FANDOM


Editie 2018 Editie 2019 Editie 2020
Wedstrijd20192
Guido-winnaar-fp19

Na de mislukte vorige editie, is het tijd om het originele concept van de wedstrijd terug van onder het stof te halen. Tijdens juli en augustus gaan we dit jaar weer op zoek naar het favoriete personage van het afgelopen seizoen. Er doen in totaal 36 personages mee. Kom zeker kijken vanaf maandag 1 juli 2019, dan gaat de wedstrijd van start!

Deelnemende personages

WINNAAR

Proficiat aan onze winnaar van deze editie: Guido Van den Bossche! Een mooie 2de plaats is voor Cedric Van de Caveye en de derde plaats is voor Quinten Godderis.


[[File:Guido-winnaar-fp19.png|thumb|center|300px


FINALE

Hier zijn ze dan! De 5 personages die het tot de grote FINALE geschopt hebben! Eén ding staat nu zeker vast; we zullen dit jaar opnieuw een nieuwe winnaar hebben. Stemmen kan tot zondagavond 1 september 2019! Moge de beste winnen!

Halve Finale

Er zijn nog steeds 10 personages in de running voor de titel van 'Favoriete Personage'. Het wordt nu heel spannend, want er kunnen maar 5 personages naar de finale. In groepjes van 2 wordt dit beslist. Telkens valt er nog 1 personage af. Wie is jouw favoriet? Stemmen kan tot zondagavond 25 augustus 2019.

Halve Finale 1

Halve Finale 2

Halve Finale 3

Halve Finale 4

Halve Finale 5

Kwartfinale

Hieronder vindt u alvast welke personages nog in de wedstrijd zijn.

Kwartfinale 1

Nog 15 personages strijden voor de ultieme titel van 'favoriete personage'. De halve finale bestaat uit 10 personages, dus er moeten er nog 5 afvallen in de kwartfinale. In groepjes van de 3 komen er 5 rondes. Het personage met de minste stemmen moet de wedstrijd onverbiddelijk verlaten. U kunt stemmen op de personages tot zondagavond 18 augustus 2019! UPDATE: We nemen afscheid van ROBYN.

Kwartfinale 2

U kunt stemmen op de personages tot zondagavond 18 augustus 2019! UPDATE: We nemen afscheid van ZJEF.

Kwartfinale 3

U kunt stemmen op de personages tot zondagavond 18 augustus 2019! UPDATE: We nemen afscheid van EMMA.

Kwartfinale 4

U kunt stemmen op de personages tot zondagavond 18 augustus 2019! UPDATE: We nemen afscheid van HANNE.

Kwartfinale 5

U kunt stemmen op de personages tot zondagavond 18 augustus 2019! UPDATE: We nemen afscheid van VERONIQUE.

Ronde 3

De derde ronde begint vanaf woensdag 25 juli 2019. Hieronder vindt u alvast welke personages nog in de wedstrijd zijn.

EXTRA RONDE

Er zijn al 14 personages zeker van een plaatsje in de kwartfinale, maar er is nog plaats voor 1 extra!. Je kan stemmen tot zondagavond 11 augustus 2019! UPDATE: Het was lang spannend tussen Emma en Amelie, maar uiteindelijk heeft Emma de meeste stemmen gehaald. Ze gaat dus naar de kwartfinale.

Ronde 3-1

We komen weer een stap dichter bij de finale en er blijven nog 21 personages in de running! Deze keer komen de personages telkens in groepjes van 3 waarvan alleen degene met de minste stemmen afvalt. Na ronde 3 gaan er dus nog 14 personages naar de kwartfinale. Om uiteindelijk tot het 15de personage te komen, volgt er nog een stemming tussen de 7 afvallers!

Voor de eerste ronde kunt u stemmen tot woensdagavond 31 juli 2019! UPDATE: Rudi Verbiest heeft de minste stemmen gehaald, maar krijgt nog 1 extra kans in de extra ronde!

Ronde 3-2

Voor de tweede ronde kunt u stemmen tot woensdagavond 31 juli 2019! UPDATE: Amelie De Wulf heeft de minste stemmen gehaald, maar krijgt nog 1 extra kans in de extra ronde!

Ronde 3-3

Voor de derde ronde kunt u stemmen tot donderdagavond 1 augustus 2019! UPDATE: De stemmen zijn zeer duidelijk en Evy Hermans eindigt op de laatste plaats. Ze krijgt toch nog een kans in de extra ronde.

