wil niet met haar dansen, en kijkt 's avond bovendien liever televisie dan nog een stapje in de wereld te zetten.

Gunther en Trudy steken de hoofden bij elkaar om van de dansmarathon een succes te maken. Gunther vertelt dat ze elk jaar de opbrengst aan een goed deel schenken, en Trudy stelt de vereniging 'Wij Samen' voor, van Marie-Rose, Linda en Mieke. De drie dames zijn meteen enthousiast en helpen mee met de organisatie. Trudy droomt er al snel van om samen met Bart te kunnen dansen tijdens de marathon, maar hij ziet dat helemaal niet zitten. Ze probeert een plannetje te verzinnen met Hanne Van den Bossche om haar vriend aan het dansen te krijgen. Op een dag neemt Bart een kijkje tijdens een dansles van Trudy en Gunther. Bart is een klein beetje jaloers dat zijn vriendin zo passioneel omgaat met een andere man. Hij stelt daarom aan Trudy voor om toch haar danspartner te worden tijdens de marathon. Trudy is in de wolken met dit nieuws, en regelt meteen een dansles voor Bart. Al verlopen die niet altijd even vlot. Bart wil al snel opgeven, maar Trudy kan hem overtuigen om door te zetten.

Wanneer Bart te weten komt dat er ook een danswedstrijd georganiseerd wordt, wil hij zichzelf en Trudy inschrijven. Bart heeft de smaak helemaal te pakken en wil kost wat kost winnen. Zeker omdat ook Veronique Van den Bossche zich heeft ingeschreven, en er zeker van is dat ze zal winnen. Trudy vindt dit competitief kantje van haar vriend allesbehalve charmant, en wil niet meer meedoen aan de wedstrijd. Bart excuseert zich, en belooft minder fanatiek te zullen oefenen. Tijdens de dansmarathon is iedereen onder de indruk van hun tango, maar toch wint Veronique, vooral omdat ze met een professionele danser danst.

De problemen bij de VDB Holding worden steeds groter wanneer Peter Van den Bossche geassocieerd wordt met een drugszaak. Hij zet een stap opzij en benoemt Thomas Van den Bossche als zijn opvolger. Thomas wil op zijn beurt VDB er weer bovenop helpen met de hulp van Trudy en Mathias Moelaert. Trudy komt meteen met enkele ideeën om toe te passen in de winkels van Fashion.

Een gekantelde tankwagen zorgt voor flink wat problemen. Door een giftige stof die is vrijgekomen, mag niemand zich nog naar buiten begeven. Een maatregel die de nodige spanningen met zich meebrengt. Trudy zit samen met haar gezinnetje opgesloten, maar lijkt dit niet zo erg te vinden. Ze hoopt dat dit een goed moment is om tijd door te brengen met haar dochter en Jelle Van den Bossche. Die zijn minder enthousiast en spenderen al hun tijd alleen op hun kamer. Trudy heeft genoeg van hun gedrag en zet de kinderen op hun plaats. Tot Louise en Jelle onthullen dat ze heel de tijd kerstcadeautjes aan het maken waren voor hun ouders.

Louise Van den Bossche komt in de problemen op school wanneer ze samen met haar klasgenoten in opstand komt tegen de wiskundeleraar meneer Goossens. Louise vindt het ongehoord dat hij zelf geen les geeft maar alle leerstof als zelfstudie bekijkt. De schooldirecteur is allesbehalve tevreden met haar gedrag en het komt tot een schorsing. Trudy maakt zich zorgen over de toekomst van haar dochter en probeert met Arno Coppens te praten. Alles begon namelijk door de 'Second World' die Arno oprichtte als leraar Informatica. Wanneer Arno ontslagen wordt door schooldirecteur Leo Durinck, zorgt Louise ervoor dat de klas opnieuw in opstand komt. Leo neemt de drastische beslissing om Louise definitief van school te sturen, maar daar kan Trudy allesbehalve mee lachen. Tot Leo tot inkeer komt en de straf intrekt.

Veronique Van den Bossche probeert Bart in te schakelen om June Van Damme bij Vero Bello weg te krijgen. Tot June dit te weten komt en ook Bart begint te bedreigen. Trudy vindt het niet kunnen dat de familie de laatste tijd Bart bij alle gevaarlijke zaken betrekt. Eerst de gijzeling van Maarten en Roos en nu de affaire June. Ze maakt zich zorgen voor zijn veiligheid en hoopt dat Bart zich niet meer met de zaak bemoeit.

Maar Bart stopt niet met zijn onderzoek en komt via zijn collega's van de politie iets helemaal anders te weten. Namelijk dat niemand minder dan Bert Van den Bossche een dik jaar geleden uit de gevangenis ontsnapt is. Bart brengt Trudy en Veronique op de hoogte, en die zijn meteen in alle staten. Wat als Bert nog eens probeer te ontsnappen zich op de familie wil wreken? Veronique wil het spelletje slim spelen en probeert June uit haar tent te lokken door de naam Bert te laten vallen. Haar plan loopt echter verkeerd af, want June gaat Bert opzoeken in de gevangenis en wordt ingeschakeld in zijn ontsnappingsplan. Ondertussen beginnen steeds meer familieleden het nieuws van Bert te vernemen, en ook Hanne Van den Bossche en Jelle Van den Bossche beginnen zich vragen te stellen wanneer Bert steeds het gespreksonderwerp is.

Wanneer Liesbeth naar Reading moet voor haar bijscholing, wordt er naar een vervangster gezocht in de Foodbar. Trudy stelt zich kandidaat om deze job tijdelijk over te nemen, maar Peter denkt dat ze te veel werk ineens wilt. Ze wilt haar job bij VDB Fashion dan tijdelijk combineren met haar job in de Foodbar. Peter vindt het geen goed idee, maar ze kan hem uiteindelijk toch overtuigen. Liesbeth is er niet gerust in om de Foodbar achter te laten. Ze komt dan ook dagelijks langs, om te kijken of Trudy het wel goed doet. Trudy zegt dat ze het van zich af moet zetten, want dat ze binnenkort ook niet elke dag kan komen kijken. Ze zegt dat ze de Foodbar voor even uit haar handen moet geven. Wanneer Trudy een grote fout maakt, door per ongeluk vervallen eten te verkopen, vinden Peter en Liesbeth dat Trudy niet in staat is om de twee jobs te combineren. Daarom wordt er toch naar een extra werkkracht gezocht. Dat wordt uiteindelijk Anja. Trudy zal nog wel bijspringen in de Foodbar, maar ze zal de job niet meer voltijds combineren met haar job bij VDB Fashion.

Bart en Trudy plannen een weekendje weg met z'n tweeën, maar dat wordt afgelast wanneer blijkt dat Bart voor een congres naar Amsterdam moet. Hij besluit om alleen deel 1 van het congres te volgen, zodat hij sneller terug bij Trudy en de kinderen is. Wanneer Bart na een week terug naar huis komt, blijkt dat Trudy hem toch niet zo hard gemist heeft. Het is veel minder erg dan dan ze verwacht had. Bart zegt dat hij graag ook deel 2 van het congres zou willen volgen, want dat het interessanter is dan dat hij gedacht had. Trudy vond het geen probleem en na het weekend vertrekt Bart opnieuw voor een week naar Amsterdam. Trudy en Mieke gaan maandagavond samen feesten en ze amuseren zich. Trudy gaat helemaal uit de bol en ze drinkt te veel. Ze loopt een oude bekende tegen het lijf, genaamd Timothy. Hij dealde vroeger drugs aan haar. Mieke vindt dat ze bij hem uit de buurt moet blijven. Wanneer ze terug thuiskomt, krijgt ze een bericht van Timothy en hij vraagt of ze drugs wilt. Ze zegt ja, omdat ze dronken is en ze vertrekt terug naar het feestje. Ze neemt drugs en de volgende dag is ze nergens te bespeuren.

