Familie_VTM Wiki
Advertisement
Vera
Seizoenen 222324 VeraProfiel24.jpg
Eerste verschijning Aflevering 5083 - 30 mei 2013
Laatste verschijning Aflevering 5445 - 6 februari 2015
Gespeeld door Liv Van Aelst
Kinderen Onbekend
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieVerhaallijnenTrivia

Algemene Informatie

Vera is een gastpersonage dat van 30 mei 2013 tot en met eind juni 2013, in oktober 2013 en van 14 januari 2015 tot en met 6 februari 2015 vertolkt wordt door Liv Van Aelst.

Verhaallijnen

Vera is een personage dat werkt bij Xelios. Ze komt voor het eerst in beeld in seizoen 22 wanneer Peter Van den Bossche en June Van Damme zich opgeven als opvangouders. Uiteindelijk mogen ze een tijdje de opvangouders van Warre zijn.

Vera komt weer even in beeld wanneer Leen Van den Bossche het zeer moeilijk krijgt met de opvoeding van huilbaby Arthur Van den Bossche. Arthur wordt een tijdje opgevangen door Xelios.

Een jaar later krijgt Peter een telefoontje van Vera met de vraag of hij en June het zien zitten om weer opvangouders te zijn voor Lientje. Peter vertelt haar over de breuk tussen hem en June. Rita Van den Bossche hoort het telefoongesprek op het moment dat ze aan het poetsen is in de loft van Peter Van den Bossche. Ze biedt zich nadien aan bij Xelios als opvangouder van Lientje Coomans.

Trivia

  • Actrice Liv Van Aelst vertolkte tijdens het 16de seizoen enkele weken de rol van Laura Daems, Guido's leerkracht met wie Jan Van den Bossche een korte affaire had.
Advertisement