Ronde 3-4

Voor de vierde ronde kunt u stemmen tot vrijdagavond 2 augustus 2019! UPDATE: Na het einde van de ronde blijft Emma Verdonck achteraan hangen en ze gaat dus naar de extra ronde.

Ronde 3-5

Voor de vijfde ronde kunt u stemmen tot zaterdagavond 3 augustus 2019! UPDATE: Na het tellen van de stemmen eindigt Trudy Tack de Rixart de Waremme op de laatste plaats.

Ronde 3-6

Voor de zesde ronde kunt u stemmen tot zondagavond 4 augustus 2019! UPDATE: De laatste plaats is voor Benny Coppens en hij krijgt een herkansing in de extra ronde.

Ronde 3-7

Voor de zevende ronde kunt u stemmen tot zondagavond 4 augustus 2019! UPDATE: Brigitte was hier het minst populair en verplaatst zichzelf naar de extra ronde voor nog een kans.

Ronde 2

De tweede ronde begint vanaf maandag 15 juli 2019. Hieronder vindt u alvast welke personages nog in de wedstrijd zijn.

Ronde 2-1

Vanaf nu komen de personages telkens in groepjes van 5 personen. Goed nieuws, want de 4 personages met de meeste stemmen gaat door naar ronde 3. Enkel het personage met de minste stemmen valt deze ronde af. U kan stemmen op deze ronde tot zaterdagavond 20 juli 2019. UPDATE: Jonas Versteven moet de wedstrijd verlaten.

Ronde 2-2

U kan stemmen op deze ronde tot zondagavond 21 juli 2019. UPDATE: Freddy Steenhoudt moet de wedstrijd verlaten.

Ronde 2-3

U kan stemmen op deze ronde tot maandagavond 22 juli 2019. UPDATE: De stemmen zijn geteld en Alfons Coppens moet de wedstrijd verlaten.

Ronde 2-4

U kan stemmen op deze ronde tot dinsdagavond 23 juli 2019. UPDATE: Iris Massant heeft de minste stemmen en moet de wedstrijd verlaten.

Ronde 2-5

U kan stemmen op deze ronde tot woensdagavond 24 juli 2019. Omdat dit een speciale ronde is met 2 extra personages, vallen er deze keer 2 personages af!!

UPDATE: De twee personages die de wedstrijd moeten verlaten zijn deze keer Marie-Rose De Putter & Jelle Van den Bossche!

Ronde 1

De eerste ronde bestaat telkens uit een groep van 4 willekeurige personages die het tegen elkaar zullen opnemen. De drie personages met de meeste stemmen gaan door naar ronde 2 terwijl het personage met de minste stemmen afvalt. Na ronde 1 blijven er dus nog 27 personages over.

Ronde 1-1

Dit zijn de eerste 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot zondagavond 7 juli 2019. UPDATE: De uitslagen zijn bekend. Bart Van den Bossche verlaat als eerste de wedstrijd.

Ronde 1-2

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot zondagavond 7 juli 2019. UPDATE: De uitslagen zijn bekend. We nemen deze keer afscheid van Elias Van Wilder.

Ronde 1-3

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot dinsdagavond 9 juli 2019. UPDATE: De uitslagen zijn bekend. We nemen afscheid van Jan Van den Bossche.

Ronde 1-4

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot dinsdagavond 9 juli 2019. UPDATE: De uitslagen zijn bekend. We nemen deze keer afscheid van Patrick Pauwels.

Ronde 1-5

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot vrijdagavond 12 juli 2019. UPDATE: De ronde is afgesloten en de resultaten zijn bekend. We nemen afscheid van Anna Dierckx.

Ronde 1-6

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot vrijdagavond 12 juli 2019. UPDATE: De resultaten zijn bekend. Deze keer nemen we afscheid van Louise Van den Bossche.

Ronde 1-7

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot zondagavond 14 juli 2019. UPDDATE: de resultaten van de wedstrijd zijn bekend. Het personage dat niet naar de 2de ronde mag is Albert Thielens

Ronde 1-8

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot zondagavond 14 juli 2019. UPDATE: De resultaten zijn bekend en vandaag moet ook Jenny Versteven de wedstrijd al verlaten.

Ronde 1-9

Dit zijn de volgende 4 personages die strijden om een plaatsje in de tweede ronde. Je kan stemmen tot zondagavond 14 juli 2019. UPDATE: De resultaten van de ronde zijn bekend en Marie Devlieger moet de wedstrijd verlaten.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.