Trudy heeft heel de nacht in de toiletten van de bar doorgebracht en belt noodgedwongen naar Mieke Van den Bossche om haar te komen halen. Ze voelt zich schuldig, maar Mieke vreest dat ze terug gaat hervallen in oude gewoontes. Op aanraden van Mieke, gaat Trudy twee dagen naar een afkickcentrum. Bij VDB stelt iedereen zich vragen, en samen met Peter Van den Bossche verzint Mieke een smoes waardoor haar afwezigheid verklaard wordt. Nadien is Trudy weer de oude, maar beseft ze waarom ze zich zo heeft laten gaan. Ze wil terug de losbol van vroeger worden, en meer uitgaan met Bart. Wanneer Bart terugkeert uit Amsterdam, zijn de twee verliefder dan ooit en kunnen ze weer volop genieten van elkaar. Al voelt Trudy zich enorm schuldig omdat ze moet liegen over haar drugsgebruik.

Louise Van den Bossche komt door een spreekbeurt in contact met de radicale organisatie FreEco. Trudy maakt zich zorgen over haar dochter en eist een gesprek met hun leider, Hannes. Nadien voelt Trudy zich iets geruster, maar ook Bart Van den Bossche vreest dat zijn stiefdochter zich in een gevaarlijk avontuur aan het storten is. Louise neemt Cédric Van de Caveye mee op sleeptouw en samen protesteren ze tegen Galmego, een cosmeticabedrijf dat nog steeds op dieren test. Veronique Van den Bossche kan er allesbehalve mee lachen dat haar Louise haar zoon meesleurt in haar acties, maar Trudy relativeert alles en is blij dat Louise zich wil inzetten voor het goede doel.

Bart Van den Bossche vertrekt opnieuw op congres, deze keer naar Luxemburg. Hij wil nog genieten van de laatste momenten met Trudy, en de twee beleven nog enkele romantische momenten. Wanneer het afscheid nadert, is Bart zeer emotioneel en heeft hij trouwens iets te veel gedronken door een wilde nacht met Trudy. De volgende morgen krijgt Trudy de politie over de vloer. Bart is om het leven gekomen tijdens een auto-ongeluk. Trudy kan en wil het niet geloven, tot ze met Jan Van den Bossche naar de plaats van het ongeval gaat. Ze krijgen het verkoolde lichaam van Bart te zien en Trudy stort helemaal in. Ze krijgt de moeilijke taak om aan Jelle Van den Bossche te vertellen dat zijn vader overleden is, maar hij reageert veel koeler dan verwacht. Trudy haalt er Leen Van den Bossche bij, die maar al te goed snapt dat Jelle het eerst een plaats moet geven voor hij zijn emoties kan begrijpen. Samen met Mieke Van den Bossche en Guido Van den Bossche gaan Trudy en Jelle Bart een laatste groet brengen, waardoor Jelle eindelijk inziet dat zijn vader echt overleden is.

Ondertussen begint Trudy aan de voorbereidingen van de begrafenis. Jan Van den Bossche zou het een mooi gebaar vinden om de begrafenis van Bart en de eerder overleden Thomas Van den Bossche te combineren. Trudy en Stefanie Coppens hebben hierover een goed gesprek en ze beginnen aan de planning van de begrafenis, iets wat voor Trudy een zeer moeilijke opdracht is. Daarnaast krijgt ze van Faroud Kir een doos met enkele bezittingen van Bart van op zijn werk. Tijdens het doorzoeken van zijn spullen, stoot Trudy op een onrustwekkende ontdekking. Via mails op de laptop van Bart komt ze te weten dat hij en Greet Baele opnieuw een affaire hadden, en dat hij bovendien Trudy voor Greet wou verlaten. Trudy stort volledig in en weigert naar de begrafenis van Bart te gaan. De familie kijkt raar op wanneer Trudy niet aanwezig is en ook Jelle begrijpt niet waarom zijn stiefmoeder alle foto's van Bart zomaar weggooit.

Tijdens deze moeilijke tijden krijgt Trudy onverwachts veel steun van Mathias Moelaert en zonder dat ze het zelf beseffen worden ze verliefd op elkaar. Trudy geeft aan Mathias toe dat ze eenzaam is en intimiteit mist. De twee belanden samen in bed, maar Mathias voelt zich onmiddellijk schuldig tegenover Marie-Rose De Putter. Mathias wil niet dat het nog eens gebeurd, maar de twee kunnen hun gevoelens niet langer ontkennen. Na een hevige ruzie tussen hem en Marie-Rose, gaat Mathias troost zoeken bij Trudy en de twee beleven opnieuw een passioneel avontuurtje in de zetel. Maar net op dat moment komt Marie-Rose de woonkamer van Trudy binnen...

S25 E003 022.png
Familie s25 5550 004.jpg
S25 E5559 001.jpg
Familie s25 5559 002.jpg
Familie 5563 006.jpg
Familie 5565 002.jpg
Schermafbeelding 2015-09-23 om 21.17.21.png
Familie 5577 004.jpg
Familie 5579 002.jpg
Image43-305exq76i610tm7fbbggsq.jpg
Image53-305m2g2wgkeptu1ozcymtm.jpg
Familie 5607 003-30a4jczzx54str4p7tbd3e.jpg
Familie 5624 003-30ei01w5pvfcwp2wmr6qru.jpg
Familie 5629 003-30gmcr3ffocbdr239bxpu2.jpg
Familie 5634 003-30hp3lp3m2fbt7r9e0peyy.jpg
Familie 5636 003-30ju3dbcjjztivy8mmbv2i.jpg
Rudimentair2-Aflevering5644.png
Aflevering 5647-4.png
Familie 5694 001.jpg
Familie 5694 003.jpg
Familie 5701 001.jpg
Familie 5732 003.jpg
Aflevering17mei2016.png
13248400 10154267987637491 6685496935380567469 o.png
Familie 5746 001.jpg
Familie 5745 001.jpg
BBtT6BE.jpg

Marie-Rose De Putter kan het bedrog van haar echtgenoot met Trudy niet verkroppen. Ze wil onmiddellijk de scheiding met Mathias Moelaert in gang zetten en beslist zelfs om een nieuw leven te beginnen, ver weg van Mathias in Frankrijk. Trudy en Marie-Rose zien elkaar nog een laatste keer in de Foodbar en Marie-Rose zegt dat ze het haar vergeeft. Ondertussen krijgt Trudy de moeilijke taak om ook Louise Van den Bossche en Jelle Van den Bossche in te lichten, maar die zijn op het eerste zich minder vergevingsgezind. Ook in de Foodbar krijgt Trudy voortdurend beschuldigende blikken en ze besluit om enkele dagen thuis te blijven zodat de storm kan gaan liggen. Ze probeert het op alle mogelijke manieren goed te maken met Jelle en Louise. Ondertussen staat er bij VDB Fashion vanalles te gebeuren nu er een fusie komt met Vero Bello. Nu Trudy aandelen heeft, en in de Raad van Bestuur zit, krijgt zij een nieuwe functie: manager van de Foodbar en manager Publiciteit.

