FANDOM


VDB Holding
Wolff & Bos VDB Transport VDB Technics KomEet Foodbar Fashion Agency

Geschiedenis

In het 21ste seizoen (30 december 2011) werd de VDB Holding opgericht. Aanvankelijk overkoepelde de holding vier familiebedrijven: VDB Technics (vroeger VDB Electronics), VDB Fashion (fusie tussen MVM en F@C), VDB Transport (vroeger transportbedrijf van Mathias Moelaert) en de KomEet. Het kaderpersoneel is gehuisvest in het gerenoveerde gebouw van MVM.

In het 22ste seizoen krijgt VDB te maken met een economische crisis. Om de holding van financiële problemen te vrijwaren, moet één tak verdwijnen: VDB Transport. Enige tijd later blijken de problemen nog steeds niet van de baan te zijn en wordt ook VDB Technics opgedoekt. Na de crisis binnen het bedrijf besloot Veronique Van den Bossche de KomEet te sluiten en om te bouwen tot een keten rond bio-voedsel, met de naam Foodbar.

In het 24ste seizoen neemt Peter het modellenbureau Casters Agency over van zijn overleden vriendin Elise Casters. Hij brengt het bedrijf onder in de VDB Holding en noemt het Fashion Agency. In het begin van het 25ste seizoen komt er een fusie tussen modebedrijf Vero Bello en VDB Fashion. Tijdens het 28ste seizoen wordt Dress & Play opgenomen in de Holding. In 2020 verandert VDB Fashion van naam en sindsdien is het Wolff & Bos.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.