FANDOM


Wij Samen is een vzw opgericht in seizoen 23 door Marie-Rose De Putter, Linda Desmet en Mieke Van den Bossche. Nadat Linda en Mieke Pieter De Wachter als patiënt hadden, een man die financieël krap bij kas zit, beslissen Linda, Mieke en Marie-Rose om hem te helpen. De drie zorgen er voor dat hij een gratis koersfiets krijgt en mag meerijden met de wielerclub, en dat zijn zoontje Rinus De Wachter mag voetballen bij de wijkploeg, waar ook Jelle Van den Bossche speelt.

De drie dames krijgen het idee om een vereniging op te starten om mensen uit de streek met dezelfde problemen, te helpen. Ze vragen aan Pieter of hij de voorzitter wil worden. 

Tijdens het 24ste seizoen organiseert ontwerper Gunther Poucke een dansmarathon. Zijn dansclub zamelt elk jaar geld in voor een lokaal goed doel, en Trudy Tack de Rixart de Waremme stelt Wij Samen voor. Marie-Rose, Mieke en Linda helpen mee met de organisatie van de marathon.

Tijdens het 25ste seizoen vertrekt Marie-Rose De Putter voorgoed naar Frankrijk en stapt ze uit onder andere Wij Samen, waardoor Linda en co een tandje bij zullen moeten steken.

Huidige Leden

Vorige Leden

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.