Twee maanden later

De grote vakantie is voor Jelle goed verlopen, zeker omdat hij de steun kreeg van Hanne Van den Bossche. Trudy heeft het zelf iets moeilijker, omdat ze nu pas echt beseft dat Bart Van den Bossche niet meer terugkomt. Wanneer Mathias terugkeert na 2 maanden vakantie, probeert Trudy opnieuw contact met hem op te nemen. Zeker omdat ze merkt dat Jelle zijn hulp goed kan gebruiken. Mathias vindt het eerst geen goed idee, maar hij wil vooral een vaderfiguur zijn voor Jelle en komt weer geregeld over de vloer om hem te helpen met zijn huiswerk en met hem naar de voetbal te gaan.

Oude gevoelens komen terug naar boven en Trudy kan haar verliefdheid voor Mathias moeilijk wegsteken. Zeker wanneer Veronique Van den Bossche en Mathias plotseling zeer goed met elkaar overweg kunnen en elke dag met elkaar afspreken. Trudy probeert de aandacht van Mathias zoveel mogelijk op te eisen, maar merkt dat Veronique hetzelfde doet. Trudy heeft de ideale oplossing gevonden en vraagt aan Mathias of hij bij haar en Jelle wil intrekken. Mathias vindt dat een slecht idee, want dan zal iedereen terug beginnen roddelen, maar het is Jelle die Mathias kan overtuigen. Nadat Mathias zijn spullen verhuist heeft naar het huis van Trudy, krijgt ze onmiddellijk veel kritiek, ook van haar ex Peter Van den Bossche. Trudy maakt aan iedereen duidelijk dat er niets aan de hand is tussen de twee, maar dat ze het gewoon voor Jelle doet.

Nu Mathias bij haar inwoont, hoopt Trudy stiekem dat ze opnieuw dichter naar elkaar zullen toegroeien, maar tot haar grote spijt merkt ze dat Mathias en Veronique steeds closer met elkaar omgaan. Mathias is bovendien niet vaak thuis en dat vindt Trudy spijtig. En dat laat ze ook duidelijk merken, tot grote ergernis van Mathias. Ook Louise heeft het moeilijk met de plotse aanwezigheid van Mathias en dat toont ze op haar eigen manier door zich opnieuw af te stoten van haar moeder. Wanneer Trudy naar het oudercontact van Jelle moet, wil ze persé dat Mathias meegaat, omdat hij net op dat moment naar de opera zou gaan met Veronique. Mathias zegt zijn afspraak met Veronique af, maar Veronique weet maar al te goed dat Trudy hier achter zit.

Dankzij de constante controle van Trudy, voelt Mathias zich niet meer goed in zijn vel in het huis van Trudy. Hij voelt zich steeds meer in een hoekje gedreven door Trudy, maar dankzij Jelle kan hij het niet over zijn hart krijgen om te verhuizen. Ook Mieke Van den Bossche vindt dit een vreemde situatie omdat ze merkt dat zowel Trudy als Jelle steeds meer op Mathias beginnen te rekenen. Ze vindt het ongezond en wil ook Mathias aansporen om zijn conclusies te trekken. Mathias vindt dat de beste oplossing en moet het moeilijke nieuws aan Trudy vertellen. Hij verhuist tijdelijk naar het huis van de Friends.

Trudy voelt zich opnieuw in de steek gelaten en uit vooral haar frustraties bij Veronique Van den Bossche. Zeker omdat Mathias en Veronique opnieuw geregeld met elkaar afspreken nu Mathias niet meer bij Trudy woont. Mieke confronteert Trudy en Veronique met hun gevoelens voor Mathias, maar de twee willen dit niet bekennen.

Wanneer er een zware storm door België raast, ontstaat er enorm veel schade bij VDB waardoor de volledige bovenste verdieping vernield is. Door de recente gebeurtenissen beseffen Mathias en Veronique dat ze op elkaar verliefd zijn en Trudy heeft dit meteen in de gaten. Ze merkt dat de twee opvallend close zijn de laatste tijd en kan haar frustratie niet verbergen. Tijdens de zoektocht naar nieuwe gebouwen, staat Trudy ook duidelijk aan de kant van Peter wanneer er een meningsverschil is met Veronique.

Er staan voor Veronique en Mathias harde tijden te wachten nu ze de familie inlichten over hun relatie. De reactie van Trudy is allesbehalve positief, want zij kan het niet aanvaarden dat Mathias die 'bitch' over haar gekozen heeft. Trudy's hart breekt en ze zoekt steun bij Leen. Trudy valt Veronique aan in de Foodbar wanneer ze haar samen met Mathias ziet. Mathias onderneemt een poging om te bemiddelen, maar Veronique vindt dat het tijd wordt om partij te kiezen. Als Trudy zich niet professioneel kan gedragen, zal ze haar conclusies moeten trekken. Stan Lauwers wil van de gelegenheid gebruik maken om Trudy voor zijn kar te spannen om zo hem en June Van Damme meer macht te doen krijgen binnen het bedrijf. Trudy valt voor zijn charmes en wanneer ze iets te veel gedronken heeft, geeft ze haar volmacht aan Stan voor de aandeelhoudersvergaderingen.

Bij VDB is de grote verhuisdag aangebroken. De verdeling van de kantoren en werkruimtes zorgt meteen voor de nodige spanning. Trudy en June kunnen hun frustratie niet wegsteken dat ze geen eigen kantoor gekregen hebben. Bovendien wil Peter een systeem van wisselende bureaus invoeren, en dat stuit meteen op onbegrip. Het lukt Trudy ook niet om professioneel te zijn met Veronique in de buurt en de twee gaan dan ook constant in de clinch. De terugkeer van Liesbeth Pauwels zorgt voor een nieuwe ruzie tussen de twee, omdat Liesbeth de uitbreiding van de Foodbar niet langer op zich wil nemen. Trudy ziet dit wel zitten, maar Veronique vindt dat ze zelf de beste kandidaat is. Hun ruzie zorgt ervoor dat Peter het volledige project afblaast.

De feestdagen komen eraan en Trudy voelt zich enorm eenzaam. Wanneer er een kamer lijkt vrij te komen bij de Friends, toont Hanne Van den Bossche meteen haar interesse en dat doet Trudy veel verdriet. Ze voelt zich in de steek gelaten door iedereen. Bovendien zijn Hanne en Jelle Van den Bossche van plan om Kerstmis bij de Friends door te brengen, en Trudy stort helemaal in. Het komt tot een zeer pijnlijke aanvaring in de Foodbar met Veronique en Cédric Van de Caveye. Hanne voelt zich schuldig en bedenkt zich op het laatste nippertje van gedachte. Trudy wil de ruzie met Veronique bijleggen en gaat haar excuses aanbieden. Ze probeert uit te leggen waarom ze zich de laatste weken zo slecht gedragen heeft. Veronique en Mathias tonen hun medeleven en vergeven Trudy.

De problemen zijn echter nog niet van de baan want Jelle blijft zich afzetten van Trudy. Zeker nadat hij samen met Peter Van den Bossche en Zjef De Mulder een motortocht heeft gedaan. Jelle klaagt bovendien over zijn saaie Nieuwjaarsnacht, omdat hij van Trudy al voor middernacht het feestje bij de Friends moest verlaten. Wanneer Trudy ontdekt dat Jelle met twee wildvreemde bikers heeft meegereden tijdens de motortocht met Peter en Zjef, komt het tot een hevige discussie. Trudy's hart breekt wanneer Jelle duidelijk maakt dat ze zijn echte moeder niet is. Nadien gaat Trudy aan de slag als part-time verkoopster in de nieuwe winkel van Rudi Verbiest, omdat ze 's avonds toch 'niets beters te doen heeft'.

Veronique Van den Bossche en Simon Feyaerts willen het idee van foodcorners in de Fashion-winkels aankaarten en Trudy is ervan overtuigd dat zij de geschikte persoon is om dit project in handen te nemen. Tot grote ergernis van Trudy krijgt Veronique hierover de leiding en de twee beginnen opnieuw ruzie te maken op de werkvloer. Peter is het gekibbel tussen de twee beu en besluit het idee van de foodcorners voorlopig links te laten liggen. Doordat Simon ervoor gezorgd heeft dat Veronique de leiding krijgt over de Foodcorners, gaat hij ervan uit dat hij een deel van haar aandelen krijgt. Wanneer Veronique Simon duidelijk maakt dat dit nooit de bedoeling is geweest, gooit hij het over een andere boeg en probeert hij Trudy's aandelen te bemachtigen. Trudy weigert haar aandelen te verkopen na hetgeen dat Simon haar gelapt heeft. Ook beslist ze haar volmacht van Stan in te trekken omdat ze terug zelf aanwezig wil zijn op de vergaderingen.

Stan Lauwers belandt in de gevangenis voor de moord op zijn ex-vriendin Kirsten Caemerlinck, maar hij probeert zijn onschuld te bewijzen en hoopt hiervoor de hulp van Trudy te kunnen inschakelen. Ze wordt opgebeld door zijn advocaat met de vraag of ze naar de gevangenis wil komen. Trudy beslist in te gaan op zijn vraag, al is haar omgeving het daar niet over eens. Hij vraagt haar om hulp om te bewijzen dat hij Kirsten niet heeft vermoord en dat June Van Damme de schuldige is. Trudy wordt door hoofdinspecteur Delaet echter niet au sérieux genomen. Ze beslist om samen met Hanne en Evy zelf op onderzoek uit te gaan en zoekt contact met Junes alibi: securityagent Dries Van Renterghem.

June heeft Trudy, Hanne en Evy door en koopt Dries weeral om op hen een hak te zetten. Ondertussen denkt het drietal dat June niets in de gaten heeft en Dries aan hun kant staat. Dit wordt volgens hen bevestigd wanneer Dries Trudy op date vraagt. Dries vertelt haar dan dat hij gelogen heeft over het alibi van June op de dag van de moord. Hoofdinspecteur Delaet gelooft het verhaal van Trudy en Hanne niet en eist dat ze stoppen met hun privéonderzoek. June zorgt er nadien voor dat Trudy overtuigd wordt dat niet zij, maar Stan wel effectief de dader is door haar op gesprek te sturen met de verpleegster van Kirsten.

Via Jelle Van den Bossche komt Trudy te weten dat Louise een vriendje heeft: Steve Vanderhaegen. Louise maakt haar mama wijs dat Steve bij haar op school zit, maar eigenlijk heeft ze de jongen nog nooit echt gezien en woont hij in Amsterdam. Via de webcam vraagt Steve of Louise enkele pikante foto's wil sturen en Trudy betrapt haar tienerdochter tijdens dit gesprek. Ze is razend en wil niet dat Louise nog langer contact heeft met Steve. De twee worden echter een koppel en Louise probeert haar mama te overtuigen dat Steve een goede jongen is en het beste met haar voor heeft.

Leen Van den Bossche heeft dramatisch nieuws voor Trudy: uit haar bloedresultaten blijkt dat ze seropositief is. De wereld van Trudy stort in en ze gaat onmiddellijk langs bij Mathias om hem de schuld te geven van alles. Hij moet het haar namelijk gegeven hebben, want buiten Bart en Mathias heeft ze geen sekspartner gehad het afgelopen jaar. De test van Mathias is echter negatief en Trudy begint zich vragen te stellen. Ze schakelt Mieke Van den Bossche in om een tweede bloedtest te ondergaan, omdat ze Leen niet gelooft. Wanneer blijkt dat de test negatief is en dat het labo per ongeluk de stalen had verwisseld, geeft Trudy echter Leen de schuld. Mieke kan ervoor zorgen dat Trudy de waarheid onder ogen ziet en zich gaat verontschuldigen bij Leen voor haar woedeaanval in de Jan & Alleman.

Trudy komt via een vriendin van Louise te weten dat Steve niet op hun school zit. Ze gaat de confrontatie met hem aan via Facebook onder de naam van Louise. Louise ontdekt dat er iemand op haar account heeft gezeten en spreekt een codewoord af met Steve: "Who's knocking at my door?". Saartje Frederickx, die al die tijd eigenlijk stiekem chatvriend Steve is, heeft tijdens een gesprek met de 'hacker' een vermoeden dat deze persoon niemand minder dan Trudy is. Louise is woedend op haar moeder en vertrekt richting Amsterdam om Steve te gaan op zoeken. Daar staat ze echter voor een leeg huis en moet ze na enkele dagen inzien dat Steve niet bestaat.

Ondertussen denkt Trudy dat Louise al die tijd bij Saartje logeert, tot ze een telefoontje krijgt van de school. Trudy legt Saartje op de rooster en komt zo te weten dat Louise naar Amsterdam is vertrokken en dat Steve eigenlijk niet bestaat. Trudy en Peter zijn doodongerust en proberen Louise via haar gsm te bereiken, maar ze neemt nooit op. Trudy wil de politie inschakelen, maar volgens hen is het geen onrustwekkende verdwijning. Peter beslist zelf naar Amsterdam te trekken om Louise te zoeken en na enkele dagen vindt hij haar in een jeugdherberg. Louise heeft er ondertussen Nicolai leren kennen en wil niet naar huis terugkeren. Peter beseft dat zijn dochter oud en wijs genoeg is en respecteert haar wens.

S26 afl5770 024.png
S26 afl5779 021.png
S26 afl5794 044.png
S26 afl5801 025.png
Familie 5806 002.jpg
Familie 5813 003.jpg
Familie 5817 001.jpg
Familie 5833 001.jpg
15252761 10154831666407491 5205648305373889323 o.jpg
Familie 5841 001.jpg
Familie 5850 002.jpg
Familie 5857 001.jpg
Familie 5858 k 001.jpg
S26 afl5860 064.png
S26 afl5861 039.png
S26 afl5862 027.png
S26 afl5863 083.png
S26 afl5864 026.png
Familie 5865 001.jpg
S26 afl5868 065.png
Screenshot 2017-01-29-11-49-54.png
C8302bc467c8b76f803e514601323eb7.jpg
732bb81c227cc585d7d602600733322e.jpg
Familie 5987 extra 001.jpg
S26 afl5988 662.png

Net zoals de rest van de familie komt Trudy te weten dat June vermoord is teruggevonden in haar kantoor op VDB Fashion. Trudy wordt daardoor als aandeelhoudster van het bedrijf betrokken bij de verdere toekomst van het bedrijf. Dankzij het monstercontract dat June gesloten heeft met 9House, zit Fashion in slechte papieren en lijkt een faillissement onvermijdelijk. Ondertussen heeft Trudy ook haar handen vol met Louise, die een handje helpt in de Foodbar om iets bij te verdienen.

Twee maanden later

Lars De Wulf maakt zijn opwachting bij Fashion als de nieuwe CEO van het bedrijf. Hij heeft enorm veel geld in Fashion gestoken en is daardoor de grootste aandeelhouder geworden. Dankzij Lars waait er een frisse wind door Fashion en het personeel kan dit wel smaken. Ook Trudy is onder de indruk van zijn aanpak, in tegenstelling tot Veronique en Peter.

In de Foodbar krijgt Trudy slecht nieuws van Zjef. Hij staat op het punt om samen met Rudi naar China te verhuizen omdat hij er een aanbieding gekregen heeft van een groot modebedrijf. Trudy reageert eerst zeer prikkelbaar op het nieuws, omdat ze nu een vervanger moet zoeken, maar uiteindelijk is ze toch blij voor hem en zorgt ze zelfs voor een afscheidsgeschenkje. Uiteindelijk gaat het hele avontuur niet door wanneer Rudi ervoor kiest om terug bij Fashion aan de slag te gaan. Zjef vraagt zijn job terug aan Trudy en zij is in de wolken met dit nieuws.

Mieke ontwaakt na maanden eindelijk uit haar coma. Ze heeft echter geheugenverlies en leeft in haar hoofd nog steeds in het jaar 2009. Hierdoor kent ze nog amper mensen uit haar omgeving en weet ze niet meer dat ze met Niko getrouwd was. Trudy is aanwezig op het verrassingsfeestje dat Niko voor haar georganiseerd heeft, maar Mieke is niet enthousiast. Stiekem wil ze maar één ding, en dat is terug naar haar grote liefde Wim gaan.

Mieke zoekt steun en begrip bij Trudy, omdat zij één van de weinigen is dat ze wel nog kent. Mieke geeft toe dat ze afgesproken heeft met Wim en dat ze wil stoppen met verpleging, omdat het absoluut niets voor haar is. Uiteindelijk neemt Mieke haar intrek bij Trudy omdat ze ook niet langer onder hetzelfde dak als Niko wil wonen. Ondertussen springt ze ook af en toe in in de Foodbar.

Louise gaat met haar vriendinnen een weekend naar de Ardennen en vraagt toestemming aan Trudy. Voor haar is het in orde, als ook haar papa akkoord gaat. Tot Louise te weten komt dat er ook een bepaalde jongen meegaat waar Louise een oogje op heeft. Peter en Trudy willen de jongen eerst ontmoeten voor ze hun dochter met hem op weekend sturen. Wout maakt zijn opwachting en laat een goede indruk na. Wanneer Louise echter terugkeert van het weekend, merkt Trudy meteen op dat ze niet in haar gewone doen is. Louise wil echter niet vertellen wat er aan de hand is, maar ze neemt wel haar nichtje Hanne in vertrouwen.

In de Foodbar maakt Trudy zich al een tijdje zorgen om Zjef, die zich volledig laat gaan nu Rudi in de gevangenis zit voor de moord op June. Hij eet niet meer, slaapt niet meer en loopt er bij als een zombie. Wanneer Zjef op een avond in elkaar zat, moet Trudy een dokter verwittigen.

Nu Mieke nog steeds bij Trudy inwoont, komt Trudy ook te weten dat Leen met twijfels worstelt. Ondertussen krijgt Trudy ook te maken met Jelle, die waanideeën heeft wanneer hij ervan overtuigd is dat hij zijn overleden vader gezien heeft vanuit zijn venster. Trudy brengt Hanne op de hoogte, die vervolgens met haar broertje een moeilijk gesprek aan gaat. Trudy denkt dat een psycholoog de juiste oplossing is, maar daar wil Jelle niets van weten. Wanneer hij vervolgens opnieuw zijn 'vader' gezien heeft, begint ook Faroud zich zorgen te maken. Op een avond zien zowel Jelle als Mieke een donkere figuur op straat, maar wanneer Faroud er achterna loopt, rijdt hij weg in een wagen.

Nu Faroud regelmatig over de vloer komt, neemt hij Trudy in vertrouwen over de abortus die Leen heeft laten uitvoeren achter zijn rug. Hierdoor groeien de twee naar elkaar toe en kussen ze. Zowel Faroud als Trudy zijn enorm in de war, maar Trudy beseft dat Faroud een enorm charmante man is en probeert te ontdekken of hij ook gevoelens voor haar heeft. Faroud ketst dit eerst af, omdat hij zich schuldig voelt tegenover Leen en Bart. Trudy is compleet verward en weet niet wat ze van Faroud moet denken.

Zjef gaat dan toch voor een tijdje naar China en Trudy neemt Emma aan als zijn vervangster. Emma krijgt al snel het idee om een speed-lunchdate te organiseren in de Foodbar. Ze post het al op Facebook, zonder eerst Trudy te verwittigen. Maar Trudy vindt het toch een goed idee, al is het evenement zelf geen groot succes.

Ook Jelle is compleet in de war wanneer hij opnieuw zijn vader gezien heeft. Faroud gaat een gesprek aan met Jelle, maar Trudy wil vooral dat hij zegt dat hij Bart absoluut niet gezien kan hebben. Trudy is compleet verrast wanneer Faroud haar en Jelle uitnodigt voor een paar daagjes op reis te gaan. Eenmaal daar gaan de twee een moeilijk gesprek aan en geeft Faroud toe dat hij wel degelijk iets voelt voor haar, maar hij wil het langzaam aan doen. Wanneer ze met hun tweetjes gaan eten en nadien Jelle verdwenen lijkt te zijn, begint Faroud te flippen en begrijpt Trudy zijn reactie compleet niet. Ze keren nadien vervroegd terug en Trudy weet niet meer hoe ze Faroud moet aanpakken. Toch lijkt het in de goede richting te gaan wanneer Faroud instemt om bij haar te komen wonen.

Faroud en Trudy gaan niet veel later voor de eerste keer samen naar bed en Faroud begint nu echt gevoelens te krijgen voor Trudy, nu ze bij de staatsveiligheid vermoeden dat Bart dood is. Toch wilt hij niet mee naar het verjaardagsfeest voor de 90ste verjaardag van de bomma. Daar verschijnt Bart plots, samen met Faroud, op het feest en Trudy begint Bart te slagen als eerste reactie. Daarna vliegt ze hem in de armen en ze is blij dat hij terug. Hij keerde namelijk een paar weken eerder terug uit Amerika, omdat hij zijn familie niet langer kon missen. Niet iedereen is even enthousiast en Hanne wilt eerst niets meer te maken hebben met Bart, tot ze uiteindelijk toch inziet dat ze fout was door de tussenkomst van Trudy.

Bart en de staatsveiligheid hebben samen het huidige adres van Alfredo kunnen achterhalen en Bart zal met een plan de Gallo's voor eens en voor altijd proberen uitschakelen door eerst Alfredo zelf uit te schakelen. Het plan loopt goed af, maar toch anders dan verwacht. Bart en Isabella begraven de strijdbijl en het lijkt alsof Bart en zijn familie eindelijk van de Gallo's verlost zijn. Faroud vermoedt echter dat er iets mis is en hij gelooft Isabella niet. Daarom moeten Trudy en haar gezin dus nog een tijdje binnen blijven en worden ze dus ook nog een tijdje bewaakt door de staatsveiligheid.

Trudy is het beu om opgesloten te zitten en ze smeedt wilde plannen. Ze wilt graag met Bart, Jelle en Louise naar Amerika verhuizen. Bart had daar namelijk een goede job en ook haar 2 zussen wonen daar. Ze zouden daar ook veiliger zijn dan in België. Bart wilt hier echter niets van weten en hij wilt niet weer opnieuw alles achterlaten in België. Trudy stelt het uiteindelijk toch voor aan Jelle en na een tijdje lijkt ook hij het wel een goed idee te vinden. Niet veel later blijkt echter dat Trudy nog een andere belangrijke reden had om naar daar te willen verhuizen.

Een andere belangrijke reden dat Trudy naar Amerika wilt verhuizen, is om Faroud niet meer te zien en om hem zo te vergeten. Ze heeft namelijk nog altijd gevoelens voor hem, maar toch wilt ze opnieuw voor haar relatie met Bart gaan en dat kan alleen maar als ze Faroud niet meer ziet, in de hoop dat ze hem dan misschien zal vergeten. Niet veel later vertelt Leen Bart over de kortstondige relatie van Faroud en Trudy, net na de breuk met Leen. Bart is heel verdrietig en teleurgesteld en hij confronteert Faroud hiermee, die op dat moment nog wist dat hij nog altijd in leven was. Faroud zegt hem echter dat de staatsveiligheid toen dacht dat Bart waarschijnlijk dood was. Bart gelooft echter niet dat ook Faroud geloofde dat hij dood was en uiteindelijk moet Faroud toegeven dat hij op dat moment nog altijd het gevoel had dat Bart nog leefde. Door Bart komt Faroud te weten dat het Leen was die bij hem geklikt heeft en hij gaat meteen de confrontatie aan met haar. Niet veel later confronteert Bart ook Trudy hiermee en zij reageert geschrokken van zijn reactie. Ze zegt dat ze niet wist dat hij toen nog leefde en dat ze ook verder moest en wou met haar leven. Bart begrijpt haar, maar hij is toch nog altijd droevig en teleurgesteld.

Wanneer Bart 's avonds Hanne wilt gaan bezoeken en hij haar wilt gaan feliciteren met haar verjaardagen hij hiervoor uiteindelijk dan toch de toestemming voor krijgt van de staatsveiligheid, wordt hij, wanneer hij aankomt bij het huis van de friends, beschoten door enkele aanhangers van de Gallo's. Ze kunnen echter opgepakt worden en nu de staatsveiligheid denkt dat alle gevaar geweken is, wordt de bewaking van Bart en zijn gezin eindelijk opgeheven. Bart en Trudy zijn heel blij en Trudy maakt meteen plannen om de volgende dag samen met Jelle en Louise te gaan shoppen. Dat doen ze dan ook, maar het uitstapje loopt slecht af voor het drietal. Wanneer ze al een tijdje thuis vertrokken zijn, komt Faroud binnen bij Bart en vertelt hij hem dat de schietpartij van een dag eerder een afleidingsmanoeuvre was van de Gallo's om hem te doen geloven dat hij en zijn familie eindelijk veilig was. Ze gaan meteen Trudy en de kinderen opsporen om hen zo snel mogelijk terug naar hun veilige thuis te brengen. Het is echter al te laat, want tijdens hun autorit worden ze achtervolgd door een witte bestelwagen. Trudy wilt hen voorlaten, zodat zij er vanaf zijn, maar wanneer de bestelwagen hen voorbij steekt, stopt hij plots en komen er gemaskerde en gewapende mannen met grote wapens uit de laadbak van de bestelwagen gelopen. Ze trekken Trudy, Jelle en Louise uit de auto en ze ontvoeren hen. Die avond brengt Faroud Bart het slechte nieuwe en net op dat moment krijgt hij een telefoontje van Isabella Gallo, die dan toch zint op wraak, in tegenstelling tot wat ze eerder gezegd had.

Trudy, Louise en Jelle worden door Isabella en haar handlangers vastgehouden in een vochtige kelder. Bart en Faroud doen er alles aan om het gevraagde losgeld bij elkaar te krijgen en ook de volledige familie wil bijspringen. Met de hulp van Lars De Wulf lukt het de familie om 5 miljoen euro bij elkaar te krijgen. Peter moet het losgeld brengen, maar onderweg wordt het losgeld meegenomen zonder dat Trudy en de kinderen worden vrijgesproken. Faroud en zijn team waren namelijk in de buurt en dat was niet de afspraak. Nadien krijgt Bart een telefoontje om naar een verlaten auto opslagplaats te komen, waar ze Trudy vinden in de koffer van een auto. Trudy moet echter Bart neerschieten, anders zal Isabella de kinderen vermoorden. Isabella kan alles horen via een microfoontje en Faroud bedenkt een plannetje. Ze doen alsof Trudy Bart neerschiet en rijden vervolgens naar de afgesproken plaats om de kinderen op te halen. Faroud en zijn team kunnen Isabella en haar handlangers oppakken en Louise en Jelle worden in veiligheid gebracht.

Na de hectische gebeurtenissen van de afgelopen weken, beseft Trudy dat het tijd is voor een nieuwe start. Ze polst bij zowel Bart als Jelle om naar L.A. te verhuizen, waar Bart toch een stabiele job heeft gevonden. Uiteindelijk gaan de twee akkoord en vertelt Trudy ook het nieuws aan Louise, die graag mee wil. Peter is hier niet voor te vinden, maar moet zijn dochter toch afgeven. Trudy en Bart geven nog een feestje in de Jan en Alleman om afscheid te nemen van hun vrienden. Trudy besluit haar huis te verhuren aan Peter.

Een tijdje later staan Trudy en Louise terug voor de deur bij Peter om hem te bezoeken. Louise maakt echter snel duidelijk dat ze niet van plan is om terug te keren naar L.A. omdat ze het daar verschrikkelijk vindt. Peter stemt toe dat Louise in België bij hem blijft, maar daar denkt Trudy anders over. Ze verplicht Louise om terug mee naar L.A. te gaan. Louise blijft dwarsliggen en Trudy moet uiteindelijk inzien dat het beter voor iedereen is dat Louise gewoon bij haar vader blijft. Ze neemt opnieuw afscheid.

Eind juni keren Bart en Trudy terug naar België voor de trouw van Mathias en Veronique. Ze verblijven daarvoor een tijdje bij Peter, in hun voormalige woning. Jelle is er echter niet bij, aangezien hij in de Verenigde Staten nog op een kamp is op dat moment.

Aflevering5989-3.png
Aflevering 6065-1.png
Familie 6090 004.jpg
Familie 6095 004.jpg
Familie 6098 002.jpg
Familie 6124 004.jpg
Familie 6136 003.jpg
Familie 6137 005.jpg
Familie 6161 001.jpg
Familie 6181 004.jpg
Familie 6186 001.jpg
2018-06-06 (1).png
Familie 6204 005.jpg

Wanneer Veronique dan eindelijk aangekomen is samen met haar zoon Cédric, trouwen ze en volgt er een vreugdevolle receptie. Ook Bart en Trudy zijn aanwezig gedurende het feest. Voor Mathias en Veronique lijkt het dan toch nog een sprookjeshuwelijk te worden, maar dat is buiten Cédric gerekend. Na een korte speech van Peter, waarin hij Mathias en Veronique alleen maar eer en lof aandoet en hij Veronique zelfs een fantastische moeder noemt, heeft hij zelfs plots ook iets te zeggen tegen alle aanwezigen en in het bijzonder tegen zijn moeder. Cédric beschuldigt zijn moeder ervan nooit voor hem gezorgd te hebben voor de hele zaal. Hierna is het feest dan ook afgelopen. Een paar dagen na het huwelijk vertrekken Bart en Trudy alweer terug naar LA.

Een paar maanden later duikt Trudy plots weer op na een paar gebeurtenissen met Louise. Na haar breuk met Wout werden er in school lingeriefoto's van haar opgehangen en uiteindelijk verscheen er ook een gefotoshopte versie op het internet. Peter besluit om Trudy in te schakelen. Die skypet met Louise en heeft zo een goed gesprek met haar dochter.

Een paar maanden later keren Bart, Trudy en Jelle terug uit Amerika. Hun onverwachte terugkeer roep vragen op bij Peter, Hanne en Louise. Ze vertellen de familie dat Jelle zich in de problemen heeft gewerkt. Hij is namelijk verliefd op Audrey, een meisje van school. Audreys stiefvader heeft echter losse handjes. Toen Jelle hierachter kwam, is hij hem gaan opzoeken. Sindsdien heeft hij het op Jelle gemunt. Audreys stiefvader heeft zelfs ingebroken bij hen thuis om ervoor te zorgen dat Jelle wordt opgesloten.

Bart probeert een overplaatsing te regelen naar België, maar dit lukt hem niet. Zijn werk doet hem het voorstel om een job in Dubai uit te oefenen. Jelle maakt duidelijk dat hij terug naar Amerika wilt om Audrey te helpen. Als het moet zelfs zonder Bart en Trudy. Hij heeft een handtekening van een meerderjarige nodig om een 'alleenreizende minderjarige' te zijn, maar Hanne weigert dit. Bart krijgt telefoon dat zijn zoon is opgepakt door de politie.

Bart en Trudy gaan Jelle ophalen op het politiekantoor. Hij werd opgepakt omdat hij op de luchthaven aan vreemde mensen smeekte om een handtekening te zetten, zodat hij als 'alleenreizende minderjarige' naar LA kon vertrekken. Trudy denkt dat al de veranderingen in Jelle's leven de laatste jaren hem niet goed doen en stelt Bart voor om met diens zoontje in België te blijven wonen. Bart gaat akkoord en vertrekt alleen naar Dubai.

Trudy bedankt Louise om Jelle er bovenop te helpen na zijn terugkeer uit LA. Jelle en Louise starten ondertussen met het filmen van challenges om zo geld te verdienen via de site Cash or Crash. Wanneer Wout zich bij één van de challenges verwondt, kunnen Peter en Trudy hier niet mee lachen, maar het drietal houdt de lippen stijf op elkaar. Wanneer Louise later op aanraden van Trudy stopt met de challenges, probeert Wout haar terug voor zich te winnen met een ultieme challenge: Met een wagen tegen 100 kilometer per uur op een container af rijden en op 70 meter afstand te beginnen remmen. Louie stapt mee in de auto om hem te stoppen, maar de twee crashen en ze belanden allebei in het ziekenhuis. Louise biecht alles op aan Peter, Trudy en de politie en de site van Cash or Crash wordt platgelegd.

Rudi wilt een kindermodeshow organiseren met de hulp van Veronique. Ondertussen spoort Peter Trudy aan om iets te ondernemen. Zij biedt zich aan bij Veronique en stelt haar voor om de kindermodeshow te laten doorgaan in het kasteel van Rullingen. Zij gaat hiermee akkoord, maar wat later moet Trudy aan Rudi en Veronique laten weten dat het kasteel van Rullingen geen optie meer is als locatie voor de kindermodeshow. Trudy vindt het oneerlijk dat zij de schuld krijgt van de dubbele boeking en ze gaat op zoek naar een nieuwe locatie.

Emma beslist Rudi en Trudy te helpen met Facebookpagina voor hun kindermodeshow. Jenny komt af met een mogelijke locatie voor de show: de turnzaal van schooldirectrice Annemie, een vriendin van Jenny. Hierdoor moet Trudy niet langer op zoek gaan naar een nieuwe locatie. Uiteindelijk halen Rudi, Veronique en Trudy 5306,86 euro binnen voor de vzw.

Na een match wordt Jelle gevraagd om bij een professionele ploeg te komen spelen. Hij zegt meteen toe en begint volop te trainen. Bart en Trudy zijn bang dat Jelle hierdoor zijn studies zal verwaarlozen en willen hem verbieden om bij de ploeg te gaan. Jelle is razend op hen en verwijt zijn vader niet naar hem om te kijken. Bart en Trudy zien in hoe graag hij wil blijven voetballen en stemmen dan toch toe. Jelle stort zich helemaal op zijn trainingen en koopt zelfs een hartslagmeter van 100 euro. Niet veel later helpen Peter en Trudy Louise ook met de zoektocht naar een geschikt kleed voor het galabal van haar school.

Wanneer Hanne per ongeluk wordt aangereden door Stan, reageert de hele familie geschokt. Jan, Trudy en Jelle gaan haar meteen opzoeken in het ziekenhuis, waar ze ondertussen geopereerd wordt. Bart keert onmiddellijk terug uit Dubai om er te zijn voor zijn dochter. Uiteindelijk blijkt Hanne enkel verlamd te zijn aan haar linkerhand, maar dit zou nog moeten weggaan na een extra operatie en een lange revalidatie. Bart wilt definitief in België blijven wonen om er te zijn voor zijn kinderen, maar Trudy kan hem overtuigen om toch terug te keren naar Dubai voor zijn werk.

Wanneer Hanne thuis in haar ziekenhuisbed verder moet revalideren, stelt Trudy voor om tijdelijk terug bij haar in te trekken. Eerst stemt ze toe, maar Hanne beslist uiteindelijk om toch gewoon terug bij de friends te gaan wonen. Wanneer Emma even vrijaf neemt in de Foodbar om zich volop te concentreren op de zoektocht naar haar en Guido's biologische dochter, springt Trudy voor een tijdje in in de Foodbar.

Jelle stort zich vol overgave op zijn trainingsschema. Hij wordt door Trudy betrapt bij het online afhalen van trainingsschema's. Zonder medeweten van zijn familie bestelt Jelle fitnessproducten.

S28 afl6211 007.png
Familie 6234 002.jpg
Familie 6239 001.jpg
Familie 6242 002.jpg
Familie 6242 001.jpg
Familie 6248 010.jpg
Familie 6278 006.jpg
Twee maanden later

Trudy ontdekt fitnesspillen in Jelles sportzak. Ze confronteert hem hiermee en hij liegt dat hij dacht dat de pillen vochtafdrijvers waren en dat hij ze van zijn ploegmaten heeft gekregen. Hij belooft dat hij ermee zal stoppen, waarna hij toch op voetbalstage mag en hij vertrekt de volgende dag.

Bij Fashion maakt Peter kennis met Lynn, een model. Hij kan zijn ogen niet van haar af houden en ze stelt hem voor om samen iets te gaan eten. Trudy vindt het leeftijdsverschil te groot, maar Peter wilt dat ze zich niet bemoeit. Peter en Lynn worden al snel verliefd en starten een relatie. Lynn vindt het wel raar dat hij bij zijn ex woont. Ze voelt zich er al snel thuis en Trudy heeft het er moeilijk mee. Peter komt zijn afspraken niet na en ze vindt dat hij zich als een puber gedraagt. Lynn denkt dat Trudy misschien nog gevoelens voor Peter heeft en ze gaat shoppen met Louise. Trudy is er niet mee akkoord dat ze dure kleren koopt voor haar dochter.

Lynn brengt Louise op het idee om op kot te gaan en ook Peter zoekt mee. Trudy vindt dat Peter zich door Lynn laat manipuleren. Ze wilt Peter echter niet verliezen en daarom nodigt ze hem en Lynn uit voor een etentje bij haar thuis. Wanneer Peter de twee even alleen laat, laat Lynn zich echter van een heel andere kant zien en boort ze Trudy de grond in. Trudy duwt Lynn, die op de grond belandt. Peter heeft er genoeg van en gaat op hotel. Lynn denkt dat Trudy nog altijd verliefd is op Peter en raadt hem aan om bij haar beg te blijven. Ondertussen wordt Trudy niet geloofd door Peter en Louise, die zich helemaal laten inpalmen door Lynn.

Lynn gaat met Louise naar enkele koten kijken, tot grote ergernis van Trudy. Er is echter niets meer vrij, aanzien het al oktober is. Lynn stelt haar een appartement voor, dat veel meer kost dan een kot. Louise is in de wolken en Lynn kan ook Peter overtuigen, enkel Trudy doet moeilijk. Ze zoekt Lynn op en maakt haar duidelijk dat ze zich niet moet moeien met haar gezin. Lynn laat opnieuw haar ware aard zien, maar deze keer heeft Trudy alles opgenomen. Ze laat het aan Peter en Louise horen, maar die zien het probleem niet en vinden dat ze te ver is gegaan. Na een ruzie met Louise, heeft ze er genoeg van. Ze belt naar Bart en besluit om een maand naar Dubai te gaan.

Nu Trudy voor een maand naar Dubai gaat, zoekt ze opvang voor Jelle. Hij wilt bij Hanne gaan logeren en die gaat akkoord, maar wanneer ze opnieuw een relatie met Quinten heeft, gaat het toch niet door. Daarom zal Peter tijdelijk terug in Turyd's huis komen wonen om voor de kinderen, tot ergernis van Lynn. Niet veel later vertrekt Trudy naar Dubai, maar Louise komt niet opdagen op afscheid van haar te nemen. Uiteindelijk is ze toch net op tijd thuis en blijkt dat ze vertraging had met haar trein. Trudy neemt afscheid van Jelle en Louise, die haar allebei gaan missen.

Trudy keert terug uit Dubai. Ze heeft echter al snel heimwee en wanneer ze van Bart verneemt dat hij pas over een half jaar terug naar België zal kunnen komen, is ze er kapot van. Jelle en Louise beslissen om haar te helpen en niet veel later staat Bart plots voor de deur. Hij zal een weekje in België verblijven, waarna hij samen met Trudy in Dubai zal gaan wonen. Trudy heeft het echter moeilijk om de kinderen achter te laten, maar Peter belooft goed voor Jelle te zorgen en Louise vertelt dat ze stopt met studeren en op wereldreis gaat. Peter en Trudy zijn eerst tegen, maar uiteindelijk gaan ze toch akkoord en niet veel later neemt ze afscheid van haar familie en vertrekt ze naar Australië.

Trivia

  • Trudy is geboren op 31 januari 1977.
  • Trudy was aanvankelijk slechts enkele weken te zien in de serie en verdween nadien uit beeld. Ze keerde na enkele maanden definitief terug, omdat het personage zo populair was bij de kijkers.
  • Toen Trudy in de reeks verscheen, kreeg ze na verloop van tijd een signatuur-drankje dat ze altijd bestelde: Zizi Coin Coin, een cocktail op basis van citroen. Sindsdien drinkt ze dit gedurende meerdere seizoenen (bv. in seizoen 18, 20 en 24).
  • Silvia Claes behoort tot de acteurs die het langst in de soap te zien zijn (geweest). Met 19 jaar aanwezigheid op de teller, staat ze immers op de vijfde plaats na Jef De Smedt (25 jaar), Annie Geeraerts (25 jaar), Ray Verhaeghe (24 jaar) en Jacky Lafon (24 jaar).
  • De echte zussen van actrice Silvia Claes, Barbara Claes en Stephanie Claes, speelden twee jaar de halfzussen van Trudy in de reeks: Zoë de Rixart de Waremme en Noa de Rixart de Waremme
  • Silvia Claes was jarenlang getrouwd met Gunther Levi, die in de reeks haar echtgenoot Peter Van den Bossche speelde. Toen het koppel in het echt uit elkaar ging, besloten de makers ook Trudy en Peter te laten scheiden. 
  • In 2018 komt het kasteel van Rullingen terug ter sprake. Trudy stelt Veronique en Rudi voor om de kindermodeshow daar te laten doorgaan. Ze is niet meer in het bezit van het kasteel, maar kent de nieuwe eigenaars goed.
  • In 2018 wordt Silvia Claes ontslagen omdat ze geen toekomst meer zagen in haar personage. Ze verdween in november 2018 uit de reeks.

Quotes

De eerste verschijning van Trudy
Notaris: Mevrouw Gertrude Tack.
Trudy: Zeg maar Trudy, uw mond zal niet scheuren.
Christel en Trudy kijken samen naar een film
Christel: Ik was zot op die gast.
Trudy: Op wie? Op Tom Cruise?
Christel: Nee, op die blonde.
Trudy: Ah ja, das waar. Gij valt altijd op de slechteriken.
VDB Fashion voelt de concurrentie van Vero Bello en Peter eist meer inzet

Peter: Gij zijt Art Director!
Trudy: Oei, dat ook nog? Ik ben al interim-manager van de Foodbar, nu nog Art Director ook. Wat schuift da?

Peter: We verliezen geld, hè!
Evy: 't Is goed, 't is goed. We zullen een tandje bijsteken.
Trudy: Ja, een heel gebit!
Trudy en Bart hebben Faroud op bezoek
Faroud: Dank u voor de koffie. Ik vind de weg wel.
Bart: Tot ziens.
Trudy: Niet te rap, liefst.

Generiek

Galerij

Foto's